ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : dynamic effects برای FrontPage 2003

xxa
13-04-2008, 00:29
سلام

کسی این افکت های FrontPage 2003 را اگه داره لطف کنه اینجا بزاره منظور از افکت مثل marquee که در web component هست

ممنون :40:

سلام کسی نبود راهنمایی کنه

هیچ کی افکت فرانت پیج نداره ؟؟؟

xxa
18-04-2008, 14:19
کسی نیست کمک کنه ....

DaRiOuShJh
19-04-2008, 14:18
دوسته عزیز سادس
اون مmarqeuee :ه کده HTML هست نه DHTML
خوده فرانت پیج بهتون کلی افکته DHYTML میده خیلی ساده و با چند کلیک
ولی پیشنهاد میکنم استفاده نکنید و لی یاد بگیرید و امتحان کنید

View ---> ToolBars --> DHTML Effects

xxa
19-04-2008, 21:15
سلام من اینا رو میدونم داریوش جان

خب من یه سری اضافات میخواستم که مثل پلاگین ها ها یا چیز اضافه تو دیگر نرم افزارها هستا

من هم یه سری دیگه افکت اضافه تر از این فرانت پیج میخوام که اضافه کنم به فرانت پیج

راستی چرا اخراج موقتت کردن داریوش جان ( یه پی 30 یه شما دیگه شما رو اخراج کنن .... )

xxa
25-04-2008, 02:37
سلام هیچ کسی نبود که رهنمایی بکنه

eAmin
25-04-2008, 03:09
سلام.

من فکر می کنم فرانت دیگ از رده خارج شده!!! یعنی از خیلی وقته... به خاطر همین فکر نکنم شما بتونی چیزای جالبی پیداکنی.

نرم افزارهای دیگه رو امتحان کن اونها که بهتره، یکیش همین دریم یا اکسپرژن وب، ببین اینها به کارت می یاد...

---

ولی عزیزه من تا کی می خوای از اینها استفاده کنی؟!؟!؟!

یه چند ماهی خودت رو سختی بده و با نت پد کار کن، بعد که روون شدی.......... اونوقت می فهمی لذت نوشتن کد، خیلی بهتره تا اون نرم افزارهای زاقارت!!!:5:

از نرم افزارها بهتره در مواقع ضروری استفاده بشه، یعنی زمانی که کار رو باید 2 -3 ساعته تحویل داد.

خلاصه اینکه return false :31:

DaRiOuShJh
25-04-2008, 11:49
سلام من اینا رو میدونم داریوش جان

خب من یه سری اضافات میخواستم که مثل پلاگین ها ها یا چیز اضافه تو دیگر نرم افزارها هستا

من هم یه سری دیگه افکت اضافه تر از این فرانت پیج میخوام که اضافه کنم به فرانت پیج

راستی چرا اخراج موقتت کردن داریوش جان ( یه پی 30 یه شما دیگه شما رو اخراج کنن .... )

سلام متاسفانه پلاگ این اینا که چیزی ندیدم و سراغ ندارم
ولی کد های سایت ها ی فعال در این ضمینه هست یه چیزایی میشه از اونا استفاده کرد:46:

:31:من و مدیرا قرار داد داریم هر از چند گاهی تفاهمی اخراج میشم مدتی کاربرا قدرمو بدوننن@!$:27::46:

سلام.

من فکر می کنم فرانت دیگ از رده خارج شده!!! یعنی از خیلی وقته... به خاطر همین فکر نکنم شما بتونی چیزای جالبی پیداکنی.

نرم افزارهای دیگه رو امتحان کن اونها که بهتره، یکیش همین دریم یا اکسپرژن وب، ببین اینها به کارت می یاد...

---

ولی عزیزه من تا کی می خوای از اینها استفاده کنی؟!؟!؟!

یه چند ماهی خودت رو سختی بده و با نت پد کار کن، بعد که روون شدی.......... اونوقت می فهمی لذت نوشتن کد، خیلی بهتره تا اون نرم افزارهای زاقارت!!!:5:

از نرم افزارها بهتره در مواقع ضروری استفاده بشه، یعنی زمانی که کار رو باید 2 -3 ساعته تحویل داد.

خلاصه اینکه return false :31:

دقیقا!
بالاخره (برید اونور نیافته روتون!×!) هر چی رو از پایه شروع کنید خوبیهایی هم داره:10:

xxa
25-04-2008, 22:15
سلام متاسفانه پلاگ این اینا که چیزی ندیدم و سراغ ندارم
ولی کد های سایت ها ی فعال در این ضمینه هست یه چیزایی میشه از اونا استفاده کرد:46:

:31:من و مدیرا قرار داد داریم هر از چند گاهی تفاهمی اخراج میشم مدتی کاربرا قدرمو بدوننن@!$:27::46:

دقیقا!
بالاخره (برید اونور نیافته روتون!×!) هر چی رو از پایه شروع کنید خوبیهایی هم داره:10:

سلام خیلی بامزه بود خب من خودم یه چزایی پیدا کردم اما خیلی پیج سنگین بی خو میکنه

مثل اینکه باید بی خیال بشم :13: