PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویندوز XP Professional Feb2008 *crack by ETH0

ahriman323
12-04-2008, 22:52
Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2008

سلام دوستان من این ویندوز از این لینکها یک ماهی هست که گرفتم دو بار هم دانلودش کردم ولی دفعه اول از یه لینک دیگه
7فایل رو اکسترا کردم وتبدیل شد به e-xpc2fb2k8 و Serial که دوباره فایل زیپe-xpc2fb2k8 دوباره اکسترا کردم که فایل setupو بقیه فایلها نمایان شد بعد با نرو از قسمت دیتا رایتش کردم و بعد درایو C را فرمت کردم و سرانجام ریست کردم و cd رایت کرده رو (cdویندوز)گذاشتم روی cd rom گذاشتم تنظیات بوت بایوس هم درست هست ولی cd بالا نمیاد(بوت نمیشه)
ایا این ویندوز بوتیبل هست اگر نصب کردید به منم کمک کنید خیلی ممنونم

Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2008

Windows XP Professional sets a new standard for performance and reliability. If you demand the most from your operating system, this version of Windows was designed for you. Find out about all the great features.

Release Date . 2008-02-23
Program Type . OS
Protection ... Gates?
Platform ..... Windows
Language ..... English
Image Type ... ISO

Latest WGA (Windows Genuine Advantage) and WMP11 (Windows Media Player) crack in ETH0 dir

This release includes all hot fixes and security updates until February 2008.

Download From Rapidshare

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Farahmand Farshidy
13-04-2008, 00:15
سلام دوست عزیز!:11::11:

با نرو از قسمت دیتا رایتش کردم و بعد درایو C را فرمت کردم و سرانجام ریست کردم و cd رایت کرده رو (cdویندوز)گذاشتم روی cd rom گذاشتم تنظیات بوت بایوس هم درست هست ولی cd بالا نمیاد(بوت نمیشه)
ایا این ویندوز بوتیبل هست اگر نصب کردید به منم کمک کنید خیلی ممنونمشما باید CD را با استفاده از گزینه Make Bootable CD در نرم افزار Nero رایت میکردید و آنوقت شما میتونستید با CD کامپیوتر را بوت کنید.اما شما CD را بشکل Data رایت کردید که در اینصورت پیام .....Press any Key to boot from CD نمایش داده نمیشه و شما نمیتوانید مستقیماً داخل مرحله بوت بشید.

دوباره فایل زیپe-xpc2fb2k8 دوباره اکسترا کردم که فایل setupو بقیه فایلها نمایان شدبعد از این مرحله شما فایل های اکسترکت شده را با استفاده از روشهای که در تاپیک پایین آموزش داده شده است، رایت کنید حتماً مشکل شما حل میشود.

آدرس تاپیک:

. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالی بود، در خدمتیم!

مؤفق باشید!:11::11:
فرهمنــــــــد

ahriman323
13-04-2008, 01:18
سلام دوست عزیز!:11::11:

شما باید CD را با استفاده از گزینه Make Bootable CD در نرم افزار Nero رایت میکردید و آنوقت شما میتونستید با CD کامپیوتر را بوت کنید.اما شما CD را بشکل Data رایت کردید که در اینصورت پیام .....Press any Key to boot from CD نمایش داده نمیشه و شما نمیتوانید مستقیماً داخل مرحله بوت بشید.
بعد از این مرحله شما فایل های اکسترکت شده را با استفاده از روشهای که در تاپیک پایین آموزش داده شده است، رایت کنید حتماً مشکل شما حل میشود.

آدرس تاپیک:

. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالی بود، در خدمتیم!

مؤفق باشید!:11::11:
فرهمنــــــــد

اقا یه دنیا تشکر:11::11:
واقعا عصابمو خرد کرده بود دوبار دانلودش کردم 3 بار هم رایتش کرده بودم:19:
امتحان میکنم خبر میدم:40:

ahriman323
14-04-2008, 23:11
طبق اموزش cd رایت کردم بوت هم شد ولی همون اول نصب شدن (صفحه ابی )این ارورر را داد::13:The file ftdisk.sys is corrupted Press any key to continue

ASRE_NOVIN
14-04-2008, 23:26
اونی که من دان کردم یک ایزو بود که رایتش کردم و بدون هیچ مشکلی هم چند بار نصبش کردم

ahriman323
15-04-2008, 20:02
اونی که من دان کردم یک ایزو بود که رایتش کردم و بدون هیچ مشکلی هم چند بار نصبش کردم

لينکشو اگه داري بذار

ASRE_NOVIN
15-04-2008, 23:37

ahriman323
16-04-2008, 02:18

:11:tnx
اتفاقا با این سایت چند روزیه که اشنا شدم این ویندوز هم دیدم اونجا
ولی حالا که شما گذاشتی مطمئن شدم ممنون
دوباره بریم واسه دانلود

whoami
27-04-2008, 23:47
سلام کسی از این Microsoft Windows XP Service Pack 3 Final ویندوز که همه جا لینکش پر شده سر در میاره ؟