مشاهده نسخه کامل
: کمک!راهنمایی در مورد مادربرد Dfi 965-s
با سلام و عرض ادب
عرض کنم که یکی از ذوستان بنده مادربر Dfi 965-s خریده...
به نظر بنده یه کم مشکوکه....
زمانی که دکمه پاور را فشار می دهیم سیستم روشن می شود ولی یه چند ثانیه طول می کشه بد به نظر می رسه که ری استارت می شه و بعد از اون تازه تصویر می ده و بوق می زنه و می یاد بالا.
لطفآ بنده رو راهنمایی نمایید.
با تشکر فراوان
اين جريان رو روي مادربرد سولتك ديدم برام يه مقدار عجيب ولي مشكلي نداشت و عادي بود !
يه نگاهي به تنظيمات بايوس بنداز ببين براي پست چه تنظيماتي داره موقع بوت ؟
اين جريان رو روي مادربرد سولتك ديدم برام يه مقدار عجيب ولي مشكلي نداشت و عادي بود !
يه نگاهي به تنظيمات بايوس بنداز ببين براي پست چه تنظيماتي داره موقع بوت ؟
با سلام
عرض کنم که متاسفانه دسترسی بهش ندارم ولی تا اونجا که یادم می یاد چیز خواصی نداشت.
با تشکر
ganje nahofte
14-04-2008, 23:53
با سلام و عرض ادب
عرض کنم که یکی از ذوستان بنده مادربر Dfi 965-s خریده...
به نظر بنده یه کم مشکوکه....
زمانی که دکمه پاور را فشار می دهیم سیستم روشن می شود ولی یه چند ثانیه طول می کشه بد به نظر می رسه که ری استارت می شه و بعد از اون تازه تصویر می ده و بوق می زنه و می یاد بالا.
لطفآ بنده رو راهنمایی نمایید.
با تشکر فراوان
این برند جزو برندهای حرفه ای وتولید منچستر انگلیس است، من خودم دنبالش میگردم تا چند نمونه ازش بگیرم .
خب! درباره حرف شما باید بگم که این کار خیلی طبیعیه و این مادربورد اول قطعات و برقرسانی رو کاملا چک میکنه و اگه همه چیز روبراه بود به کار خودش ادامه میده . . .
این برند جزو برند حرفه ای وتولید منچستر انگلیس است، من خودم دنبالش میگردم تا چند نمونه ازش بگیرم .
خب! درباره حرف شما باید بگم که این کار خیلی طبیعیه و این مادربورد اول قطعات و برقرسانی رو کاملا چک میکنه و اگه همه چیز روبراه بود به کار خودش ادامه میده . . .
!
شرمنده ولی این DFi و شما رو چه حسابی می گید تولید منچستر انگلیسه !!؟
Mahdi_Moosavi
15-04-2008, 00:06
دوست عزیز ، من هم همین وضعیت رو با ASUS -P5K دارم ، ولی مثل اینکه برای stablize شدن کلاک ها لازمه .
اینجا رو هم حتمآ نگاه کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.