مشاهده نسخه کامل
: تاپيك اختصاصي آنتي ويروس Quick Heal
دوستان
لطفا اگهدر مورد:10: آنتی ویروس کوییک هیل اطلاعاتی دارین بذارین؟
دوستان
لطفا اگهدر مورد:10: آنتی ویروس کوییک هیل اطلاعاتی دارین بذارین؟
به لينک زير سر بزنيد توضيحات کاملی از محصولات Quick Heal رو عنوان کرده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
فقط من یه توضیح بدم سایت معرفی شده شاید برای آشنایی در مورد کلیت آنتی ویروس کوییک هیل و بعضی از تکنولوژی های به کار رفته در این محصول مفید باشه اما بسیاری از مطالبی که در این سایت اورده شده صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و در بسیاری از موارد حتی بی شرمانه است در زیر من به بعضی از این مطالب اشاره می کنم
*Batman*
13-04-2008, 00:46
همانطور که در مقالات قبلی اشاره شد و نسبت به خرید آنتیویروس غیراورجینال سیمانتک (نورتون) و مکافی از شرکتهایی که ادعای نمانیدگی فروش (از دبی و...) هشدار داده شده بود، این شرکتهای امریکایی که قبلاً اجازه آپدیت لیست ویروسهای روز را از سرور کرکی به همه جهان ارائه میدادند اینبار اقدام به تحریم آنتی ویروسهایی که از ایران آپدیت میشوند گرفتند. این روزها بسیاری از سازمانها و ادارات دولتی به فکر تعویض آنتی ویروس سیمانتک خود افتادهاند تا بتوانند از این معضل خارج شوند.
پس سیمانتک تحریم کرده و آپدیت نمیشه.عجب سایت معتبری.آخه دروغ هم حدی داره.:angry::2:
اما بسیاری از مطالبی که در این سایت اورده شده صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و در بسیاری از موارد حتی بی شرمانه است
عجیب هم بی شرمانه است.
با این تفاسیر نمیشه گفت در مورد Quick Heal هم درست گفته باشه.
با سلام
فقط من یه توضیح بدم سایت معرفی شده شاید برای آشنایی در مورد کلیت آنتی ویروس کوییک هیل و بعضی از تکنولوژی های به کار رفته در این محصول مفید باشه اما بسیاری از مطالبی که در این سایت اورده شده صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و در بسیاری از موارد حتی بی شرمانه است در زیر من به بعضی از این مطالب اشاره می کنم
البته من هم دقيقاً موافق هستم که اين وبلاگ فقط به تبليغ از محصول کوییک هیل پرداخته ، چون من بيشتر مطالب رو که خوندم با واقعيت فاصله داره! ولی درکل بعضی از توضيحات در رابطه آشنایی با اين محصول بد نبود ولی نه همش! که در بعضی از موارد نشون ميده که طرف ، توضيحاتش در مورد اين محصول هندی کاملاً مثل فيلم هندی هست!
omidbooter
30-01-2010, 05:12
سلام.
این انتی ویروس ساخت کدوم کشور هست؟
این محصول ساخت کشور هند میباشه
با سلام به همه دوستان
ببخشید کسی خودش این آنتی ویروس رو روی کامپیوترش تست کرده ؟
منظورم اینه که اگه عیبی داره و شما خودتون مستقیما دیدیدش به ما هم بگین.
omidbooter
07-02-2010, 03:01
سلام من این انتی ویروس رو نصب داشتم و خیلی عالی بود خودم طرفدارشم.
عیبی من درش ندیدم.
Shahroozs2
07-02-2010, 10:17
من total security را از سایتش دانلود کردم ولی نمیزاره از تریال یک ماهه استفاده کنم و ارور میده که نمیزاره از نرم افزار استفاده کنم در صورتی که من قبلا از این نرم افزار استفاده نکردم.مشکلا چیه؟
Booseh_ye_Irani
18-06-2010, 16:54
سلام، وقت بخیر، خسته هم نباشید.
لطفا Crack یا Rester ضد ویروس Quick Heal Total Security 2010 رو قرار بدید.
ممنون :blush:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.