مشاهده نسخه کامل
: از کدام AntiViruse + FireWall استفاده کنم ؟
سلام
من می خوام از یک برنامه استفاده کنم که هر دو کار رو به نحو احسنت انجام بده ( AntiViruse + FireWall )
هم AntiViruse باشه و هم AntiSpy
قبلـا از NOD32 به عنوان انتی ویروس استفاده می کردم و از ZoneAlarm به عنوان فایروال
ولی الان که شنیدم NOD32 هر دوش رو داره ,
آیا مطمئن هست ؟!
یا Kaspersky بهتره
یا آنتی ویروس + آنتی اسپای ZoneAlarm کافیه ؟
ممنون
zhina_gian
11-04-2008, 22:13
کسی که رانندگی بلد نباشه چه ژیان دستش باشه چه یک ماشین آخرین مدل آخر آقبتش کوبیدن ماشینها به یه
جائیه. در اینجا خوب بودن ماشین و مدل بالا بودنش نیست که مهمه بلکه رانندگی حرف اول رو میزنه.
شما هم ببینید طرز کار با کدوم برنامه را بلدید همون رو نصب کنید و خیالتون هم راحت باشه چون میدونید دارید
چیکار میکنید. اگر از ناد32 استفاده کردید و طرز کار زون آلارم هم دستتون اومده من بهتون پیشنهاد نمیکنم که
آنتی ویروس و فایروالتون رو عوض کنید مگر اینکه مشکلی باهاشون داشته باشید.
البته در خوب بودن کسپرسکی شکی نیست اما رانندگی را فراموش نکنید.
موفق باشید. :11:
قبلـا از NOD32 به عنوان انتی ویروس استفاده می کردم و از ZoneAlarm به عنوان فایروال
ولی الان که شنیدم NOD32 هر دوش رو داره ,
آیا مطمئن هست ؟!
یا Kaspersky بهتره
یا آنتی ویروس + آنتی اسپای ZoneAlarm کافیه ؟
محصول جدید NOD که فایروال به اون اضافه شده چندان قابلیت خوبى نداره
برعکس، KIS فوق العاده است و هیچ اینترنت سکیوریتى به پاى کاسپرسکى نمیرسه اما همانطور که zhina_gian عزیز گفتند کار با اون نیازمند اندکى مهارت است
محصول اینترنت سکیوریتى ZoneAlarm نسبتا خوبه اما آنتى ویروسش قدرت NOD 32 و Kaspersky 7 نداره
من می خوام از یک برنامه استفاده کنم که هر دو کار رو به نحو احسنت انجام بده ( AntiViruse + FireWall ) هم AntiViruse باشه و هم AntiSpy
دوست عزیز تجربه به من نشون داده تمام اینترنت سکیوریتى ها و فایروالها در برابر اسپایورها عملکرد مناسبى ندارند و ناچاریر در این زمینه از برنامه هاى تخصصى در این زمینه چون Spyware Doctor و SUPERAntiSpyware و... استفاده کنید
موفق باشید
من خودم الان یک ساله از اینترنت سیکورتی سنتر زون الارم استفاده میکنم
انتی اسپایورش که خوبه
انتی ویروسش هم از دیتا بیس کاسپر استفاده میکنه و همون موتور کاسپر هست اپدیتش هم خوبه
فایروالش هم که عالیه
منکه الان یکساله مشکلی نداشتم یعنی ویروسی نشدم تا حالا البته قدرت انتی ویروسش بالا نیست اما خوب بهتره منکه راضی هستم
به نظر خودم استفاده از انتی ویروس کاسپر به علاوه زون الارم پرو که فقط شامل انتی اسپایور و فایرواله بهترین گزینه هست
به نظر خودم استفاده از انتی ویروس کاسپر به علاوه زون الارم پرو که فقط شامل انتی اسپایور و فایرواله بهترین گزینه هست
دوست عزیز آنتى ویروس کسپرسکى با فایروال زون آلارم سازگارى ندارند و توصیه نمیشه :13:
دوست عزیز آنتى ویروس کسپرسکى با فایروال زون آلارم سازگارى ندارند و توصیه نمیشه :13:
دوست عزیز الان در ورژن 7.0.470 به بعد(الان ورژن 473 هم امده)این سازگاری نسخه پرو با کاسپر حل شده
seyyedalith
15-06-2008, 20:00
به نظر من bitdefender total security همهي نيازهاي تو رو برطرف مي كنه
همه چيش خوبه
KING iMAN
24-07-2008, 17:25
من كه از Kaspersky Internet Security 2009 و SpyEmergency 2008 استفاده ميكنم و راضيم.
فقط كمي پيغامهاي زياد از حد كسپر كلافم كرده.
واسه همين قصد دارم برم سراغ Nod32 و ZoneAlarm
siavashjal
24-07-2008, 17:32
دوست عزیز من یه پیشنهاد خوب بهت می دم برای این که راحت باشی و هی نخوای بگردی دنبال کرک و سریال و پچ و کیجن و از این جور چیزها آنتی ویروس avast و فایروال comodo رو روی سیتمت نصب کن. اولا هر دوتاشون رایگان هستند و مرتب update می شوند. در ثانی فایروال comodo بین همه فایروال ها حتی فایروال کسپر بهتنرین عملکرد رو داشته و بالاترین امتیاز رو گرفته. (می تونی یه سری به تایپیک مقایسه فایروال ها بزنی)
در مورد avast هم من خودم الان یک ساله دارم ازش استفاده می کنم و مشکلی هم نداشتم.
از اینترنت سکوریتی نورتون 2007 به بعدش فوق العادست . شک نکن در موردش . البته همیشه باید آپدیت باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.