مشاهده نسخه کامل
: سوال: آیا میشه brush و shape ها رو در فتوشاپ فولدر بندی کرد؟
DaRiOuShJh
10-04-2008, 12:01
دوستان امکانه این موضوع هست؟
چون خیلی زیاد شدن و شلوغ پلوغ شده:10:
Saeed kmss-D
10-04-2008, 15:12
سلام،
فكر نميكنم داريوش جان!
يني من تا حالا موفق به انجام چنين كاري نشدم!
حالا شايد دوستان راه كار هايي بلد باشن!
ولي فكر نميكنم!
موفق باشي♥♥♥
DaRiOuShJh
10-04-2008, 15:20
سلام
مرسی سعید جان:12:
من خودمم تست کردم نمیشه
حالا راهکاری چیزی غیر از این مورد نداره
چون یه مقدار زیاد باشن اصلا از صفحه میزنه بیرون و نمیشه بقیه رو دید
Saeed kmss-D
10-04-2008, 16:18
آره،
منم با اين مشكل زياد برخوردم!
ضمن اينكه كمي كند ميشهپيدا كردن براش مورد نظر از بين اون همه سخته!
من براش هايي كه لازم ندارم يا خيلي كم استفاده ميكنم رو از مجموعه هاي براش ها پاك كردم!
موفق باشي♥♥♥
DaRiOuShJh
10-04-2008, 22:24
سعید جان برنامه ای سراغ نداری که باهاش بشه browse کرد فایل های براش و شیپ رو و یه کوچولو عکس ازشون نشون بده؟
چون خودت میدونی که براش های رایگان ست هاش کمه و حوصاله میخواد دونه دونه به در بخوراش رو با هم ست کنی و ...
داریوش .. داریوش من هم این مشکل رو دارم اعضابم رو خورد میکنه ... ولی بهترین مار نگه داری بهترین براش هاست ...
sophitia
10-04-2008, 23:43
سعید جان برنامه ای سراغ نداری که باهاش بشه browse کرد فایل های براش و شیپ رو و یه کوچولو عکس ازشون نشون بده؟
چون خودت میدونی که براش های رایگان ست هاش کمه و حوصاله میخواد دونه دونه به در بخوراش رو با هم ست کنی و ...
سلام يك برنامه هست به نام abrViewer.NET كه ميتونه براشها رو برات نشون بده
اگه پيداش كنم حتما براي دانلود ميزارم
DaRiOuShJh
11-04-2008, 00:16
داریوش .. داریوش من هم این مشکل رو دارم اعضابم رو خورد میکنه ... ولی بهترین مار نگه داری بهترین براش هاست ...
اون داریوشه اول رو گفتی مو یه تنم سیخ شد گفتم نکنه میخوای بگی بازم اسپم دادی!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ولی همین selection کردنشون هم وقت + حوصاله + همکاریه دوسته عزیزمون فتوشاپ رو میخواد دیگه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام يك برنامه هست به نام abrViewer.NET كه ميتونه براشها رو برات نشون بده
اگه پيداش كنم حتما براي دانلود ميزارم
سلام
خیلی ممنون میشم دو سته عزیز
حالا که شما آشنا زیاد داری در این ضمینه برنامه ای برایه shape ها هم سراغ دارید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با Preset Manager فتوشاپ هم میشه دید ها ... فقط کافیه دونه دونه لود کنی و اونهایی رو که نمیخوای تو لود کردن بعدی پاک کنی .. من که دارم اینکار رو میکنم ... و برای براش ها بهتره یک اسم بذارید که یادتون باشه این چیه و اون چیه ...
sophitia
11-04-2008, 15:18
سلام اين لينك براي abrViewer.NET است با حجم 500 كيلوبايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اين سايت هم سر بزنيد نرم افزار جالبي داره فقط كركش رو نتونستم پيدا كنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Preset Viewer supports many Photoshop file formats:
* .abr - Brush files - including 8, 16 and 32 bit brushes.
* .pat - Pattern files - all versions in all color spaces (RGB, CMYK, Grayscale and Lab at all bit depths.)
* .csh - Custom shape files.
* .aco, .ase, .act- Swatch files - all color spaces including RGB, CMYK, Grayscale, HSV and Lab.
DaRiOuShJh
11-04-2008, 17:51
دسته شما درد نکنه sophitia جانه عزیز
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.