مشاهده نسخه کامل
: کمک ! تصویر ندارم
shahramcat
08-04-2008, 22:47
سلام
من مشکلی دارم به این شکل که تو حالت safe mode سیستم بالا میاد و تصویر ویندوز رو دارم اما تو حالت معمولی ویندوز بالا نمیاد در همون اول بعد از اومدن لوگو ویندوز سیستم هنگ میکنه و رستارت میشه !
پاور و فن سی پی یو عوض کردم نشد مشکل از کجاس ؟ میتونه از کارت گرافیک باشه ؟! ممنون میشم نظرتون رو بگید
nobody2000
08-04-2008, 23:50
سلام
من مشکلی دارم به این شکل که تو حالت safe mode سیستم بالا میاد و تصویر ویندوز رو دارم اما تو حالت معمولی ویندوز بالا نمیاد در همون اول بعد از اومدن لوگو ویندوز سیستم هنگ میکنه و رستارت میشه !
پاور و فن سی پی یو عوض کردم نشد مشکل از کجاس ؟ میتونه از کارت گرافیک باشه ؟! ممنون میشم نظرتون رو بگید
ویندوز عوض کردی ببینی از اونه یا نه ؟
نه از كارت گرافيك نيست........
اين مشكل بيشتر مربوط به ram سيستم است.......
كه وقتي اون صفحه ابي ويندوز مياد اونجا چراغ مانيتور به حالت standby ميره و سيستم خود به خود ريست ميشه
shahramcat
09-04-2008, 11:59
ویندوز عوض کردی ببینی از اونه یا نه ؟
بله ویندوز هم دوباره ریختم نشد !
shahramcat
09-04-2008, 12:02
نه از كارت گرافيك نيست........
اين مشكل بيشتر مربوط به ram سيستم است.......
كه وقتي اون صفحه ابي ويندوز مياد اونجا چراغ مانيتور به حالت standby ميره و سيستم خود به خود ريست ميشه
خوب بعد از اومدن لوگو ویندوز من صفحه مرگ آبی یا dumbing رو ندارم ! فقط حدود 1 دقیقه سیستم با صفحه سیاه رنگ میمونه بدون تصویر و سیستم رستارت میشه .
خوب بعد از اومدن لوگو ویندوز من صفحه مرگ آبی یا dumbing رو ندارم ! فقط حدود 1 دقیقه سیستم با صفحه سیاه رنگ میمونه بدون تصویر و سیستم رستارت میشه .
رمها رو یکی یکی تست کن ببین هنوز هم Restart میشه؟
بله درسته،در اين حالت اصلا اون صفحه آبي كه شامل تعدادي كد هم هست نمي ايد....
اگر دقت كنيد بنده هم گفتم كه مانيتور به حالت standby ميره دوست عزيز.....:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.