مشاهده نسخه کامل
: آپدیت کردن ویندوز
hhhh_1360
08-04-2008, 15:09
سلام دوستان من ویندوز sp2 Xb corporate دارم من از طریق اینترنت اکسپلور وارد قسمت Tools شدم و قسمت مایکروسافت آپدیت را باز کردم و فکر کنم آپدیت را با موفقیت به پایان رسا ندم سوال آپدیت جدیدی که من انجام دادم در کدام قسمت ویندوز رفته که اگر خواستم ویندوز عوض کنم از آپدیتی که انجام دادم می توانم استفاده کنم توضیح بدهید به چه صورت
mahdi7610
08-04-2008, 19:49
سلام دوستان من ویندوز sp2 Xb corporate دارم من از طریق اینترنت اکسپلور وارد قسمت Tools شدم و قسمت مایکروسافت آپدیت را باز کردم و فکر کنم آپدیت را با موفقیت به پایان رسا ندم سوال آپدیت جدیدی که من انجام دادم در کدام قسمت ویندوز رفته که اگر خواستم ویندوز عوض کنم از آپدیتی که انجام دادم می توانم استفاده کنم توضیح بدهید به چه صورت
سلام دوست عزیز
اپدیت های ویندوز تو مسیر C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download قرار می گیرند .
اما متاسفانه اپدیت های ویندوز یه فایل تکی نیست بلکه به قسمتهایی تقسیم می شه . و خیلی از اونها موقع دانلود روی سیستم نصب می شن و دیگه قابل استفاده روی سیستم دیگه نیستند
برنامه ای وجود داره که اپدیت های شما را توی یه درایو که خودتون از قبل بهش معرفی کردین ذخیره می کنه و بعد از نصب مجدد ویندوز می تونید اون اپدیت ها را دوباره نصب کنید.
موفق باشید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.