مشاهده نسخه کامل
: یک تجربه جالب از آپدیت p990
دوستان سلام :
دیروز موفق شدم گوشیمو آپدیت کنم الان CDA Version گوشیم شده CDA1 62007/2 R6E28
اما تجربه جالب :
1- محیط برنامه آپدیت سرویس که الان رو سایت سونی اریکسون هست کاملا متفاوت با اونیه که دوستان آموزششو گذاشتن .
2- دانلود فایلهای آپدیت یک ساعت طول کشید و رفت رو 89 درصد ایستاد و تکون نخورد .صبر کردم تا نیم ساعت خبری نشد cancel کردم
3- دوباره از نو شروع کردم دیدم ادامه شو داره میره . پیشنهاد میکنم اینطور مواقع سیستم را ریسیت نکنید چون فایلها توی حافظه موقت سیستم ریخته میشه و ادامه دادن آپدیت مشکلی نداره . سرور سایت سونی اریکسون قاطه .
4- بلافاصله به 100 درصد رسید و شروع کرد به نصب آپدیت روی گوشی اونم ده دقیقه و تمام .
5- توجه داشته باشید دستوراتش کمی تغییر کرده . بعد اینکه گوشیو خاموش میکنید سیم کارتو در میارین و اتری رو جا میزنید باید همرمان با فشردن دکمه C کابل رو به گوشی بزنید نه قبل و بعد از اون .
6- مشکل ریسیت های گوشی حل شده .. کیفیت صدا و سرعت بهتر شده ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا صدای تیک قلم روی ال سی دی نمیاد و هنگ میکنه ؟؟؟؟؟
7- گوشیتونو آپ کنید . خیلی باحاله .... موفق باشید .
NimoOol.HD2
09-04-2008, 10:34
ببخشید من هنوز گوشیمو آپ نکردم و فابریکه . میشه بگید باید از کجا اون فایله رو برای دانلود بگیریم ؟؟؟
لینک بده لطفا
[QUOTE=Al.Dambeldore;2284233]ببخشید من هنوز گوشیمو آپ نکردم و فابریکه . میشه بگید باید از کجا اون فایله رو برای دانلود بگیریم ؟؟؟
لینک بده لطفا[/QUOTE
بیا دادا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من گوشیم موقع آپدیت مشکل پیدا کرده .
سیم کارتو نمیخونه نمیشه کاریش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟/
Skull-00747
13-07-2009, 22:15
دوستان سلام :
دیروز موفق شدم گوشیمو آپدیت کنم الان CDA Version گوشیم شده CDA1 62007/2 R6E28
اما تجربه جالب :
1- محیط برنامه آپدیت سرویس که الان رو سایت سونی اریکسون هست کاملا متفاوت با اونیه که دوستان آموزششو گذاشتن .
2- دانلود فایلهای آپدیت یک ساعت طول کشید و رفت رو 89 درصد ایستاد و تکون نخورد .صبر کردم تا نیم ساعت خبری نشد cancel کردم
3- دوباره از نو شروع کردم دیدم ادامه شو داره میره . پیشنهاد میکنم اینطور مواقع سیستم را ریسیت نکنید چون فایلها توی حافظه موقت سیستم ریخته میشه و ادامه دادن آپدیت مشکلی نداره . سرور سایت سونی اریکسون قاطه .
4- بلافاصله به 100 درصد رسید و شروع کرد به نصب آپدیت روی گوشی اونم ده دقیقه و تمام .
5- توجه داشته باشید دستوراتش کمی تغییر کرده . بعد اینکه گوشیو خاموش میکنید سیم کارتو در میارین و اتری رو جا میزنید باید همرمان با فشردن دکمه C کابل رو به گوشی بزنید نه قبل و بعد از اون .
6- مشکل ریسیت های گوشی حل شده .. کیفیت صدا و سرعت بهتر شده ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا صدای تیک قلم روی ال سی دی نمیاد و هنگ میکنه ؟؟؟؟؟
7- گوشیتونو آپ کنید . خیلی باحاله .... موفق باشید .
عشقی اینترنتت همین زغالیاست یا پرسرعته ؟
آخه من 6 ماه پیش اومدم آپدیت کنم زایید.
man7tomani
14-07-2009, 00:18
لطفا آموزش آپدیت p990 رو بزارین ما هم استفاده کنیم
آقا من گوشیم موقع آپدیت مشکل پیدا کرده .
سیم کارتو نمیخونه نمیشه کاریش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟/
آخز آپدیت هنگ کرد منم ولش کردم . میشه کاری کرد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Eureka204
15-07-2009, 10:42
لطفا آموزش آپدیت p990 رو بزارین ما هم استفاده کنیم
من وقت نداشتم بگردم و لینک اصلی رو پیدا کنم و چون قبلا دانلود کرده بودم خودم آپلود کردم (با تشکر از گردآورندگان)
خدمت شما:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Eureka204
15-07-2009, 10:44
آخز آپدیت هنگ کرد منم ولش کردم . میشه کاری کرد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدین.
اولش گفتی سیم کارت رو نمی خونه. یعنی سوخته؟
شما گوشیت اصلیه؟
یادته می خواست به چه ورژنی آپدیت کنه؟
میشه بیشتر توضیح بدین.
اولش گفتی سیم کارت رو نمی خونه. یعنی سوخته؟
شما گوشیت اصلیه؟
یادته می خواست به چه ورژنی آپدیت کنه؟
اره . گوشیم اصل فرانسه است . سریالشم چنج نشده . رفتم تعمیرات گفت ای سی سیم کارتت سوخته !!!!!!!!!!!
من گوشیم رو آپدیت کردم سریالش هم ظاهرا چنج شده بود. با اینحال خوب عمل کرد . البته تغییر خیلی محسوسی رو تا حالا که چند ساعت کار کردم حس نکردم ولی با اینترنت ای دی اس ال تقریبا 1 ساعتی طول کشید !! یه نکته هم هست بعد از اینکه فایل آپدیت سرویس رو دانلود کردید باید نصبش کنید و توجه کنید که PCSUIT باز نباشه بعد برنامه رو اجرا کنید و مراحل رو که در تایپیک یکی از دوستان اومده بود البته کمی برنامه تغییر جزئی کرده ادامه بدید. یک نکته دیگر هم هست بعد از اینکه کلی با خودش کلنجار می ره تازه به بخش NTIALIZ میرسه که کمی طول می کشه و بعد از مراحل نزدیک 70 مگابایت دانلود می کنه و سر آخر هم که گوشی رو برداشتید یه کمی بیشتر از یه کم طول می کشه(تقریبا 5 دقیقه) تا گوشی بالا بیاد
موفق باشید!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.