ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Microsoft Math تاپیک اختصاصی

Luxe
08-04-2008, 14:47
Microsoft Math نام نرم افزاری کمک آموزشی در زمینه دروس ریاضی می باشد که توسط کمپانی بزرگ MicroSoft تولید شده است. این نرم افزار به کاربران در زمینه رفع مشکلات مختلف درس ریاضی یاری می رساند و همچنین کاربران قادرند تا ابزار موجود در برنامه اقدام به حل مشکلات سخت و پیچیده ریاضی خود نمایند. همچنبن در این نرم افزار کاربران قادرند تا به کمک ابزارهای موجود اقدام به حل مسائل دروس فیزیک ، شیمی ، جبر و هندسه نمایند. همچنین به راحتی قادر به رسم تصاویر و اشکال هندسی نیز می باشند. از ابزار دیگر موجود در این نرم افزار می توان به قسمت تبدیل واحد قوی این نرم افزار اشاره نمود ، تبدیل واحد های ریاضی مختلف تنها با انتخاب واحد مربوطه از ویژگی های این بخش می باشد. نمایش فرمول ها برای حل یک سوال یکی دیگر از قسمت های بسیار مفیدی می باشد که کاربران در این قسمت قادر به یادگیری مطالب می باشند. حل مسائل و معادلات مثلثاتی پیچیده در این نرم افزار بسیار راحت و سریع می باشد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تصویری از محیط برنامه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
v 3.0 Full + patch |40.5 Mb

*عیسی*
08-04-2008, 19:37
برنامه ی خوبیه . من قبل با ورژن های قبلیش کار کردم. برای رسم نمودار خیلی ساده و عالیه. اما کاملترین برنامه در مورد ریاضیات مسلما Maple هست. ولی خب کار با میپل یکم مشکلتر هست.

ahmmahdi
02-05-2008, 21:05
سلام
دستتون درد نکنه اگه میشه فقط Patch اونو یه جایی آپلود کنید من نرم افزار اصلی اونو دارم دنبال کرک این نسخه هم خیلی گشتم ولی ظاهرا فقط گروه D.V.T اونو کرک کرده که هیچ جایی غیر از این آدرس رپیدشیر که همراه فایل اصلی است, پیدا نمیشه.
لطفا هرچه سریعتر جواب بدین بازم ممنونم.
یاعلی
سید احمد

ahmmahdi
12-05-2008, 22:16
سلام
خودم پیداش کردم!!

یا علی
سید احمد

Unforgiven
22-09-2008, 17:42