مشاهده نسخه کامل
: *** کنترل صدای فیلم در فلش ***
سلام دوستان
یک video با صدا گذاشتم توی یک فایل فلش. به دو تا باتن هم دستور play و stop دادم. برای تصویر درست کار می کنه.
تنها مشکلی که الان هست و خیلی خیلی خیلی مهمه اینه که نمی تونم صداشو کنترل کنم. حتی stop هم که به فریم اول می دهم صدا اعتنایی به stop نمی کنه و خودش شروع می شه و تا آخر هم پخش می شه.
باید چی کارش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
maziyar_sh
08-04-2008, 13:05
چرا از کامپوننت flvPlayBack خود فلش استفاده نمیکنی ؟
دوست عزیز شما وقتی به فریم اول صدا میدید دیگه با استوپی که میزارید میتونید فریمتونو کنترل کنید نه صداشو
پس برای صدا باید یه کد برای stop صدا جدا گونه توی فریم اول بزارید
saber1370
09-04-2008, 16:06
يه دستور Stop All sound بده صدا هم بسته ميشه
stopAllSounds();
DaRiOuShJh
09-04-2008, 16:37
اگر صرفا بحثه طراحی و یاد گرفتنش در میون نیس
استفاده از برنامه های حاضر آماده و همینطور کامپوننت های حاضر آماده هم هم ساده تر میکنه کار رو هم سریعرپتر و هم تا حدودی بهتر
raptor22
09-04-2008, 19:42
سلام دوستان
یک video با صدا گذاشتم توی یک فایل فلش. به دو تا باتن هم دستور play و stop دادم. برای تصویر درست کار می کنه.
تنها مشکلی که الان هست و خیلی خیلی خیلی مهمه اینه که نمی تونم صداشو کنترل کنم. حتی stop هم که به فریم اول می دهم صدا اعتنایی به stop نمی کنه و خودش شروع می شه و تا آخر هم پخش می شه.
باید چی کارش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز شما اگر يك فيلم رو با صدا به داخل فلش آوردي فيلم كه از صداش جدا نيست يعني صدا و تصوير با هم پخش ميشن. مگر اينكه اين صدا و تصوير رو جدا از هم وارد كردي كه در اين صورت بايد براي هركدوم جداگانه فكر كني.
saber1370
09-04-2008, 21:22
آقا دوباره ميگم
يه دستور Stop All sound بده صدا هم بسته ميشه
THE_PUNISHER
09-04-2008, 23:14
عزیز من قبلا یک mp3player ساخته بودم همه ش رو تو help میتونی پیدا کنی . اما اگه سورس خواستی بگو بزارم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.