PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك:خطا در موقع اجراي پروژه Asp در net framework.

samaram
08-04-2008, 09:39
سلام. من نمي تونم پروژه هاي asp رو در دات نت اجرا كنم! همون اول و موقع ران كردن اين پيغام خطا رو ميده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا يكي دو بار با تعويض ويندوز درست شد! ميخوام ببينم مشكل مال چيه؟ اين خطا ربطي به كدهاي من نداره . چون من همون اول كه يه پروژه رو به صورت پروژه ي asp ايجاد ميكنم ، تا ميرم سراغ اجرا اين پيغام رو ميده. لطفا كمكم كنيد. اصلا نيمتونم روي برنامه ها و پروژه هام كار كنم.

Ultimator
08-04-2008, 09:56
از کدوم نسخه visual studio استفاده میکنید ؟ در ضمن احتمالا asp.net نوشتید ؟ درسته ؟

samaram
09-04-2008, 20:31
ممنون كه جواب دادين. آره كاملا درسته asp.net هستش. ورژن هم 2003 هست. ميشه بگين دليل چيه؟

Ultimator
09-04-2008, 21:39
سلام
اولا بهتره هر چه زودتر ويژوال استوديو ی خودتون رو ارتقاع بدين تا ازين مشکلات رو ديگه نبينيد ، اگه 2008 پيدا نشد 2005 هم خوبه ، 2003 اصلا توصيه نميشه .

اين خطا تا اونجا که من ميدونم تو 2003 عاديه و از درست نبودن يک قسمت از تنظيمات iis ناشی ميشه . الان iis رو سيستمم نصب نيست تا محل دقيقشو بگم ، اما فکر کنم بايد تو پراپرتيس default website تو قسمت فکر کنم security اين گزينه رو که تو خطا مشخص شده يعنی integrated windows authentication رو فعل کنيد .
باز هم ميگم نسخه ی 2005 به بعد نيازی به iis نداره و از اين مشکلات براش پيش نمياد.
اميدوارم درست راهنمايی کرده باشم تا مشکلتون حل بشه .

samaram
10-04-2008, 10:26
درست شد! آقا يه دنيا ممنون. هر چند به قول شما بايد ورژن رو عوض كنم اما خيلي دوست داشتم بدونم ايراد توي همين 2003 چطوري برطرف ميشه. اين مشكل هميشه كلافه ام ميكرد. همون كاري كه فرموديد رو انجام دادم. بازم متشكرم.