ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق بین افتر افکت 7 و After effect CS3

ahmad_montagh
08-04-2008, 07:35
فرق بین افتر افکت7وcs3چیست؟
ممنون میشم اگه کسی جواب بده.

ahmad_montagh
10-04-2008, 20:07
ایول بابا چقدرتحویل گرفتین...

Javad_Ed
10-04-2008, 21:05
ایول بابا چقدرتحویل گرفتین...
دوست عزیز بحثه تحویل گرفتن نیست
خب دو دسته میشن کسانی که جواب نمیدن:
1:افتر افکت 7 نداشتند تا بدوونند(مثله من)
2:اصلا افتر بلد نیستند
فکر کنم اگه آرش ایرانی عزیز کانکت بشه جوابتون رو بده
در هر صورت عذر میخوام

arash_irani
11-04-2008, 16:33
سلام دوست عزیز
افتر افکت رو اگر بخوای از لحاظ تفاوت کارایی در ورژن های مختلف مقایسه کنی شاید نتونی زیاد تفاوت پیدا کنی ولی خب قابلیتهای زیاد تری در هر نسخه به نسخه پیشین اضافه میشه

در مورد نسخه CS3 خب من فقط چند تا از قابلیتهای بسیار مفیدش رو براتون عرض میکنم ::
1- ورود خانواده ارزشمند Shape ها به زیر مجموعه لایه ها (واقعا عالیه)
2- اضافه شدن ابزارهای Ellipse Tool , Polygon Tool , Star Tool
3- اضافه شدن Pupped Pin Tool افکت که واقعا جالب و کاربردی هستش (البته من هنوز دقیقا کارش رو به صورت حرفه ای نمیدونم ولی برای چند تا کار برای کندن و یا کج و معوج کردن و گرد کردن و ... کارای دیگه ازش استفاده کردم)
4- اضافه شدن قسمت Layer Style ( مثل فتوشاپ ) که میتونید به لایه هاتون مانند فتوشاپ سایه و یا چیز های دیگه اعمال کنید
5- اضافه شدن Color Manaegment به قسمت Interpret Fotage
6- Ram Preview سریعتر و در واقع رندر سریعتر (برای من که اینجوری بوده - البته در کارهای که فیلمهای حجیم توش به کار بردم)
7 - قابلیت ایمپورت کردن فرمت های بیشتر
8- اگر از نسخه 7 استفاده کرده باشی میبینی که برای انتخاب یک فونت باید یا اسمش رو بنویسی و یا دونه دونه بری پایین تا بتونی پیداش کنی که اگر تعداد فونتهای نصب شده روی سیستم زیاد باشه (که چون ما فارسی نویس هم نصب میکنیم خود به خود زیاد میشه ) چه مکافاتیه تا بتونی فونت مورد علاقت رو پیدا کنی و اگر هم پیدا نکردی باید به یکی از فونتها به دلیل اعصاب خوردی قناعت کنی
ولی این مشکل در نسخه CS3 به خوبی حل شده چون یه لیست کشویی داری و دستگیره رو میکشی پایین و هرکدوم رو خواستی استفاده میکنی
9- در نسخه های پایین تر اگر مثلا رنگ Solid Layer در (Solid Settengs) و یا در هر قسمتی که کلا بر اساس رنگها و همینطور تغییرات بر اساس تغییر رنگ تغییر کنه رو میخواستی تغییر بدی نمیتونستی همزمان تغییرات رو ببینید ولی در این نسخه همزمان با تغییر رنگ در هر قسمت بدون بستن پالت مربوطه (تنظیم رنگ ) میتونید تغییرات رو در پروژه ببینید که این کار به تمیز تر شدن کار و همینطور سرعت کار خیلی تاثیر
برای بهتر فهمیدن این موضوع فتوشاپ رو باز کنید و مثلا رنگ نوشتتون رو تغییر بدین الان در نسخه جدید دقیقا همین طور شده
و........................
که خودت باید باهاش کار کنی تا بیشتر متوجه بشی

از اینکه جوابتون طول کشید معذرت میخوام چون یه مدت اصلا کانکت نشده بودم
مممنون و موفق باشید
یا حق

ahmad_montagh
11-04-2008, 20:04
آرش جان مرسی ازجوابت واقعا زحمت کشیدی.

naderp30world
03-06-2008, 17:21
برای آشنایی بیشتر با این نرم افزار و سایر نرم افزار های ساخت جلو ه های ویژه به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه بفرمایید .