مشاهده نسخه کامل
: درخواست سریال فعال سازی Windows XP Professional SP3
درسته؛ میدونم که قبلا Jaberaghidat تاپیکی شبیه این عنوان زده و Sherpa عزیز هم جوابشو داده که از هر دو ممنونم.اما مشکل من طور دیگست:
باید خدمتتون بگم بعد ازمدتی که از نصب ویندوزم میگذشت به پیشنهاد دوستم sp3 رو نصب کردم؛ پس از نصب با پیغامی مبنی بر اینکه "60 روز فرصت دارید تا فعال سازی ویندوز" مواجه شدم. الان هم که این مدت به پایان رسیده برای فعال سازی از من سریالی42عددی, بطوریکه در 7 خانه که از A تا G هست و در هر کدام 6 عدد(فقط عدد) میخواد!
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
حافظ! غبار فقر و قناعت ز رخ مشوي
كين خــاك، بهتــر از عمل كيمياگــري
Alastoor
08-04-2008, 12:55
سلام
با Windows Genuine Advantage Validation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می تونید ویندوز رو قانونی کنید. پس از قانونی کردن ویندوز برای اکتیو کردن می تونید بدون هیچ کرکی و به شکل عادی ویندوز رو اکتیو کنید.
سلام
با Windows Genuine Advantage Validation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می تونید ویندوز رو قانونی کنید. پس از قانونی کردن ویندوز برای اکتیو کردن می تونید بدون هیچ کرکی و به شکل عادی ویندوز رو اکتیو کنید.
Alastoor جان خیلی ممنون از راهنماییت؛ اما باید بگم این کار در صورتی انجام پذیره که ویندوز روی سیستم باشه تا بتونیم اون رو قانونی کنیم؛ در حالیکه مهلت 60 روز قانونی کردن من به پایان رسیده و من نمیتونم وارد سیستمم بشم و در ابتدای ورود, از من سریال فعالسازی(هفت خانه شش عدده) رو میخواد! الان هم از طریق Vista که قبلا روی سیستمم بوده میتونم وارد بشم.
حال چه کنم از دوری غمت ویندوز؟!
Alastoor
10-04-2008, 15:37
Alastoor جان خیلی ممنون از راهنماییت؛ اما باید بگم این کار در صورتی انجام پذیره که ویندوز روی سیستم باشه تا بتونیم اون رو قانونی کنیم؛ در حالیکه مهلت 60 روز قانونی کردن من به پایان رسیده و من نمیتونم وارد سیستمم بشم و در ابتدای ورود, از من سریال فعالسازی(هفت خانه شش عدده) رو میخواد! الان هم از طریق Vista که قبلا روی سیستمم بوده میتونم وارد بشم.
حال چه کنم از دوری غمت ویندوز؟!
از طریق safe mode چی؟
از طریق safe mode چی؟
میتونید کمی بیشتر توضیح بدین؟ منظورم در مورد ماهیت "safe mode" و اینکه چه کمکی در این رابطه میتونه داشته باشه؟ ممنون.
Alastoor
11-04-2008, 15:22
میتونید کمی بیشتر توضیح بدین؟ منظورم در مورد ماهیت "safe mode" و اینکه چه کمکی در این رابطه میتونه داشته باشه؟ ممنون.
کامپیوتر رو ریستارت کنید. قبل از بوت ویندوز کلید F8 رو بزنید (و نگه دارید). بدین ترتیب وارد صفحه ای میشید که حالت های مختلف ورود به ویندوز رو می تونید انتخاب کنید. گزینه ی Safe Mode رو انتخاب و اینتر رو بزنید. (اگر چند ویندوز دارین اول باید ویندوز مورد نظر رو انتخاب و بعد F8 رو بزنید).
احتمالن در حالت safe mode می تونید وارد ویندوز بشید و تغییرات لازمه رو انجام بدید.
موفق باشین :)
کامپیوتر رو ریستارت کنید. قبل از بوت ویندوز کلید F8 رو بزنید (و نگه دارید). بدین ترتیب وارد صفحه ای میشید که حالت های مختلف ورود به ویندوز رو می تونید انتخاب کنید. گزینه ی Safe Mode رو انتخاب و اینتر رو بزنید. (اگر چند ویندوز دارین اول باید ویندوز مورد نظر رو انتخاب و بعد F8 رو بزنید).
احتمالن در حالت safe mode می تونید وارد ویندوز بشید و تغییرات لازمه رو انجام بدید.
موفق باشین :)
بازم ممنون Alastoor جان؛
شاید ادامه بحث ربطی به این تاپیک نداشته باشه اما اگه اجازه بدین برای اینکه رشته کلام گسسته نشه ادامه بحث رو در همین تاپیک داشته باشم.به کمک راه حل پیشنهادی(Safe Mode) تونستم وارد سیستم و
Windows Genuine Advantage Validation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو نصب کنم حالا مشکل ریجستری اون حل شده(البته فکر می کنم)؛ اگرچه در ابتدا پیغام :
This copy of windows must be activiated with MicroSoft be for you can login.Do you want to activate windows now? Yes/No
رو می ده, اما قبلا هم خصوصا در روزهای آخر فرصت قانونی کردن ویندوزم این پیغام میامدکه No رو میزدم.
اما الان مشکل جای دیگه است: بلافاصله بعد از اینکه با اکانت خودم Login میکنم ، شروع میکنه به Log of کردن.(قبل از اینکه اکسپلورر و... حتی لود بشن)!!
البته این مشکل در تاپیکی توسط Amir_infernal در بحث هاي نرم افزاري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > ویندوز XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح شده که با administrator مشکلشون حل شد, اما من با administrator هم نمی تونم login کنم!!!
خیلی کار خفن شده نه......ه غلام.
فکر می کنم باید قید ویندوزم بزنم.
به قول حمید که میگه برای ما کامپیوتری ها(طرف دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد ساوه است) همیشه مشکلاتی پیش می یاد که حتی فکرشو هم نمی کنی، حتی در نصب یک نرم افزار ساده ممکنه برات از آسمون مشکل تراشیده بشه؛ البته بخدا من کامپیوتری نیستم!!!
در هر حال از خیر این ویندوز گذشتم و تصمیم دارم Windows XP SP3 Final رو نصب کنم، فکر می کنم جالب باشه.
البته باید بگم تو این چند وقته که مدام با ویستا کار می کردم(قبلا هر از گاهی سری به ویستا می زدم, در واقع فقط برای دیدن ویستا اونو نصب کرده بودم) به خیلی از نقاط برتری اون به XP پی بردم؛ در برخی موارد واقعا مهشره.
در ضمن از دوست خوبم Alastoor متشکرم که طی این مدت راهنمای من بودند، البته بعید می دونم که بتونم در آینده جبران زحمت کنم اما امیدوارم.
قبل از اون که دیر بشه، باید بلند شد.
Alastoor
24-04-2008, 11:13
فکر می کنم باید قید ویندوزم بزنم.
به قول حمید که میگه برای ما کامپیوتری ها(طرف دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه آزاد ساوه است) همیشه مشکلاتی پیش می یاد که حتی فکرشو هم نمی کنی، حتی در نصب یک نرم افزار ساده ممکنه برات از آسمون مشکل تراشیده بشه؛ البته بخدا من کامپیوتری نیستم!!!
در هر حال از خیر این ویندوز گذشتم و تصمیم دارم Windows XP SP3 Final رو نصب کنم، فکر می کنم جالب باشه.
البته باید بگم تو این چند وقته که مدام با ویستا کار می کردم(قبلا هر از گاهی سری به ویستا می زدم, در واقع فقط برای دیدن ویستا اونو نصب کرده بودم) به خیلی از نقاط برتری اون به XP پی بردم؛ در برخی موارد واقعا مهشره.
در ضمن از دوست خوبم Alastoor متشکرم که طی این مدت راهنمای من بودند، البته بعید می دونم که بتونم در آینده جبران زحمت کنم اما امیدوارم.
قبل از اون که دیر بشه، باید بلند شد.
سلام
در مورد مشکل جدیدتون اگه خواستید در انجمن بحث های نرم افزاری و زیرمجموعه ویندوز XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مطرح کنید شاید مشکلتون حل بشه... به هر حال هرجور خودتون صلاح میدونین...
ممنون و موفق باشین :)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.