مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری : مقابله با کلون دارم شاخ در میارم
سلام
چهار تا قفل سی دی wtm و copy killer و cd secure و tz copy رو با هم ترکیب کردیم اما باز این کلون از سی دی ایمیج گرفت :19::19::19::19::19::19::19::19:
خواهشا یکی یه راه حل برای مقابله با کلون ارائه بده خیلی فوریه تو رو خدا کمک کنین ابروی من در خطره :19::19::19::19:
نمی دونم چیکار کنم :19::19::19:
ورژن کلون هم 5.6.2.1 هستش
پیشاپیش از کمکتون ممنونم :11:
hakhamanesh
07-04-2008, 22:41
از قفل ASPI استفاده كن تو تاپيك زير بحث شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aydin_eb7777
07-04-2008, 23:49
اگر این طور که شما میگید قفل ترکیبی زده باشید پس کار را درست انجام ندادید چون من با همین ورژن هم که شما گفتید امتحان کردم درسته ایمیج گرفت ولی چیزی داخل ایمیج نبود دوست من :)
یک بار دیگه روش خودت را چک کن چون بهتره :)
aydin_eb7777
07-04-2008, 23:53
می تونی این کار ار هم بکونی از این برنامها استفاده کن.
1- UltraIso
2- TZEPXpress4.0
3- TZ Copy 15.5
4- WTM CD Protector 1.9.7
5- Easy Audio Luck 1.1
6- CloneCD 4.2.2
فکر نکنم دیگه کلونت بتونه این را ایمیج سالم ازش بگیره .
امتحان کن دوست من بد نیست :)
موفق باشی
aydin_eb7777
اگر این طور که شما میگید قفل ترکیبی زده باشید پس کار را درست انجام ندادید چون من با همین ورژن هم که شما گفتید امتحان کردم درسته ایمیج گرفت ولی چیزی داخل ایمیج نبود دوست من
یک بار دیگه روش خودت را چک کن چون بهتره
من 3 قفل رو قبلا به کار برده بودم به صورت ترکیبی ولی قبلا کلون نمی تونست ولی الان 4 تاییش هم کرده کلون براحتی و بدون دمیج ایمیج می گیره در سه سوت
اینم تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره 2 : TZ Executable Protector هم که گفتید رو نشنیده بودم روش کار می کنم راستی طرز کار این نرم افزار چه طوریه ؟ میشه داخل ایمیج باهاش دستکاری کرد یا نه ؟
hakhamanesh
از قفل ASPI استفاده كن تو تاپيك زير بحث شده
کد:
ممنون . تاپیکش رو خوندم کسی اموزش نداده من نفهمیدم قضیه چی شد ؟ این نرم افزارش کدومه اصلا نرم افزاره یا نیاز به برنامه نویسی داره ؟
hakhamanesh
08-04-2008, 11:23
شماره 2 : TZ Executable Protector هم که گفتید رو نشنیده بودم روش کار می کنم راستی طرز کار این نرم افزار چه طوریه ؟ میشه داخل ایمیج باهاش دستکاری کرد یا نه ؟
همه چيز درباره TZ Executable Protector
mahramasrar2
08-04-2008, 13:01
به نظرم اجازه بدهيد از cd شما ايميج سالم گرفته بشه چرا؟!!
چونكه چيزي كه كلون نتونه ازش ايميج سالم بگيره پس حتما خرابه وخود ويندوز هم نمي تونه اون رو درست وحسابي اجرا كنه مگر اينكه برنامه شما تحت ليندوز باشه!!
حالا حتما مي گوئيد اگر كلون ايميج سالم بگيره پس چطوري قفل بگذارم؟
جواب اينجاست كه قدرت مند ترين قفل هاي فعلي جهان همانند CDCOPS ويا HEXALOCK ويا SOFTLOCK كدوم رو كلون نمي تونه صدر در صد ايميج بگيره؟
همه رو مي تونه تا در صد اخر ولي هيچ كدوم رو نميشه اجرا كرد ونياز به كرك دارند
ساده تر بگويم به جاي استفاده از قفل هاي تركيبي سنگين وگاها مخرب كه باعث كند شدن سرعت اجراي برنامه ها و در برخي مواقع خراب شدن همه چيز مي گردد بهتر است از يك قفل خوب استفاده كنيد وبايد بدانيد كه كلون از آن قفل براحتي ايميج مي گيرد ولي برنامه نياز به كرك شدن دارد واجرا نمي شود
پس صرف اين قضيه كه كلون نتواند از CD ايميج بگيرد ملاك نيست
حرف آخر= گاهي مواقع كه پاي آبروي انسان در ميان است( طبق آنچه خود فرموده ايد) مي بايست مقداري هزينه نمود والا TZCOPY و ديگر هم دستانش با آبروي بسياري در اين كشور بازي كرده اند جهت اثبات اين مدعا كافيست سري به ارشيو CD خود ويا ويترين مغازه هاي فروش CD بزنيد
mahramasrar2
خیلی ممنون لطف کردی . پست های شما رو در انجمن قفل نرم افزاری دنبال می کنم پست های مفید شما پر از اطلاعات بید .
راستی این سه تا نرم افزار رو از کجا میشه گیر اورد
CDCOPS ويا HEXALOCK ويا SOFTLOCK
میشه لینک های اینا رو قرار بدید
CD COPS رو که تو انجمن گیر نیوردم
اگر لینک این سه تا رو قرار بدی لطف بزرگی کردی ممنون
درباره TZCOPY
در اینکه قفل مزخرفیه شکی نیست کلا با ایمیج گیری کارش تمومه
تنها خوبیش اینه که از کپی کردن مستقیم از سی دی یا با ISO BUSTER به دلیل حجم بالا جلوگیری می کنه
hakhamanesh
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahramasrar2
09-04-2008, 01:33
HEXALOCK ويا SOFTLOCK هر دو لينك دانلود دارند من درباره هر دو يك تاپيك جداگانه در همين سايت زده ام اگر نام مرا جستجو كني لينك ها را مي يابي البته مشكل اينجاست كه هر دو برنامه دمو ورژن هستند
براي فول ورژن مي توانيد يا از سايت هاي اصلي كه به همين نام ها در گوگل سرچ كنيد مي يابيد تهيه كنيد ويا ورژن هاي sdk را از ايران به قيمت خيلي پائين تر تهيه كنيد
البته عموما فروشندگان سورس كار را در اختيار شما نمي گذارند وفقط بروي cd شما قفل مي گذارند
stardust
12-04-2008, 04:20
بزار راحتت کنم من روش جلوگیری از کلون رو آ موزش دادم تو قسمت آموزش هستش
با برنامه ccd lock میتونی این کارو بکنی
اصلا کلون زورش نمیرسه
stardust
بزار راحتت کنم من روش جلوگیری از کلون رو آ موزش دادم تو قسمت آموزش هستش
با برنامه ccd lock میتونی این کارو بکنی
اصلا کلون زورش نمیرسه
ccd lockهر کاری کردم نمیشه میزنه اتوران رو خراب می کنه
stardust
13-04-2008, 00:57
خوب دیگه باید با برنامه های اتوران ساز دیگه تست کنی !
ولی خیلی توپه
haghshenasmahdi
08-06-2009, 23:46
سلام
من ميخواستم بدونم آیا ميشه روي CD قفلي گذاشت كه بعد از ايميج گرفتن يا رايت كردن فقط autorun اجرا نشه ويا اصلاٌ ايميج گرفته نشه
البته طرف کار من کاربرهای معمولی هستند و من نمخوام قفل 100% باشه و فقط CloneCD نتونه به راحتي ايميج بگيره كفايت ميكنه
ضمناٌ من ايميجي ساختم كه هنگامي كه در درايو مجازي mount ميكنم CloneCD نمي تونه ايميج بگيره ولي متاسفانه وقتي رايت مي كنم cd باز نميشه
اگه در این زمینه هم کمک کنید ممنون میشم
مرسي
کلهم اجمعین برنامه های copy killer - wtm - tzcopy و نظایر آن جلو خانواده کلون سی دی رو نمیگیره. خودتون رو خسته نکنین. ما دیگه پوست انداختیم تو این کار
ccd lock خوبه که اون هم سازگاری سی دی رو نصف میکنه پس اون هم به درد نمیخوره
پس بهترین کار اینه که آدم بره یه هویج بستنی مرتب بزنه تو رگ ! بیخیاله قفل و مفل بشه به همین راحتی
7777777666666
10-06-2009, 09:10
می تونی این کار ار هم بکونی از این برنامها استفاده کن.
1- UltraIso
2- TZEPXpress4.0
3- TZ Copy 15.5
4- WTM CD Protector 1.9.7
5- Easy Audio Luck 1.1
6- CloneCD 4.2.2
فکر نکنم دیگه کلونت بتونه این را ایمیج سالم ازش بگیره .
امتحان کن دوست من بد نیست :)
موفق باش
به نظر من بهتره
Open-Source
10-06-2009, 10:09
کلهم اجمعین برنامه های copy killer - wtm - tzcopy و نظایر آن جلو خانواده کلون سی دی رو نمیگیره. خودتون رو خسته نکنین. ما دیگه پوست انداختیم تو این کار
ccd lock خوبه که اون هم سازگاری سی دی رو نصف میکنه پس اون هم به درد نمیخوره
پس بهترین کار اینه که آدم بره یه هویج بستنی مرتب بزنه تو رگ ! بیخیاله قفل و مفل بشه به همین راحتی
داداش یا خیلی حرفه ای هستی یا مبتدی!!!!!!!:13:
چرا بیخیال قفل؟!!!!!!!!
الان یه قفل معروف به ASPI هست که من هنوز ندیدم کسی بشکنه(مثل محصولا مانا سافت) پس بهترین را برای محافظت از محصوله.:27:
داداش یا خیلی حرفه ای هستی یا مبتدی!!!!!!!:13:
چرا بیخیال قفل؟!!!!!!!!
الان یه قفل معروف به ASPI هست که من هنوز ندیدم کسی بشکنه(مثل محصولا مانا سافت) پس بهترین را برای محافظت از محصوله.:27:
همون که گفتی. من چاکر شما و بچه های این انجمن هستم در اول و صد البته مبتدی بوده بیدم:31:
اون قفل مانا سافت و نظیر آن که به راحتی کپی و کرک نمیشن چوبی هستند. یعنی برای آدم چند چوب آب می خوره. چوب که میدونی چیه = $
این دوستمون قفل رایگان میخوان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.