مشاهده نسخه کامل
: درخواست كتاب Software Engineering A Practitioner's Approach
mhentezari
07-04-2008, 17:31
سلام
دنبال اين كتابم:
Software Engineering
A P R A C T I T I O N E R ' S A P P R O A C H
6 th edition
by pressman
ممنون
***Spring***
08-04-2008, 11:26
Software Engineering : A Practitioner's Approach ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
mhentezari
08-04-2008, 20:47
آقا اين كه Edition پنجشه!
من 6اش رو مي خوام
***Spring***
08-04-2008, 22:48
شما خود فایل رو گرفتید ؟!!! ... عکس روی جلد کتاب نوشته ویرایش ششم ... توی راهنمای متن انگلیسی هم نوشته ویرایش ششم ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
For over 20 years, Software Engineering: A Practitioner’s Approach has been the best selling guide to software engineering for students and industry professionals alike.
The sixth edition continues to lead the way in software engineering. A new Part 4 on Web Engineering presents a complete engineering approach for the analysis, design, and testing of Web Applications, increasingly important for today’s students. Additionally, the UML coverage has been enhanced and signficantly increased in this new edition........
.
mhentezari
09-04-2008, 00:25
شما خود فایل رو گرفتید ؟!!! ... عکس روی جلد کتاب نوشته ویرایش ششم ... توی راهنمای متن انگلیسی هم نوشته ویرایش ششم ...
نگرفته بودم كه نمي گفتم برادر! چون منم اين عكس و توضيحات رو ديده بودم.
اينم عكس از خود فايل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
***Spring***
09-04-2008, 13:50
لینک قبلی رو تصحیح کردم ... دنبال ویرایش 6 هم هستم ... تا الآن بغیر از همون لینک دانلود قبلی ، لینک دیگه ای برای ویرایش 6 پیدا نکردم ... از بقیه دوستان هم بپرسید ...
.
کسی ترجمه این کتاب رو نداره؟ ترجمه نوید هاشمی طبا
خیلی دنبالشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.