ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی بلده بوتر بسازه

Sadegh 2007
07-04-2008, 16:35
چگونه می شه که یه بوتر برای Yahoo ساخت اگه کسی بلده لطفا بمن هم بگه:20:

MrJamshidy
07-04-2008, 17:27
من میتونم بوتر بسازم اما چون از نظر من کار درستی نیست بهت یاد نمیدم

ULF_VB6
07-04-2008, 18:55
خیلی اسم بوتر رو شنیدم. ولی دقیقا نمیدونم چیه.
جناب جمشیدی اگه میشه یه کم توضیح بده.

MrJamshidy
10-04-2008, 02:02
تو اینترنت سرچ کنی مطالب کاملی بدست میاری

ULF_VB6
10-04-2008, 20:41
انجمن محلیه برای تبادل اطلاعات. اگه قرار باشه همه، همه چیزشون رو از طریق موتورهای جستجو پیدا کنن، پس باید در انجمنها رو تخته کرد.

من از شما خواستم یه توضیح در حد دو سه خط برام بنویسید. ولی مثل اینکه ...

Payman_62
12-04-2008, 13:02
سلام.
توسط بوتر میشه افراد دیگه رو از روم های یاهو یا کلن از مسنجر انداخت بیرون. بیشتر برای مردم آزاری استفاده میشه. بیشتر استفاده کنندگانش هم بچه ها هستن. با این کار احساس قدرت میکنن.

aranok
12-04-2008, 13:33
بیشتر استفاده کنندگانش هم بچه ها هستن. با این کار احساس قدرت میکنن.

كاملاً درسته حرفتون را قبول دارم.

ULF_VB6
12-04-2008, 22:36
ممنون آقا پیمان.

lord_ashkan_z
12-04-2008, 22:41
آره من هم يه چيزايي توي اين مايه شنيده بودم.
مثلا اينكه خودت را از ليست دوستان يك نفر پاك كني.(يه برنامه بود)
اين هم بوتر هست؟

C0nd@ct0r
16-04-2008, 01:02
نه دوست عزیز اون برنامه همون deny body بود !

majj
24-04-2008, 07:55
سلام.
توسط بوتر میشه افراد دیگه رو از روم های یاهو یا کلن از مسنجر انداخت بیرون. بیشتر برای مردم آزاری استفاده میشه. بیشتر استفاده کنندگانش هم بچه ها هستن. با این کار احساس قدرت میکنن.

جناب جهانشاهی همیشه برنامه های اینچنینی میتونه باعث افزایش اگاهی برنامه نویسان بشه شما به عنوان مدیر بخش خوب میدونید که برنامه نویسی مثل شمشیر دولب میمونه که هم میشه ازش استفاده مفید کرد وهم غیر مفید و باتوجه به اینکه برنامه هایی در این رابطه وجود دارن که اگه ماهم روی این قضیه کار نکنیم خیلی مهم نیست پیشنهاد میکنم جناب عالی جهت افزایش دانش فنی دوستان بحث رو باز کنین من مطمئن هستم بدر خیلی ها میخوره و ازش استفاده منفی نمیکنن اجر اونهایی هم که استفاده منفی میکنن با خدا

Ghaioom
24-04-2008, 08:17
چگونه می شه که یه بوتر برای Yahoo ساخت اگه کسی بلده لطفا بمن هم بگه:20:
سلام
شما که میخوای بوتر بشی نمیخواد که خودت بسازی برو تو گوگل یه سرچی کن صدها بوتر برای دانلود از هر سایتی پیدا میشه دوست عزیز.

majj
24-04-2008, 11:34
دوست عزیز اگه قرار بود برنامش رو از جای دیگه بگیره که نمی امد اینجا مطرح کنه
برای شروع
در این ترفند شما میتوانید بدون استفاده از هیچ نرم افزاری به طور همزمان چندین Yahoo Messenger را باز کرده و در هر کدام با یک ID متفاوت وارد شوید. (این ترفندبرای تمام نسخه ها و آخرین نسخه که 9 میباشد جواب میدهد.
-1 از منوی Start پنجره ی Run را باز کرده و regedit را تایپ کنید
-2 درپنجره باز شده از سمت چپ به قسمت زیر بروید:
HKEY_CURRENT_ USER ——–> Software —>yahoo —–>pager—->Test
-3 در سمت راست در جای خالی right click کرده و new Dword value را انتخابکنید
-4و نام آن را Plural بگذارید
-5 روی آن Double click کرده و مقدار 1را بدهید و Decimal را انتخاب کرده Ok کنید و از Registry Editor خارج شوید
کار با موفقیت انجام شد و حال میتوانید یک یاهو مسنجر را باز کرده و با یکی از ID های خودتان وارد شوید و بعد یاهو مسنجر دیگری باز کنید و با ID دیگری واردشید.
توجه : قبل از لوگین کردن یاهو مسنجر دیگری را باز نکنید

majj
24-04-2008, 11:58
در اینجا قصد داریم شما را با ترفندی جالب آشنا کنیم که به وسیله آن و در محیط یاهو مسنجر و بدون نیاز به برنامه خاصی بتوانید شخصی را بوت کنید و به وسیله آن کاری کنید که سیستم شخص مورد نظر هنگ کند و در نتیجه از یاهو مسنجر Sign out شود.

تنها كافيست كه در قسمت :
send to در yahoo messenger جلوي id طرف shift رو بگيريد بعد 2 تا + بذاريد مثلا ((++send to:MeteorPolice)) بعد در قسمت text box (همان قسمتي كه مي نويسيد) برويد و همزمان كليد هاي shift و enter و هر حرفي كه دلتون ميخواد رو بزنيد اين كار بايد خيلي سريع انجام بشه مثلا 30 دفعه پشت سر هم چنين كاري رو كنيد. حالا براي طرف به تعداد دفعاتي كه اين كار ميكنيد صفحه باز ميشه اگر چنين كاري رو بيش از 100 مرتبه انجام بديد ممكن كه كامپيوتر طرف هنگ كنه!!!! اگه بخواهيد ببينيد كه چه اتفاقي براي طرف ميفته ميتونيد id خودتون رو امتحان كنيد.

بعدش هم براش برنامه بنویسید

majj
24-04-2008, 11:59
دوستان هم یکم کمک کنید بد نیست

lord_ashkan_z
24-04-2008, 19:09
اين چيز هايي كه شما مي گوييد بيشتر شبيه ترفند هاي كامپيوتري هست تا موضوع تاپيك.

قراره اينجه با زبان Vb بوتر بسازيم.نه؟!...

بهرام_62
24-04-2008, 21:50
اين چيز هايي كه شما مي گوييد بيشتر شبيه ترفند هاي كامپيوتري هست تا موضوع تاپيك.

قراره اينجه با زبان Vb بوتر بسازيم.نه؟!...

موافقم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ترفند هایی که شما میگی که به اطلاعات ما کمکی نمی کنه مرد مومن
مثل همون نرم افزار های بوته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majj
25-04-2008, 10:30
مثل اینکه دوستان از الگوریتمها ی برنامه نویسی چیزی نشنیدن وگرنه چنین بحثهای بی ارزشی رو مطرح نمیکردن
جناب بهرام قراره اینجا هم نرم افزار بوت ساخته بشه دیگه مگه نه پس باید مثل اونها هم باشه در جواب لورد اشکان هم دیگه نمیدونم چی بگم
در کل دوستان که ادعاتون میشه شروع کنین ببینیم چقدر دانش فنی دارین

Ghaioom
25-04-2008, 11:07
در اینجا قصد داریم شما را با ترفندی جالب آشنا کنیم که به وسیله آن و در محیط یاهو مسنجر و بدون نیاز به برنامه خاصی بتوانید شخصی را بوت کنید و به وسیله آن کاری کنید که سیستم شخص مورد نظر هنگ کند و در نتیجه از یاهو مسنجر Sign out شود.

تنها كافيست كه در قسمت :
send to در yahoo messenger جلوي id طرف shift رو بگيريد بعد 2 تا + بذاريد مثلا ((++send to:MeteorPolice)) بعد در قسمت text box (همان قسمتي كه مي نويسيد) برويد و همزمان كليد هاي shift و enter و هر حرفي كه دلتون ميخواد رو بزنيد اين كار بايد خيلي سريع انجام بشه مثلا 30 دفعه پشت سر هم چنين كاري رو كنيد. حالا براي طرف به تعداد دفعاتي كه اين كار ميكنيد صفحه باز ميشه اگر چنين كاري رو بيش از 100 مرتبه انجام بديد ممكن كه كامپيوتر طرف هنگ كنه!!!! اگه بخواهيد ببينيد كه چه اتفاقي براي طرف ميفته ميتونيد id خودتون رو امتحان كنيد.

بعدش هم براش برنامه بنویسید

این ترفند رو هم یه جایی دیده بودم ولی کار کردن باهاش رو نمیدونم.
نمیتونی با عکس توضیح بدی؟
ممنون میشم.

lord_ashkan_z
25-04-2008, 11:16
من اين هايي رو كه شما گفتي را بي ارزش حساب نمي كنم.

واقعا مفيد هست. من نمي دونم افرادي كه زياد چت مي كنند و دائم پلاس چت روم هستند اينها رو بلد هستند يا نه؛ ولي من خودم چون اصلا كار نمي كنم اين ها رو نمي دونستم.

اما اين ها در قالب ترفند بيان شده اند تا در قالب برنامه نويسي.

majj
25-04-2008, 11:24
من اين هايي رو كه شما گفتي را بي ارزش حساب نمي كنم.

واقعا مفيد هست. من نمي دونم افرادي كه زياد چت مي كنند و دائم پلاس چت روم هستند اينها رو بلد هستند يا نه؛ ولي من خودم چون اصلا كار نمي كنم اين ها رو نمي دونستم.

اما اين ها در قالب ترفند بيان شده اند تا در قالب برنامه نويسي.

من که گفتم اول الگوریتم بعد اجرا
تا شما ندونی چکار می خواهی بکنی نمیتونی براش برنامه بنویسی

majj
25-04-2008, 11:31
سلام
ممنون از ترفند ولی من اون send to رو پیدا نکردم.
میشه یه جوری بگی که بفهمم.
این ترفند رو هم یه جایی دیده بودم ولی کار کردن باهاش رو نمیدونم.
نمیتونی با عکس توضیح بدی؟
ممنون میشم.

الان دسترسی به مسنجر ندارم این رو هم از ارشیوم بیرون کشیدم شاید هم با تغییراتی که یاهو داده سازگار نباشه اگه اینجوری بود دوستان ببخشن

Ghaioom
25-04-2008, 11:31
کسی نمیخواد به سوال من جواب بده؟؟؟؟؟

بهرام_62
25-04-2008, 16:07
مثل اینکه دوستان از الگوریتمها ی برنامه نویسی چیزی نشنیدن وگرنه چنین بحثهای بی ارزشی رو مطرح نمیکردن
جناب بهرام قراره اینجا هم نرم افزار بوت ساخته بشه دیگه مگه نه پس باید مثل اونها هم باشه در جواب لورد اشکان هم دیگه نمیدونم چی بگم
در کل دوستان که ادعاتون میشه شروع کنین ببینیم چقدر دانش فنی دارین

دوست عزیز اولا چرا بهت بر می خوره؟
دوما خاکی باش اینقدر خودت رو نگیر
سوما من ادعام نمیشه من اومدم از شماها یاد بگیرم چون یک دانش آموزم
چهارما بخند تا دنیا بهنت بخنده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majj
26-04-2008, 09:54
خوب یکی یک چیزی بنویسه بقیه هم کمک کنن برای شروع چجوری به یک ایدی pm بدیم
اقا پیمان شما هم کمک کن

majj
27-04-2008, 07:48
اگه کسی علاقه نداره بحث رو ولش کنیم

ULF_VB6
27-04-2008, 11:10
برای pm دادن به یه ID سورس های زیادی من دیدم.
یکی دو تاش رو دارم. ولی الآن بهشون دسترسی ندارم.
شب اگه وقت کردم آپ میکنم.

majj
28-04-2008, 08:14
برای pm دادن به یه ID سورس های زیادی من دیدم.
یکی دو تاش رو دارم. ولی الآن بهشون دسترسی ندارم.
شب اگه وقت کردم آپ میکنم.

سلام
ممنون از همکاریتون حالا اجازه بدین بحث رو یکم باز کنیم
برای کار روی مسنجر یاهو باید در مورد api ها یکم بدونیم همانطور که دوستان میدونن میشه با گرفتن هندل یک کنترل مثل تکس باکسها میشه باهاشون کارهایی رو انجام داد ازجمله فرستادن یک متن به تکس باکس خارج از برنامه
مثلا تکس باکسهای مسنجر
توابعی که مورد استفاده این کار قرار میگیرن عبارتند از
Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
برای پیدا کردن پنجره اصلی که میخواهیم براش پیغام بفرستیم
تابع
Private Declare Function FindWindowEx Lib "user32" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long
برای پیدا کردن هندل یک تکس باکس خارج از برناممون که اینجا مسنجر هست
تابع
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
برای ارسال پیغام مورد نظر ما یا همون pm
فعلا اینها رو داشته باشین تا بعد

ULF_VB6
28-04-2008, 13:01
ببخشید من دیشب یه مقدار دیر رفتم خونه، وقت نشد که اونو آپلود کنم. اگه امشب زود رفتم و مشکلی نبود، حتما آپ میکنم.

برای کار روی مسنجر یاهو باید در مورد api ها یکم بدونیم همانطور که دوستان میدونن میشه با گرفتن هندل یک کنترل مثل تکس باکسها میشه باهاشون کارهایی رو انجام داد ازجمله فرستادن یک متن به تکس باکس خارج از برنامه
مثلا تکس باکسهای مسنجر
توابعی که مورد استفاده این کار قرار میگیرن عبارتند از
Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
برای پیدا کردن پنجره اصلی که میخواهیم براش پیغام بفرستیم
تابع
Private Declare Function FindWindowEx Lib "user32" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long
برای پیدا کردن هندل یک تکس باکس خارج از برناممون که اینجا مسنجر هست
تابع
Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long
برای ارسال پیغام مورد نظر ما یا همون pm
فعلا اینها رو داشته باشین تا بعد
فکر کنم شما میخواید با استفاده از خود مسنجر pm بفرستید که اینا رو توضیح دادید؟ درسته؟

Payman_62
28-04-2008, 15:49
سلام.
سورس در این مورد که قبلا گذاشته بودم. با این سورس شما میتونید با ویبی آیدی لاگین کنید و به دیگران پیغام بفرستید.
ولی محدودیت در ارسال پیغام دارید. در هر ارسال حدودا 900 کاراکتر میتونید ارسال کنید. بین ارسال ها هم مکث حدود 1 ثانیه ای لازمه وگرنه خیلی از ارسال ها سند نمیشه.
با توجه به این توضیحات ساخت بوتر کمی مشکل میشه.

اینم لینک برنامه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

majj
29-04-2008, 04:05
ببخشید من دیشب یه مقدار دیر رفتم خونه، وقت نشد که اونو آپلود کنم. اگه امشب زود رفتم و مشکلی نبود، حتما آپ میکنم.

فکر کنم شما میخواید با استفاده از خود مسنجر pm بفرستید که اینا رو توضیح دادید؟ درسته؟

بله حق با شما هست اگه فکر میکنید برنامه های شما کاربردی تره اینجا بگذارین حالا که پیمان هم اومده بحث رو باز کنیم مدتی که اینجا نیومدم خیلی خلوت شده

majj
29-04-2008, 04:10
سلام.
سورس در این مورد که قبلا گذاشته بودم. با این سورس شما میتونید با ویبی آیدی لاگین کنید و به دیگران پیغام بفرستید.
ولی محدودیت در ارسال پیغام دارید. در هر ارسال حدودا 900 کاراکتر میتونید ارسال کنید. بین ارسال ها هم مکث حدود 1 ثانیه ای لازمه وگرنه خیلی از ارسال ها سند نمیشه.
با توجه به این توضیحات ساخت بوتر کمی مشکل میشه.

اینم لینک برنامه:

سلام
سورس شما و نظرات دوستان رو تو چند سایت دیگه هم دیدم فکر کنم علت اصلی از خود یاهو باشه که میخواهد با رو باتهای تبلیغ گرجدید یا قدیمی هایی مثل رویا یا خزنده3 مقابله کنه که اینجور که معلومه موفق هم نبوده

ULF_VB6
29-04-2008, 12:04
بله حق با شما هست اگه فکر میکنید برنامه های شما کاربردی تره اینجا بگذارین حالا که پیمان هم اومده بحث رو باز کنیم مدتی که اینجا نیومدم خیلی خلوت شده
خب اینجوری خیلی سخت میشه کار. باید یاهو مسنجر رو دیتکت کنی، بعد ببینی لوگین کرده یا نه. اگه لوگین نکرده بود، لوگین کنی باهاش. بعد ...
خیلی کار سخت میشه.
این سورسی که من دیدم، از یه dll استفاده میکنه، در واقع خود برنامه ID رو لوگین میکنه به سرور یاهو. یعنی خودش وظیفه ی این ارتباط رو بر عهده میگیره. تا اونجایی که یادمه کار هم میکرد.
البته باید ببخشید. بد قول شدم. این دفعه دیگه قول نمیدم. هر موقع تونستم آپ میکنم.
بدبختی یادمم نمیاد از کجا دانلود کرده بودم. که بگم برید از همونجا دانلود کنید. ولی فکر کنم از ایران ویج بود.

majj
29-04-2008, 12:21
این چیزی که شما میگی رو من چند نمونش رو دارم با YMSG12ENCRYPT.dllهستش یک مشکلاتی هم داره اگه موافق باشین من اپ کنم بعد با هم بحث کنیم

ULF_VB6
30-04-2008, 12:05
بله همن dll هستش. من دیشب گشتم، ولی پیداش نکردم. شما زحمتش رو بکش.
البته من 3 4 تا داشتم که فقط یکیش درست کار میکرد. اونم تنها قابلیتی که داشت این بود که میشد باهاش PMفرستاد.
پس خود شما زحمتش رو بکش.

majj
01-05-2008, 22:50
بله همن dll هستش. من دیشب گشتم، ولی پیداش نکردم. شما زحمتش رو بکش.
البته من 3 4 تا داشتم که فقط یکیش درست کار میکرد. اونم تنها قابلیتی که داشت این بود که میشد باهاش PMفرستاد.
پس خود شما زحمتش رو بکش.

این رو ببینید
فکر کنم به بحث نزدیکتر باشه

Payman_62
02-05-2008, 17:54
سلام.
با ارسال پیغام به تعداد بالا طرف بوت نمیشه. متن ارسالی مهمه. باید کاراکترهایی باشه که سیستم برای نمایششون مشکل پیدا کنه و یاهو ارور بده و بسته شه.

majj
03-05-2008, 08:12
سلام.
با ارسال پیغام به تعداد بالا طرف بوت نمیشه. متن ارسالی مهمه. باید کاراکترهایی باشه که سیستم برای نمایششون مشکل پیدا کنه و یاهو ارور بده و بسته شه.

خوب باید از چه نوع کاراکترهایی استفاده کرد من تا حالا مشکلی با هیچ نوع کاراکتری با یاهو مسنجر نداشتم

ULF_VB6
03-05-2008, 11:17
یاهو یه مترجم برای ترجمه تگهای html هم داره. شاید بشه یه نقطه ضعف از اونجا هم پیدا کرد.

درباره کاراکترها هم اگه میشه بیشتر توضیح بده.

Payman_62
03-05-2008, 16:20
سلام.
یادمه قدیما یه بوتر بود به تعداد زیاد آیکون خنده میفرستاد و طرف بوت میشد. ولی الآن دیگه این روش جواب نمیده. یه بوتر دیگه بود به جای متن یه نوار رنگی میفرستاد. خیلی قوی بود. حتی جاوا رو هم بوت میکرد. ولی نمیدونم چطور اون نوار رنگی رو میفرستاد.

majj
04-05-2008, 02:05
سلام.

سلام
دیشب داشتم چت میکردم یک دفعه یک عالمه پنجره بازشد و بعد که چند تاشون رو بستم کلا مسنجرم بسته شد
فکر کنم اینجوری بشه
خوب شما میدونید چجوری میشه پنجره همه افراد روم رو برای یک نفر باز کرد

Payman_62
04-05-2008, 11:07
سلام
دیشب داشتم چت میکردم یک دفعه یک عالمه پنجره بازشد و بعد که چند تاشون رو بستم کلا مسنجرم بسته شد
فکر کنم اینجوری بشه
خوب شما میدونید چجوری میشه پنجره همه افراد روم رو برای یک نفر باز کرد
سلام.
لازم نیست از طرف افراد روم پی ام بدی. میتونی 20 تا آیدی تو برنامت لاگین کنی و از طرف تک تک اونا پی ام بدی. اولین بوتری که با این روش کار میکرد Smasher بود. البته ممکنه آیدیا لاک بشن. ولی روش هایی هم هست که لاک نشن.

majj
04-05-2008, 11:36
سلام.
لازم نیست از طرف افراد روم پی ام بدی. میتونی 20 تا آیدی تو برنامت لاگین کنی و از طرف تک تک اونا پی ام بدی. اولین بوتری که با این روش کار میکرد Smasher بود. البته ممکنه آیدیا لاک بشن. ولی روش هایی هم هست که لاک نشن.

فکر کنم این رو بلدم
برای جلوگیری از لاک شدن اونها چکار باید کرد
یک مشکلی که برام پیش اومده اینه که چجوری لیست کل ایدی ها رو تو پنجره اصلی بگیرم شما راهی برای این موضوع سراغ دارین

ULF_VB6
04-05-2008, 20:32
یه کم سخته
چون اون لیست باکس معمولی نیست.
یه آبجکت سفارشیه.
اگه کلاسش رو دیتکت کنید، متوجه میشید.
من که هرچی فسفر سوزوندم، موفق نشدم این کارو انجام بدم.
البته قبلا میخواستم این کار رو بکنم. الآن دیگه حوصلم نمیگیره.

Payman_62
05-05-2008, 00:57
سلام.
لیست رو از یه فایل بخون. یه فایل به نام ID & Pass List کنار برنامه بذار. این متنم داخلش بذار.
ID1: Pass1
ID2: Pass2
ID3: Pass3

بعد کلید لود بذار تا آیدی ها رو بخونه. مرتب کردن آیدی ها هم به عهده خود کاربره.

majj
05-05-2008, 09:26
سلام.
لیست رو از یه فایل بخون. یه فایل به نام ID & Pass List کنار برنامه بذار. این متنم داخلش بذار.
ID1: Pass1
ID2: Pass2
ID3: Pass3

بعد کلید لود بذار تا آیدی ها رو بخونه. مرتب کردن آیدی ها هم به عهده خود کاربره.

بله از این دست برنامه زیاددیدم اما نمیدونستم چرا این جوری استفاده میشه درضمن متوجه نمیشم چه فرقی داره
برنامه از یک فایل متنی خونده بشه یا از طرف کاربر وارد بشه به نظر من این فقط به خاطر اینه که کاربر نخواهد در شروع برنامه هر بار مجددا ایدی ها رو وارد کنه

majj
05-05-2008, 09:29
در مورداون کنترلی که Ulf_vb6 گفت هم نظر بدین

majj
05-05-2008, 09:40
یه کم سخته
چون اون لیست باکس معمولی نیست.
یه آبجکت سفارشیه.
اگه کلاسش رو دیتکت کنید، متوجه میشید.
من که هرچی فسفر سوزوندم، موفق نشدم این کارو انجام بدم.
البته قبلا میخواستم این کار رو بکنم. الآن دیگه حوصلم نمیگیره.

حق با شمان من هم هر کاریش کردم جواب نداد فکر نکنم روش ساده ای برای بیرون کشیدن متن از این کنترل وجود داشته باشه
شاید بشه قبل از اینکه پیغام به این کنترل برسه یک کپی ازش برداشته بشه بنظر من باید از این روش استفاده بشه

majj
05-05-2008, 11:59
حق با شمان من هم هر کاریش کردم جواب نداد فکر نکنم روش ساده ای برای بیرون کشیدن متن از این کنترل وجود داشته باشه
شاید بشه قبل از اینکه پیغام به این کنترل برسه یک کپی ازش برداشته بشه بنظر من باید از این روش استفاده بشه

فکر کنم با پکت اسنيفر بشه

ULF_VB6
05-05-2008, 22:15
فکر کنم با پکت اسنيفر بشه
شایدم از طریق کار با پروسس ها بشه این کارو کرد.
ولی باید بشه از طریق همون روش معمولی این کارو کرد. چون به هر حال، هر چی باشه، یه نوع لیست باکسه (که ایمیج رو هم ساپورت میکنه). فقط باید دید چطوری میشه باهاش این کارو کرد!!!

راستی من امروز خیلی اتفاقی اون سورس رو پیدا کردم. اگه حوصله داشتم آپش میکنم.

ULF_VB6
05-05-2008, 22:37
آپلود کردم.
البته حال نداشتم قبلش تست کنم ببینم هنوز کار میکنه یا نه.
اگه کسی تست کرد به ما هم خبر بده.
حجمش 85 کیلو بایته.

ULF_VB6
05-05-2008, 23:04
دوستان تستش هم کردم. جواب میده هنوز.
خیلی سریع لوگین میکنه و میتونید Pm بدید. Pm هم میتونید بگیرید.
یعنی چت میکنید دیگه.

majj
06-05-2008, 07:57
البته باید ایدی طرف رو بدونی تابشه چت کرد

Payman_62
06-05-2008, 13:28
در مورداون کنترلی که Ulf_vb6 گفت هم نظر بدین

سلام.
کدوم کنترل رو میگی.

ULF_VB6
06-05-2008, 21:02
سلام.
کدوم کنترل رو میگی.
YMSG12ENCRYPT.dll دیگه.
تو همین سورسی که آپ کردم هستش.

majj
07-05-2008, 02:27
YMSG12ENCRYPT.dll دیگه.
تو همین سورسی که آپ کردم هستش.

نه منظورم SysListView32 بود همونی که تو پنجره اصلی مسنجر وجود داره

هندلش اینجوری بدست میاد اما اما ایدی ها رو نمیشه ازش در اورد یا من نتونستم

ULF_VB6
08-05-2008, 16:01
ببخشید. من فکر کردم، اونو میگی.

مطمئنی کلاسش اینه؟ SysListView32

من تا اونجایی که یادمه، کلاسش یه چیزه دیگه بود.
حداقل یه IM یا YM توش داشت.

majj
08-05-2008, 21:09
ببخشید. من فکر کردم، اونو میگی.

مطمئنی کلاسش اینه؟ SysListView32

من تا اونجایی که یادمه، کلاسش یه چیزه دیگه بود.
حداقل یه IM یا YM توش داشت.

خط اول کد فایند نوشتمش اونی که گفتین کلاس پنجره مادر هست
یکی از دوستان میگفت این پنجره های یاهو مسنجر از تگهای html هم پیروی میکنه راست میگفت من امتحان کردم
چواب مبداد شاید بشه ریسورسش کرد

ULF_VB6
08-05-2008, 21:33
کدوم قسمت از تگها پشتیبانی میکنه؟
صفحه ای که pm ها دخل اون نمایش داده میشه؟ خب اون کلا یه کپسول IE هستش. بایدم پشتیبانی کنه.

majj
09-05-2008, 23:09
قسمتی که متن رو مینویسی و دکمه سند رو بعدش میزنی

Payman_62
10-05-2008, 12:53
نه منظورم SysListView32 بود همونی که تو پنجره اصلی مسنجر وجود داره

هندلش اینجوری بدست میاد اما اما ایدی ها رو نمیشه ازش در اورد یا من نتونستم
سلام.
بیشتر توضیح بده. هندل رو میخوای چی کار؟ لیست آیدی های خودتو میخوای؟

ULF_VB6
10-05-2008, 17:29
خب اول باید هندل اون لیست باکس رو در بیاری تا بتونی لیست آی دی هارو در بیاری دیگه.

Payman_62
11-05-2008, 02:23
سلام.
درسته. ولی من میگم لیست آیدی ها رو میخواید چی کار؟ لزومی نداره لیست آیدی هارو به دست بیارید.

majj
11-05-2008, 07:44
سلام.
درسته. ولی من میگم لیست آیدی ها رو میخواید چی کار؟ لزومی نداره لیست آیدی هارو به دست بیارید.

سلام اقا پیمان دیر میای
اون رو برای یک کار دیگه میخواهم در ضمن اونجوری میتونی همه رو با هم بوت کنی البته قصد من این نیست

ULF_VB6
11-05-2008, 23:25
سلام.
ایشون لیست آی دی هارو برای ساخت نرم افزاره تبلیغاتی میخوان. درسته؟
برا تک تکه افرادی که تو روم هستن میخواید pm بفرستید.

Payman_62
12-05-2008, 13:06
سلام.
پس لطفا اول موضوع بحث رو کامل مشخص کنید تا بدونیم در چه مورد صحبت کنیم.
الآن 2 تا بحث جدا داریم.
یکی ساخت بوتر.
یکی به دست آوردن لیست آیدی های روم.
درسته؟
یا لیست آیدی های مسنجر خودتو میخوای؟

Payman_62
12-05-2008, 13:53
سلام.
کلاس روم ها IMClass هست. کلاس پنجره ای که لیست آیدی ها داخلشن SysListView32 هست. کلاس SysHeader32 هم جز زیر مجموعه های اون پنجره ایه که آیدی ها رو نگه میداره.

majj
13-05-2008, 07:31
سلام

یکی به دست آوردن لیست آیدی های روم.
درسته؟

این رو شروع کنیم ایدی های یک روم رو بدست بیاریم البته با اجازه اساتید محترم

majj
13-05-2008, 07:34
ایشون لیست آی دی هارو برای ساخت نرم افزاره تبلیغاتی میخوان. درسته؟
برا تک تکه افرادی که تو روم هستن میخواید pm بفرستید.

به اضافه اینکه میشه ایمیلشون رو هم بدست اورد

ULF_VB6
14-05-2008, 00:56
این رو شروع کنیم ایدی های یک روم رو بدست بیاریم
خب بحث داره به جاهای خوبش (اسپمینگ) میرسه.

به اضافه اینکه میشه ایمیلشون رو هم بدست اورد
البته درآوردن ایمیل رو اگه با هدف ارسال ایمیل تبلیغاتی میخوای انجام بدی، پیشنهاد میکنم، وقتت رو روی این کار نذاری. چون بازدهش کمتر از یک درصده. اگر هم دوس داری، پیشنهاد میکنم یه اسپایدر بنویسی به جای این کار، خیلی بهتر جواب میده.
ولی خب ارسال pm تبلیغاتی هنوز جای پیشرفت داره و بازدهش بیشتر از ایمیله.

در ضمن، بهتره بگید از چه ورژنی استفاده میکنید. ممکنه ماژول ورژنهای مختلف یاهو، توی این مواردی که میخوایم روشون کار کنیم، متفاوت باشن.

majj
14-05-2008, 07:04
در ضمن، بهتره بگید از چه ورژنی استفاده میکنید. ممکنه ماژول ورژنهای مختلف یاهو، توی این مواردی که میخوایم روشون کار کنیم، متفاوت باشن

بله تو ورژن های مختلف فرق میکنه این درسته من الا ن از ورژن 8 که بتا نیست استفاده میکنم

nazanin-farda
14-05-2008, 07:37
به نظرم يه برنامه ضد بوت رو اگه دنبال كني بهتر باشه چون بچه هايي كه ميگين بين 20 تا 25 سال سن دارن

ULF_VB6
14-05-2008, 15:25
به نظرم يه برنامه ضد بوت رو اگه دنبال كني بهتر باشه چون بچه هايي كه ميگين بين 20 تا 25 سال سن دارن

کدوم بچه ها؟!!!

majj
15-05-2008, 07:19

بین 15 تا 28 درستتره

MrJamshidy
18-05-2008, 11:25
من میگم چطوره خودتون یک یاهو مسنجر بسازید اینطوری خیلی کارا میشه کرد
اگر Adsl من هم وصل شد همه جوره کمکتون میکنم

mhm5000
24-07-2008, 16:46
شما مطمئنيد جواب سوال كننده را داده ايد؟