مشاهده نسخه کامل
: آپدیت آفلاین
با سلام
دوستان من دنبال یک آنتی ویروس می گردم که بشه update هاشو به صورت Path یا zip دانلود کرد
و با استفاده از اون به صورت آفلاین روی یک سیستم که به شبکه وصل نیست، آنتی ویروس رو بروز کرد.
تا حالا از Bitdefender 9 استفاده می کردم و تو کافی نت فایهاشو دانلود می کردم و می بردم رو سیستمم
اونجا نصب و کپی می کردم.
توی سایت این آنتی ویروس تمام update های روزانه و هفتگی و کلی از ابتدا تا حالا برای دانلود آمادس.
اما حالا دیگه می خوام آنتی ویروسم رو عوض کنم.
با سلام
دوستان من دنبال یک آنتی ویروس می گردم که بشه update هاشو به صورت Path یا zip دانلود کرد
و با استفاده از اون به صورت آفلاین روی یک سیستم که به شبکه وصل نیست، آنتی ویروس رو بروز کرد.
تا حالا از Bitdefender 9 استفاده می کردم و تو کافی نت فایهاشو دانلود می کردم و می بردم رو سیستمم
اونجا نصب و کپی می کردم.
توی سایت این آنتی ویروس تمام update های روزانه و هفتگی و کلی از ابتدا تا حالا برای دانلود آمادس.
اما حالا دیگه می خوام آنتی ویروسم رو عوض کنم.
با سلام
محصولات کسپرسکی رو می شه خیلی خوب به صورت آف لاین آپدیت کرد
نحوه این کار رو هم در امضام توضیح دادم
اگه شما تصمیم به استفاده از این آنتی ویروس دارید سوال های احتمالی دیگر خودتون رو در تاپیک خود این محصول مطرح کنید.
اکثر انتی ویروسها این کارو انجام میدن
avast رو براتون پیشنهاد میدم که فایلهای اپدیتش بصورت exe هست تنها کافیه اگه خواستی مثلا هر هفته یکبار اپدیت کنی حجمش هر فایل فکر کنم 8 مگابایته اخرین فایل اپدیتشو بگیر از سایتش و فقط اجراش کن
soleimanian
10-06-2008, 00:30
norton و هم میشه با فایل اجرایی آپدیت کرد
siavash61
24-06-2008, 23:11
norton و هم میشه با فایل اجرایی آپدیت کرد
دوست خوبم ميشه بگين نورتون رو چه جوري ميشه با فايل اجرايي آپديت كرد؟
اگه اون Live Update رو ميگين كه هميشه تو سايتش گذاشتهو حجمشم تقريبا 2-3مگ ميشه اون كه آپديت نيست. ولي اگه راهي داره ممنون ميشم ياد بدين.
*Batman*
24-06-2008, 23:31
دوست خوبم ميشه بگين نورتون رو چه جوري ميشه با فايل اجرايي آپديت كرد؟
اگه اون Live Update رو ميگين كه هميشه تو سايتش گذاشتهو حجمشم تقريبا 2-3مگ ميشه اون كه آپديت نيست. ولي اگه راهي داره ممنون ميشم ياد بدين.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
masoud22
12-07-2008, 08:54
توي اون آدرس اگه اسم ورژن نباشه چيكار بايد كرد؟
*Batman*
12-07-2008, 12:12
توي اون آدرس اگه اسم ورژن نباشه چيكار بايد كرد؟
باید بریم اینجا :
iran2008
12-07-2008, 21:29
دنیا فقط کاسپر اسکی
راحت میتونی آفلاین آپدیتش کنی
من خودم از avg استفاده می کنم
آپدیت ها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخود avg
من هم نورتون رو پیشنهاد میکنم . آنتی ویروس خوبیه . تقریبا" 4 سال میشه دارم ازش استفاده میکنم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.