مشاهده نسخه کامل
: مشکل در رم 512 ddr
سلام
من حدود یک سال پیش یک سیستمی خریدم خودم فکر می کردم که خیلی عالیه الان بعد از حدود یک سال یک مشکلی پیدا کرده که نمی تونم بفهمم از کجاست!
سی پی یو سیستم من
itel pentium 4
processor 531
3ghz
800mhz fsb
1mb l2 cashe
هست ورم سیستم هم 512
queen ddr pc 3200-400mhz
هست
مشکلی که هست این که سرعت با امدن ویندوز م خیلی کمه حدود 50 ثانیه طول می کشه! البته باید بگم ویندوزم زیاد سنگین نیست وxp2002 هست.ترفند رجیستری هم امتحان کردم درست نشد!
می خواستم بپرسم ایا این طبیعیه ویا رم من مشکل داره؟
اخه یه خدماتیه به من گفت احتمالا رمت مشکل داره
حالا از کجا بفهمم رمم مشکل داره یا نه ؟
خواهش می کنم هر کی می دونه کمکم کنه
ممنون
nobody2000
06-04-2008, 20:07
سلام
من حدود یک سال پیش یک سیستمی خریدم خودم فکر می کردم که خیلی عالیه الان بعد از حدود یک سال یک مشکلی پیدا کرده که نمی تونم بفهمم از کجاست!
سی پی یو سیستم من
itel pentium 4
processor 531
3ghz
800mhz fsb
1mb l2 cashe
هست ورم سیستم هم 512
queen ddr pc 3200-400mhz
هست
مشکلی که هست این که سرعت با امدن ویندوز م خیلی کمه حدود 50 ثانیه طول می کشه! البته باید بگم ویندوزم زیاد سنگین نیست وxp2002 هست.ترفند رجیستری هم امتحان کردم درست نشد!
می خواستم بپرسم ایا این طبیعیه ویا رم من مشکل داره؟
اخه یه خدماتیه به من گفت احتمالا رمت مشکل داره
حالا از کجا بفهمم رمم مشکل داره یا نه ؟
خواهش می کنم هر کی می دونه کمکم کنه
ممنون
رم شما هیچ مشکلی نداره
ویندوز شما بعد 1 سال سنگین شده .:46:
من سیستمو یک سال پیش خریدم ولی ویندوزم رو تقریبا ماهی یک با ر بعضی وقته هم زودتر عوض می کنم
به نظر شما مشکل دیر بالا اومدن ویندوزم از کجاست البته همونطور که گفتم رجیستری رو هم امتحان کردم وحتی از نرم افزار های اماده هم استفاده کردم ولی درست نشد که نشد
واینکه 50 ثانیه برای بالا اومدن ویندوز خیلی بالا نیست؟ و از کجا می شه فهمید ایا مشکل از رم هست یا اصلا به رم ربطی نداره!
ترو خدا کمکم کنید اخه من نگرانم!
shahab_blaster
06-04-2008, 21:40
اين كارت خودش يه جور مشكله حد امكان ويندوزتو نبايد عوض كني بايد طوري باهاش رفتار كني كه زود بهم نريزه
سيستم موقع بالا اومدن بايد سخت افزارهاتو لود كنه شايد به خاطر اين باشه
شايدم يكي از سخت افزار هات مشكل داره
پاور سيستمت چيه؟
nobody2000
06-04-2008, 22:00
من 98% دلیل مشکل رو نرم افزاری میدونم .
راستشو بگم نمی دونم پاورم چیه ؟ !!!!!!!!!
اخه من زیاد از سخت افزار سر در نمی ارم!هرچی نگاش کردم هم نفهمیدم!:41:تروخدا عصبانی نشید خب بلد نیستم دیگه! اخه رشته ی من نرم افزاره!
فقط یادمه 3 ماه بعد از اینکه سیستممو خریدم صدای هلیکوپتر می داد من هم بردم با گارانتیش عوضش کردم
واینکه اگر مشکل از نرم افزار باشه با ید چکارم کنم؟
اخه حتی وقتی ویندوز عوض می کنم باز هم ویندوز دیر بالا می یاد وتقریبا 13 خط رد می شه!
مشخصات کامل سیستم:
main board:msi 848 lga775
cpu:3.06intellga 1mbus800
h.d.d:80g+ w.d
ram:512 d.d.r 400 queen
به نظر شما با این سیستم این زمان بالا اومدن ویندوز زیاد نیست؟
shahab_blaster
07-04-2008, 20:00
سيستمت از اول اين شكلي بود يا نه بعد از گذشت يه مدت اين افت سرعت رو پيدا كرد؟
nobody2000
07-04-2008, 20:26
سيستمت از اول اين شكلي بود يا نه بعد از گذشت يه مدت اين افت سرعت رو پيدا كرد؟
پست اول گفته . :46:
راستشو بگم نمی دونم پاورم چیه ؟ !!!!!!!!!
اخه من زیاد از سخت افزار سر در نمی ارم!هرچی نگاش کردم هم نفهمیدم!:41:تروخدا عصبانی نشید خب بلد نیستم دیگه! اخه رشته ی من نرم افزاره!
فقط یادمه 3 ماه بعد از اینکه سیستممو خریدم صدای هلیکوپتر می داد من هم بردم با گارانتیش عوضش کردم
واینکه اگر مشکل از نرم افزار باشه با ید چکارم کنم؟
اخه حتی وقتی ویندوز عوض می کنم باز هم ویندوز دیر بالا می یاد وتقریبا 13 خط رد می شه!
مشخصات کامل سیستم:
main board:msi 848 lga775
cpu:3.06intellga 1mbus800
h.d.d:80g+ w.d
ram:512 d.d.r 400 queen
به نظر شما با این سیستم این زمان بالا اومدن ویندوز زیاد نیست؟
یک تست با برنامه HD Tune از هاردت بگیر.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستمم از اول اینجوری نبود!
هاردم رو با برنامه ای معرفی کردید چک کردم مشکلی نداشت.
یک مشکل دیگه هم سیستمم داره
وقتی می خوام ویندوز نصب کنم del رو که می زنم و وارد ستاب می شم اونجائی که باید لیست بوت را
تنظیم کنم و برای اولین گزینه ی بوت رو دی وی دی درایو قرار بدم کلیک می کنم ولی در لیست بوت دی وی دی ام رو نشون نمی ده .f11 رو هم که می زنم تو بوت منو دی وی دی رایتر رو نشون نمی ده.
من همیشه با سی دی ویندوز عوض می کردم وتا حالا نفهمیده بودم سیستمم این مشکلو داره
لطفا راهنمائیم کنید که باید چکار کنم؟
ممنون
shahab_blaster
10-04-2008, 08:27
كابل ide dvd تو عوض كن با كابل cdrom درست ميشه
اين مشكلي نيست چون مادربوردت قسمتي داره كه بايد بوت اول رو خودت انتخاب كني اونجا انتخاب مي كني cd يا dvd و بعد اون تو ليست انتخابيت مياد براي boot
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.