مشاهده نسخه کامل
: آیا وجود فولدر windows بصورت پیش فرض روی هارد اکسترنال مکستور عادیه؟
سلام دوستان
یک سوال. من امروز یک هارد دیسک اکسترنال مستور خریدم. وقتی که با پورت usb به سیستم وصل شد دیدم روش یه فولدر به اسم windows هست.البته حجمش فقط نزدیک 3 مگ بود. می خواستم ببینم آیا این عادیه؟
مرسی
سلام
دوست عزیز
تا جاییکه من اطلاع دارم هارد نو بطور طبیعی حتی پارتیشن یا فرمت هم نشده چه برسه به داشتن فایل...
موفق باشی
nobody2000
06-04-2008, 16:47
سلام دوستان
یک سوال. من امروز یک هارد دیسک اکسترنال مستور خریدم. وقتی که با پورت usb به سیستم وصل شد دیدم روش یه فولدر به اسم windows هست.البته حجمش فقط نزدیک 3 مگ بود. می خواستم ببینم آیا این عادیه؟
مرسی
آ ک گرفتی ؟ سلفون رو جبش بسته بود ؟
به اسم آک گرفتم اما سلفون نداشت.
فقط خواهش می کنم اکسترنال بودن هارد رو در نظر بگیرید چون اینو می دونم که هارد اینترنال نو حتی پارتیشن بندی هم نیست . در واقع من قصد دارم از این هارد به عنوان یه درایو با حجم بالا استفاده کنم ( دقیقا مثل یک کول دیسک) وقتی هم با پورت usb به سیستم ( لپ تاپ) وصلش کردم بلافاصله شناختش . البته همونطور که می دونید منبع تغذیه جداگانه داره. من فقط از بودن اون درایو windows تعجب کردم.
مشخصات : هارد اکسترنال مکستور 320 Gig
nobody2000
07-04-2008, 09:02
به اسم آک گرفتم اما سلفون نداشت.
فقط خواهش می کنم اکسترنال بودن هارد رو در نظر بگیرید چون اینو می دونم که هارد اینترنال نو حتی پارتیشن بندی هم نیست . در واقع من قصد دارم از این هارد به عنوان یه درایو با حجم بالا استفاده کنم ( دقیقا مثل یک کول دیسک) وقتی هم با پورت usb به سیستم ( لپ تاپ) وصلش کردم بلافاصله شناختش . البته همونطور که می دونید منبع تغذیه جداگانه داره. من فقط از بودن اون درایو windows تعجب کردم.
مشخصات : هارد اکسترنال مکستور 320 Gig
بهتره اول اونو یه فرمت کنی و بعد با خیال راحت استفاده کنی .دنبال عیب هم نگرد و فکر خودت هم مشغول نکن.من هم 2 ساله یه مکستور 500GB دارم و باهاش راحتم . :10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.