ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فلدر هايی به نام Found.000,found.001,found.002

adameh_bahal
06-04-2008, 15:17
هر چند وقت فلدر هايی به نام FOUND.000,FOUND.001,FOUND.002,... تو درايو c به وجود مياد
ميخوام بدونم اينا چی هستن؟

mahdi7610
06-04-2008, 16:48
هر چند وقت فلدر هايی به نام FOUND.000,FOUND.001,FOUND.002,... تو درايو c به وجود مياد
ميخوام بدونم اينا چی هستن؟
سلام دوست عزیز
این فولدرها را می تونید پاک کنید ؟
داخلشون چی هست ؟
می شه اونا را تغییر نام داد ؟
احتمال وجود ویروس توی سیستمتون وجود داره . همچنین احتمال وجود خرابی در سطح هارد دیسک . چون گاهی اوقات وقتی در سطح دیسک خرابی ایجاد شود این مشکل پیش می اید که البته من این مشکل را توی اکثر فلش مموری ها دیدم که یا به دلیل وجود ویروس بوده یا خرابی که در سطح اون ایجاد شده بود .

حتما از انتی ویروسهای اپدیت شده برای ویروس یابی استفاده کنید و از برنامه هایی که باعث بهینه سازی فضای هارد دیسک می شوند نیز استفاده کنید .
موفق باشید .

adameh_bahal
06-04-2008, 18:08
سلام دوست عزیز
این فولدرها را می تونید پاک کنید ؟
داخلشون چی هست ؟
می شه اونا را تغییر نام داد ؟
احتمال وجود ویروس توی سیستمتون وجود داره . همچنین احتمال وجود خرابی در سطح هارد دیسک . چون گاهی اوقات وقتی در سطح دیسک خرابی ایجاد شود این مشکل پیش می اید که البته من این مشکل را توی اکثر فلش مموری ها دیدم که یا به دلیل وجود ویروس بوده یا خرابی که در سطح اون ایجاد شده بود .

حتما از انتی ویروسهای اپدیت شده برای ویروس یابی استفاده کنید و از برنامه هایی که باعث بهینه سازی فضای هارد دیسک می شوند نیز استفاده کنید .
موفق باشید .

سلام دوست من
داخل اين فولدرها فايل هايی با نام های FILE0000.CHK,FILE0001.CHK,FILE0002.CHK,... وجود داره که ميتونم همه رو پاک کنم ولی دوباره ميان
تمام اين فولدر هم hidden هستن
انتی ويروسمم هم kaspersky آخرين version هست يعنی 7.0.1.325
حالا اگه فرض بر خرابی هارد ديسک باشه بايد با چه برنم اي درستش کنم؟

mahdi7610
06-04-2008, 18:50
سلام دوست من
داخل اين فولدرها فايل هايی با نام های FILE0000.CHK,FILE0001.CHK,FILE0002.CHK,... وجود داره که ميتونم همه رو پاک کنم ولی دوباره ميان
تمام اين فولدر هم hidden هستن
انتی ويروسمم هم kaspersky آخرين version هست يعنی 7.0.1.325
حالا اگه فرض بر خرابی هارد ديسک باشه بايد با چه برنم اي درستش کنم؟
سلام دوست عزیز

تا جایی که من این نمونه فولدرها و فایلهای را دیدم بر میگرده به وجود بد کلاستر و بد سکتور در سطح هارد .

البته گاهی اوقات این فولدرها به دلیل انجام عملیات scandisk و chekdisk در هارد ایجاد می شه .

موفق باشی .

Ar@m
06-04-2008, 18:53
فایل های CHK وقتی ایجاد می شن که SCANDISK یا CHKDISK رو اجرا کنین
شما وقتی عمل defragment رو روی هاردتون اجرا می کنین فایل های به اصطلاح شکسته شده کنار هم قرار می گیرن و مرتب می شن اما بعضی وقتا هم فایل هایی هستن که تکه های شکسته شون پیدا نمی شه و از بین رفته!
ویندوز این تکه های باقی مانده رو دور نمی ریزه و در فولدرهایی بنام FOUND و فایلهای CHK ذخیره می کنه
پاک کردنشون هم مشکلی ایجاد نمی کنه

winxp
07-04-2008, 16:27
سلام عزیزان

این فایلها در صورت استفاده از chkdsk یا همون scan disk ایجاد میشن

وقتی با partition magic کار میکنید که برق میره و درایو accsec میده , بیاین chkdsk کنین , میبینین که اطلاعاتتون بدون هیچ دردسری برگشت میخوره .

اما ن با پسوند chk .

من چند بار این مشکلات برام پیش اومده و از همین راه برگردوندمشون
بعضی اوقات هم با پسوند chk بر میگردونه که فکر نکنم قابل استفاده باشن

فعلا .

adameh_bahal
07-04-2008, 21:17
ممنون از همگی