ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد هاست و شركتهاي فروش هاستينگ

lord_ashkan_z
06-04-2008, 13:29
يك راست بريم سر اصل مطلب.

چه جوري ميشه يه هاست ساخت؟ در واقع منظورم اينه كه شركت هايي كه هاست مي دهند چه كار مي كنند؟

persian_test
06-04-2008, 16:36
منظورت اینه که واسه خودت یه وب سرور شخصی راه بندازی دیگه؟!

اگر تو ایران هستی بیخیال شو. ولی اگه به یه کانکشن اینترنت پرسرعت و دائمی متصلی که البته پهنای باندش بالاست میشه یه کارهایی کرد. اینم بگم تو کشورهایی که سرعت اینترنتشون خداست و قیمت‌های اشتراک در حد معقوله ساخت وب سرورهای شخصی خیلی عجیب نیست ولی تو کشور ما اگه اسمشم ببری خنده داره.

من راه‌اندازی یه وب سرور شخصی تحت سیستم عامل لینوکس رو کاملاً با مفصلات میتونم توضیح بدم اما در مورد ویندوز شرمنده ام. مگه اینکه یه رفرنس گیر بیارم. اگر به کار میاد و تجهیزاتش رو داری توضیح بدم. هماطور که گفتم تجهیزات خاصی هم نمیخواد:
1) یه سیستم عامل لینوکس (فدرا کور یا اوبونتو عالیه)
2) یه کانکشن دائمی اینترنت (نوع ارتباط اصلاً مهم نیست چه کابلی باشه چه وایرلس فقط حتما سرعت داشته باشه و مهمتر از اون پهنای باندش کافی باشه)

lord_ashkan_z
06-04-2008, 21:20
خوب بله.

يعني اگر شما بخواهيد يك فضايي روي وب براي دسترسي همگان ايجاد كني بايد چه كار كني؟(همون كه خودت گفتي)

يعني بايد يه كامپيوتر دائم روشن و وصل به اينترنت داشته باشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

در ضمن من واقعا همچين قصدي ندارم ولي براي اينه كه بفهمم چه جوريه...

Mohsen khan
06-04-2008, 21:25
به طور ساده
همون طور كه مي دونيد تمام سايت هاي اينترنتي بر روي سرورها قرار دارند
معروف ترين سرورها در آمريكا هستند
يعني تجهيزات سخت افزاري شون
يك سري از شركت ها اين سرور ها را اجاره مي كنند
يا بطور عمده يا خرده
و فضاي هاردش را بطور ساليانه يا ماهيانه مي فروشند

همين

lord_ashkan_z
07-04-2008, 21:38
خوب بله شما درست مي فرماييد ولي من مي خوام بدون اين شركت هايي كه هاست مي سازند ، در واقع چه كار مي كنند؟!..

Mr.K2
07-04-2008, 22:22
خوب بله شما درست مي فرماييد ولي من مي خوام بدون اين شركت هايي كه هاست مي سازند ، در واقع چه كار مي كنند؟!..

خب چی رو شما میخواین بدونید ؟؟
محسن جان که توضیح دادند ...:46:

lord_ashkan_z
08-04-2008, 20:07
خب بله اين سرورها يه سري سخت افزار قوي هارد با حجم هاي زياد و ... را در اختيار دارند.

سوال اينه كه چگونه اين فضاي هارد در اينترنت به صورت يك سرور قابل درسترسي قرار مي گيرند؟

Mohsen khan
08-04-2008, 20:13
بصورت نرم افزاري تعريف مي شه
cpanel و ....

Mr.K2
08-04-2008, 20:27
خب بله اين سرورها يه سري سخت افزار قوي هارد با حجم هاي زياد و ... را در اختيار دارند.

سوال اينه كه چگونه اين فضاي هارد در اينترنت به صورت يك سرور قابل درسترسي قرار مي گيرند؟

بله باید نرم افزارهای مورد نیاز نصب بشه و share بشه ..
مثلا من یه بار وقیت اکانتم توی پارسا اسپیس داشت باز میشد صفحه رو متوقف کردم ..یه آدرسی نشون داده شد تو کدهاش که دقیقا مثل ادرس دهس توی ویندوز که کار میکنی هست ...
مثلا نوشته بود D:\ و یه پوشه اسم اکانت من و آدرس فایل و....

nimamani
09-04-2008, 00:45

بیشتر از هارد و سخت افزار دیگه ، احتیاج به یک اینترنت پرسرعت دارند