ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه کار ساده با Ulead VideoStudio داشتم ولی خیلی زمان می بره؟!

behrooz 2006
06-04-2008, 09:53
سلام
می خواستم چند قسمت از یه فیلم رو جدا کنم و یه فیلم کوتاه بسازم . از منوی کلیپ وارد MULTI-trim video شدم و قسمتها رو انتخاب کردم . حالا برای ذخیره کردن نمی دونم کجا باید برم؟ اگه از منوی Share برم مثل یک فیلمی که افکت داده شده موقع rendering زمان می بره ! ممنون میشم بگید چطوری ذخیره کنم؟

nw_nk
06-04-2008, 10:33
سلام
می خواستم چند قسمت از یه فیلم رو جدا کنم و یه فیلم کوتاه بسازم . از منوی کلیپ وارد MULTI-trim video شدم و قسمتها رو انتخاب کردم . حالا برای ذخیره کردن نمی دونم کجا باید برم؟ اگه از منوی Share برم مثل یک فیلمی که افکت داده شده موقع rendering زمان می بره ! ممنون میشم بگید چطوری ذخیره کنم؟

سلام

الان واسط کاربری یولید دقیقا خاطرم نیست اما تا جایی که یادمه یولید برش بدون تبدیل انجام نمیده.

برای برش و اتصال و سانسور, بدون هیچ گونه رندر و تبدیل, باید از نرم افزار های برش (Cut) استفاده کنید.

مثل Video Redo Plus برای فایلهای MPEG.

برای فایلهای AVI و ... هم برش دهنده های دیگری وجود داره.

فقط اونایی که حجمشون کمه ممکنه برش دقیق یا دلخواه شمارو انجام ندن.

اونی رو بگیرید که امکاناتش زیاد باشه.

موفق باشید.

Javad_Ed
06-04-2008, 13:48
سلام حق با nw_nk عزیز هست
شما میتونید از نرم افزار هایی که در این تاپیک معرفی شده استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید

behrooz 2006
06-04-2008, 14:23
مرسی کمک بزرگی کردین. ظاهراً ulead به درد این کار نمی خوره.
یه سوال دیگه در مورد منوی share این برنامه داشتم . می خواستم ببینم چطوری میشه فرمت و ابعاد فایل خروجی رو بصورت دستی تعریف نکرد؟! منظورم اینه که فایل خروجی همون مشخصات فایل ورودی رو داشته باشه. ممنون

Javad_Ed
06-04-2008, 19:52
مرسی کمک بزرگی کردین. ظاهراً ulead به درد این کار نمی خوره.
یه سوال دیگه در مورد منوی share این برنامه داشتم . می خواستم ببینم چطوری میشه فرمت و ابعاد فایل خروجی رو بصورت دستی تعریف نکرد؟! منظورم اینه که فایل خروجی همون مشخصات فایل ورودی رو داشته باشه. ممنون
خب برای این کار شما باید کلیه اطلاعات فایل ورودی رو مثله بیت ریت صدا و تصویر و سایز و ...
داشته باشی که بهتره از همون نرم افزار برش اسفاده کنید
برای خروجی از یولید هم اگه میخواید توی vcd نشون بده باید mpeg خروجی بگیرید

behrooz 2006
07-04-2008, 19:20
خب برای این کار شما باید کلیه اطلاعات فایل ورودی رو مثله بیت ریت صدا و تصویر و سایز و ...
داشته باشی که بهتره از همون نرم افزار برش اسفاده کنید
برای خروجی از یولید هم اگه میخواید توی vcd نشون بده باید mpeg خروجی بگیرید

ممنون جواد جان برای راهنمایی.