ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قابل توجه ایرانسل داران فرستادن عکس رنگی به قیمت یه اس ام اس با هر ابعادی

samankermani
06-04-2008, 06:47
سلام دوستان اینم یه راهی که بتونین واسه دوستانتون هر عکسی که خواستین با هر ابعادی بفرستین فقط به قیمت یه اس ام اس هر چند این موضوع رو من در فرومهای دیگه ندیدم و بهش اشاره نشده بود گفتم شاید واسه دوستان جالب باشه این کار خیلی راحت و پیش پا افتاده میباشد ...
خوب دوستان اولین کاری رو که انجام میدین اینه که هر عکسی رو که خواستین بفرستین در یه سایت اپلود کنین ..مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوب عکس رو که آپ کردین آدرس لینک رو کپی میکنین و گوشی رو از طریق کابل به کامپوتر نصب میکنین و به قسمت Message میرید و آدرس رو Paste میکنین و برای هر کسی که خواستسن میفرستین و به محضی که اس ام اس به طرف مقابل برسه باید رو ی قسمت لینک کلید کنه و عکس رو دانلود کنه که هیچ کاری هم نداره فقط طرف مقابل حتما باید ایرانسل داشته باشه ...به همین راحتی بنده شخصا تا حالا بیش از 50/60 تا عکس واسه دوستان فرستادم .....
موفق باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif

Mojtaba N87
06-04-2008, 08:32
دوست عزیز راه خوبیه ولی می تونی این کار رو از داخل گوشی هم بکنی.عینی با نرم افزار های خاص عکس رو مستقیما از خود گوشی آپلود کنی و بعد لینکش رو بفرستی.

Šepehr
06-04-2008, 09:23
اینطوری خرجش با کسیه که اس ام اس رو میگیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش جالبی نبود

*عیسی*
06-04-2008, 09:29
واسه هر دو خرج داره.ما هم اول باید آپلودش کنیم دیگه.

Šepehr
06-04-2008, 11:34
حالا اونش رو من بیخیال شدم
فرض کن لینکشو از نت پیدا می کنی میفرستی

masoud_wow
06-04-2008, 12:14
سلام به دوستان
شما به راحتی می تونید از طریق برنامه ی Nimbuzz هر نوع فایلی رو از طریق گوشی بفرستید و از امکانات جالب چت و چت رم استفاده کنید .
حتی از ای دی یاهو Msn , ... می تونین استفاده کنین.موفق باشید.

hamkar1981
06-04-2008, 15:17
سلام به دوستان
شما به راحتی می تونید از طریق برنامه ی Nimbuzz هر نوع فایلی رو از طریق گوشی بفرستید و از امکانات جالب چت و چت رم استفاده کنید .
كسي با اين نرم افزاري كه دستمون ميگه كار كرده

Šepehr
06-04-2008, 18:00
بله من کار کردم
نرم افزار خیلی خوبه
تاپیک هم براش داریم

ar.behnam
06-04-2008, 22:44
اول کار من باش حال کردم ولی یه سری مشکلات داره
مثل اینکه نمیتونی invisible بشی
یه سری افراد بی شعور ریختن توی چت روم ها
واسه کسی نمیشه آفلاین بگذاری