مشاهده نسخه کامل
: [کمک] رمز بايوس رو يادم رفته.!
mazi_z_PSP
05-04-2008, 20:28
سلام دوستان عزيزم. خوبيد ایشالا؟!
دوستان ويندوز يکی از دوستان قاطی کرده و بايد فرمت بشه. اما ميگه که رو بايوس رمز گزاشته و الان يادش رفته. ميخواستم بدونم راهی هست که بتونيم از این مانع رد بشيم تا بتونم ويندوزش رو فرمت کنم؟ ( Xp )
بایوس چه ربطی به فرمت کردن داره ؟؟؟
برای پاک کردن رمز بایوس باید کیست رو باز کنی اونباتری یه که توشه در اری دوباره بزاری جاش به همین سادگی
به همین بد مزگی...
mazi_z_PSP
05-04-2008, 20:38
دوست من شما نبايد از بايوس First Boot Deviceرو تغيير بدی؟ نه نبايد تغيير بدی؟!!
ممنونم از راهنماييت.
بایوس چه ربطی به فرمت کردن داره ؟؟؟
برای پاک کردن رمز بایوس باید کیست رو باز کنی اونباتری یه که توشه در اری دوباره بزاری جاش به همین سادگی
به همین بد مزگی...
یه جورایی تایید میشه !!!:31:
اگه مادربرد دوستتون از فناوری clear Cmos بهره میبره یا اینکه کنار بایوس روی مادربرد جامپر وجود داره با زدن جامپر میشه تمامی تنظیمات بایوس رو به حالت defult برگردوند !!
ممنونم از راهنماييت.
با f8 هم می شه این کارو کرد (البته توی مادربرد های مختلف فرق داره )
پس دیدی که می شه ...
mahdi7610
05-04-2008, 20:50
سلام دوستان عزيزم. خوبيد ایشالا؟!
دوستان ويندوز يکی از دوستان قاطی کرده و بايد فرمت بشه. اما ميگه که رو بايوس رمز گزاشته و الان يادش رفته. ميخواستم بدونم راهی هست که بتونيم از این مانع رد بشيم تا بتونم ويندوزش رو فرمت کنم؟ ( Xp )
سلام دوست عزیز
روشهای عبور از بایوس را توی این تایپک به طور کامل توضیح داده ام . توی یکی از صفحات این تایپک هست .
به صفحاتش نگاه کنید می بینید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .
mazi_z_PSP
05-04-2008, 22:56
با f8 هم می شه این کارو کرد (البته توی مادربرد های مختلف فرق داره )
پس دیدی که می شه ...
آخه من گفتم مدل مادربرد ایشون چيه که اینقدر زود کلی راه پيشنهاد ميديد.؟ خوب همون برداشتن باطری بهترين راهه. لابد با کارهای ديگه نميشد انجام داد که آمدم اینجوری پرسيدم.!
سلام دوست عزیز
روشهای عبور از بایوس را توی این تایپک به طور کامل توضیح داده ام . توی یکی از صفحات این تایپک هست .
به صفحاتش نگاه کنید می بینید .
ممنونم دوست من
ممنونم از راهنماييت.
ویندوزت خوب اگه هنوز نفس میکشه و کار میکنه میشه نصب ویندوز رو از تو خود ویندوز شروع کرد
پس بازم میشه ...
H M R 0 0 7
06-04-2008, 16:43
دوست عزيز mazi_z_PSP جان،
اولا كه سوالهاي شما مبهمه.
دوستان ويندوز يکی از دوستان قاطی کرده و بايد فرمت بشه. اما ميگه که رو بايوس رمز گزاشته و الان يادش رفته.ميخواستم بدونم راهی هست که بتونيم از این مانع رد بشيم تا بتونم ويندوزش رو فرمت کنم
خوب اين دو تا موضوع جداست.فرمت كردن ربطي به بايوس نداره.شما هم در پست اول ذكر نكردين كه ميخواين First Boot Device رو عوض كنيد. KambiaZ از كجا بايد ميفهميد كه شما منظور اصليتون چيه؟
در كل همون باطري رو دربيار خيال خودتو راحت كن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.