ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بخشش از بزرگرانه !!

jtirannet
05-04-2008, 19:22
سلام
من پیشنهاد می کنم به مناسبت سال جدید همه ی کاربران اخراجی موقت و یا دائم رو ببخشید . :46:

قضنفر
05-04-2008, 19:27
منم پایم خوفناک

Benygh
05-04-2008, 19:31
شما اخراج شده هستید ؟:دی

jtirannet
05-04-2008, 19:55
شما اخراج شده هستید ؟:دی

من دروغ گو نیستم . چرا . اما نامردا همینجوری یهو الکی اخراج موقتت می کنن . دردسری کشیدم بخدا .
حالا این یکی رو داشته باش واسه یوزر قبلیم اخطار اومده بود معلوم نبود از کجا !!! . این بار هم فقط به مدیر بخش فیلم گفتم چرا این تاپیک من رو ترش کردی ؟؟ طرف بدش اومد زرتی زد اکانت من رو غیر فعال کرد .

KambiaZ
05-04-2008, 19:58
من دروغ گو نیستم . چرا . اما نامردا همینجوری یهو الکی اخراج موقتت می کنن . دردسری کشیدم بخدا .
حالا این یکی رو داشته باش واسه یوزر قبلیم اخطار اومده بود معلوم نبود از کجا !!! . این بار هم فقط به مدیر بخش فیلم گفتم چرا این تاپیک من رو ترش کردی ؟؟ طرف بدش اومد زرتی زد اکانت من رو غیر فعال کرد .

احتمالا به عسل بانو نگفتی ؟؟؟؟
پس کارت زاره ...

jtirannet
05-04-2008, 19:59
اصل مطلب اینکه به نظر من با دیکتاتوری نمی شه فروم به این گندگی رو اداره کرد به سن و ساله داداش هر بچه ای اومد شد مدیر بخش فلان ..... ( نمیگم که باز به کسی برنخوره ) الکی نمی تونه فروم رو اداره کنه . برو ببین این جدیدا چه گندی زدن به بعضی بخشا تاپیکای پربازدید مدیرای قبلی رو از لجشون قفل کردن . نوبره به خدا !!!!!!

DaRiOuShJh
05-04-2008, 23:50
منم موافق بودم ولی بنا به دلایلی ...

Babak
06-04-2008, 12:25
سلام
دوست عزیز برای درخواست به زیرشاخه دانلود و تاپیک درخواست مراجعه بفرمایید.
گذاشتن لینک دانلود مستقیم از سایتهای دیگر هم خلاف قوانین است.

کدوم احمقی این تاپیک رو ترش کرد ؟؟؟؟ این واقعا بی فایده بود ؟؟؟؟اين متني که ايشون بن شدن به اعتبارش .

به نظر من با دیکتاتوری نمی شه فروم به این گندگی رو اداره کرد به سن و ساله داداش هر بچه ای اومد شد مدیر بخش فلان ..... ( نمیگم که باز به کسی برنخوره ) الکی نمی تونه فروم رو اداره کنه . برو ببین این جدیدا چه گندی زدن به بعضی بخشا تاپیکای پربازدید مدیرای قبلی رو از لجشون قفل کردنآي دي قبلي ايشون ( و همين آي دي ) رو من بن کردم . شانزدهمين کاربر ثبت نام کرده در انجمن .