مشاهده نسخه کامل
: شوخی با آواتار دوستان در پی سی ورلد
ممنون
خیلی باحال شده.
قابلی(غابلی) نداشت:31:
آروین جان تقدیم به تو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
ممنون:40:بامزه شده.:11:
بازم میخوام.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه فقط دوباره آواتارو عوض نکنی:31:
نه اینجا فرنگیش موجود هست یزدیش پیش کش تون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
ولی جدی کارت درسته
عیب نداره.
خودت کارت درسته (فکر کردم فحشه:31:):10:
سلام..
آروین جون واقعن خسته نباشی!!
من هر بار که از کنار این تاپیک رد میشم کلی میخندم به آواتارا!!!!
حالا اگه میشه واسه منم یدونه ....
میسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
1000 مال خودمه :دی
حتما. ممنون از توجهتون.:10:
اینم یک آواتار دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آواتار genjo :
به صورت عکس که می خواستی:
اینم انیمیشن همون:
راسي از shohs چه خبر؟ چرا ديگه انگار اينورا نمياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره smohs هم که نمیدونم کجا جیم شد. هرجا هست بهش میگم زودتر بیاد خودشو معرفی کنه والا میرم لوش میدم..:31:
مي بينم كه ذكر خير من بوده:31:
راستش يه مدته حال و حوصله فوتوشاپ ندارم(شايدعذاب وجدان به خاطر درس نخوندن باشه:31:) ولي مرتب سر مي زنم و از كاراي آروين لذت مي برم.
اين كار آخرمه كه واسه دلفين عزيز درست كردم به صورت كميك استريپ مانند:27: (يه كم بزرگه و حجمش 191 كيلوبايته پس اندكي صبر كنيد تا تصوير كامل لود بشه ):
سعي مي كنم يه مدتي كمتر اينورا پيدام بشه و بيشتر به درسام برسم(شمام دعا كنيد شيطون گولم نزنه)
اینم آواتار genjo :
به صورت عکس که می خواستی:
اینم انیمیشن همون:
سلام آروین جان.
پسر واقعا گل کاشتی............ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی این منم که مخش پخشه درو دیوار میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خودم انتظار همچین حرکتی رو نداشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که دستت درد نکنه .واقعا نسخه جوکرش زیبا شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه خسته نباشید فراوان هم داره.
دوما :اون عکسی که خواستم بد نشده ولی منظورم این نبود که دودش اینقدر تو چشم بیاد....یکمی سیگارش قرمز بشه و به حالت Gif عکس یکم دود محسوس داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم دست درد نکنه .خیلی زیبا بود:11:
راستش يه مدته حال و حوصله فوتوشاپ ندارم(شايدعذاب وجدان به خاطر درس نخوندن باشه:31:) ولي مرتب سر مي زنم و از كاراي آروين لذت مي برم.
اين كار آخرمه كه واسه دلفين عزيز درست كردم به صورت كميك استريپ مانند:27: (يه كم بزرگه و حجمش 191 كيلوبايته پس اندكي صبر كنيد تا تصوير كامل لود بشه ):
سعي مي كنم يه مدتي كمتر اينورا پيدام بشه و بيشتر به درسام برسم(شمام دعا كنيد شيطون گولم نزنه)
ممنون.
بابا درس چیه! بیخیال(اینو شیطون گفت بهت بگم:31:)
این کار آخرت خیلی باحال بود.
سلام آروین جان.
پسر واقعا گل کاشتی............ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی این منم که مخش پخشه درو دیوار میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خودم انتظار همچین حرکتی رو نداشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که دستت درد نکنه .واقعا نسخه جوکرش زیبا شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه خسته نباشید فراوان هم داره.
دوما :اون عکسی که خواستم بد نشده ولی منظورم این نبود که دودش اینقدر تو چشم بیاد....یکمی سیگارش قرمز بشه و به حالت Gif عکس یکم دود محسوس داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازم دست درد نکنه .خیلی زیبا بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
مرسی . حالا منظورت رو گرفنم. بزودی درستش می کنم.
ممنون.
بابا درس چیه! بیخیال(اینو شیطون گفت بهت بگم:31:)
این کار آخرت خیلی باحال بود.
مرسی . حالا منظورت رو گرفنم. بزودی درستش می کنم.
ممنونم .اگه خواستی بازم سر عکس من کار کنی (ترجیحا آواتور جدیدم رو یه حالی بهش بده)
خیلی وقت بود با اون براد پیت قدیمی بودم (دکوراسیون عوض کردم):31:
ممنونم .اگه خواستی بازم سر عکس من کار کنی (ترجیحا آواتور جدیدم رو یه حالی بهش بده)
خیلی وقت بود با اون براد پیت قدیمی بودم (دکوراسیون عوض کردم)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
نمیدونم چرا هرکی میخواد آواتارشو عوض کنه اول میاد اینجا! انگار اینجا قبرستون آواتار هاست:31:
اینم یکی دیگه فقط حجمتا (فارسی میشه از نظر حجم) زیاده:
Dolphin 7
13-05-2008, 15:45
.
.
.
چون گفتی آخرش خشن نباشه اول گوجه پرت کردم طرفش. دیدم نه باهوشه میره اینور اونور. گفتم جون تو دیگه هیچ جوره راه نداره باید اول فسفرش رو بریزم بیرون بعد گوجه پرت کنم.
خلاصه قصدم کشتنش نبود ولی قضا و قدره:31:
ضمنا نترس شما بدون فسفر هم "ای هوشمند " هستید واسه ما.
درباره smohs هم که نمیدونم کجا جیم شد. هرجا هست بهش میگم زودتر بیاد خودشو معرفی کنه والا میرم لوش میدم..:31:
اگه بازم میخوای باید این کلمه رو حدس بزنی: ن ب ی ع ی ن ف ث ئ ب ی ه ف ص ض ز ش ل ن ه غ
راهنمایی : هم مرکبه هم غیر مرکب و هم نا غیر مرکب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فك كنم بايد از خيرش بگذرم :31:
ايني كه گفتي كلمه اس يا يه صفحه از كتاب هري پاتر ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واي كه تركيدم از خنده اين ديگه چي بود درس كردي؟ خيلي با حال بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه همينه مي گم كاراي تو و آروين حرف نداره ديگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتيم پش سرت غيبت مي كرديم :31:
به نظر من واسه اون وجدان بي وجدانت كه گولت مي زنه مي گه به جاي فتوشاپ كار كردن بشين درس بخون ، يه كميك استريپ اين شكلي درس كن تا حساب كار دسش بياد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درساتو زود تموم كن بيا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميدوار شيطون گولت بزنه و بياي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فك كنم بايد از خيرش بگذرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
ايني كه گفتي كلمه اس يا يه صفحه از كتاب هري پاتر ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد سخت نیست. الان چون در شرایط کمبود فسفری فکر می کنی سخته. بزار یه بسته فسفر برات کادو کنم بفرستم. تا بازم ای هوشمند بشی.:27::31:
اینم آرسان وقتی کوچک بود :27::
زیاد سخت نیست. الان چون در شرایط کمبود فسفری فکر می کنی سخته. بزار یه بسته فسفر برات کادو کنم بفرستم. تا بازم ای هوشمند بشی.:27::31:
اینم آرسان وقتی کوچک بود :27::
Ohhhhhhhhhhhhhhhh MY GoooooooooooooooooooooooD:18:
این دیگه چی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی با نمک شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
من جایه صاحب این آواتور بودم همین الان از پی سی لغو عضویت میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
.
.
.
.
شوخی بود یه وقت نری باسه لغو عضویت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آروین جان خیللللللللللللللللللللللل لللللللللللی ممنون
خداییش خیلی با حال شده. کلی خندیدم. فدات.
بزودی جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
genjo جان تو هم آماده باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزودی جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
genjo جان تو هم آماده باش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسام جان یعنی من هم باید دوئل کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی پس هر وقت آواتور من درست شد اینکارو انجام میدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آروین جان پس باید با هم یه رایزنی های در مورد ساخت فایل Gif آواتور من انجام بدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ohhhhhhhhhhhhhhhh MY GoooooooooooooooooooooooD:18:
من جایه صاحب این آواتور بودم همین الان از پی سی لغو عضویت میکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
دیگه اونقدر هام مسئله حادی نیست:31:
ما چاکریم.
جبرانو خوب اومدی منتظرم:31:
آروین جان پس باید با هم یه رایزنی های در مورد ساخت فایل Gif آواتور من انجام بدیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه از آواتار گذشتگان درس عبرت نمیگیرید:31:
واینک آواتار یک همکار انجمن که همه چیش گرافیکیه. منم آواتارشو گرافیکی تر کردم:
مثل اینکه از آواتار گذشتگان درس عبرت نمیگیرید:31:
یعنی بازم میخوای عکس من رو سادیسمی درست کنی؟:27: من که عاشق همچین حرکتیم:31:
میدونم که نمیتونم به زیبایی آروین جان درست کنم
ولی خب دیگه ... :11:
باحال شده. ایول.
یکم حوصله بیشتری به خرج بدی کارت ایول تر میشه.
مگه آواتور من موش آزمایشگاهی که شما باهاش بازی می کنید:31:.
.
.
.
الان من با این آواتور که درست کردی چیکار کنم؟؟؟؟:18:
.
.
.
.
به خودش هم نشون بدم شاکی میشه:27:
.
.
.
اصلا چرا شما اینقدر علاقه به خونو خون ریزیو کشتن دارید:5: (این آواتور ها هم دل دارن):10:
واینک آواتار یک همکار انجمن که همه چیش گرافیکیه. منم آواتارشو گرافیکی تر کردم:
میبینم که چیزی کم نذاشتی!! :27:
دستت مرسی آروین جان :40:
میبینم که چیزی کم نذاشتی!! :27:
دستت مرسی آروین جان :40:
دیگه یه دونه کارل بیشتر نداریم که :27::10: البته تو انجمن های دیگه کارل هست ولی کارل پی سی ورلد یه چیز دیگه است . ببین منو ..یه چیز دیگه است:31:
آواتار vahid_vaezinia عزیز:
vahid_vaezinia
15-05-2008, 09:23
آواتار vahid_vaezinia عزیز:
.
.
سلام rvin@ جان!
ممنون خیلی جالب شده دستت درد نکنه!
seied-taher
15-05-2008, 09:36
با آواتر من شوخی نکنید ولی خیلی حال کردیم جالب بود:31:
مخصوصن اون بلا که سر آرسام اومد.
.
.
سلام rvin@ جان!
ممنون خیلی جالب شده دستت درد نکنه!
.
دیگه ما رو نمیشناسی میگی بنده خدا!؟!:46::13:
نه عزیز من اول آواتار رو میزارم بعد فکر میکنم ببینم مال کی بود:31:یادم نیومد چون صفحات قبل بود و من تو رو با اون آواتار فبلیت یادم مونده بود.
ویرایش کردم:11:
آواتر من شوخی نکنید ولی خیلی حال کردیم جالب بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
آواتار تو که سر شار از لطیفه و حکمته D:
huti_421
15-05-2008, 12:54
و همچنین سم عزیز (قلب)
بعدمین آ وا تار:
سلام ........
وااااااااااااااای خیلی باحال شده ...
بذار یه خورده با خودم مشورت کنم ببینم واسه امضام بذارمش یا نه :31:
با آواتر من شوخی نکنید ولی خیلی حال کردیم جالب بود:31:
آره طاهرجون. خودم هم خوشم اومد. هر وقت میبینمش ، بی اختیار خودم هم میخندم. ریختم رو مویایلم. به بچه ها نشون دادم همشون هم تعجب کرده بودن و هم خندشون گرفته بود :31::10:
دقیقا! :46: ولی یه حالی بهش خواهم داد :27:
سلام ........
وااااااااااااااای خیلی باحال شده ...
بذار یه خورده با خودم مشورت کنم ببینم واسه امضام بذارمش یا نه :31:
مشورت نمیخواد.مگه امضای دلفین رو ندیدی.:27: تا حالا امضاش رو عوض نکرده بود.
آره طاهرجون. خودم هم خوشم اومد. هر وقت میبینمش ، بی اختیار خودم هم میخندم. ریختم رو مویایلم. به بچه ها نشون دادم همشون هم تعجب کرده بودن و هم خندشون گرفته بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
:31:
اینم یکی دیگه:
کیهان بیا ببین چی واست ساختن!
اینم یکی دیگه:
تو همه این آوارتور ها باید داستان با یه تراژدی هولناک تموم بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا به داد آواتور من برسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیهان بیا ببین چی واست ساختن!
تو همه این آوارتور ها باید داستان با یه تراژدی هولناک تموم بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا به داد آواتور من برسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من نمیدونم چرا اینطوری شدم. :23:اگه الان بیاید هارد کامپیوترم رو نگاه کنید 70% هارد رو فیلمهای خشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، کارتونهای happy tree friends ، داستانها و کلیپهای واقعی از کشتن و عکسهای حال به هم زن تشکیل میده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا اینطوری نبودما!!
شاید به خاطر اوناست.:41::31:
seied-taher
15-05-2008, 20:23
لطیفه و حکمت رو خوب اومدی....:27:
میخوام یه سری خاطره خنده دار از شهدا بگذارم.... اون موقع لطیفش میره بالاتر
یه سرم به ما بزن....
seied-taher
15-05-2008, 20:24
معلومه که شما هم مثل من خیلی وقتت آزاده.....
seied-taher
15-05-2008, 20:26
آره طاهرجون. خودم هم خوشم اومد. هر وقت میبینمش ، بی اختیار خودم هم میخندم. ریختم رو مویایلم. به بچه ها نشون دادم همشون هم تعجب کرده بودن و هم خندشون گرفته بود :31::10:
دقیقا! :46: ولی یه حالی بهش خواهم داد :27:
آرسام میبینم که 2 اختاره ای مثل من که یک اختار دارم....
بپا اخراج نشی....:46:
آرسام میبینم که 2 اختاره ای مثل من که یک اختار دارم....
بپا اخراج نشی....:46:
تا صفایی به آواتورت ندادم، بن بشو نیستم :31:
در دست اقدام است. به قول آروین جون نمیخوام عجله کنم :27:
:10:
AriA jOhaRi
15-05-2008, 21:55
و اینک کاربر عجیب انجمن :21::
سلام...
این یکی خیلی باحال شده آروین جان
دستت20
^موفق باشی^
سلام به دوستان.
قبلا خواسته بودم یه حال به آواتار ما هم بدین:31: ولی ظاهرا هیچ بلایی سر مال نمیشه آورد:21:
این یکی خیلی باحال شده آروین جان
دستت20
ممنون.
سلام به دوستان.
قبلا خواسته بودم یه حال به آواتار ما هم بدین:31: ولی ظاهرا هیچ بلایی سر مال نمیشه آورد:21:
به صفحات قبل برو در پست شماره 1007 به یک آواتار میرسی. اندکی صبر می کنی تا لود بشه . بعد از لود .. خوب لود شده دیگه :31: ولی من اینجا میزارم تا زحمت نکشی:
اینم یکی دیگه فقط حجمتا (فارسی میشه از نظر حجم) زیاده:
جالب بید .....
.
.
.خوشمان آمد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid_civil
16-05-2008, 10:12
مال من هم باهاش کنید اشکال نداره چون عکس خودمه!!
کسی نمیخواد با اواتار ما شوخی کنه مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
seied-taher
16-05-2008, 10:48
تا صفایی به آواتورت ندادم، بن بشو نیستم :31:
در دست اقدام است. به قول آروین جون نمیخوام عجله کنم :27:
:10:
:46: فقط این عکس من نیست از شهید پازوکیه:31:
فقط این عکس من نیست از شهید پازوکیه
خب اینو زودتر میگفتی. روحش شاد. :41:
پس پروژه رو همینجا متوقف میکنم :13:
seied-taher
16-05-2008, 11:13
خب اینو زودتر میگفتی. روحش شاد. :41:
پس پروژه رو همینجا متوقف میکنم :13:
نه بابا شهید پازوکی از شهدای تفحصه....خیلی آدم بلایی بوده من ازش خبر دارم...
ولی اگرم درست میکنی یه جور باشه که توحین نشه:46:
میشه با این یکی شوخی نکرد ، به جاش قشنگش کرد....:10:
اگه ميشه يكي هم با ما شوخي كنه !!!
آواتور ما رو هم دستكاري كنين
mehran_286
16-05-2008, 12:56
سلام به همگی
اگه تونستید با اواتاره من شوخی کنید بهتون جایزه میدم
seied-taher
16-05-2008, 12:59
آرسام چیکار میکنی؟
خوشگلش میکنی؟
اینطوری بهتره
کسی نمیخواد با اواتار ما شوخی کنه مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا عزیزم الان آرسام جان یه حالی بهش میده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif فقط این عکس من نیست از شهید پازوکیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خب اینو زودتر میگفتی. روحش شاد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
پس پروژه رو همینجا متوقف میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
به نظر من روحش میاد میبینه حال میکنه. تو اون عالم کلی میخنده!:31:
سلام به همگی
اگه تونستید با اواتاره من شوخی کنید بهتون جایزه میدم
اول عکس جایزه رو بزار ببینیم می ارزه:27:
seied-taher
16-05-2008, 13:25
به نظر من روحش میاد میبینه حال میکنه. تو اون عالم کلی میخنده!:31:
اول عکس جایزه رو بزار ببینیم می ارزه:27:
دستت درد نکنه - خودش امشب میاد تو خوابت برای تشکر....
فقط یکم سرعتش زیاده....:goatee::38:
آرسام چیکار میکنی؟
خوشگلش میکنی؟
نه. من با شهدا شوخی ندارم و نوکر همشون هم هستم. خداوند بیامرزدشون :41:
آروین آخه من بهت چی بگم؟
فقط میگم خیلی بلایی ( از نوع شیطون بلا :31:)
:18:
آخه من با این چی کار میتونم بکنم؟
ميبينم كه هنوز هيچكی نتونسته با آواتار من كاری كنه تا حالا 10 تا پست دادم ولی هنوز هيچ اتفاقی نيافتاده.
اگر كسی بلد نيست بگه تا خودم اقدام كنم.
جدا از شوخی يعنی اينقدر تغيير آواتار من سخت؟؟؟؟؟!!!!!!!!..
موفق باشيد.
seied-taher
16-05-2008, 15:29
نه. من با شهدا شوخی ندارم و نوکر همشون هم هستم. خداوند بیامرزدشون :41:
منظورم این نبود که باهاش شوخی کنی منظورم این بود که مثلن یه پری ،شاهی ، چیزی بهش اضافه کنی که رویایی بشه...:46:
راستی اخطار من پریده.....
بعد از یه مدت خود به خود حذف میشه سید طاهر عزیز
V A H I D
16-05-2008, 16:32
هیچ کودومتون جرات ندارید به اواتار من دست بزنید ....دی:
آواتار شما همینجوریشم خوشگله :31::27:
seied-taher
16-05-2008, 16:42
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31:
اگر دست بزنید از کشور بن میشید:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31:
این اواتور احتیاجی به دست زدن نداره
خودش به اندازه کافی...... هست
mehran_286
16-05-2008, 18:40
ارسام جون ببینم میتونی یه حال اساسی به اواتاره ما بدی چون کاره سختیه
در ضمن موضوعش رو خشن نکن
دوستان با اینکه خودم به همه میگم اول سرچ کنید بعد پست بدید ولی خودم این کاره نکردم.
از آروین پوزش میخوام و هیمنطور ازش تشکر میکنم.
این 300امین پستمه که یه عذر خواهی بود.
یاحق
همچنان منتظريم ............... به صفحه 105 مراجعه شود.
موفق باشيد.
vahid_civil
17-05-2008, 00:40
آرسام دمت گرم. به خدا خیلی حال کردم. من بازم میخام. من آواتارم رو تغییر دادم.
همچنان منتظريم ............... به صفحه 105 مراجعه شود.
موفق باشيد.
در دست اقدام است :27:
آقا تا درخواست ما سرد نشده شوخي كنين ديگه:8::8::8:
ميبينم كه هنوز هيچكی نتونسته با آواتار من كاری كنه تا حالا 10 تا پست دادم ولی هنوز هيچ اتفاقی نيافتاده.
اگر كسی بلد نيست بگه تا خودم اقدام كنم.
جدا از شوخی يعنی اينقدر تغيير آواتار من سخت؟؟؟؟؟!!!!!!!!..
موفق باشيد.
:27:
:31::31::31:
سلام آروین جان
چه طوری عکس زیر رو درهاش رو ببندم و دوباره باز کنم. لطفاً آموزشش رو بزار.
این فتوشاپ هم خیلی چیزهای زیادی داره آدم اگه بخواد یاد بگیره خیلی وقت میکشه.
من با فتوشاپ زیاد کار نمیکنم ولی گاهی چیز ها رو میدونم.
ممنون
Bill Gates
17-05-2008, 16:35
با آواتار منم ( همین پسر باحاله ) به شوخی کنید :دی
Sasan Info
18-05-2008, 13:11
سلام دوستان
کارتون خیلی عالیه
این تاپیک رو یکی از دوستان معرفی کرد
خیلی جالبه
ممنون
سلام دوستان
کارتون خیلی عالیه
این تاپیک رو یکی از دوستان معرفی کرد
خیلی جالبه
ممنون
ساسان خان نمیدونم اجازه دارم با اواتارت شوخی کنم یا نه؟
اگه مایلی ، بگو تا یه صفایی بهش بدم :31:
seied-taher
18-05-2008, 20:33
یک آواتار گذاشتم که نتونید دستکاریش کنیددددد
یک آواتار گذاشتم که نتونید دستکاریش کنیددددد
طاهر جان ، اصلا از حرفت خوشم نیومد. مقدسات جایی برای شوخی و اینجور حرفا نیست.
معلومه که نمیشه با این شوخی کرد :41:
خواهش میکنم عوضش کن ...
Sasan Info
19-05-2008, 00:38
ساسان خان نمیدونم اجازه دارم با اواتارت شوخی کنم یا نه؟
اگه مایلی ، بگو تا یه صفایی بهش بدم :31:
مشکلی نداره دوست عزیز
فقط به شرطی که خوب از آب در بیاد !!!!!!!!!!!!!!
ممنون
Hadi King
19-05-2008, 00:50
با آواتار منم شوخي كنيد...:31:
خوب از آب در بياد ها...:21:
موفق باشيد!:40:
سلام آروین جان
چه طوری عکس زیر رو درهاش رو ببندم و دوباره باز کنم. لطفاً آموزشش رو بزار.
این فتوشاپ هم خیلی چیزهای زیادی داره آدم اگه بخواد یاد بگیره خیلی وقت میکشه.
من با فتوشاپ زیاد کار نمیکنم ولی گاهی چیز ها رو میدونم.
ممنون
ببین عزیز شما برای این کار اگه میخوای انیمیشنش کنی باید اول به صورت عکسی که پایین گذاشتم در هاشو به رنگ بک راند در بیاری(با استفاده از ابزار ها مثلا clone stamp tools )
این کار رو که کردی از عکس اورجینالت در رو سلکت میکنی به صورت زیر:
و کپی پیست میکنی تو عکس ویرایش شده (بدون در) البته توی عکس پایینی من فقط قسمت سلکت شده رو تغییر سایز دادم و توی عکس ویرایش شده پیست نکردم .
بعد میتونی روی قسمت سلکت شده کلیک راست کنی و free transform رو انتخاب کنی در این حالت میتونی به صورت افقی و عمودی عکست رو تغییر سایز بدی و اگه دوباره کلیک راست کنی گزینه های بیشتری مثل skew , distort داری که عکس رو در یک زاویه و گوشه تغیییر سایز میده مثل تصویر های زیر:
در نهایت هر یک از فریم ها رو به اینصورت میسازی و تبدیل به انیمیشن میکنی.
seied-taher
19-05-2008, 09:19
طاهر جان ، اصلا از حرفت خوشم نیومد. مقدسات جایی برای شوخی و اینجور حرفا نیست.
معلومه که نمیشه با این شوخی کرد :41:
خواهش میکنم عوضش کن ...
من مگه شوخی کردم؟
ایام فاطمیه است...خبر ندارید؟
آواتر ما هم رنگ فاطمیه گرفته ...
خلاصه خیلی باهالی...
بچه ها امروز میخوام با یک شخصیت مجبوب! شوخی کنم:
هه هه هه
خيلي جالب شده
جديدا مفهومي! كار مي كني:27:
خيلي بوداره
هه هه هه
خيلي جالب شده
جديدا مفهومي! كار مي كني:27:
خيلي بوداره
ممنون.
در مورد بودار بودن هم یه چیزی رو بدون : انتقاد به هیچ با هیچ کسی تعارف نداره. چه این چه هرکس دیگه ای توی این مملکت مستثنی نیست.
هیتلر هم کم کسی نبود . به نظر من مرد بزرگی بود فقط حیف که چند میلیون نفر رو بیخودی کشت .
خیلی خفن بود. امیدوارم مورد غضب الهی قرار بگیری :31:
آقا تا درخواست ما سرد نشده شوخي كنين ديگه
مثله اين كه كسي بلد نبود با آواتوره ما شوخي كنه :27::27::27:
blackfox
19-05-2008, 19:28
جوانی کجایی که یادش بخیر ، همین جوری داشتم تو انجمن گرافیک گشت می زدم ، چشمم افتاد به این تاپیک ، چه دورانی داشتیم اون زمان . خوبه ، جوونا وارد عمل شدن !! .
مثله اين كه كسي بلد نبود با آواتوره ما شوخي كنه :27::27::27:
گول این حرفا رو نمیخورم:31:
ولی عیب نداره در اولین فرصت یه حالی بهش میدم:46:
جوانی کجایی که یادش بخیر ، همین جوری داشتم تو انجمن گرافیک گشت می زدم ، چشمم افتاد به این تاپیک ، چه دورانی داشتیم اون زمان . خوبه ، جوونا وارد عمل شدن !! .
بابا وارد عمل.
بابا عمل.
بابا عکس العمل!:31:
حالا مگه چند تا پیر شدی ؟
ما چاکر پیشکسوت ها هم هستیم . حالا چون پیشکسوتی با آواتارت بدون نوبت شوخی میکنم:31:
....................[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ehsan Studio
20-05-2008, 10:35
ببین چه بلایی سرش آورده.:27::27::18::21:
:18:
آخه من با این چی کار میتونم بکنم؟
فکر میکردم که نمیتونید برای همین گفتم ببینم در چه سطحی هستید:27::27::27:
artara74
22-05-2008, 12:05
بيا مستر قادري. من كه تونستم.
البته. خوب . حرفه اي نيستم.
SSS_HHH_OOO
23-05-2008, 00:02
کسی میتونه آواتر منو مسخره کنه...:27:
کسی میتونه آواتر منو مسخره کنه...:27:
مثل اینکه بیکاری!!
الکی میای و میگی *کسی میتونه آواتر منو مسخره کنه*
یه آواتاری میزاشتی آواتارت داغون میشد :27:
SSS_HHH_OOO
23-05-2008, 22:33
بابا بیکار چیه.... کلی کار دارم.... حالا کسی نیست؟؟؟؟
حالا این آواتار عکس خودت تنهاست یا اینکه دست جمعی توش افتادید
حتی بیکارترین آدمها هم کلی کار برای رفع بیکاری میکنند.نمونش خود شما. ولی من از این سوژه ها خوشم میاد. فعلا آواتارتو سیو کردم! تا بعدا روش کار کنم!:21::27:آقای امضا خشنگ!
AriA jOhaRi
24-05-2008, 11:04
سلام...
شهاب جان پس کو آواتارت
من که نمیبینم
^موفق باشی^
جادوگر جوان
24-05-2008, 11:12
سلام
آواتارا فقط از خودم حالش رو ببرین!!!!!!!!
جادوگر جوان
24-05-2008, 13:34
اعتیاد در همه افراد رخنه کرده
آرسام سعی کن دیگه ترک کنی!!!:27::27::31:
ببینیم با آواتره ما چیکار میکنید((امیدوارم زیاد حالشو نگیرید:46:))
:16::16::16::16:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
خوشمان آمد خفن. دهمتر گرم :27:
:3:خدایا توفیق جبران رو نصیبم گردان :38:
Casillas
24-05-2008, 15:13
با واسه منم یه شوخی بکنید>>>
seied-taher
24-05-2008, 15:27
خیلی بد جور گفتیا.....:31:
به به....به به....
حالا دیگه متوجه شدم چجور شخصیتی داری....
حالا چه نوعی هست؟
کنت میکشی یا اولتورا:blink:
اعتیاد در همه افراد رخنه کرده
آرسام سعی کن دیگه ترک کنی!!!:27::27::31:
این آواتار حالا حالا ها جا داره بلا سرش بیاد.
آواتار amir_sa :
جادوگر جوان
25-05-2008, 10:23
جناب Casillas این همه آواتاراتون را درسش کردیم
حالا آواتارات رو تغیر دادی
خوبه یا نه!!!!!!!!:27::27::31:
جناب آروین آواتارا شما هم کیس خوبیه ها
می خواین ببرمش صاف کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آواتار amir_sa :
كارت خيلي درسته . يه آر پي جي هم مي دادي دستش يه تانكم پشتش ميكشيدي . ممنون با اينكه خيلي طول دادي ولي تميز در اومد
بيا مستر قادري. من كه تونستم.
البته. خوب . حرفه اي نيستم.
سلام
واییییییییییییییییی زشته تخریب اثار باستانی اونم از نوع حافظیه :31:خجالت بکشید:31:
جادوگر جوان
25-05-2008, 16:55
آروین جون ببین چه طوره می پسندی؟
:27::27::31:
:thumbsdow
:rolleye:
:16::15: :38:
:10::11:
ببینیم با آواتره ما چیکار میکنید((امیدوارم زیاد حالشو نگیرید:46:))
کسی نبود با آواتاره ما وربره؟!!!:41:
amirtaker
25-05-2008, 21:38
ببینم با بزرگ خاندان آنیلی چی کار میکننین.
جناب کاسیاس درسته زیاد خفن نشد ولی خوب دیگه...:5:
جناب آروین آواتارا شما هم کیس خوبیه ها
می خواین ببرمش صاف کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:31: مرسی بامزه شده:31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](22).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](21).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
كسي نتونست روي مال من كار كنه؟:27:
:thumbsdow
:16::15: :38:
:10::11:
آرسام جان قربون دستت يه حاليم به مال ما بده.
جادوگر جوان
27-05-2008, 10:43
آرسام جان قربون دستت يه حاليم به مال ما بده.
سلام
دوست عزیز بعضی از آواتاراها سخت میشه روشون کاری انجام داد
مثل آواتارای خودم
ولی چشم سعی میشه که حال آواتارات رو من بگیرم
البته آرسام جان ببخشید که من جای شما جواب دادم
اگه دوس داری اصلا جواب منو نشنیده بگیر:31:
كسي نتونست روي مال من كار كنه؟:27:
جالبه . بعد از سالیان دراز که رو آواتار شما کار شد اومدی میگی کسی نتونست!! خب عزیز من یه چند صفحه هم گز می کردی شاید میدیدیش. قربونت.
Mohsen EA
27-05-2008, 18:23
سلام ببينم ميتونيد با آواتار من كاري كنيد
سلام ببينم ميتونيد با آواتار من كاري كنيد
حیف این آواتور نیست که دست کاری بشه :19:
اوخی، چه نازه :40:
کسی میتونه مال منو دستکاری کنه ؟؟؟؟
جادوگر جوان
27-05-2008, 20:07
چه طور شده؟؟؟؟؟؟؟؟:31:
آواتاراhmdfkr
برو حالشو ببر
rozy_1500
28-05-2008, 01:41
سلام دوستان
کارتون واقعا جالبه
مرسی
اگه میشه منو بکنید
Hadi King
29-05-2008, 17:12
با آواتار منم شوخي كنيد...:31:
خوب از آب در بياد ها...:21:
چي شد دوستان خودش متحركه:21:نميتونين
ragbar12
29-05-2008, 17:25
سلام دوستان
اگه ميشه يه دستي هم به سرو صورت اين اواتار ما بكشيد!:20:
فقط مواظب باشيد عصبانيش نكنيد كه خين و خينر يزي ميشه !!!:21:46::18:
Mohsen EA
29-05-2008, 21:33
مستر جادوگر جوان
ميدوني كجاش اشكال داره وقتي مو برداشته ميشه سفيدي پشتش كج ميشه
در كل خوبه دستت درد نكنه
saman rossi
29-05-2008, 21:37
اگه میشه منو بکنید
جان؟:18::18::18:
ragbar12
30-05-2008, 17:22
سلام دوستان
اگه میشه منو بکنید
دوباره ! جان؟:18::18::18::18::18::18:
----------------
دوستان اين اواتار ما منتظره!
جادوگر جوان
30-05-2008, 18:30
----------------
دوستان اين اواتار ما منتظره!
دوستان بعضی آواتاراها سخت میشه روشون کار انجام داد
باید چند روز بشینم بهشون زل بزنم تا یه ایده به مغزم خطور کنه:10:
red stars
30-05-2008, 19:19
براي من چي؟
----------------
آقا بیخیال شید. اون بنده خدا یه اشتباه تایپی کرد حالا.
مال ما رو كه دو هفته تو نوبت بود هيچ كاريش نكردين فقط يه ذره حال و هواي جبهه و جنگ دادين بهش . بازم خوب شده ولي خيلي ساده
آروین جان، آروین جان، بابا با دیدن آواتورت نصف شبی دلمون هری ریخت پایین.
میخوای یه کم خوشگلترش کنم؟
دستیم به سر اواتار ما بکشید
مال ما رو كه دو هفته تو نوبت بود هيچ كاريش نكردين فقط يه ذره حال و هواي جبهه و جنگ دادين بهش . بازم خوب شده ولي خيلي ساده
آخه پیرن سیا تنش بود گفتم لابد عزای حسین گرفته. مهم خلاقیته نه اینکه انیمیشن باشه یا پیکچر.:46:
آروین جان، آروین جان، بابا با دیدن آواتورت نصف شبی دلمون هری ریخت پایین.
میخوای یه کم خوشگلترش کنم؟
نمیدونم چرا هرکس میبینه می ترسه!:31: این رز ما بعد از برخورد به کوه یخ اینجوری شده. حالا اگه میخوای بامزش کنی یا علی. فقط یه چیز باحال بشه.
نمیدونم چرا اینطوری شدم. حس هیچ کاری ندارم. هر چند وقت یکبار این حس لعنتی میاد سراغم:2:
آواتار بکسی از ابکاس(بر و بکس) پیسی:
جادوگر جوان
31-05-2008, 09:20
سلام خسته نباشید
جادوگر جوان
31-05-2008, 10:56
ببخشید زیاد حال نداشتم حالشوبگیرم
MeHrDaD_MeNaY
01-06-2008, 00:51
واسه منم بكن
ببخشید زیاد حال نداشتم حالشوبگیرم
ایول:31:
این کرمه فکر کنم بابا بزرگه کرم های جهانه:31:
جادوگر جوان
01-06-2008, 17:10
آروین جون شما هم چقدر آواتارا عوض می کنید
نبود...........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rozy_1500
01-06-2008, 18:00
خوب با آواتر ما که کاری نکردین
مشکلی نداره منم آواترمو عوض کردم
ما کماکان منتظریم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشب دیگه عوض نمیکنم.
نبود...........[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنهایی نمیشه. بکس هم که کمک نمیکنن.
از نظر منم مشکلی نداره.
ما کماکان منتظریم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Genjo جان منظورت آواتار فعلیت هست یا اون قبلیه؟
کد:
[img][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][img]
؟؟!!!//{{}}(()*&@@$^%%*&&$%#@>>.....<<<؟؟
چشب دیگه عوض نمیکنم.
تنهایی نمیشه. بکس هم که کمک نمیکنن.
از نظر منم مشکلی نداره.
؟؟!!!//{{}}(()*&@@$^%%*&&$%#@>>.....<<<؟؟
ببخشید احیانا شما فکر نکردین باید بجای مسخره کردن دیگران آواتار خودتونو که اینقدر زشته عوض کنید؟:2::5::13:
کسی اواتار کسیو مسخره نمیکنه... اولا مثل اسم تاپیک شوخیه و با رضایت خود بچه هاس
vahid_vaezinia
02-06-2008, 20:07
و وحید با آواتری جدید وارد میشود!
من بازم میخوام!!!
ragbar12
03-06-2008, 02:13
به دوستان توصيه ميكنم كه اول با اواتارهايي كه ساده ترن شروع كنن تا ميرسن به سختها
مثلا مال من خيلي سادس وخيلي كارا ميشه روش انجام داد!
سلام آرین جان چه طوره من این دوتا رو درست کردم.
یکی که آواتار تو فورم هست ولی اون یکی آواتار نیست.
اگه توپ شده بگو ها. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamid Reza
03-06-2008, 13:18
اگه توپ شده بگو ها. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیوم جان دمت گرم چه باحال شده آواتورمون:31:
در ضمن آماده هر نوع شوخی هستیم
اهم..کشتم خودمو... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اینم مال شما ها دوستان
دوست عزیز مثل اینکه شما آواتارت رو عوض کردی. مثل اینکه این آواتار سیاه و سفید مال شما بود مگه نه؟ یادم رفته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دوست داشتین بگین. خوبه؟
جادوگر جوان
04-06-2008, 08:55
سلام
اینم مال شما ها دوستان
دوست عزیز مثل اینکه شما آواتارت رو عوض کردی. مثل اینکه این آواتار سیاه و سفید مال شما بود مگه نه؟ یادم رفته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز بسیار زیبا کار کرده اید
خیلی جالب شده
ممنونم:31::27:
جادوگر جوان
04-06-2008, 10:10
اینم برای شما جناب Ghaioom
AriA jOhaRi
04-06-2008, 10:52
سعید جان این آخریه باحال شده
فقط سرعتش زیاده
نمیشه دید کامل چی رو میخوره :دی
^موفق باشی^
جادوگر جوان
04-06-2008, 11:48
سعید جان این آخریه باحال شده
فقط سرعتش زیاده
نمیشه دید کامل چی رو میخوره :دی
^موفق باشی^
درستش کردم یکم سرعتش رو اوردم پایین
ممنون از نظرتون:10:
ببخشید احیانا شما فکر نکردین باید بجای مسخره کردن دیگران آواتار خودتونو که اینقدر زشته عوض کنید؟:2::5::13:
جل الخالوق ! مگه من آواتار شما رو مسخره کردم. واحیرتا.اولا اگه چند تا یوزر داری و من با آواتارش شوخی کردم. بگو پاکش کنم. چهارما من تا کسی اینجا درخواست نده این کارو نمیکنم. هفتما ببخشید راست میگی خودمم یکم سرم شلوغه فکر نکنم بتونم بیام اینجا دیگه.
دمت گرم. ایول داره.
کارت بیسته.:8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اینم خیلی جالبه. منم فکر میکنم اون ماده که می خوره باید واضح باشه. در کل ایول
سلام
اینم مال شما ها دوستان
سلام.
مرسی خیلی جالب شده:10:( فرقی نمیکنه , البته من منظورم همین آواتور اصلیم بود):11:
همین که فعلا آواتورم بید!( قبلا هم همین رو درخواست کرده بودم):27:
خدایش فکر کنم تو اواتار من کم اوردید اره......خجالت نکشین هه هه هه
جل الخالوق ! مگه من آواتار شما رو مسخره کردم. واحیرتا.اولا اگه چند تا یوزر داری و من با آواتارش شوخی کردم. بگو پاکش کنم. چهارما من تا کسی اینجا درخواست نده این کارو نمیکنم. هفتما ببخشید راست میگی خودمم یکم سرم شلوغه فکر نکنم بتونم بیام اینجا دیگه.
دمت گرم. ایول داره.
کارت بیسته.:8:
اینم خیلی جالبه. منم فکر میکنم اون ماده که می خوره باید واضح باشه. در کل ایول
سلام دوست عزیز
ممنون ما اینیم دیگه چیکار کنیم ما هم یاد گرفتیم. :31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خیلی از اینایی که خودم درست کردم خوشم اومد. :27:
بابا دمت گرم. :27:
mgl_para
04-06-2008, 21:42
خيلي جالب بودند . همه شون !!! :27:
باورتون ميشه من 116 تا صفحه رو ديدم !!!:18:
حالا يه حرفه اي آواتار منو به حركت در بياره .
تورخدا حرفه اي حرفه اي باشه ها ! ميخوام به فاميلامونم نشون بدم ... :21:
تو نشستی 116 صفحه رو دیدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه حوصله ای داری پسر...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نترس اواتارت مثل من خفنه کم اوردن هه هه هه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من اگه ميتونين چيز كنيد (اسمايل خشن)
جادوگر جوان
05-06-2008, 10:51
بابا این آواتارا هاتون خیلی خفن هستن نمی شه کاریش کرد
اون یکی که 10000دندونه با دوتا چشم
اون یکی هم یه چشم گوندس
حالا خودتون باشید با این آواتارها چیکار می کردید هان
مثلا اواتار منو کاری کن یهو دوتا فکش از هم بازشه یه زبون ازش دراد میشه؟؟؟
سلام دوستان
من 4 تا درست کردم ولی آواتار شماها نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برین حال کنین. 4 تا دیروز درست کردم بعد گفتم بیام اینجا واسه دوستان آپلود کنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این عکس هم توش موتور نبود موتور گذاشتم.
این یکی اون عقربه ثابت بود حرکتش دادم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mgl_para
05-06-2008, 13:45
تو نشستی 116 صفحه رو دیدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه حوصله ای داری پسر...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نترس اواتارت مثل من خفنه کم اوردن هه هه هه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو هستم داداش ...:27:
بابا این آواتارا هاتون خیلی خفن هستن نمی شه کاریش کرد
اون یکی که 10000دندونه با دوتا چشم
اون یکی هم یه چشم گوندس
حالا خودتون باشید با این آواتارها چیکار می کردید هان
روزي يه بار نگاش ميكردم و ميگفتم ... اي ول ... دست مريزاد ...:14:
سلام دوستان.
من با آواتور جدید برگشتم(مثله قبلی که دسش به یقش بند بود) اما با این تفاوت که ژاپنی بید.gif
هر کسی یه حالی بهش داد (موفق باشه) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahid_vaezinia
10-06-2008, 22:28
من دوباره آواتارم رو عوض کردم و هنوز اینجا کاری روش صورت نگرفته!!!
seied-taher
10-06-2008, 22:32
میبینم که آروین توبه کرده ....
به به .... به به ....
قبول باشه ....................
جادوگر جوان
11-06-2008, 14:40
بابا ایول خیلی توپه:10:
منم اجازه دارم شرکت کنم ؟
آواتار منو می خواین چی کار کنین مثلا ؟
...
من تازه این تاپیک رو دیدم
آواتار رایان با حال شده
همه حق شرکت دارن دیگه؟
جادوگر جوان
12-06-2008, 07:53
من تازه این تاپیک رو دیدم
آواتار رایان با حال شده
همه حق شرکت دارن دیگه؟
بله همه می تونن شرکت کنن:10:
پس آواتاره منو بزارید تو نوبت ...
ممنون !
هر کس با آواتار من شوخی کنه خونش پای خودشه..! :21:
با سلام به همگی...
ببخشید جمع استادانتونو بهم ریختم
من تازه این تایپیکو دیدم خیلی خوشم اومد برای همین این کارو کردم....
البته این آواتار آقا omid81
AriA jOhaRi
12-06-2008, 11:02
با سلام به همگی...
سلام...
بهزاد جان خوش اومدی
نیومده کارتو کردی
جالب شده
ممنون
^موفق باشی^
بله همه می تونن شرکت کنن:10:
ببخشید من منظورمو بد رسوندم
میخواستم بپرسم بازی با آواتاره اونایی که تو تاپیک تقاضا میدن یا هرکسی که اراده کنیم خودمون بازیش میدیم؟:31:
با سلام به همگی...
چی ساختی ...
ممنون از سلیقتون
مر 29+1
:27:
Mojtaba N87
12-06-2008, 12:49
سلام بچه ها خسته نباشید!
می شه پارتی بازی کنید آواتور من رو بذارین اول صف ؟ :31:
البته آرم بنز حرمت داره!
persianastronomy
12-06-2008, 13:09
سلام . چه کار جالبی ایول ... مال من که خودش نابود شده فکر نکنم بتونین از اینی که هست بدترش کنین . :27:.
سلام بچه ها خسته نباشید!
می شه پارتی بازی کنید آواتور من رو بذارین اول صف ؟ :31:
البته آرم بنز حرمت داره!
آقا من یکی با آرم بنز شوخی نمیکنم:31:
یه کاره همینجوری هول هولکی
سلام . چه کار جالبی ایول ... مال من که خودش نابود شده فکر نکنم بتونین از اینی که هست بدترش کنین . :27:.
بد ترش هم ميكنند از اين بروبچ فتوشاپ هرچي بگي بر مياد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
4کر بچه های گل...
بابا این چیه ما که حال نکردیم خونی نکنین :27:
بعد هم باید حرکت کنه نه دو تا عکس کنار هم. :27:
این یکی تهدید هم داشت:21:
ولی جدی که نبود بنابر این :
persianastronomy
12-06-2008, 21:51
بد ترش هم ميكنند از اين بروبچ فتوشاپ هرچي بگي بر مياد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینیم و تعریف کنیم :27: .
با سلام اینم یه کاره دیگه از من....
بی چاره تارانتینیو ترکید
دستت طلا
جادوگر جوان
13-06-2008, 08:39
ببخشید من منظورمو بد رسوندم
میخواستم بپرسم بازی با آواتاره اونایی که تو تاپیک تقاضا میدن یا هرکسی که اراده کنیم خودمون بازیش میدیم؟:31:
نه باید هرکس که دوس داره با هاش شوخی کنیم بگه وگر نه ممکنه ناراحتی پیش بیاد:10:
جادوگر جوان
13-06-2008, 08:41
بابا این چیه ما که حال نکردیم خونی نکنین :27:
بعد هم باید حرکت کنه نه دو تا عکس کنار هم. :27:
زیاد مساله ای نداره اگه حرکت نکنه ولی بهتره که متحرک سازی بشه:10:
یه کاره همینجوری هول هولکی
ای ول ...
خسته نباشی عزیز
:21:
ای ول ...
خسته نباشی عزیز
:21:
لحنت که مشکوکه :21:
ولی در کل چاکریم
persianastronomy
13-06-2008, 22:27
آقا ما کجای صفیم الان ؟ گفتین مارو میترکونین که پس چی شد ؟ :10:
این لوگوی چلسیت بد جوری رو مخ من منچستری بود اینم نتیجش
(شوخی دیگه:10:)
البته کاره هول هولکی ای شد الان داشتم نگاه میکدم دیدم چقد سوتی داره ولی امتحاناست ایشالا بعدا جبران میکنم:21:
h o s e i n
15-06-2008, 01:30
سلام دوستان.
من هرکاری کردم آواتار بزارم واسه خودم نشد. اشکال از کجاست. توی فرومای دیگه اینقدر سخت نبود.
دیدم نوشته آواتار گفتم اینجا بسوالم . اگه جاش نیست شرمنده.
MeHrDaD_MeNaY
15-06-2008, 01:43
آقا با ماله ما شوخي نمي كنيد؟
سلام دوستان.
من هرکاری کردم آواتار بزارم واسه خودم نشد. اشکال از کجاست. توی فرومای دیگه اینقدر سخت نبود.
احتمالا باید از سایز عکسی باشه که میخوای آواتارش کنی
سایز و حجمشو کم کن احتمالا ردیف میشه
جادوگر جوان
15-06-2008, 14:01
سلام دوستان.
منم فک می کنم از سایز عکست باشه سایزش نباید از 150*150 بیشتر بشه:10:
ای ول دوستان کاراتون واقعا جالبه
همه قشنگو جالب با ایده های خوب
آفرین
تقدیم به داش رایان
با سلام اینم یه کاره دیگه از من....
حالا خوبه یکی پیدا شد انتقام منو ازت بگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بست چاکریم
این وسط بیچاره تارانتینیو جونم:19:
ما بیشتر
+
نخیرم .....
این وسط پاپاروچ عزیز من :19:
gmuosavi
15-06-2008, 21:22
می بینم که ... خودمو نمی بینم !
بابا من به خاطر این تاپیک آواتارمو عوض کردم !
ببینم کی دلش میاد بچه منو خوشکل ترش بکنه !
آقا با ماله ما شوخي نمي كنيد؟
آقا بحث رو منحرف نكنين :20: الكي نيست نوبتيه
اين خيلي قشنگ شده ، عكس بچگياش هم رو ديواره:31:
persianastronomy
15-06-2008, 22:39
آقا شما مارو ترکوندی - دمت گرم . من یکی که اولین بارآواتارمو دیدم فقط 10 دقیقه رو صفحه مانیتور فیریز شدم . یدونه ای ! :10:.
آقا شما مارو ترکوندی - دمت گرم . من یکی که اولین بارآواتارمو دیدم فقط 10 دقیقه رو صفحه مانیتور فیریز شدم . یدونه ای ! :10:.
چاکریم قابلی نداشت
جدی نوبتیه؟>:19:
MeHrDaD_MeNaY
16-06-2008, 14:06
چشم آقا امير ميشنيم تا نوبتمون بشه :3:
تا شما باشی نوبتو رعایت کنی
FerineFast
16-06-2008, 15:21
منم بادید ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه كوير
16-06-2008, 16:44
اقامنم ميخوام منم ميخوام بدون نوبت
mgl_para
17-06-2008, 02:48
ميبينم كه ... هنوز كسي جرات نكرده با ما در بيافته ...!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Meisam Khan
17-06-2008, 05:36
عمرا اگه كسي بتونه اواتور منو مسخره كنه.:31::31::31::31::31:
جادوگر جوان
17-06-2008, 08:31
باید ببخشید
میخواستم بازم سزش بلا در بیارم دلم نیومد
منم بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم آقا امير ميشنيم تا نوبتمون بشه
اینم مال شما ولی نمیدونم چرا یکسره حرکت نمیکنه شما اول تو کامپیوترت ذخیره کن بعد چند بار بازش کن میفهمی که حرکت میکنه.
مثل اینکه مشکل از فتوشاپ بود یا خودم قاطیش کردم نمیدونم.
اینم مال شما ولی نمیدونم چرا یکسره حرکت نمیکنه شما اول تو کامپیوترت ذخیره کن بعد چند بار بازش کن میفهمی که حرکت میکنه.
مثل اینکه مشکل از فتوشاپ بود یا خودم قاطیش کردم نمیدونم.
سلام
من یه نگاهی انداختم فکر میکنم فقط برای یه بار اجرا طراحی کردی
برای همین فقط یه بار دستش حرکت میکنه و تموم.....
سلام
من یه نگاهی انداختم فکر میکنم فقط برای یه بار اجرا طراحی کردی
برای همین فقط یه بار دستش حرکت میکنه و تموم.....
سلام دوست عزیز
قبلاً من چند تا هم عکس های اینطوری درست کردم ولی اونا یکسره حرکت میکردن ولی این یکی مشکل پیدا کرده.
چند صفحه ی قبل رو بگرد پستهای منو پیدا میکنی.
سلام دوست عزیز
قبلاً من چند تا هم عکس های اینطوری درست کردم ولی اونا یکسره حرکت میکردن ولی این یکی مشکل پیدا کرده.
چند صفحه ی قبل رو بگرد پستهای منو پیدا میکنی.
بله عزیز کاراتونو قبلا دیدم
منظورم در این یه مورده خاصه احتمالا حواستون نبوده گذاشتین فقط یه بار تکرار بشه
یه اشتباه کوچولو دیگه.....
saman rossi
18-06-2008, 15:39
با اواتار منم شوخی کنین فقط اذیتش نکنین ها . گناه داره
ببينم با آواتار من چه كار مي كنيد. :27::21::27::21::27::21::27::21::27::21::27::21::2 7::21::27::21::27::21:
FerineFast
18-06-2008, 20:50
خوبه ولی یکم خشونتشو بیشتر میکردی مثلا چشش رو در میاوردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه ولی یکم خشونتشو بیشتر میکردی مثلا چشش رو در میاوردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قلبشو در اوردم تو میگی چشش بی خیال گناه داشت
در کل قابل شما رو نداشت
فكر نكنم بشه با آواتار من كاری كرد!!..
نمیدونم :41: شاید هم بشه.
ar.behnam
18-06-2008, 22:44
پس من چی بچه ها
عمرا بتونید باش کاری کنید
amirala7
18-06-2008, 23:00
سلام با آواتاره من هیچ کاری نمی تونین بکنین!!!!(شوخی کردم)
DaRiOuShJh
19-06-2008, 00:36
هه هه هه
یاده این تاپیک به خیر
خوشحالم که هنوز سره حال و روبه راست و دوستان بلا سره هم میارن
موفق باشید همگی
reza2pars
19-06-2008, 01:06
فکر نکنم به آواتور من بتونن گیر بدین..
mgl_para
19-06-2008, 14:22
هه هه هه
یاده این تاپیک به خیر
خوشحالم که هنوز سره حال و روبه راست و دوستان بلا سره هم میارن
موفق باشید همگی
سلام جناب داريوش ... شما كجا اينجا كجا ... كي اومدي !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DaRiOuShJh
19-06-2008, 15:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام متین جان
ممنون
منم تازه اومدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mojtaba N87
20-06-2008, 00:47
آقا این آرم بنز ما رو بندازین رو یه پیکان جوانان گوجه ای!
vahid_civil
23-06-2008, 03:19
من آواتارم رو عوض کردم. با این چیکار میکنید؟
منم آواتورمو عوض كردم . با اين چي كار ميتونين بكنين ؟ قبلي رو كه زياد روش كار نكردين
Mehrdad-bx
02-07-2008, 16:48
با آواتار من چه میکنید؟!!
خدایی کارتون درسته من که مردم از خنده شاهین کینگو دیدم!
ali_gamer
02-07-2008, 17:14
سلام
من يه اواتار مي خوام اين شكلي
يه بند ه خدايي قيافه اخمو نشسته رو ايستگاه اتوبوس رو پاهاش تقريبا نشسته بعد يه دستشم گذاشته رو پاش يه تسبيح دستشه كه دور يه انگشتش هي اين ور اونوري مي چرخونه همينجوري ادامه داره بقيه اعضاي بدنشم يه تكوني بخوره بدك نيست
يعني فك كنم پسوند عكس مي شه gif
مرسي
Mehrdad-bx
02-07-2008, 18:15
فکر کنم اینجا فقط مسخره بازیه و درخوساتتو باید یه جا دیگه بدی، اینجا فقط مسخره میکنن
سلام
من يه اواتار مي خوام اين شكلي
يه بند ه خدايي قيافه اخمو نشسته رو ايستگاه اتوبوس رو پاهاش تقريبا نشسته بعد يه دستشم گذاشته رو پاش يه تسبيح دستشه كه دور يه انگشتش هي اين ور اونوري مي چرخونه همينجوري ادامه داره بقيه اعضاي بدنشم يه تكوني بخوره بدك نيست
يعني فك كنم پسوند عكس مي شه gif
مرسي
سلام
شما در آدرس زیر درخواست بده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جادوگر جوان
03-07-2008, 19:41
یادش بخیر یه زمانی ما اینجا کار میکردیم
سلام
دوستان من معمولاً خیلی خیلی کم پست می زارم ولی اینو میدونم تو این تاپیگ یک پست گذاشتم اونم آواتور شاهین کینگ بودولی الان می بینم که حذف شده ..... میشه یکنفر بگه دلیلش چیه ؟؟ کدوم یکی ازاین موارد می تونه باشه ؟؟؟
1.نداشتن جنبه وظرفیت؟؟؟
2.سوءاستفاده از قدرت وامکانات؟؟؟
3.داشتن ضعف وعدم توانایی؟؟؟
4.هرسه مورد؟؟؟
دوست ندارم دوباره اون پست را بزارم
اما اگرکسی خواست میتونه ایمیل بزنه تا لینکشو بدم
مرسی از همه
سلام
دوستان من معمولاً خیلی خیلی کم پست می زارم ولی اینو میدونم تو این تاپیگ یک پست گذاشتم اونم آواتور شاهین کینگ بودولی الان می بینم که حذف شده ..... میشه یکنفر بگه دلیلش چیه ؟؟ کدوم یکی ازاین موارد می تونه باشه ؟؟؟
1.نداشتن جنبه وظرفیت؟؟؟
4.هرسه مورد؟؟؟
مرسی از همه
دوست عزیز ظاهرا شما بدرستی تاپیک رو بررسی نکردید.
من الان دارم پست شما رو میبینم، اگه خودتون هم هنوز پیداش نکردین! اینجاست:
سلام
1.نداشتن جنبه وظرفیت؟؟؟
4.هرسه مورد؟؟؟
مرسی از همه
عزیز اون پست می تونی تو صفحه 121 ببینی
آقا ميشه با اين آواتار ما هم شوخي بكنيد؟؟
:31: :31: :31: :31: :31: :31:
با تشكر از زحمات دوستان
lord_ashkan_z
07-07-2008, 22:16
ما هم بازي...
منتظر باشيد.
اهداف من موجب بن شدنم ميشه
اين جا فقط در خواست ميدن ؟ كيه به در خواست ها گوش بده ؟ قبلا خيلي بهتر بود اين تاپيك
NΣVΣRHOOD
08-07-2008, 09:47
سلام
آقا یکیم آواتور مارو دریابه
lord_ashkan_z
08-07-2008, 10:09
اين هم براي اين كه فقط درخواست نباشه.
من كه تصميم گرفتم بن بشم
اين از مافيا عزيز:
lord_ashkan_z
08-07-2008, 10:13
خب من روي اين آواتورها زياد كار كردم، ارزش شونو از دست ميدن اگر بزنم توي يك پست:
فقط يه چيزي اينا شوخيه ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!....
lord_ashkan_z
08-07-2008, 10:19
اين يكي از همه خطرناك تر هست:(البته شايد نه به اندازه بالايي)
آخه يكي نيست بگه بازي بازي ، با دم شير هم بازي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
lord_ashkan_z
08-07-2008, 10:28
************ ويرايش شد ***************
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.