ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايجاد xml براي كار با كامپوننت ها

mahramasrar2
05-04-2008, 12:22
در طي چند روز گذشته چند كامپوننت بروي ماكرو مديا نصب كردم ولي متاسفانه متوجه شدم همگي نياز به فايل xml جهت اجرا دارند مي خواستم بدانم اين فايل xml را ما چگونه وبا چه برنامه اي بايد بسازيم وجهت ويرايش آن چگونه بايد كار كنيم؟ من مي دانم كه برنامه ms frontpage كه توانائي ايجاد فايل هاي html را دارد مي تواند فايلهاي xml را نيز ويرايش وايجاد كند اما چگونه؟ ما در اين برنامه چگونه بايد ميان فرانت پيج وماكرو مديا ارتباط برقرار كنيم؟
ضمنا مگر خود ماكرومديا به هنگام پروژه نهائي نبايد خودش فايلهاي xml مورد نياز را بسازد؟ واصلا آيا چنين امكاني دارد؟

THE_PUNISHER
05-04-2008, 23:38
شما میخو ای بین فلش و xml ارتباط برقرار کنی ؟

mahramasrar2
06-04-2008, 10:08
البته عزيزم!!
ميشه يه مثالي چيزي پيدا كني البته خودم هزار تا دارم كه اگه نياز بود آپلود مي كنم ولي من مي خوام بدونم چطور مي تونم يه فايل xml رو از مرحله صفر ايجاد كنم؟ مثلا يه كامپوننت داريم كه به xml نياز داره حالا بايد چطور اون xml رو بسازيم اگه ميشه يه مثالي يا فايل fla آپ كنيد
قبلا مرسي

mahramasrar2
11-04-2008, 13:16
بچه ها پس اين فلش كار هاي حرفه اي كجاند؟

THE_PUNISHER
11-04-2008, 14:29
بیا عزیز این فایل fla

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم فایل xml

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahramasrar2
16-04-2008, 15:11
پانيشر جان با تشكر از لطف شما ولي ميشه خودت يه بار فايلهائي كه آپلود كردي رو داونلود كني؟

من دوفايل رو داونلود كردم وريختم توي يه پوشه موقعي كه SWF رو مي سازم صفحه خاليه!! يعني سفيده! معنيش چيه؟

تازه از اون گذشته چه جوري ميشه اين XML رو ساخت؟ مثلا شايد بگيد با ADOBE dream viewer خيلي خوب ولي چه طور؟

من فايل XML رو با نوت پد باز كردم يه مشت حروف وكد !! خوب حالا كه چي ما بايد اينها رو در برنامه دريم ويور تايپ كنيم؟

اصلا چطور بايد بدونيم معني اينها چيه؟
سئوال آخر = برنامه اي وجود نداره كه با توجه به نياز فلش يا كامپوننت فلش خودش فايل XML رو بسازه؟

THE_PUNISHER
16-04-2008, 21:14
عزیز خوب معلومه چیزی نشون نمیده این فلش فقط دستوراشو بهت یاد میده من چیزی برای نشون دادم نزاشتم .
من همیشه خودم ساختم نمیدونم برنامه دیگه ای هست یا نه .

mahramasrar2
17-04-2008, 21:43
يعني هيچي به هيچي !!!!
من هنوز يه قدم هم از شروع تاپيك جلو نرفتم يعني هنوز همونجا هستم كه اولش بودم!

THE_PUNISHER
18-04-2008, 15:41
من تو فلشی که گذاشتم نشون دادم چطور کار کنی دیگه بقیش با شماست .

mahramasrar2
19-04-2008, 00:16
حق با شماست نشون داد البته نمي دونم چرا چشماي من محيط رو سفيد مي بينه!!!!
فكر كنم من از اين تاپيك به هيچ ننيجه اي نرسم البته دليل اينكه بچه ها كمك نمي كنند نه اين هست كه نمي خواهند دليلش اينه كه متاسفانه كسي اطلاع زيادي نداره من درك مي كنم البته اگه من چيزي دستگيرم شد حتما به اطلاع بقيه هم مي رسونم

THE_PUNISHER
23-04-2008, 07:29
عزیز شما نتونستی با فلش کار کنی این مشکل دیگه از طرف شماست

mahramasrar2
27-04-2008, 14:43
مرسي پانيشر جان حق با شماست در هر حال سپاسگذارم