ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال فايل بين دو سرور توسط Ftp

Ultimator
05-04-2008, 11:36
سلام دوستانببخشيد ميخواستم بپرسم با کدوم ftp client ميتونم fileها رو بين دو تا سرور انتقال بدم ؟ چند تا نرم افزار ديدم کهتو readme شون نوشته بود ميتونن اين کارو بکنن ولی چطوريشو نتونستم بفهمم
ممّنونم

Ultimator
05-04-2008, 13:55
اگه کسی ميدونه خوب بگه اگه نميدونه هم بگه !!! میخام انتقال سرور بدم سايت تا چند ساعت ديگه ميره هوا !!!
بکاپ مکاپ هم خبری نيست ! کل سايت پاک خواهد شد !!!
لطفا روش های ديگه پيشنهاد ندين ! مثلا همه رو دانلود کن بعد آپلود کن ! اونم با سرعت2kbps !

مسئولين محترم سرور هم طبق سابقه ی درخشانشون !!! معمولا هيچ فايلی رو انتقال نميدن !!! چه خوب!

DaRiOuShJh
05-04-2008, 15:00
نیما جان والا من دقیق نمیدونم تا به حال هم از این کارا نکردم
ولی شما یه بک آپ بگیر فک کنم از داخله cpanel خودش هم آپشنی برایه این کار داشته باشه
بعد فایله بک آپ رو منتقل کن

nimamani
06-04-2008, 03:27
منم تا حالا خیلی برنامه دیدم که میگند
انتقال هاست به هاست انجام میدهند
ولی هیچ کدومشون کار نکردند

خودم هم خیلی دنبال همچین برنامه ای هستم

شما یک کار دیگه هم میتونی انجام بدی
فعلا یک بکاپ بفرست تو ایمیلت (سریع انجام میشه)
بعد برو کافی نت آپ کن رو هاست جدید

Ultimator
07-04-2008, 12:11
دوستان ممنون از جواب هاتون ولی متاسفانه موفق به انتقال نشدم ! :41:
بک آپ سی پنل روی همون هاست ايجاد ميشه و فقط لينکش به ايميلمون فرستاده ميشه .
البته يه فول بک آپ داشت که فايلها رو به سرور ftp ديگه منتقل ميکرد ولی اونم کار نکرد !امان از اين هاستهای قدرتمند لينوکس !
در ضمن اگه به کافينت و اينترنت پر سرعت دسترسی داشتم نميومدم اينجا بپرسم ! اينجا خط تلفن هم ندارم !

اين هم بگم با FTPRush يه مقدار تونستم يه کارايی بکنم ولی از هر فايلها 0 بايت منتقل شد ! خوبه حد اقل پوشه ها ايجاد شدند! :31:

ممنونم

در ضمن داريوش جون کاربر فعال شدنت هم تبريک ، انشالله ادمين هم ميشی !:31:

xxa
11-04-2008, 02:15
سلام فقط به یه روش میشه

اون هم لینک بک اپ هاست تو از اونی که هاست بهت داده بگیری ( بک اپ فول ) بعد این لینک رو به دی به کسی که جدید هاست ازش گرفتی

بک اپ اف تی پی ( که حتی یوزر و پس ورد سی پنلت رو هم توشه ) این بک اپ نه بک اپی که خودت از سی پنل میگیری

به ادمین هاست قبلیت بگو بهت میده