PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حل معادله ی دو مجهولی.

sltavakoli
05-04-2008, 00:14
سلام اقایون.

من کد یه برنامه ای که معادله ی دو مجهولی رو حل کنه نوشتم.ولی حالا هر کار میکنم کار نمیکنه.

میشه کمکم کنید یا اگه ممکنه سورس بزارید؟

میخوام این جوری باشه؟

X+y=a
X-Y=b

bad_boy_2007
05-04-2008, 04:37
سلام اقایون.

من کد یه برنامه ای که معادله ی دو مجهولی رو حل کنه نوشتم.ولی حالا هر کار میکنم کار نمیکنه.

میشه کمکم کنید یا اگه ممکنه سورس بزارید؟

میخوام این جوری باشه؟

X+y=a
X-Y=b

اول از همه بگو ببینم با چه زبونی و برای چه کاربردی میخوای ، اگه کاربردت تجاریه بهتره که کتابخونه های مطلب رو ضمیمه برنامت کنی و از قدرت فوق العاده اون استفاده کنی ، ولی اگه پروژه دانشجوییه سورس برنامه ات رو بزرا و توضیحی که دوستان بتونن خطای کدت رو در بیارن :46:

ULF_VB6
05-04-2008, 13:05
خب سورس رو بذار. اینجوری که نمیشه.

(اینم ربطی به اون ویروس داره؟ ما که نفهمیدیم داری چی کار میکنی!!! احتمالا میخوای ویروست یه معادله دو مجهولی برا کاربر بدبخت تعریف کنه، بعد اگه نتونست حل کنه، ....:) )

sltavakoli
05-04-2008, 13:10
خب سورس رو بذار. اینجوری که نمیشه.

(اینم ربطی به اون ویروس داره؟ ما که نفهمیدیم داری چی کار میکنی!!! احتمالا میخوای ویروست یه معادله دو مجهولی برا کاربر بدبخت تعریف کنه، بعد اگه نتونست حل کنه، ....:) )

نه اقا.

شما خودت گفتی ویروس نساز . ما هم گفتیم چشم.

حالا کار بدی کردیم این رو نوشتیم؟

در هر صورت فکر کنم کد من از بیخ اشتباهه.

به هر حال اگه تونستم کد رو میذارم.

چون الان دست رسی به کد ندارم. ...

ULF_VB6
05-04-2008, 13:24
آره تو که راست میگی. از تاپیک های جدیدی که زدی معلومه گذاشتی کنار و بی خیال شدی.
البته به من مربوط نمیشه، ولی اگه علاقه داری، ادامه بده. چون خیلی از همینایی که الآن تو شرکت های امنیتی کار میکنن، یه زمانی هکر و ویروس نویس بودن.

بهتره دیگه این بحث رو ادامه ندم.

kinghadi
05-04-2008, 13:36
به طور کلی جواب معادله خطی دو مجهولی به فرم زیر است: ax+by=c
dx+ey=f

x=(1/ae-bd)*(ce-bf)*1
y=(1/ae-bd)*(-cd+af)*1

lord_ashkan_z
05-04-2008, 21:57
شما بايد 6 عدد را از كابر وارد كنيد.
اين معادله ها در اين قالب داده مي شوند:

ax+by=c
dx+ey=f

كه شما a,b,c,d,e,f را بايد از كاربر وارد كنيد.
حالا:
y= (cd-df)/(dy-de)
در اين حالت y را براي شما پيدا كرده. بعد x را مي توانيد با استفاده از y پيدا كنيد.