مشاهده نسخه کامل
: نظرات و پیشنهادات کاربران انجمن طراحی وب
DaRiOuShJh
04-04-2008, 22:34
با اجازه محسن جان اینجا رو زدم دوستانی که استفاده هم میکنند نظراتشون رو برایه بهبود و سریعتر به جواب رسیدنه موضوعات بدن:12:
نظره اول خودم:
به نظرم یه قسمت جدا برایه وبلاگ ها و کلیه مسایلشون بزنیم چون واقعا رو اعصابه من راه میره موضوعاتشون
چون نه همچین به طراحی وب و استفاده از زبونهای php و ... مربوط میشه نه اینکه قدرته مانوره زیادی داره
جداشون کنیم هم برایه اون دوستان بهتره هم برا بقیه
البته نظر شخصی بود:46:
Ultimator
04-04-2008, 22:44
اينو موافقم البته ميتونيد با cms قاتيش کنيد !!!!
پيشنهاد من : تو دايناميک از تعدادی ميخ به مقدار لازم برای چسبانيدن استفاده کنيد بد نيست، در صورت کمبود ميخ ميتوانيد به هر جا که در آن ميخ پيدا ميشود مراجعه فرماييد !
DaRiOuShJh
04-04-2008, 23:39
اينو موافقم البته ميتونيد با cms قاتيش کنيد !!!!
پيشنهاد من : تو دايناميک از تعدادی ميخ به مقدار لازم برای چسبانيدن استفاده کنيد بد نيست، در صورت کمبود ميخ ميتوانيد به هر جا که در آن ميخ پيدا ميشود مراجعه فرماييد !
نه cms هم بازم موضوش جداس
چون این سیستم هایه رایگان مثله blogfa و persianbolg و ... هر کدوم تقریبا سیستمه خودشون رو دارن
cms های وبلاگ با اینا فرق داره موضوش
محسن جان تازه مسولیته این قسمت ها رو هم گرفتن که واقعا کاره سنگینی هست
نم نم ایشالله با همکاری و کمکه کاربرها درست میشه نم نم
سلام داریوش جان.:10:
به پاتوق قدیمی خودت خوش اومدی :31:
خیلی فکر خوبیه! من هم موافقم بحث این وبلاگها از این قسمت جدا بشه.
DaRiOuShJh
05-04-2008, 12:20
سلام امین جان
بله دیگه گفته بودم یه مدیری چیزی برایه اینجا مشخص بشه و به تالار برسه بر میگردم باز همینجا شلوغ میکنیم با هم!!!:12:
ببینیم نظره مدیریته محترم محسن جانه عزیز چه طوره...
DaRiOuShJh
06-04-2008, 00:06
راستی محسن جان
موضوعه بسته شدنه این تاپیک چیه؟
چگونه صاحبه انجمنه رایگان برای خود شویم؟ (آموزش، بحث، تبادله نظر و ...)
neopersia
06-04-2008, 02:48
با اجازه محسن جان اینجا رو زدم دوستانی که استفاده هم میکنند نظراتشون رو برایه بهبود و سریعتر به جواب رسیدنه موضوعات بدن:12:
نظره اول خودم:
به نظرم یه قسمت جدا برایه وبلاگ ها و کلیه مسایلشون بزنیم چون واقعا رو اعصابه من راه میره موضوعاتشون
چون نه همچین به طراحی وب و استفاده از زبونهای php و ... مربوط میشه نه اینکه قدرته مانوره زیادی داره
جداشون کنیم هم برایه اون دوستان بهتره هم برا بقیه
البته نظر شخصی بود:46:
به نظر منم فکر خیلی خوبیه
دلیلم هم همون دلیل داریوشه
Mohsen khan
06-04-2008, 06:18
خیلی فکر خوبیه! من هم موافقم بحث این وبلاگها از این قسمت جدا بشه.
فكر بدي نيست
ولي بايد ببينيم مي خواهيم چكارهايي اونجا انجام بدهيم
2 . بايد ببينيم از بچه ها كسي هست كه به وبلاگ ها آشنايي داشته باشه و جواب سوالات را بدهيم
چون جدا كردن همين طوري هم فايده نداره
راستی محسن جان
موضوعه بسته شدنه این تاپیک چیه؟
چگونه صاحبه انجمنه رایگان برای خود شویم؟ (آموزش، بحث، تبادله نظر و ...)
اون رو هم پيگيري كردم درست شد
و متقلش كردم به بخش مديريت محتوا
neopersia
06-04-2008, 13:36
به نظر من خیلی از مشکلاتی رو که دوستان در زمینه وبلاگ دارند ربطی به برنامه نویسی و طراحی نداره و بیشتر با تجربه حل میشه
مثلاً من تو سایت خودم تعداد زیادی پیام داشتم که تو قرار دادن تصویر برای وبلاگشون مشکل داشتن...
این سوالات رو بقیه دوستان که با وبلاگ کار میکنند میتونند جواب بدن
ولی اگه قاطی بخش طراحی بشه شاید جوابها یه کم تخصصی تر بشه و برای اون بنده خدا هم کار سخت تر شه
اگر هم سوالی در مورد طراحی و کد نویسی باشه که فکر نمیکنم مشکلی باشه چون هنوز هم این زیر فروم جزو تالار طراحی وب هست و سایر دوستان هم میتونند به این سوالات جواب بدن
پست اول رو نفهميدم ولي اگر همينه ببخشيد:
لطفاً Php رو از بقيه جدا كنيد
DaRiOuShJh
06-04-2008, 16:27
فكر بدي نيست
ولي بايد ببينيم مي خواهيم چكارهايي اونجا انجام بدهيم
2 . بايد ببينيم از بچه ها كسي هست كه به وبلاگ ها آشنايي داشته باشه و جواب سوالات را بدهيم
چون جدا كردن همين طوري هم فايده نداره
اون رو هم پيگيري كردم درست شد
و متقلش كردم به بخش مديريت محتوا
مرسی:12:
به نظر من خیلی از مشکلاتی رو که دوستان در زمینه وبلاگ دارند ربطی به برنامه نویسی و طراحی نداره و بیشتر با تجربه حل میشه
مثلاً من تو سایت خودم تعداد زیادی پیام داشتم که تو قرار دادن تصویر برای وبلاگشون مشکل داشتن...
این سوالات رو بقیه دوستان که با وبلاگ کار میکنند میتونند جواب بدن
ولی اگه قاطی بخش طراحی بشه شاید جوابها یه کم تخصصی تر بشه و برای اون بنده خدا هم کار سخت تر شه
اگر هم سوالی در مورد طراحی و کد نویسی باشه که فکر نمیکنم مشکلی باشه چون هنوز هم این زیر فروم جزو تالار طراحی وب هست و سایر دوستان هم میتونند به این سوالات جواب بدن
منم موافقم
اکثره موضوعاه خیلی ساده تر از اونند که اصلا نیازی به کد نویسی و ... باشه
چون اغلبه این دوستان اولین تجربه هاشون تویه نت و اینترنت هست معمولا رو چیزایه خیلی ساده گیر میکنند تا ...
پست اول رو نفهميدم ولي اگر همينه ببخشيد:
لطفاً Php رو از بقيه جدا كنيد
اون که جدا هست!
تو یه داینامیک بیشتره بحث ها رو php میگزره تا asp و ....
چون کاربرا در این ضمینه فعال ترن
خیلی کوچه تو کوچه هم بشه کاربرا گیج میشن و نمیدونن کجا باید بزنن و دوباره ....:46: روز از نو روزی از نو
Mohsen khan
06-04-2008, 20:58
البته يك سري ها هم در قسمت اينترنت و شبكه
تاپيك مي زنند
يعني روال كاري شون شده اونجا
تاپيك هاي متنوعي هست
Ultimator
06-04-2008, 21:25
اون که جدا هست!
تو یه داینامیک بیشتره بحث ها رو php میگزره تا asp و ....
چون کاربرا در این ضمینه فعال ترن
خیلی کوچه تو کوچه هم بشه کاربرا گیج میشن و نمیدونن کجا باید بزنن و دوباره .... روز از نو روزی از نو
درسته اونجا همه php میپرسن . سوالات asp.net خیلی کمن ، ولی من نذر کردم هر طوری شده همه رو جواب بدم!
يوقت نگيرين اسم انجمنو بزارين php ما دات نتی ها بی مکان شيم !!!! تورو خدا ما رو بيرون نندازين هرچی هست نصف نصف!!!
برای وبلاگها اگر زیر مجموعه ای راه اندازی بشه میتونه پاتوق دات نتی ها هم بشه !!!
چون همه وبلاگهایی که من میبینم با asp هستند ...و میشه قاطیشون کرد
Ultimator
07-04-2008, 00:05
برای وبلاگها اگر زیر مجموعه ای راه اندازی بشه میتونه پاتوق دات نتی ها هم بشه !!!
چون همه وبلاگهایی که من میبینم با asp هستند ...و میشه قاطیشون کرد
:18::18::31::16:
به به ! چقدر ما رو تحويل گرفتين !!! نه تورو خدا بياين مارو ببرين تو متفرقه !
وبلاگ ، net. !!!!!! به ما چه که سيستمهای وبلاگ از asp.net استفاده ميکنن ! اگه اينطوريه php رو هم ببرين به مديريت محتوا اينجا يکم خلوت شه !!!:21:
آخه اکثر cms های اپن سورس php اند !!!!:46:
ولی خب نظرتون محترمه !....
من پيشنهاد دادم وبلاگ ها رو با cms ها قاتی کنين زير مشت و لگد له شدم !!!!:24:در صورتی که خيلی اين مباحث به هم شبيهن، بگزريم ميترسم بازم کتک بخورم !:10::43:
neopersia
07-04-2008, 00:05
هر چند به خون مایکروسافت تشنه ام ولی خوب قسمت وبلاگها دیگه خیلی بی انصافیه
نه آقا شما همون بخش داینامیک جاتون خوبه آخه اگه بحث طراحی سیستم وبلاگ دهی میاد تو همین قسمت داینامیک
بعضی از این وبلاگها اومدن بعضی کدهای Html رو هم بست. جاوا اسکرپت هم جواب نمیده برسه به دات نت
Mohsen khan
07-04-2008, 06:23
از پيشنهادتتون ممنونم
بالاخره اين تالار داره يك جوني مي گيره
ولي اجازه بدين دم به قدم پيش بريم
يك ساماندهي كه كرديم
سراغ بقيه قضايا هم مي ريم
Ultimator
07-04-2008, 11:38
هر چند به خون مایکروسافت تشنه ام ...
نه تورو خدا مايکروسافت بهتون احتياج داره ....!!! نيازی به گفتنش نبود ! کاملا تابلو ه
ولی شرمنده اينجا جای کل کل بين مايکروسافتيها و غير مايکرسافتيا نيست !
البته در اينکه در حق ما که کمتريم نامردی خواهد شد شکی ندارم ...:41:
بحث طراحی سیستم وبلاگ دهی میاد تو همین قسمت داینامیک
پيشنهاد خوبيه ! بهش فکر ميکنم حتما يه آموزش ساخت سيستم وبلاگدهی با داتنت رو ميزارم .
...ولی خوب قسمت وبلاگها دیگه خیلی بی انصافیه
نه آقا شما همون بخش داینامیک جاتون خوبه...
اينو موافقم !:31:
:10:ممنونم !
DaRiOuShJh
07-04-2008, 12:05
من منظورم از سیستم های وبلاگ این free ها هست نه cms هاش
اونا که بخش برایه خودشون دارن
Mohsen khan
07-04-2008, 15:28
من منظورم از سیستم های وبلاگ این free ها هست نه cms هاش
اونا که بخش برایه خودشون دارن
دقيقا
مثل ميهن بلاگ و بلاگفا و ....
Ultimator
07-04-2008, 18:36
ببخشيد منم منظورم همين سرويس های بلاگفا اينا بود . cms های وبلاگ مثل wordpress و ... جزيی از مديريت محتوا حساب ميشن بی هيچ چک و چونه اي ! !!
خوب شما ميگی بلاگ ها رو کجا جا بديم ؟ يا همينجا تو عموميا باشه يا تو يکی از اين زير شاخه ها بچپونيمشون! فکر نکنم برای سيستمهای بلاگ رايگان بخاين يه انجمن درست کنيد ! :13:
تو دايناميک که نميشه ، حالا استاتيک يا cms رو خودتون انتخاب کنيد ! ولی به نظر من cms بخش مناسب تريه چون به هر حال اين سيستم های وبلاگ رايگان هم يکجور سيستم مديريت محتوای بسيار ساده شده اند که يکی ميزاره رو سايتش ملت استفاده کنند.
و مسائل و مشکلاتش بيشتر شبيه مشکلات ساده ی cms هاست . مثل دنبال قالب گشتن و ...
انقدر ها با هم تضاد ندارن . البته اينها نظر منه و با اينکه نظر من هم محترمه(!) ولی هر جور خودتون صلاح ميدونيد ، مجبورتون نميکنم ! :31::10:
Mohsen khan
07-04-2008, 18:45
ببخشيد منم منظورم همين سرويس های بلاگفا اينا بود . cms های وبلاگ مثل wordpress و ... جزيی از مديريت محتوا حساب ميشن بی هيچ چک و چونه اي ! !!
خوب شما ميگی بلاگ ها رو کجا جا بديم ؟ يا همينجا تو عموميا باشه يا تو يکی از اين زير شاخه ها بچپونيمشون! فکر نکنم برای سيستمهای بلاگ رايگان بخاين يه انجمن درست کنيد ! :13:
تو دايناميک که نميشه ، حالا استاتيک يا cms رو خودتون انتخاب کنيد ! ولی به نظر من cms بخش مناسب تريه چون به هر حال اين سيستم های وبلاگ رايگان هم يکجور سيستم مديريت محتوای بسيار ساده شده اند که يکی ميزاره رو سايتش ملت استفاده کنند.
و مسائل و مشکلاتش بيشتر شبيه مشکلات ساده ی cms هاست . مثل دنبال قالب گشتن و ...
انقدر ها با هم تضاد ندارن . البته اينها نظر منه و با اينکه نظر من هم محترمه(!) ولی هر جور خودتون صلاح ميدونيد ، مجبورتون نميکنم ! :31::10:
البته اين هم نظريه
كه بره در بخش cms
ولي بايد بيشتر روش فكر بشه
تا اگر رفت اون قسمت كسي باشه كه بهش جواب بده
نه اينكه فقط منتقل كنيم و ديگر هيچ .......
Ultimator
07-04-2008, 18:55
البته اين هم نظريه
كه بره در بخش cms
ولي بايد بيشتر روش فكر بشه
تا اگر رفت اون قسمت كسي باشه كه بهش جواب بده
نه اينكه فقط منتقل كنيم و ديگر هيچ .......
الان کی جواب ميده ؟ خب همونا برن اونجا جواب بدن حالا هر جا . کم کم کاربرا عادت ميکنن
خوب بيشتر روش فکر کنين ، من که گفتم مجبورتون نکردم!!!
Mohsen khan
07-04-2008, 19:06
الان کی جواب ميده ؟ خب همونا برن اونجا جواب بدن حالا هر جا . کم کم کاربرا عادت ميکنن
خوب بيشتر روش فکر کنين ، من که گفتم مجبورتون نکردم!!!
خب الان يك بخشي توي بخش اينترنتو شبكه هست قسمت وبلاگ ها
خب رفت و امد اونجا تفاوت داره
برخي از كاربران فقط قسمت هاي مشخص شده اي مي روند
و به انجمن هاي ديگر كار ندارند
حالا كاربر بايد به نحوي مطلع بشه كه چنين بخشي هم هست و بايد بياد اينجا مطرح كنه
Ultimator
07-04-2008, 20:02
اصلا به نظر من وبلاگ ها ربطی به طراحی وب ندارن همون تو اينترنت و شبکه جاشون خوبه هر کی سوال تخصصی تر داره مياد اينجا اگه نه راهنماييشون ميکنيم اونور . البته ميدونم کنترل اينکه کاربرا کجا پست بدن خيلی سخته و خوده کاربرا بايد رعايت کنن وگرنه از مسئولين کاری بر نمياد
حالا كاربر بايد به نحوي مطلع بشه كه چنين بخشي هم هست و بايد بياد اينجا مطرح كنه
به نظر من یه تابلوی بزرگ بزنین دم در کاربرا متوجه شن کجا سوال کنن!!!
Mohsen khan
07-04-2008, 20:50
اصلا به نظر من وبلاگ ها ربطی به طراحی وب ندارن همون تو اينترنت و شبکه جاشون خوبه هر کی سوال تخصصی تر داره مياد
يك زماني طراحي وب زير مجموعه اينترنت و شبكه بود و چند وقتي است كه جدا شده
براي همين هنوز كاربران در مورد وبلاگ اونجا نظر مي دهند
به نظر من یه تابلوی بزرگ بزنین دم در کاربرا متوجه شن کجا سوال کنن!!!
بعضي وقت ها ،اين هم جواب نميده
DaRiOuShJh
07-04-2008, 23:20
اتفاقا منم برایه همین مورد گفتم زیر شاخه درست بشه
چون اغلبه دوستان بی توجه به موضوعات میان موضوعه خودشون رو مطرح میکنن
اونطوری یه طورایی تو چشم هست
البته باید چند تا کاربر هم در این ضمینه فعال باشند
از دوستان اگه کسی هست و تمایل داره همینجا اعلامه آمادگی کنه ...
ahmadi81
08-04-2008, 13:25
سلام . مجدد یه فضولی می خواستم بکنم .
اول از همه درخواست به همه پرسی دارم : 1- چه تعداد از افراد که مراجعه می کنند نتیجه مثبت گرفتن ؟؟
2- از افراد تازه کار لطقا نظر خواهی بشه ؟
چون ظاهرا من فقط می بینم افراد کاربرفعال و مدیران در این ضمینه ها بحث می کنند .خوب شما ها که مشکلی ندارین ؟؟؟
پس لطفا به فکر تازه کارها باشید.
(خیلی از تاپیک ها مشاهده می شود که هیچ پاسخی دریافت نمی کنند یه فکریم به حال آنها بکنید)
باتشکر فراوان.
DaRiOuShJh
08-04-2008, 14:17
سلام . مجدد یه فضولی می خواستم بکنم .
اول از همه درخواست به همه پرسی دارم : 1- چه تعداد از افراد که مراجعه می کنند نتیجه مثبت گرفتن ؟؟
2- از افراد تازه کار لطقا نظر خواهی بشه ؟
چون ظاهرا من فقط می بینم افراد کاربرفعال و مدیران در این ضمینه ها بحث می کنند .خوب شما ها که مشکلی ندارین ؟؟؟
پس لطفا به فکر تازه کارها باشید.
(خیلی از تاپیک ها مشاهده می شود که هیچ پاسخی دریافت نمی کنند یه فکریم به حال آنها بکنید)
باتشکر فراوان.
:10:سلام
دوسته عزیز هدفه ما اینجا فقط و فقط کمک به دوستانه (وخصوصا به قوله شما تازه واردها:46:)
ولی اونها هم باید هماکری کنند و نظراتشون رو بگن
هدف از زدنه این تاپیک هم همین بوده و بس
که متاسفانه استقبالی نشده همینطور که میبینید
اگه اونا نخوان به خودشون کمک کنن ما که به زور نمیتونیم کمک کنیم!:27:
Mohsen khan
08-04-2008, 14:40
1- چه تعداد از افراد که مراجعه می کنند نتیجه مثبت گرفتن ؟؟
بچه ها تا حد امكان و اطلاعاتشون پاسخ مي دهند
و بعد هم اينكه خيلي ها از طريق همين تاپيك ها الان سايت و وبلاگ دارند
خود من روزيكه به انجمن اومدم
اصلا نمي دونستم سيستم مديريت سايت چيست و اصلا چنين چيزهايي وجود داره
يك مقدار از اينجا يادگرفتم
بقيه را هم چون علاقه داشتم بالاخره بهش رسيدم
شما هم يك روزي به اون سطح دلخواهتون مي رسيد
راستي هنوز نگفتيد پيشنهادتون چيه ؟
به نظر شم چكار كنيم
چي اضافه كنيم
و .... ؟
Mohsen khan
08-04-2008, 14:45
بچه ها تا حد امكان و اطلاعاتشون پاسخ مي دهند
و بعد هم اينكه خيلي ها از طريق همين تاپيك ها الان سايت و وبلاگ دارند
خود من روزيكه به انجمن اومدم
اصلا نمي دونستم سيستم مديريت سايت چيست و اصلا چنين چيزهايي وجود داره
يك مقدار از اينجا يادگرفتم
بقيه را هم چون علاقه داشتم بالاخره بهش رسيدم
شما هم يك روزي به اون سطح دلخواهتون مي رسيد
راستي هنوز نگفتيد پيشنهادتون چيه ؟
به نظر شم چكار كنيم
چي اضافه كنيم
و .... ؟
Mohsen khan
08-04-2008, 14:56
در هر صورت هر شخصي به اندازه اطلاعات و توانش پاسخ كاربران را مي ده
خيلي ها از طريق همين تاپيك سايت و وبلاگ زدند
تفاوتي نداره
همه دوستان مي توانند نظر بدهند
چه مدير
چه كاربر و ...
راستي شما هنوز پيشنهاداتتون را نداديد
چه چيزهايي باشه
و چه چيزهايي نباشه
موفق باشي
محسن
Ultimator
08-04-2008, 15:40
در مورد وبلاگ ها : بايد ببينيم اگه زير شاخه درست کنيم کسی هست که سر بزنه ؟ مثلا فرض کن يکی تو يه کد ساده ی html مشکل داشته باشه اگه کاربرايی مثل شما سر نزنن اين سوالای ساده ميمونن رو هم بی جواب
حد اقل اگه تو مديريت محتوا يا استاتيک باشن 4 تا کاربر ديگه هم ميبينن و جواب ميدن ممکنه اينا هيچوقت به بخش وبلاگ ها سر نزنن، مثل من که تا حالا از net. و دايناميک پامو بيرون نذاشته بودم ولی الان ديدم ميتونم اينجاها هم کمی بکنم .
از افراد تازه کار لطقا نظر خواهی بشه ؟
پس لطفا به فکر تازه کارها باشید.دوست عزيز که ميگی فقط کاربرای فعال و مدير اينجا بحث ميکنن . اينجا يه مدير داريم دوتا فعال . بقيه کين ؟ دوستان ديگه رو عرض نميکنم خودمو ميگم مگه من فعالم يا مديرم ؟ تعداد پست هامو نگاه کنی ميفهمی منم تازه کارم ، اون ستاره هارو بالای آواتارم نگاه نکن اون معنيش اين نيست که من فعالم معنيش اينه که من خيلی کارم درسته !!!
مگه مدير عزيزمون اين تاپيک رو قفل کردن که نتونين نظر بدين ؟ ما چتوری ميايم ؟ از ديفال ؟ کسی جلوی کاربرای ديگه رو نگرفت خود کاربرا يا نظری ندارن از وضعيت جاری راضين يا کم لطفی ميکنن،
در ضمن قبول دارم خيلی از تاپيک ها جوابشونو نميگيرن ولی خيلياش بخاطر اينه که در جای مناسبی مطرح نشدند.
ضمنن مدير جون مرسی از توجهتون بابت پاک کردن پستم!
Mohsen khan
08-04-2008, 15:53
در مورد وبلاگ ها : بايد ببينيم اگه زير شاخه درست کنيم کسی هست که سر بزنه ؟ مثلا فرض کن يکی تو يه کد ساده ی html مشکل داشته باشه اگه کاربرايی مثل شما سر نزنن اين سوالای ساده ميمونن رو هم بی جواب
حد اقل اگه تو مديريت محتوا يا استاتيک باشن 4 تا کاربر ديگه هم ميبينن و جواب ميدن ممکنه اينا هيچوقت به بخش وبلاگ ها سر نزنن، مثل من که تا حالا از net. و دايناميک پامو بيرون نذاشته بودم ولی الان ديدم ميتونم اينجاها هم کمی بکنم .
در مورد وبلاگ نظر من اين هست كه فعلا تاپيك هايي كه در بخش اينترنت و شبكه زده مي شه ،همونجا دوستان سر بززند و جواب بدهند
هر از گاهي تاپيك هاييرا هم اينجا منتقل كنيم
تا ببنيم اينجا جواب ميده يا نه
ضمنن مدير جون اگه هنوز متوجه نشدی تو دايناميک تو يکی از تاپيک ها يکی کارت داره من به هر طريقی ميتونستم به شما اطلاع دادم . مرسی از توجه احتماليتون!
پيغامتون را ديدم و درست شد پيغام خصوصي را كه بسته ام
همون دكمه را كه بزنيد ، من رسيدگي مي كنم
ممنون
محسن
Ultimator
08-04-2008, 17:18
همون دكمه را كه بزنيد ، من رسيدگي مي كنم
من ترسيدم بزنمو صاف بره دست ادمين يا اشتباهی مدير انجمن بازی های کامپيوتری !!! اونا هم که تو بحث نبودن بيان اسمه جنگ و دعوا رو ببينن با کله دوتامونو بن کنن !!!ولی شجاعت به خرج دادم و زدم مثل اينکه نتيجه مثبت بود
توضيحاتی در مورد اين پست ::[ من تا حالا پست الکی ندادم ، وای چقدر حال ميده !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]
Mohsen khan
08-04-2008, 18:15
من ترسيدم بزنمو صاف بره دست ادمين يا اشتباهی مدير انجمن بازی های کامپيوتری !!! اونا هم که تو بحث نبودن بيان اسمه جنگ و دعوا رو ببينن با کله دوتامونو بن کنن !!!ولی شجاعت به خرج دادم و زدم مثل اينکه نتيجه مثبت بود
توضيحاتی در مورد اين پست ::[ من تا حالا پست الکی ندادم ، وای چقدر حال ميده !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]
هر گزارشي بدست مدير همون بخش مي رسه
بدست ادمين هم مي رسه
ادمين هم كه ترس نداره !!!!
اتفاقا اگر همه از اين دكمه استفاده مي كردند
انجمن خيلي منظم تر مي شد
پيغام خصوصي را كه بسته ام
جدي بستي؟
بي خيال بابا، يه كم كمتر تريپ بذار. يه جور هايي مردمي باش نه مثل ...... كه نميشه هيچ جوره بهشون دسترسي پادا كرد.
(اوه اوه، جلوي قاضي و ملغ (يا ملق) بازي؟ محسن خان اينجاست. الفرار!!!)
نا راحت نشو. خواستم يه كم با هم رفاقت كنيم.
Mohsen khan
08-04-2008, 19:28
جدي بستي؟
بي خيال بابا، يه كم كمتر تريپ بذار. يه جور هايي مردمي باش نه مثل ...... كه نميشه هيچ جوره بهشون دسترسي پادا كرد.
(اوه اوه، جلوي قاضي و ملغ (يا ملق) بازي؟ محسن خان اينجاست. الفرار!!!)
نا راحت نشو. خواستم يه كم با هم رفاقت كنيم.
اگر پي ام هايي كه روزانه بدست من مي رسيد
به شما هم مي رسيد
كلا به ادمين مي گفتي پيام نمي خوام
Ultimator
08-04-2008, 20:24
راستی مدير جون نظرت در مورد مقايسه ی علمی و منطقی زبان های سمت سرور چيه که تو هوار تا تاپيک مطرح شده ولی نتيجه نگرفت ؟
آخريشم اونور تو دايناميک روش بحثه ، شما يه نظری بده
محسن خان، من مي خوام امكان پيوست فايل رو داشته باشم آخه اونجوري راحت تر مي شه كار بچه ها رو راه انداخت
شما مي توني يا بايد به سينا بگم؟
و اين كه توي اخطار هام اين رو دارم:
خصوصي 03-21-2008
09:25 AM Expired 3 تبلیغ دیگر سایت ها
خب خدايي انجمن افتضاح بود و بچه ها بايد يه جايي مي رفتن
حالا من چي كار كنم كه اين پاك بشه؟
ببخشيد كه دارم تاپيك رو به انحراف مي كشتم آخه PM محسن خان بسته است!
محسن خان، من مي خوام امكان پيوست فايل رو داشته باشم آخه اونجوري راحت تر مي شه كار بچه ها رو راه انداخت
شما که الان هیچ اخطاری کنار اسمتون نیست !!!
الان نيست ولي توي پروفايلم هست
الان نيست ولي توي پروفايلم هست
بیخیالش...وقتی که توی پروفایلتون هست و اینجا نیست یعنی منقضی شده...آخه تاریخ داره ...
DaRiOuShJh
09-04-2008, 00:32
راستی مدير جون نظرت در مورد مقايسه ی علمی و منطقی زبان های سمت سرور چيه که تو هوار تا تاپيک مطرح شده ولی نتيجه نگرفت ؟
دوستانه اینجا که همشون دکترا ندارن در ضمینه یه وب!:31:
هر کدوم اطلاعاتی دارن در حده خودشون در نتیجه این اطلاعات در مواقعی اونقد نیس که یتونه طرفه مقابل رو راضی کنه
کلا زبون ها هر کدوم یه پارامترها و خو بی های مختص به خودشو رو دارن در غیر اینصورت اصلا به وجود نمیومدن! (اینم نظره من از نظره منطقی):46:
اخطار نمکه فرومه!:27:
زیاد به قدیما فک نکن شما
الان مهمه که محسن جان وقت گزاشتن و زحمت کشیدن (بدونه هیچ منفعته مالی و روانی!!!) و دارن به ما کمک میکنن:46:
neopersia
09-04-2008, 01:29
محس جان من تو بخش شبکه و اینترنت یه تاپیک دیدم مربوط به معرفی هاستهای رایگان
اینطور که من دیدم خیلی هم مفصل بود 55 تا صفحه داشت
فکر میکنم جای همچین تاپیکی تو این تالار خالی باشه چون هر چی باشه اینجا تالار طراحی وب هست و بیشتر با هاستینگ ارتباط داره
اگر امکانش باشه اونو منتقل کنید اینجا دیگه تاپیک متفرقه در مورد هاستینگ رایگان زده نمیشه
این یکی از معدود دفعاتی بود که رفتم بیرون از تالار طراحی وب قبلاً فقط تو قسمت درخواست سریال نامبر چند بار رفته بودم و بس!
Mohsen khan
09-04-2008, 06:53
سطح دسترسي هر گروهي متفاوت هست
كاربر و كاربر فعال يك دسترسي دارند
همكار يك دسترسي
مدير و ... يك دسترسي
بنابراين فكر نمي كنم امكانش باشه
دليل اخطار را از خود دوستان جويا بشويد بهتره
هر چند مشخصه چرا اخطار گرفتيد
اينكه پي ام بسته است را فعلا كاري نمي شه كرد
بهتره در مورد همين تاپيك صحبت كنيم
راستش من دقيقا متوجه منظورتون نشدم
كه در مورد زبانها نظر بدهم
يا در مورد ساماندهي شون در تالار
هر کدوم اطلاعاتی دارن در حده خودشون در نتیجه این اطلاعات در مواقعی اونقد نیس که یتونه طرفه مقابل رو راضی کنه
کلا زبون ها هر کدوم یه پارامترها و خو بی های مختص به خودشو رو دارن در غیر اینصورت اصلا به وجود نمیومدن! (اینم نظره من از نظره منطقی)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقيقا
اين بحث طراحي وب اين قدر گسترده است
كه تا اخر عمرمون هم دنبالش بريم
باز خيلي چيزها را يادنگرفتيم
محسن جان من تو بخش شبکه و اینترنت یه تاپیک دیدم مربوط به معرفی هاستهای رایگان
اینطور که من دیدم خیلی هم مفصل بود 55 تا صفحه داشت
فکر میکنم جای همچین تاپیکی تو این تالار خالی باشه چون هر چی باشه اینجا تالار طراحی وب هست و بیشتر با هاستینگ ارتباط داره
اگر امکانش باشه اونو منتقل کنید اینجا دیگه تاپیک متفرقه در مورد هاستینگ رایگان زده نمیشه
این یکی از معدود دفعاتی بود که رفتم بیرون از تالار طراحی وب قبلاً فقط تو قسمت درخواست سریال نامبر چند بار رفته بودم و بس!
البته در اون بخش تاپيك هاي ديگري هم داريم كه جاش توي طراحي وب هست
ولب خب فعلا روال كاري اش اون طرف هست
ولي مي شه تاپيك مشابهي اينجا زد
و به مرور زمان كاربران را به اين سمت كشيد
تا هم براي اين موضوع
وموضوعات ديگر
بيان به طراحي وب
فعلا دوستان نظرات ديگري هم داريد بفرماييد تا نهايتا به يك جمع بندي برسيم
موفق باشيد
محسن
ahmadi81
09-04-2008, 07:33
سلامی مجدد.
یه پیشنهاد داشتم : ممکنه تاپیک های طراحی وب رو به سه دسته تقسیم کرد؟
1- آموزشی - 2- رفع اشکال - 3- نوآوری
اینجوری تکلیف هر فرد مشخصه کدام تاپیک به دردش میخوره.
(البته با در نظر گرفتن قسمت آموزش از اشخاصی استفاده کرد که وقتی شروع می کنند تا پایان ادامه بدن نه اینکه نصفه ولش کنند و کس دیگری ادامه بده این جوری سردرگمی ایجاد میکنه)
Ultimator
09-04-2008, 12:42
يا در مورد ساماندهي شون در تالاريا در مورد ساماندهي شون در تالار! .... نميدونم فعلا بانک اسکريپت واجب تر بود يا سامان دهی انجمن بی درو پيکر دايناميک.:13:
1- آموزشی - 2- رفع اشکال - 3- نوآوریآموزش حجم زيادی نداره ، نوع آوری هم مگه داريم ؟ منظورتون اخراع کردن يک سبک اسکريپت نويسی جديده؟ !!!
با اين چيزايی که هست نو آوری همچين کاربردی نداره اگه هم باشه توسط کاربران حرفه اي در هر زمينه اي انجام ميشه . ميمونه رفع اشکال که همينيه که الان هست .
(البته با در نظر گرفتن قسمت آموزش از اشخاصی استفاده کرد که وقتی شروع می کنند تا پایان ادامه بدن نه اینکه نصفه ولش کنند و کس دیگری ادامه بده این جوری سردرگمی ایجاد میکنه)
شما ميگی چيکار کنيم بريم مربی بياريم؟ اصلا همچين کسی هست که همه چيو بياد ياد بده ؟
به نظر بی اهميت من اصلا آموزش تو فروم معنی نداره آدم ميره از اينهمه بی شمار منابع موجود چيزی رو که ميخواد رو ياد ميگيره بعد مياد اينجا مشکلاتشو ميپرسه
هر کدوم اطلاعاتی دارن در حده خودشون در نتیجه این اطلاعات در مواقعی اونقد نیس که یتونه طرفه مقابل رو راضی کنهمنظور راضی کردن طرف نيست آشنا کردنه
----------------------------------
:: ویرایش: اصلا بی خيال به من چه من ديگه اصرار نميکنم آخرش منو اخراج ميکنين خيالتون راحت ميشه يکی نيست بگه وسط اينهمه مدير و همکارو کاربر فعال تو چيکاره اي خودتو قاتی ميکنی .
اگه همچين تاپيک های مفيدی ايجاد شد که در خدمتيم اگه نه اوضاع ميشه مثل قبل ، زندگيمونو ميکنيم ما رو چه به مفيد بودن !:11:
DaRiOuShJh
09-04-2008, 13:10
سلامی مجدد.
یه پیشنهاد داشتم : ممکنه تاپیک های طراحی وب رو به سه دسته تقسیم کرد؟
1- آموزشی - 2- رفع اشکال - 3- نوآوری
اینجوری تکلیف هر فرد مشخصه کدام تاپیک به دردش میخوره.
پیشنهاده خوبیه
ولی موضوعات زیاد کوچه بندی میشن و با اینکه مرتب تر ممکنه بشه موضوعات ولی هم کاره مدیریت به مراتب سنگین تر میشه و هم اینکه اکثره کاربرها زحمته تو بخشه مربوط رفتن رو نمیدن و تاپیک های نابجا زیاد میشه
به نظره منم قسمته آموزش باید باشه
در اون مورده آخری هم بالاخره همه که همیش موندگار نیستن بعد از مدتی فعالیت به یه دلایلی ممکنه برن
بهتره به صورته جایگزینی انجام بشه مثله همین الان
يا در مورد ساماندهي شون در تالار!
آموزش حجم زيادی نداره ، نوع آوری هم مگه داريم ؟ منظورتون اخراع کردن يک سبک اسکريپت نويسی جديده؟ !!!
با اين چيزايی که هست نو آوری همچين کاربردی نداره اگه هم باشه توسط کاربران حرفه اي در هر زمينه اي انجام ميشه . ميمونه رفع اشکال که همينيه که الان هست .
منظور راضی کردن طرف نيست آشنا کردنه
----------------------------------
:: ویرایش: اصلا بی خيال به من چه من ديگه اصرار نميکنم آخرش منو اخراج ميکنين خيالتون راحت ميشه
اگه همچين تاپيک های مفيدی ايجاد شد که در خدمتيم اگه نه اوضاع ميشه مثل قبل ، زندگيمونو ميکنيم ما رو چه به مفيد بودن !
:10:
دوسته عزیز
اینجا ما نظر میدیم در کل به یه نتایجه مشترک و کاربردی میرسیم اونا رو عملی میکنیم
قرار نیست که مو به مو نظرات انجام بشن:46:
منظور راضی کردن طرف نيست آشنا کردنه
درسته! اگر به اون تاپیک ها سر بزنید و مطالب رو دنبال کنید میبینید در موادری فراتر از آشنایی هم رفتن دوستان
:27: کاربری که نظراته خوبی داشته باشه دلیلی برایه اخراج شدن نداره!
Ultimator
09-04-2008, 15:08
:18:سلام داريوش خان ببخشيد من منظورم رو درست نرسوندم و به همين علت از جوابهات به شدت متحير شدم !!
اینجا ما نظر میدیم در کل به یه نتایجه مشترک و کاربردی میرسیم اونا رو عملی میکنیم
قرار نیست که مو به مو نظرات انجام بشن
واااا مگه من گفتم شما حتما بايد نظراتم رو اجرا کنيد ؟:18:اگه هيچکدوم هم عملی نشه فرقی نميکنه چون در نهايت بهترين نظر عملی خاهد شد ( غير از اينه ؟) :46:
ما ميايم نظرمون رو ول ميکنيم ميريم با بقيش چيکار داريم !!!
اگه منظورت ايناست ! ...
اصلا بی خيال به من چه من ديگه اصرار نميکنم آخرش منو اخراج ميکنين خيالتون راحت ميشه
اگه همچين تاپيک های مفيدی ايجاد شد که در خدمتيم اگه نه اوضاع ميشه مثل قبل ، زندگيمونو ميکنيم ما رو چه به مفيد بودن ! ... بگم که اصلا بخاطر عملی نشدن نظراتم اينو نگفتم ، منظورم همون بحث "يا در مورد ساماندهي شون در تالار" بود!!!همون که تو دايناميک هر کاری ميکنيم مخالفت ميشه !
و به اين خاطر اينا رو گفتم که اونور من هرچی گفتم زدن توسرم و به اقتشاش و بر هم زدن آرامش محکوم کردن !:31:
واسه همين گفتم کم مونده اخراجم کنن!
واسه نظر که کسی رو اخراج نميکنن ! حتی اگه نظرات خوبی هم نداشته باشه ! :31:نه تورو خدا بيا واسه نظرم منو اخراج کن:46:
فکر نکنيد من قهر کردم و به دلتون صابون نزنين که از شرم راحت شديد ! من باز هم ميام و با دوستان همکاری خاهم کرد ، و کارايی که قبلا ميکرديم رو ادامه خواهم داد .
فقط ديگه تو زمينه ی سامان اينا !!( تو دايناميک ) با کسی بحث نميکنم و نظری در مورد اونور نميدم که نگن فکر خودشه .کار خودمو ميکنم و با کسی کاری ندارم :25:
:10:در هر صورت خاستم بدونی من به خاطر چی اون حرفا رو زدم و اشتباه برداشت نکنی !
DaRiOuShJh
09-04-2008, 16:28
سلام
شرمنده نیما جان
اگه همچين تاپيک های مفيدی ايجاد شد که در خدمتيم
گویا همون طور که اشاره کردی اشتباه متوجه شدم
-------------------------------------------
آخه شما یه نمه عجله نداری به نظرت؟
من چون دقیقا حاله شما رو داشتم و تو این راستا مبنون و مختور!!! هم شدم دقیقا میدونم چه حالی دارید و چی میخواید
ولی همونطور که میدونید محسن جان یه هفته هم نمیشه این قسمت ها رو دستش گرفته و خیلی خوب هم فعالیت داشتن
الان سره موضوعاته کلی و رسیدن به صفحه اصلی هستیم
نم نم حتما به داینامیک و استاتیک و ... هم میرسیم
حالا کجا میخوای بری؟ با کمکه هم و در کناره هم کنیم تالاره خود آباد!
عجله نکن جوون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یواش یواش میریم جلو ولی اساسی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه...
یه پیشنهاد جدید!!!!
به نظر من بهتره تمام انجمنهای تخصصی P30World یه زیر بخش داشته باشن به نام: کتابهای الکترونیکی یا e-Book!
مثلا این قسمت 3 تا زیر بخش داره به نامهای: طراحی صفحات استاتیک، طراحی صفحات داینامیک و سيستم هاي مديريت محتوا، خب اگه یکی دیگه از اینها داشته باشه به نامی که گفتم خیلی خوب می شه! نه تنها این بخش بلکه بهتره، انجمنهای C و VB و دلفی هم یه چنین چیزهایی داشته باشن.
دلیلش اینه که تمامی کتابهای معرفی شده در همون بخش مربوط به خودشون هست و خیلی راحت تر می شه پیداشون کرد!
اگر شما یه سری به بخش e-Book های سایت بزنید، اصلا نمی فهمید چیکار باید بکنید!!!!!!!!!!!!!!
و یکی دیگه، مثل پیشنهاد قبلی هست، یعنی دسترسی سریع تر کاربران به بخش مربوطه! من خودم خیلی کم پیش می یاد که به بخش مقالات الکترونیک سر بزنم، پس بهتره یک زیر بخش یزنیم تا راحت تر در دسترس باشه...
ببینیم چی می شه...
سلام دوستان
به نظر من اگر امکان یه تفکیک دادن کلی و جامع باشه که خیلی خوب میشه ..
برای تالار اصلی طراحی وب بخشهای جدایی درست بشه : مثل ..
مثلا طرحی صفحات استاتیک خودش چند تا زیر مجموعه داشته باشه و HTML , CSS , Javascript چند تا زیر مجموعه اون باشند و تمام تاپیک های آنها منتقل بشه ونجا ..
برا ی دایننامیک هم همینطور که زیر مجموعه هایی ایجاد بشه با نامهای PHP , ASP ASPX و...که بحثهاشون اونجا دنبال شن ...
برای سیستم های مدیریت محتوا هم چند تا زیر مجموعه ایجاد بشه مثل joomla, mambo, wrodpress , nuke و... که تمام بحثهاشون اونجا باشه ...
Ultimator
15-04-2008, 17:45
هردوش نظرات خوبین ولی ebook رو تو یه تاپیک از هر کدوم میشه معرفی کرد . ولی هر تاپیک تو بخش خودش نه اینجا
هردوش نظرات خوبین ولی ebook رو تو یه تاپیک از هر کدوم میشه معرفی کرد . ولی هر تاپیک تو بخش خودش نه اینجا
:13:اول یه بخش واسه اسکریپت بزنید که هر کی میاد در مورد اسکریپت سوالی میکنه کسی بلد نیست لا کسی جواب نمیده:2:. بخش اسکریپت رو حتماْ بزنید و یه چند نفر هم بزارین بالا سرش که پاسخ گو ملت باشن
:13:اول یه بخش واسه اسکریپت بزنید که هر کی میاد در مورد اسکریپت سوالی میکنه کسی بلد نیست لا کسی جواب نمیده:2:. بخش اسکریپت رو حتماْ بزنید و یه چند نفر هم بزارین بالا سرش که پاسخ گو ملت باشن
خب به پیشنهاد من اینم اضافه کنید ...
=-=-=-=-=--=-=-=-=--=-=-=-=-=
سلام دوستان
برای تالار اصلی طراحی وب بخشهای جدایی درست بشه : مثل ..
مثلا طرحی صفحات استاتیک خودش چند تا زیر مجموعه داشته باشه و HTML , CSS , Javascript چند تا زیر مجموعه اون باشند و تمام تاپیک های آنها منتقل بشه ونجا ..
برا ی دایننامیک هم همینطور که زیر مجموعه هایی ایجاد بشه با نامهای PHP , ASP ASPX و...که بحثهاشون اونجا دنبال شن ...
برای سیستم های مدیریت محتوا هم چند تا زیر مجموعه ایجاد بشه مثل joomla, mambo, wrodpress , nuke و... که تمام بحثهاشون اونجا باشه ...
=-=-=-=-=--=---=-=-=--=-=--=-=-
برای داینامیک یه زیر مجموعه Script هم بزنید ...
مدیر جون نظرت چیه ؟؟؟؟
neopersia
15-04-2008, 23:58
به نظر من بهتره تمام انجمنهای تخصصی P30World یه زیر بخش داشته باشن به نام: کتابهای الکترونیکی یا e-Book!
مثلا این قسمت 3 تا زیر بخش داره به نامهای: طراحی صفحات استاتیک، طراحی صفحات داینامیک و سيستم هاي مديريت محتوا، خب اگه یکی دیگه از اینها داشته باشه به نامی که گفتم خیلی خوب می شه! نه تنها این بخش بلکه بهتره، انجمنهای C و VB و دلفی هم یه چنین چیزهایی داشته باشن...
منم با پیشنهاد امین موافقم چون دسترسی به کتابها خیلی راحتتر میشه و کتابها تخصصی میشن
اینجوری وقتی کسی میاد دنبال کتاب در مورد طراحی وب میگرده نمیره تاپیکی رو باز کنه که کتاب آشپزی معرفی کرده
اول یه بخش واسه اسکریپت بزنید که هر کی میاد در مورد اسکریپت سوالی میکنه کسی بلد نیست لا کسی جواب نمیده. بخش اسکریپت رو حتماْ بزنید و یه چند نفر هم بزارین بالا سرش که پاسخ گو ملت باشن
اینم پیشنهاد خوبیه و به کار تالار طراحی وب میاد
برای تالار اصلی طراحی وب بخشهای جدایی درست بشه : مثل ...
زیادی خورد کردن مسائل فایده ای نداره و بیشتر باعث میشه اون قسمت متروکه بشه و اگر هم سوالی مطرح شد کسی نباشه جوابشو بده (این چیزیه که من تو چند تا فروم دیگه دیدم)
DaRiOuShJh
16-04-2008, 00:09
با توجه به نظراته دوستان ببینیم نظره محسن خان عزیز مدیریت تالار در این موارد چه طوره؟
اگه بتونیم زودتر به نتیجه برسیم و موارد رو مشخص کنیم به مراتب بهتره و دامنه فعالیته کاربرها هم تا حدوده زیادی مشخص میشه
Mohsen khan
16-04-2008, 12:49
سلام
راستش هنوز يك سري از فراخوان هايي كه داديم روي زمين مونده
منظورم مركز دانلود و جمع آوري اسكريپت هستش
بهتره پله پله پيش بريم
تا اينكه يهو كلي كار انجام بديم و به نتيجه مطلوبي هم برسيم
در مورد زير مجموعه ها هم فقط ادمين سايت مي توانند ايجاد كنند و در حد توان من نيست
پس به نظر من فعلا كارهاي قبلي را به ترتيب انجام بدهيم تا بعد به سارد موارد هم برسيم
ممنون
محسن
سلام
راستش هنوز يك سري از فراخوان هايي كه داديم روي زمين مونده
منظورم مركز دانلود و جمع آوري اسكريپت هستش
بهتره پله پله پيش بريم
تا اينكه يهو كلي كار انجام بديم و به نتيجه مطلوبي هم برسيم
در مورد زير مجموعه ها هم فقط ادمين سايت مي توانند ايجاد كنند و در حد توان من نيست
پس به نظر من فعلا كارهاي قبلي را به ترتيب انجام بدهيم تا بعد به سارد موارد هم برسيم
ممنون
محسن
سلام محسن خان :10:
راست می گی اول اونها انجام بشه بعدا!!
زیر مجموعه ها رو هم که می دونیم دست ادمینها، هست. گفتیم شما پارتیت کلفته!! بهشون یه چیزی بگو:31:
هر چه شما بفرمائید...:20:
DaRiOuShJh
19-07-2008, 19:01
آخرین پست این تاپیک مربوط به 95 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
دهه!
چند ماه مفقود بودم ها
اینجا چرا رفته پایینا؟
Mohsen khan
19-07-2008, 19:57
دهه!
چند ماه مفقود بودم ها
اینجا چرا رفته پایینا؟
كاربران طراحي وب خيلي خيلي فعالن
براي همين
neopersia
31-07-2008, 01:59
در ادامه این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه چیزی رو یادم رفت بگم:
این دکمه گزارش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیز بدی نیستا!!
هر جا فکر کردید مشکلی وجود داره یا نیاز به تغییری هست میتونید گزارش کنید تا هر کدوم از اعضای تیم مدیریت تالار که زودتر رسید به اون موضوع رسیدگی کنه. هر گزارشی که منجر به بن شدن یا خطار گرفتن یه کاربر نمیشه که انقدر از این دکمه بترسیم!
David.Jn
31-07-2008, 10:37
سلام به همه مدیر ها و همکار انجمنها
در ادامه بحثی که تو اون تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شده بود ، ما که مدیر نیستیم و نه همکار هنوز "داره خودمونی میشه" هستیم ولی خواستم نظرم را بگم البته آقا یاسر همه چیزارو گفتن منم میخوام تکمیلترش کنم
به نظرم خیلی از اعضای جدید یا اصلآ اعضای قدیمی تر نمیدونن چیو باید جستجو کنن اگه یه تاپیک زده بشه که بتونه به اعضا بگه چه جوری باید جستجو کنن منظورم اینه که چه جوری اون چیزی که تو ذهنشون هست با کلمات کلیدی و بهتر جستجو کنن تا سریعتر به جواب برسن
این تاپیک هم باید بالاتر از همه تاپیک ها قرار بگیره.
و نظر دیگم اینه که مدیرا بیان تاپیکهای های مهم و یا موضوعاتی که زیاد جستجو و سوال میشه را لیست کنن مثل همون کاری که تو صفحات داینامیک شده
و یه نظر دیگه(در حالت کلی) این امکان فراهم بشه که وقتی کاربر جدید عضو شد اولین پیغامی که از طرف مدیر ها برای او ارسال میشه یا از طریق رباتها، همین قوانین سایت و نحوه جستجو کردن و در کل یه آموزش در مورد سایت برای او یا پیغام خصوصی بشه یا به امیلش فرستاده بشه
اگه به ایمیلش میخواد فرستاده بشه تو پیغام خصوصی بهش گفته بشه که برای شما یک ایمیل با این موضوع ارسال شده .
نظر شما چیه بچه ها؟
DaRiOuShJh
31-07-2008, 12:46
سلام به همه مدیر ها و همکار انجمنها
در ادامه بحثی که تو اون تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشده بود ، ما که مدیر نیستیم و نه همکار هنوز "داره خودمونی میشه" هستیم ولی خواستم نظرم را بگم البته آقا یاسر همه چیزارو گفتن منم میخوام تکمیلترش کنم
به نظرم خیلی از اعضای جدید یا اصلآ اعضای قدیمی تر نمیدونن چیو باید جستجو کنن اگه یه تاپیک زده بشه که بتونه به اعضا بگه چه جوری باید جستجو کنن منظورم اینه که چه جوری اون چیزی که تو ذهنشون هست با کلمات کلیدی و بهتر جستجو کنن تا سریعتر به جواب برسن
این تاپیک هم باید بالاتر از همه تاپیک ها قرار بگیره.
و نظر دیگم اینه که مدیرا بیان تاپیکهای های مهم و یا موضوعاتی که زیاد جستجو و سوال میشه را لیست کنن مثل همون کاری که تو صفحات داینامیک شده
و یه نظر دیگه(در حالت کلی) این امکان فراهم بشه که وقتی کاربر جدید عضو شد اولین پیغامی که از طرف مدیر ها برای او ارسال میشه یا از طریق رباتها، همین قوانین سایت و نحوه جستجو کردن و در کل یه آموزش در مورد سایت برای او یا پیغام خصوصی بشه یا به امیلش فرستاده بشه
اگه به ایمیلش میخواد فرستاده بشه تو پیغام خصوصی بهش گفته بشه که برای شما یک ایمیل با این موضوع ارسال شده .
نظر شما چیه بچه ها؟
به به به
مرسی
نظراته خیلی خوبی رو دادی دوسته عزیز
برای جستجو باید بیشتر سعی بشه از key words در کلماته انگلیسی استفاده بشه چه در عنوانه پست چه در کلمات کلیدی
که من معمولا خودم سعی میکنم تو پستام و آموزشام زعایت کنم
در مورده لیست هم این قسمت لیست داره البته تا پند وقت پیش رو
همونجا هم سر بزنید بیشتره سوالاتتون رو پیدا میکنید
اون پیغامه رو هم باید بالا دستی ها یه کاری بدن دستش
بهتره تو قسمته نظرات و پیشنهادات مطرح کنید:11::10:
Ultimator
31-07-2008, 13:07
تگ ...
چیز خیلی خوبیه که به جستجو بیشتر کمک میکنه
فکر کنم همه ی کاربرا بتونن به تاپیک های دیگه تگ اضافه کنن ( نمیدونم ولی فکر میکنم تا دوتا بشه )
تاپیکهای مهم حتما باید تگ دار بشن
لیست ها باید آپدیت بشه
برای زیر مجموعه ها هم انجام بشه
پیشنهاد : فراخوان جدید برای ساماندهی به زیر مجموعه ها ...
DaRiOuShJh
31-07-2008, 13:21
نیما جان تا 5 تا تگ رو ساپورت میکنه فک کنم
منم منظورم از کلمه کلیدی همین بود
در مورده فراخوان هم فعلا من نیستم!!!
Ultimator
31-07-2008, 17:52
نیما جان تا 5 تا تگ رو ساپورت میکنه فک کنم
منم منظورم از کلمه کلیدی همین بود
در مورده فراخوان هم فعلا من نیستم!!!
اوکی
دقایقی قبل فهمیدم که نیستی ! :31:
ضمنا دارم سعیم رو میکنم تا ببینم چی میشه اون موضوع ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.