مشاهده نسخه کامل
: چطور در مایا عکس وارد کنم؟
Bill Gates
04-04-2008, 17:29
سلام
در بعضی از طرح ها برای اینکه قسمتی رو نشان بدن از عکس استفاده میکنن یعنی مثلا در چراغ خودرو عکس قرار میدن من باید چپونه اینکارو انجام بدم در نرم افزار مایا؟؟؟
تشکر//:10:
فکر کنم منظورتون تکسچره که با کلی M هست توی 3dmax ولی مایا رو نمیدونم ...
sarina_sh
04-04-2008, 18:17
من یکم سوالتون را متوجه نشدم ولی اگه بخواین در مایا عکسی را وارد کنید می تونید از این راه استفاده کنید : از panel menu در نمای دید دلخواهتون ، منوی view > image plane < import images را انتخاب کنید در پنجره ای که باز میشه عکس تون را انتخاب کنید .
ctxmonitor123
04-04-2008, 18:21
سلام
لولا texture mapping در help قسمت menu finder بزن پیداش می کنی!
در مورد پست دیگت باید بگم که سیستم هیپ ربطی به کیفیت رندر نداره بلکه فقط سرعت رو بحبود میده
شما برای کار با مایا حداقل 2 گیگ رم می خوای اونم برای اینکه وقتی دیتیلت زیادش در مثلا مدلینگ کامپیوترت نترکه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه دوست داری مایا رو بخوری یه مجموعه برای فروش گذاشتن من همه رو قبلا دانلود کردم اگه می دونستم قرار فروشگاه پی سی ورئ برای فروش بزارتش این کار رو نمی کردم
اسمش digitual tutors عزیزم
ctxmonitor123
04-04-2008, 18:24
آقا یه مطلبی اگه می خوای مایا رو بهتر یاد بگیری همیشه اول helpش رو باز کن بعد خودش چون بهترین راه یادگیری
همون Face هایی رو که میخوای عکس بدی رو انتخاب میکنی
یه ماده جدید مثلا Lambert درست میکنی
تو قسمت Color از تنظیمات لمبرت ایجاد شده روی دکمه شطرنجی کلیک میکنی
یه پنجره باز میشه که توش File رو انتخاب میکنی
توی Node جدید عکست رو Load میکنی!
امیدوارم کمک کنه و منظورت رو درست متوجه شده باشم.
Aminzikzak
04-04-2008, 23:01
ببین رفیق شما میخوای بلوپرینت بچینی بعد از روش مدل بسازی دیگه ؟ اگه درست متوجه شده باشم ، شما میتونی در هر نما از منویه زیر عکس وارد محیط کنی ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bill Gates
05-04-2008, 12:30
تشکر از همگی
اولین باری بود که همه اینقدر جواب کامل بهم دادن
تشکر بسیار // :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.