مشاهده نسخه کامل
: Tom Clancy's H.A.W.X
Tornado2800
03-04-2009, 01:41
دوستان تهرانی
لطفا بگید چند خریدید شما ؟
siavash@2
03-04-2009, 16:33
دوستان تو این بازی نمیشه دوربینو ببرم یخورده دورتر(واسه حالتی که از کابین میاد بیرون)؟؟؟
خیلی نزدیکه . همه ی دکمه ها رو زدم ولی باز نشد.
mehdi_yg
04-04-2009, 00:21
دوستان تو این بازی نمیشه دوربینو ببرم یخورده دورتر(واسه حالتی که از کابین میاد بیرون)؟؟؟
خیلی نزدیکه . همه ی دکمه ها رو زدم ولی باز نشد.
شما تو بازی یه دوربین چهارم هم داری که دقیقا همونیه که میخوای ، ولی از مرحله 3 - 4 به بعد فعال میشه (مرحلش یادم نیست ) و با زدن کلید "Ctrl" فعال میشه
6666667777777
05-04-2009, 05:45
تو این بازی هواپیماش موشک و رگبار هم داره؟
Rasam 360
05-04-2009, 11:05
تو این بازی هواپیماش موشک و رگبار هم داره؟
جااان ؟!
خوب اگه نداشته باشه چی داره پس ؟
البته که داره دوست عزیز
شما تو بازی یه دوربین چهارم هم داری که دقیقا همونیه که میخوای ، ولی از مرحله 3 - 4 به بعد فعال میشه (مرحلش یادم نیست ) و با زدن کلید "Ctrl" فعال میشهفکر کنم منظور شما حالت Assisstant OFF باشه که از مرحله ای در جزایر کارائیب آزاد میشه که کنترلش خیلی سخت تره و فقط برای بعضی مراحل مناسبه (نکته : اگه تونستید در حالت Assisstant OFF زیر 30 متر پرواز کنید و بدون برخورد دوباره اوج بگیرید 5000 امتیاز در بازی دریافت خواهید کرد !)
به غیر از این حالت جور دیگه ای دور نمیشه و باید با همون سر کنید siavash@2 عزیز
ziarratt
05-04-2009, 23:43
من بازی رو البته اورجینالش رو از بازار خریدم 2500 گرچه کلاه حسابی سرم رفت
مثل همیشه بازی رو در ایران دستکاری کردند در نتیجه ورژن جدید بازی که 1.01 هست اجرا نمیشه البته می تونید راحت بازی رو تموم کنید ولی راستش این بازی آنلاینش خیلی بهتره برای آنلاین بازی کردن روی سرور hamachi هم حتما ورژن 1.01 لازمه
راستی کسی اینجا مایله روی hamachi امتحانش کنیم؟
می گن جواب می ده توی اینترنت خیلی دارن با lan مجازی بدون serial بازی می کنند
l00l8l00l
06-04-2009, 00:52
ميشه راهنمايي كنيد كه چطوري آنلاين بازي كنيم؟
من هر وقت مي خوام برم serial number ميخواد.
سلام
مرحله ای که باید از حالت Assisstant OFF استفاده کرد رو (مرحله جزایر کارائیب ) چه طوری باید رد کرد تا ماموریت جدید داده بشه ؟ من توی help بازی دیدم با یک مانور این کار صورت گرفت .اما نمیدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم کسی که این مانورو انجام میداد ابتدا با سرعت اوج گرفت و بعد بلافاصله با حداکثر شتاب مسیر جنگنده رو تغییر 180 درجه تغییر داد .
کسی میدونه این حرکتو چه طوری میشه انجام داد ؟
ziarratt
06-04-2009, 13:36
ميشه راهنمايي كنيد كه چطوري آنلاين بازي كنيم؟
من هر وقت مي خوام برم serial number ميخواد.
تا جایی که من می دونم فقط با برنامه hamachi که lan مجازی درست می کنه می تونید آنلاین بازی کنند
بعد از اینکه بازی tom clancy's hawx به بازار اومد تعداد زیادی سرور hamachi درست شد که آنلاین باهم بازی می کنند
ziarratt
06-04-2009, 13:40
سلام
مرحله ای که باید از حالت Assisstant OFF استفاده کرد رو (مرحله جزایر کارائیب ) چه طوری باید رد کرد تا ماموریت جدید داده بشه ؟ من توی help بازی دیدم با یک مانور این کار صورت گرفت .اما نمیدونم چه جوری باید این کارو انجام بدم کسی که این مانورو انجام میداد ابتدا با سرعت اوج گرفت و بعد بلافاصله با حداکثر شتاب مسیر جنگنده رو تغییر 180 درجه تغییر داد .
کسی میدونه این حرکتو چه طوری میشه انجام داد ؟
تا جاییکه یادمه توی این مرحله چند تا ماموریت دارید
1-ارتفاعاتون رو به بیش از 3000 پا برسونید
2- چند بار Assisstant OFF و on کنید
3- مقداری اوج بگیرید و با ترمز هوایی موتور خاموش میشه و هواپیما به سمت پایین سقوط می کنه و دوباره روشنش کنید
4-هواپیماهای بدون سرنشین رو سرنگون کنید
5-جنگنده های بدون تسلیحات رو سرنگون کنید
6-جنگنده های با تسلیحات رو سرنگون کنید
من به شما پیشنهاد می کنم برای سهول کار تنظیمات هواپیما رو بجای experts روی نرمال بذارید
اون چیزی هم که تو help دیدید به اینصورته که هواپیما رو ب می گردونید وقتی به زاویه 110 درجه رسیدید ترمز هوایی می گیرید S هواپیما سریع دور می زنه بعد دوباره شتاب بگیرید اینجوری خیلی راحت هواپیماهای دشمن رو دور می زنید در مقابلشون در میاید
mostafabad2007
07-04-2009, 09:38
کسی رمز همین hawx رو داره که تمام هواپیماها رو باز کنه
ziarratt
07-04-2009, 18:50
کسی رمز همین hawx رو داره که تمام هواپیماها رو باز کنه
اگر شما Xbox دارید می تونید رمز بزنید و هواپیماها رو باز کنید
اما برای بازی pc فایل unlocker وجود داره
شما ابتدا فایل زیر که خیلی هم سبک هست رو دانلود کنید
سپس فایل رو در مسیر زیر کپی کنید:
C:My Documents\Tom Clancy's H.A.W.X\Profiles
بعد بازی رو اجرا کنید و یک پروفایل جدید بنام ziarratt ایجاد کنید و باهاش وارد بازی بشید.
می بینید که تمام هواپیماها بازه اون هواپیماهایی که روش علامت ورود ممنوعه به این معنیه که شما فقط در بازی آنلاین می تونید از اونها استفاده کنید
علاوه بر هواپیماها تمام موشکهای اون هواپیما هم بازه
اینهم لینک unlocker از سایت رپیدشیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ziarratt
08-04-2009, 12:58
یادم رفت بگم علاوه بر همه هواپیماها هواپیماهای vip هم باز میشه و علاوه بر اونها پوسته بعضی از هواپیماها هم باز میشه برای مثال fa_18 سیاه رنگ یا f-14 با شیشه قرمز
joey jordison
08-04-2009, 13:03
سلام!!
خوب اینم عرضه شد!
البته بنده با بازیهای هواپیما و ماشین حال نمیکنم!
اما کنترل بازی چه جوریاست روی pc سخته و چی جوری هست!!بازی طولانی هست یا نه؟
پیشاپیش تشکر
منم همین الان بازی رو ریختم!!!!!!!!!!!
الان می خوام روش کلیک کنم!!!
پس از 3 سال دوری از بازی های هواپیمایی ( آخری ای که خریدم mfs x بود ) بالاخره یک بازیه توپ اومد!!!
خداحافظ همگی من رفتم بازی کنم!!:31:
بازیش از اول با هواپیما رو هوا هستی یا از روی باند حرکت می کنی؟
منم همین الان بازی رو ریختم!!!!!!!!!!!
الان می خوام روش کلیک کنم!!!
پس از 3 سال دوری از بازی های هواپیمایی ( آخری ای که خریدم mfs x بود ) بالاخره یک بازیه توپ اومد!!!
خداحافظ همگی من رفتم بازی کنم!!:31:
این بازی ارزش بازی کردن داره یا نه حال میده:31:
این بازی ارزش بازی کردن داره یا نه حال میده:31:
معذرت میخوام !!
یه سوال بی ربط دارم !!:31:
آواتار شما همون بازیگر فیلمهای اره 1و2و3و4 نیست ؟؟
اسم این یارو چی هست؟
در ضمن چرا این بازی هنوز برای pc نیومده ؟؟
ما کل مغازه های اطراف خونه رو گز کردیم !!:31: ولی پیداش نکردیم !!:41:
Optimus Prime
09-04-2009, 12:25
معذرت میخوام !!
یه سوال بی ربط دارم !!:31:
آواتار شما همون بازیگر فیلمهای اره 1و2و3و4 نیست ؟؟
اسم این یارو چی هست؟
در ضمن چرا این بازی هنوز برای pc نیومده ؟؟
ما کل مغازه های اطراف خونه رو گز کردیم !!:31: ولی پیداش نکردیم !!:41:
چطوری robert جان؟ نیستی Modern Air Combat ! بازی برای PC هم اومده اینجا بیشتر بچه ها برای PC گرفتند. اگر پیدا نمی کنی می تونی تو این سایتهای بازی درخواست بدی برات پست کنند.
بازیش از اول با هواپیما رو هوا هستی یا از روی باند حرکت می کنی؟
نه عزیز همش روی هوا ( در حال پرواز) بازیو شروع می کنی.
واقعا بازیش حال میده!!!!
خیلی هم حال میده!
در حالت چبه یا راسته جت ها رو میزنی خیلی باهاله!!!
کنترلش توی PC خیلی راحته خیلی خیلی!!
با W میره جلو و با S ترمزه با Q و E هم میره راست یا چپ ( البته به صورت معمولی یعنی هواپیما کج نمیشه اسمشو یادم رفته بود توی MFS یاد گرفته بودم اما الان یادم نیست )
بعد با دکمه های جهت بالا و پایین هواپیما بالا و پایین میره و جهت های چپ و راست هواپیما کلا قشنگ میپیچه به چپ و راست !
با Space هم موشک میزنه و با L Shift هم تیر.
راستی عزیزان این Flirt یا یه همچین چیزی که توی PC با دکمه ی F هست چی کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟
resident_evil
10-04-2009, 18:12
چقدر باحاله بازيش :ي !!! چه هيجاني داره واقعا !!!
ُSALB3R بيا CooP بريم :ي
worldclass
11-04-2009, 14:33
سلام
دوستان از چه سایتی میتونم بازی رو با قیمت خوب و تحویل 1-2 روزه بگیرم؟
راستی عزیزان این Flirt یا یه همچین چیزی که توی PC با دکمه ی F هست چی کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟
Flare در واقع ابزاری هست برای منحرف کردن موشکهای حرارتیابی که به سمت هواپیما شلیک شده...
◙
خوب منم آخرایه این بازیم!!!!!!!!!!
خیلی باهاله!!!!!!!!!!
وای که تمام بازی های رو ول کردم چسبیدم به این!!!!!!!!
واقعا آخر هیجانه!!
lion_sun
14-04-2009, 00:34
من تازه باهاش اشنا شدم ولی تا حالا که ارزشش رو داشته.
چرا تموم نمیشه بازی !!!!!:18::18:
2 یا 3 روزه دارم پشت سره هم بازی می کنم ولی هنوز که هنوزه تموم نشده!!!!!!!
دوستان چند تا مرحله داره یا لولی بگین بهتره مثلا مرحله ی آخرش لول چند میشین ؟؟؟؟
Optimus Prime
14-04-2009, 17:03
چرا تموم نمیشه بازی !!!!!:18::18:
2 یا 3 روزه دارم پشت سره هم بازی می کنم ولی هنوز که هنوزه تموم نشده!!!!!!!
دوستان چند تا مرحله داره یا لولی بگین بهتره مثلا مرحله ی آخرش لول چند میشین ؟؟؟؟
بازی 19 ماموریت داره و Level شما بستگی به این داره شما با چه درجه سختی بازی را تمام و چه Challenge هایی را تکمیل کرده باشید. البته بدونید برای رسیدن به Level 40 شما باید برای امتیاز گرفتن بیشتر ( بعد از رسیدن به Level 30 قسمت Multiplayer به همراه Challenge های آن را کامل کرده باشید ).
سلام
دوستان از چه سایتی میتونم بازی رو با قیمت خوب و تحویل 1-2 روزه بگیرم؟
یه چیزی بگم شاید خندتون بگیره !!!!
من هیچ بازی ئی رو نمی خرم ! توی شهر ما بازی رو کرایه میدن !
2dvd 500 تومان !!
شاید برای شما اینطوری باشه و خوشتون بیاد اما من خودم شخصا خیلی دوست دارم کلکسیونی از بهترین بازی هامو نگه دارم!!!!
کلا خوشم میاد که بازی رو نگه دارم مگه چقدره دی وی دی ای 700 تومن که نه مشکلی داره نه هیچی!!!
خوب پس من باید مراحل آخر باشم!!!
فکر کنم دیگه تمومش میکنم!!
لولم 29 .
mostafa_gm
15-04-2009, 22:08
به نظر من زیاد بازی جالبی نیست.
بیشتر شبیه به بازیهای اکشن FPS یا TPS هست تا یه بازی هواپیمایی. این رو از کنترل کلیدهاش میشه فهمید.
متاسفانه به هیچ وجه با بازیهای هواپیمایی مطرح قابل مقایسه نیست. حتی TAXI و Take Off و Landing نداره!
resident_evil
15-04-2009, 22:26
بیشتر شبیه به بازیهای اکشن fps یا tps هست تا یه بازی هواپیمایی
وااااااااااااااااا !!! چرا آخه ؟؟؟
بالاخره تموم شد!!!
لااله الله! :دی
چقدر سخت بود!
البته روی هارد تموم کردم!!!!!
واقعا از مرحله هایاسکورتش بدم میاد!:41:
mostafa_gm
16-04-2009, 18:34
وااااااااااااااااا !!! چرا آخه ؟؟؟
چون یهو از رو هوا شروع میشه! بدون هیچ مقدمه و آموزشی!
تعداد بیشماری هدف هوایی و زمینی هست که باید نابود کنی.
موشک ها و تیرهات هم که ماشالا تموم نمیشه.
نه از GBU خبری هست نه AIM و نه موشک های TV guided. موشک هوا به زمین و هوا به هوا یکیه!! اصلا نمیدونی چی داری شلیک میکنی!
سرعت هواپیما خیلی زیاد به نظر میرسه. سرعت موشک ها رو که دیگه نگو! تا شلیک میشه میخوره به هدف!
با این حال که سرعت هواپیما بسیار زیاده کنترلش بسیار ساده و سریع هست. خیلی سریع تغییر جهت و تغییر ارتفاع میده انگار نه انگار که هواپیماست!!
داخل کابین خیلی ضعیف کار شده و تعداد محدودی دوربین وجود داره.
تازه کی دیده که برای پشتیبانی از تعداد کمی نیروی پیاده از هواپیما استفاده کنند؟! هواپیما معمولا برای پشتیبانی از نیروهای زرهی استفاده میشه.
کاش به جای هواپیما، هلیکوپتر بود تا این ضعفها کمتر به چشم میومد.
در ضمن گرافیک اصلا در حد و اندازه بازیهای امروزی نیست. به آبها و رودخانه ها و ساختمونها دقت کنید متوجه میشید. منوهای داخل بازی هم بی کیفیت و با عجله کار شده.
خلاصه همه چی نشون از ساخت یک بازی صرفا تجاری در نهایت سرعت و بی دقتی داره که ظاهرا هم تونسته اهداف تجاری سازنده رو تامین کنه!
resident_evil
16-04-2009, 18:41
آره ميتونم بگم اولين بازيي بود كه بدون هيچ آموزشي شروع ميشد !!! :دي
بايد رو پاي خودمون واي ميساديم ... بازيش شايد يه بازيه حرفه اي نباشه ولي مني كه زياد تو خطه هواپيما نيستم خوشم اومد !!!
حالت CooP هم خيلي حال ميده و هيجان خاصي داره ...
Big-Boss
16-04-2009, 22:59
بازی رو نصب کردم و جوی استیک رو هم در stting انتخاب کردم
اما هنگامی که وارد بازی میشم هواپیما دور خودش میچرخه!
جوی استیک ps2 هست که با مبدل روی pc بازی میکنم
آیا به تنظیمات خاصی احتیاج داره؟
sniper2070
18-04-2009, 01:04
سلام
در مورد جویستیک بیشتر کلیدهای اصلیرو نمیشه روش تنظیم کرد با کیبورد یه مقدار کار کنی آسون میشه هواپیمارو کنترل کرد در مورد بازی منم در مورد گرافیک و جزئیاتش که میتونست زیباتر و بهتر کار بشه موافقم به نظر من تا حدودی شبیه ace combat بود و تفاوت خیلی قابل توجه ای نسبت به بازیای هوایی دیگه توش ندیدم ولی از طرف دیگه عدم وجود چنین بازیهای هوایی واسه PC مشهود بود و اومدن چنین بازی اونم در این حد و انشالله سریهای بعدی نوید بخش امید تازه ای برای اومدن بازیهای هوایی کم نقص تری است من بشخصه لذت بردم.
*Necromancer
18-04-2009, 01:30
بازی رو نصب کردم و جوی استیک رو هم در stting انتخاب کردم
اما هنگامی که وارد بازی میشم هواپیما دور خودش میچرخه!
جوی استیک ps2 هست که با مبدل روی pc بازی میکنم
آیا به تنظیمات خاصی احتیاج داره؟
این از تنضیمات خود جوی استیکه! یه سری به کنترل پنل بزن!!
worldclass
19-04-2009, 11:28
سلام
دوستان چند تا سریال برای انلاین بازی می خواستم
20-04-2009, 19:44
سلام دوستان من این بازی رو خریدم وقتی نصب میکنم و توی بازی میرم از اولش تیک میزنه یعنی اونجایی که ارم ubisoft میاد تیک میزنه اصلا به منو بازی نمیرسه از بس تیک میزنه.
سیستم من:
4 gig ddr2
8800gt
3.00 ghz core2duo
Asus p5e
Vista 64
korokodil_avareh
21-04-2009, 20:02
سلام
آقا من به محض اینکه وارد مرحله اول این بازی میشم به طور خودکار شروع به پرتاب موشک میکنه اصلا نمیشه بازی کرد دسته بازی رو هم دراوردم ولی فایده نداشت
همینطور پشت سرهم شلیک میکنه و تصویر میره روی یک دوربین که جلوی موشک رو نشون میده و اصلا قابل بازی نیست
با سیستم من میشه راحت بازی کرد! (تو امضام)????
mostafa_gm
22-04-2009, 11:24
سلام
آقا من به محض اینکه وارد مرحله اول این بازی میشم به طور خودکار شروع به پرتاب موشک میکنه اصلا نمیشه بازی کرد دسته بازی رو هم دراوردم ولی فایده نداشت
همینطور پشت سرهم شلیک میکنه و تصویر میره روی یک دوربین که جلوی موشک رو نشون میده و اصلا قابل بازی نیست
احتمالا مشكل از فايل بازي هست. بگرد ببين ميتوني فايل ديگه يا كركي چيزي براش پيدا كني.
rezidentevilone
22-04-2009, 11:45
سلام
دکمه ی اسپیس شما سالمه ؟!!!!!
به نظر میاد گیر باشه....
زمانی که این اتفاق می افته کی برد رو جدا کنید اگه درست نشد مشکل از بازی و اگه درست شد مشکل از کی برد هست:27::10:
یکی از دوستان جواب مارو بده!
با سیستم من میشه راحت بازی کرد! (تو امضام)????
بازیه جالبیه اما به شکل تابلویی بر ضد اسلام تبلیغ میکنه .مسخرش اینجاست که تو هر چند تا جملش یکیش درباره تهدید بودن اسلامه واصرار شدید داره که بگه اسلام تهدید کننده بشریته .
یکی از دوستان جواب مارو بده!
من صفحه 12 حداقل سیستم و همین طور سیستم پیشنهادیو نوشته بودم :
سیستم شما شاید نتونه بالاترین حد گرافیک بازیو به نمایش در بیاره اما این بازی , با سیستم شما در یک حد قابل قبول قابل اجراست .
Minimum System
Processor: AMD Athlon XP 2000+ /Intel Pentium 4 2.0Ghz
Display Card!: NVIDIA GeForce FX 5900 128MB /ATI Radeon 9800 Pro 128MB
Memory: 1024MB
Free Disk Space: 7GB
Operating System: Windows XP (SP 3) or Windows Vista (SP1 only
Recommended System
Processor: AMD Athlon64 X2 4000+ /Intel Core 2 Duo E6320
Display Card:256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher
Memory: 2048MB
Free Disk Space: 7GB
Operating System: Windows XP (SP 3) or Windows Vista (SP1 only
Optimus Prime
23-04-2009, 00:03
بازیه جالبیه اما به شکل تابلویی بر ضد اسلام تبلیغ میکنه .مسخرش اینجاست که تو هر چند تا جملش یکیش درباره تهدید بودن اسلامه واصرار شدید داره که بگه اسلام تهدید کننده بشریته .
شما این جمله هارو کجا شنیدید؟؟؟؟؟ مطمئن هستی hawx بازی کردی؟؟؟؟؟
درسته الان دقیقتر گوش دادم دیدم میگه slam (اینطور که من برداشت کردم بنظر یک سیستم دفاعی ضد موشکه ) من تصورم این بود که میگه islam . توی خیلی جاها صحبت از تهدید بودن SLAM هاست و اینکه باید تحت کنترل قرار بگیرن و مواردی از این دست .
من با کنترل این بازی مشکل دارم .
میشه یکم منو راهنمایی کنید که به چه صورت میتونم راحت هواپیما رو کنترل کنم ؟ موس یا کیبورد ؟
نکته ای ؟
هواپیما جدید از کی اضافه میشه ؟
این xp های توی بازی چه کاربردی داره ؟
resident_evil
23-04-2009, 13:19
شما این جمله هارو کجا شنیدید؟؟؟؟؟ مطمئن هستی hawx بازی کردی؟؟؟؟؟
اونجايي كه تو توش زبان ياد گرفتي مورد داشته salb3r :دي
mostafa_gm
25-04-2009, 08:20
درسته الان دقیقتر گوش دادم دیدم میگه slam (اینطور که من برداشت کردم بنظر یک سیستم دفاعی ضد موشکه ) من تصورم این بود که میگه islam . توی خیلی جاها صحبت از تهدید بودن slam هاست و اینکه باید تحت کنترل قرار بگیرن و مواردی از این دست .
شايد شما sam رو اسلام شنيده باشيد!
سام ها سيستمهاي موشك ضد هوايي هستن.
آقا ما که کف کردیم:18:
این بازی چجوری سیو می کنه هر کاری میکنم بازم وقتی خارج میشم دوباره از ابتدای مرحله اول میاد دیگه اعصابم داره خورد میشه...:2:
Big-Boss
26-04-2009, 14:34
آقا ما که کف کردیم:18:
این بازی چجوری سیو می کنه هر کاری میکنم بازم وقتی خارج میشم دوباره از ابتدای مرحله اول میاد دیگه اعصابم داره خورد میشه...:2:
همین جوریه
در هر مرحله چک پوینت وجود داره که فقط تا وقتی از مرحله خارج نشدی سیو میکنه هر بار که خارج میشه باید مرحله رو از اول انجام بدی
البته مراحلش کوتاهه اگه سیو در هر لحظه یا چکپوینت در صورت خروج داشت هیجانش خیلی کم میشد.
Ali.Mirzaie
26-04-2009, 15:38
سلام.
آقا خیلی خفنه این بازی ؛ من مرده حال اکچوالش هستم!
از بیرون پرواز میکنی!
استال میزنی و اینا!
خیلی فاز میده ، اصلاً فکر نمیکردم 30 مین بازی کنم! چه برسه به این که بشینم 1روز کامل پاش.
فقط خواشتم بدونم کسی میدونه چجوری میشه آنلاین بازی کرد؟!
Ali.Mirzaie
26-04-2009, 15:43
آره دقیقاً
این توهمات سطح پائین رو نزنین بابا! اونا چی کار به این کارا دارن؟!
یه کال آف دیوتی بود که به نظر زد اسلام میومد که اون بدبختها هم چون میدونستن اینجوری میشه! فروشش رو توی خاورمیانه ممنوع کرده بودن ؛ که ملت از این توهم ها نزنن.
حالا یه سوال پیرامون بازی!
توی ویستا بازی اجرا نمیشد که من اجراش رو گذاشتم روی سیستم XP حالا فکر کنم گزینه DirectX10 خاموش باشه ، درست نمیگم؟! یا توی تنظیمات DirectX10 فقط نوشته شده ؟!
چون گزینش روشن نیست ، لطف کنین کسایی که خوره این بازی هستن برن و نتیجه رو به من بگن.
تشکر از همۀ مهندیسن!
:31:
kasra_khan2003
26-04-2009, 18:56
سلام دوستان، 3تا سوال داشتم، اول اینکه تو XP با دو گیگ رم و کارت گرافیک nVidia 8400 GS اجرا میشه؟
بعد اینکه حتما باید سرویس پک 3 باشه؟
بعد اینکه تو PC کنترل هواپیما راحت هست؟ با کیبورد بازی میکنم.
اگه آره که قلکم رو بشکنم برم بخرم: دی
سلام دوستان، 3تا سوال داشتم، اول اینکه تو XP با دو گیگ رم و کارت گرافیک nVidia 8400 GS اجرا میشه؟
بعد اینکه حتما باید سرویس پک 3 باشه؟
بعد اینکه تو PC کنترل هواپیما راحت هست؟ با کیبورد بازی میکنم.
اگه آره که قلکم رو بشکنم برم بخرم: دی
سوال اول: بله خیالت راحت باشه.
سوال دوم:والا من توی ویستا دارم بازی می کنم که تازه sp1 هم نیست(چون توی سیستمش sp1 می خواد)واقعا بعید می دونم حتما sp3 بخواد.
سوال سوم:آره اولش سخته ولی کم کم بهش عادت می کنی.
موفق باشی...
نه مصطفی جان SLAM هستش .من متنشو هم دیدم همین کلمست .
آره دقیقاً
این توهمات سطح پائین رو نزنین بابا! اونا چی کار به این کارا دارن؟!
یه کال آف دیوتی بود که به نظر زد اسلام میومد که اون بدبختها هم چون میدونستن اینجوری میشه! فروشش رو توی خاورمیانه ممنوع کرده بودن ؛ که ملت از این توهم ها نزنن.
حالا یه سوال پیرامون بازی!
توی ویستا بازی اجرا نمیشد که من اجراش رو گذاشتم روی سیستم xp حالا فکر کنم گزینه directx10 خاموش باشه ، درست نمیگم؟! یا توی تنظیمات directx10 فقط نوشته شده ؟!
چون گزینش روشن نیست ، لطف کنین کسایی که خوره این بازی هستن برن و نتیجه رو به من بگن.
تشکر از همۀ مهندیسن!
دست شما درد نکنه اونا چی کار به این کارا دارن ؟؟؟؟
شرمنده که اینو میگم اما معلوم میشه شما توبازی زیاد حواست جمع نیست . بعضی از بازیا که خیلی تابلو به این مساله پرداخته شده igi , delta force و ... .متاسفانه این چیزا توی ناخودآگاه آدم قرار میگیره .
این بازی توی ویستا اجرا میشه .اصلا اصلش باید توی این نسخه سیستم عامل اجراش کرد.
Ali.Mirzaie
27-04-2009, 11:00
نه مصطفی جان slam هستش .من متنشو هم دیدم همین کلمست .
آقا جان sam هستش! اصلاً وقتی میخواهی هدف رو بزنی میزنه روش اسم هدف رو که sam باشه.
دست شما درد نکنه اونا چی کار به این کارا دارن ؟؟؟؟
شرمنده که اینو میگم اما معلوم میشه شما توبازی زیاد حواست جمع نیست . بعضی از بازیا که خیلی تابلو به این مساله پرداخته شده igi , delta force و ... .متاسفانه این چیزا توی ناخودآگاه آدم قرار میگیره .
این بازی توی ویستا اجرا میشه .اصلا اصلش باید توی این نسخه سیستم عامل اجراش کرد.
خوب اون بازیها بازیهای سطح بالایی هم نیستن ، ممکنه طرف دار زیاد داشته باشه ؛ ولی صرفاً برای همین منظور ساخته شده و کیفیت خود بازی خوب نیست.
ولی مورد بالا رو مطمئن هستم.:3:
( SAM (surface-to-air missileیک سیستم پدافندیه.اما این یک چیز دیگست .
SLAM مخفف (Stand-off Land Attack Missile) به معنی موشک ضد اهداف زمینی هستش .
این متن بخشی از صحبتهایی هستش که بین فرمانده نیروهای نظامی و نماینده رئیس جمهور رد و بدل میشه .
The SLAMS have been designed to prevent the us mainland from BALISTIC and CRUISE...
The first step is control of SLAMS
اگه توی متن انگلیسی اشتباه املایی داشتم عذر میخام .
hadi beiki
29-04-2009, 07:03
آقا چه قدر این بازی بد تموم می شه؟
حتی نوشته های آخر بازی هم بالا نیامد!!!!!!!!!!!
من این بازی رو روی ویستا دارم ولی گزینه DirectX10 غیر فعاله!
چطور باید فعالش کنم؟
ali_ranger22
29-04-2009, 12:34
گرافیکت ساپورت میکنه ؟
آره سیستمم عالیه، کارتم هم Connect3D HD4870 Extreme Oc هستش و از هیچ نظر کم نمیاره!
worldclass
29-04-2009, 19:33
سلام
کسی سریال برای انلاین پیدا کرد؟
Ali.Mirzaie
29-04-2009, 23:42
سلام
کسی سریال برای انلاین پیدا کرد؟
سلام
آقا من هم بدجوری تو کف بازی شبکه هستم.
حتی زمانی که با لن هم میخواهیم بازی کنیم 2 تا سیستم.
موقعی که جوین رو میزنیم ؛ بعد از 1 دقیقه تایم آئوت میداد روی نت ورک!
چه کنم آقایون مهندس؟!
ali_ranger22
30-04-2009, 11:01
من این بازی رو روی ویستا دارم ولی گزینه directx10 غیر فعاله!
چطور باید فعالش کنم؟
منم که تازه نصب کردم بازیو برام غیر فعاله ! ولی زیاد هم مهم نیست بازی گرافیک خفنی نداره ..
ولی کنترل تو پی سی سخته ها .. بیشتر اوقات رو اعصابم بود
منم که تازه نصب کردم بازیو برام غیر فعاله ! ولی زیاد هم مهم نیست بازی گرافیک خفنی نداره ..
من که با کنترلش هیچ مشکلی نداشتم، البته کمی تغییر لازم داره!
Big-Boss
30-04-2009, 13:57
به جای موس از کلید های جهت استفاده کن. خیلی خیلی ساده میشه . اونقدر که هیجانش رو کم میکنه
ali_ranger22
01-05-2009, 15:07
کسی با این ارور برخورد کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali.Mirzaie
01-05-2009, 20:03
کسی با این ارور برخورد کرده ؟
شما روی فایل اجرای بازی کلیک راست کن ، برو به تنظیمات properties بعد پنجره compatilibity سپس گزینۀ Run this program in compatilibity mode for: رو روی گزینۀ windows Xp بگزارین
مشکل شما حل میشه.
ولی این باعث میشه از DirectX 10 استفاده نشه!
(البته ظاهراً اینجوریه)
Ali.Mirzaie
01-05-2009, 20:04
سلام
آقا من هم بدجوری تو کف بازی شبکه هستم.
حتی زمانی که با لن هم میخواهیم بازی کنیم 2 تا سیستم.
موقعی که جوین رو میزنیم ؛ بعد از 1 دقیقه تایم آئوت میداد روی نت ورک!
چه کنم آقایون مهندس؟!
یکی هم جواب مارو بده جان جعفر!
چرا اینقدر این بازی سخته! من الان تو مرحله ی چهارش که باید از یه هواپیما مهافظت کنیم موندم! اگر ازش دور بشم برم دنبال بقیه دشمن از پشت یه دفه دشمنا ظاهر میشن هواپیماهه را از بین میبرن اگر پیشش وایسم یه دفه دشمنا 10 تایی میریزن سر هواپیماهه و بازم نابودش میکنن یعنی در هر دو حالت میبازم!!! کمکم کنین! شما ها چه جوری این مرحله را رفتین ؟ :19:
Ali.Mirzaie
01-05-2009, 23:07
چرا اینقدر این بازی سخته! من الان تو مرحله ی چهارش که باید از یه هواپیما مهافظت کنیم موندم! اگر ازش دور بشم برم دنبال بقیه دشمن از پشت یه دفه دشمنا ظاهر میشن هواپیماهه را از بین میبرن اگر پیشش وایسم یه دفه دشمنا 10 تایی میریزن سر هواپیماهه و بازم نابودش میکنن یعنی در هر دو حالت میبازم!!! کمکم کنین! شما ها چه جوری این مرحله را رفتین ؟ :19:
کدوم محافظت؟!
از هواپیما ی رئیس جمهور؟!
یا کدوم؟!
کدوم محافظت؟!
از هواپیما ی رئیس جمهور؟!
یا کدوم؟!
مرحلش تو افغانستانه ،اون هواپیمای رئیس جمهور مرحله ی قبلیش بود
mostafa_gm
02-05-2009, 10:11
شايد شما گذاشتي رو حالت سختش.
روي normal خيلي راحته. من كه تا حالا مشكلي نداشتم.
شايد شما گذاشتي رو حالت سختش.
روي normal خيلي راحته. من كه تا حالا مشكلي نداشتم.
نه رو نرمال بازی میکنم! تا الان سه بار اون مرحله را باختم :13: نمیدونم شاید مشکل با اون هواپیمای recommended-ش باشه میرم یه هواپیمای سریعتر بردارم ببینم چه جور میشه شاید اینقدر از دشمنا عقب نمونم
Optimus Prime
02-05-2009, 12:22
نه رو نرمال بازی میکنم! تا الان سه بار اون مرحله را باختم :13: نمیدونم شاید مشکل با اون هواپیمای recommended-ش باشه میرم یه هواپیمای سریعتر بردارم ببینم چه جور میشه شاید اینقدر از دشمنا عقب نمونم
فکر کنم recommaned هواپیمای MiG-29 Fulcrum - A باشه. اتفاقا از مرحله های بسیار آسون بازی هست اگر Relax باشید. فقط کافی هست نقشه بازیو بزرگ کنید ( در PC نمی دونم چه دکمه ای هست ) که بتونید تا هواپیماهای دشمن وارد منتطقه می شوند سریع شناسایی کنید و سریع رهگیریشون کنید با سرعت با گروهای MiG-23 درگیر بشید و اگر دیدید چند گروه متفاوت وارد منطقه شدند به Wingmen دستور بدید تا با گروه های دیگه درگیر بشوند تا شما با خیال راحت Multi AA ها را روانه Flogger ها کنید و سریع با گروههای دیگه درگیر بشید.
ولی خدا وکیلی بازیش آخر هیجانه:46: اگه کسی گیمر باشه و بازی رو نگرفته باشه واقعا ضرر کرده:21:
Ali.Mirzaie
02-05-2009, 13:08
اتفاقاً همون میگ بهتره.
فقط باید قبل از اینکه اونها حمله کنن ، شما حمله کنین.
در ضمن از دو هواپیما همراهت هم استفاده کن توی حمله ها (با دکمه های 1 و 2 میتونی حالتشون رو به حمله یا دفاع از شما تغییر بدین)
راستی از موشکی که چند هدف رو میزنه هم میتونی استفاده کنی (با دکمۀ a و z ) برای بزگ کردن نقشه هم از m استفاده کنید.
این مرحله زیاد سختی نیست!!!:20:
Ali.Mirzaie
02-05-2009, 13:15
ولی خدایی من بدجوری تو کف بازی شبکه اش هستم.
آخه میتونید با دو تا هواپیما یا بیشتر یه مأموریت و انجام بدین.
Ali.Mirzaie
03-05-2009, 03:15
نبووووووووووووووووددددددد دد؟!!
:(
mostafa_gm
05-05-2009, 13:57
تموم شد؟! 19 مرحله؟ همين بود؟
برا همه اينطوري تموم ميشه؟ بدون هيچ دمو و توضيحي؟
مرحله آخر همونه كه بايد با F22 تو يه دره تو ارتفاع پايين پرواز كني؟
Ali.Mirzaie
05-05-2009, 22:33
تموم شد؟! 19 مرحله؟ همين بود؟
برا همه اينطوري تموم ميشه؟ بدون هيچ دمو و توضيحي؟
مرحله آخر همونه كه بايد با F22 تو يه دره تو ارتفاع پايين پرواز كني؟
خود خودشه!
ولی بازیم میتونی میشن ها رو تک تک بری که امتیازت بره بالاتر ، باز هم هواپیما و اصلحه باز کنی
mani_2004_2006
05-05-2009, 22:45
من اون مرحله که باید ناو ها رو پشتیبانی که و آخر سر ناوهای دشمن رو بزنی .
اون ناو وسطی و بزرگه رو هر چی موشک میزنم بش منهدم نمیشه . چیکار باید کرد ؟
من اون مرحله که باید ناو ها رو پشتیبانی که و آخر سر ناوهای دشمن رو بزنی .
اون ناو وسطی و بزرگه رو هر چی موشک میزنم بش منهدم نمیشه . چیکار باید کرد ؟
چرا نابود میشه فقط زیاد باید بزنیش اگر هم دقت کنی هر بار میزنیش درصد جونش رو کنارش نشون میده.
hobgoblin
06-05-2009, 07:21
داداش پي سي بازاش بگن با گيم پد بازي كنيم بهتره يا كيبرد؟
mostafa_gm
06-05-2009, 08:10
داداش پي سي بازاش بگن با گيم پد بازي كنيم بهتره يا كيبرد؟
والا من اولش با كيبرد بازي كردم گفتم پد رو هم تست كنم. بد نبود ولي ترجيح دادم از همون كيبرد استفاده كنم.
aghamajid1369
06-05-2009, 08:30
اره من هم با کیبرد بازی کردم. بهتر بود.
شما چطوری با صفحه کلید بازی میکنین ؟ توی بازی حدودا با 20 تا دکمه سر و کار داریم چطوری این دکمه ها رو روی صفحه کلید سریع پیدا میکنین ؟:blink:
4 تا جهت
2 تا انحراف به چپ و راست
دکمه رادار
دکمه کمک خلبان
دکمه کاهش سرعت
دکمه افزایش سرعت
دکمه سویچ کردن هدف
دکمه شلیک
دکمه تغییر وضعیت از حمله به دفاع و بالعکس
دکمه تغییر اسلحه
دکمه flare برای منحرف کردن موشک های دشمن
دکمه مربوط به تیربار
دیگه یادم نمیاد :wac:
فرض کنیم 4 تا انگشت روی جهت ها باشه و طبیعتا چشم آدم هم باید به مانیتور باشه بقیه دکمه ها رو چطوری پیدا میکنین ؟
aghamajid1369
06-05-2009, 14:24
بابا بعد از 1 عمر بازی کردن.
دیگه باید جای همه دکمه ها رو حفظ باشی
بابا بعد از 1 عمر بازی کردن.
دیگه باید جای همه دکمه ها رو حفظ باشی
مساله سرعت عمله .من تعجم ازینه که شماها چطوری بدون نگاه کردن به صفحه کلید دکمه های مورد نظرو میزنین .
با گیم پد خیلی راحت تره .چشمت به مانیتوره و با انگشتا میشه کل دکمه ها رو تحت کنترل داشت.(توی یک گیم پد ایکس باکسی بجز جهت ها 20 تا دکمه دیگه رو هم میشه تعریف کرد).
aghamajid1369
06-05-2009, 19:31
والا من که مشکلی ندارم. من فقط برای فوتبال و ماشین سواری از دسته استفاده میکنم.
ماشین سواری هم چون که ویبره داره.
به هر حال بیخیال. من هم با دسته نمیتونم درست بازی کنم.
دیگه بیخیال شو که الان همه میان میگن دارین اسپم بازی میکنین. :دی
موفق باشید.
mahyarSAMSUNG
06-05-2009, 20:03
این بازی رو تازه نصب کردم . گیم پلی خیلی بدی داره ! اون بازی میگ 29 قدیمیه رو نمیدونم کی تا حالا بازی کرده ولی گیم پلی اون بازی با اینکه ماله حدود 8 سال پیشه ، خیلی بهتره !
این بازی رو تازه نصب کردم . گیم پلی خیلی بدی داره ! اون بازی میگ 29 قدیمیه رو نمیدونم کی تا حالا بازی کرده ولی گیم پلی اون بازی با اینکه ماله حدود 8 سال پیشه ، خیلی بهتره !
نه دوست من فکر کنم اگه یه چند مرحله بازی کنی نظرت عوض شه کم کم هم هواپیماهای به روز وزیادی رو بهت میده طوری که سر درگم میشی کدوم انتخاب کنی... من یکی که واقعا دارم ازش لذت می برم:46:
aghamajid1369
06-05-2009, 20:34
اره. من هم خیلی با این بازی حال کردم.
خیلی باحاله. حیف که دیگه فکر کنم اخراش هستم.
mahyarSAMSUNG
07-05-2009, 19:45
نه دوست من فکر کنم اگه یه چند مرحله بازی کنی نظرت عوض شه کم کم هم هواپیماهای به روز وزیادی رو بهت میده طوری که سر درگم میشی کدوم انتخاب کنی... من یکی که واقعا دارم ازش لذت می برم:46:
نمیدونم شاید حق با شما باشه ! :13:
malkemid
11-05-2009, 14:26
بچه ها وقتی یه موشک به سمت آدم شلیک میشه یه علامت قرمز میاد...چی رو نشون می ده؟
کلا چجوری باید موشک رو رد کرد؟
در ضمن بازی توپیه...نه انقدر سخته که آدم حالش بهم بخوره...نه انقد راحت که گلابی باشه
aghamajid1369
11-05-2009, 15:04
در ضمن بازی توپیه...نه انقدر سخته که آدم حالش بهم بخوره...نه انقد راحت که گلابی باشه
وقتی موشک به طرفت میاد وقتی اون علامت قرمز اومد دکمه alt رو بزن و در مسیری که تعیین میکنه پرواز کن.
اگه موشک پشت سرت باشه با زدن دکمه f میتونی موشک رو نابود کنی.
وقتی موشک به طرفت میاد وقتی اون علامت قرمز اومد دکمه alt رو بزن و در مسیری که تعیین میکنه پرواز کن.
اگه موشک پشت سرت باشه با زدن دکمه f میتونی موشک رو نابود کنی.
البته از وسط های بازی که assistant off فعال میشه دیگه خیلی راحت میشه وقتی موشک میاد جا خالی بدی یکی از جالبترین قسمتای بازیش برام همین بود!
آخ گفتی من میمردم برای این قسمت وقتی میگفت(warning) حسابی کیف میکردم آره یه راهش همینجور که مجید جون گفت می تونی با flare گمراهش کنی ولی از من میشنوی اگه بعد از مرحله سوم یا چهارم هستی(دقیق نمی دونم) دکمه ctrl رو بزن assistant off بشه اونوقت دقیق متوجه میشی موشک چجوری داره بهت نزدیک میشه من که وقتی خوب بهم نزدیک میشد با یه دور 90 درجه گمش میکردم یه حالی میداد که نگو:26:
در مورد مراحلش هم من که نرمال بازی کردم هیچکدومش سخت نبود به غیر از اون مرحله ای که باید ارتفاع پایین حرکت میکردی نا از دید رادار مخفی بمونی (یه کم اونجا حالم گرفته شد فکر کنم یه دوساعتی شد تاردش کردم:31:)
malkemid
11-05-2009, 17:38
الان رسیدم به اون مرحله که assist off داره....وای خدااااااااااااا بود...عجب حالی میده...
در مورد flare...موقعی که دارن روت لاک می کنن باید بزنی یا بعد از اینکه موشک شلیک شد؟
Optimus Prime
11-05-2009, 17:45
خیلی جالبه تو نسخه کنسول از همون مرحله اول می تونی از Assisstance off استفاده کنی. البته من بازیو از همون اول روی Elite رفتم فوق العاده بازی آسونه.
الان رسیدم به اون مرحله که assist off داره....وای خدااااااااااااا بود...عجب حالی میده...
در مورد flare...موقعی که دارن روت لاک می کنن باید بزنی یا بعد از اینکه موشک شلیک شد؟
بعد از اینکه موشک شلیک شد ولی با مانور های سنگین هم می تونی براحتی موشک منحرف کنی.
saleh_iraq
11-05-2009, 23:15
من یه مشکلی در اجرای بازی دارم ، همیشه بعد از یکی دو دقیقه یا بیشتر از شروع بازی ،از بازی خارج میشه و دسکتاپ میاد و مینویسه
Saved dump file to 'C:\ Tom Clancy's H.A.W.X\HAWX.exe.dmp
هم توی ورژن DX10و هم DX9 همین مشکل رو داره.چند دفعه دوباره نصبش کردم ،چند دفعه ویندوز عوض کردم ولی درست نشد که نشد.
کسی راه حلی داره؟
mostafa_gm
12-05-2009, 07:17
خیلی جالبه تو نسخه کنسول از همون مرحله اول می تونی از Assisstance off استفاده کنی. البته من بازیو از همون اول روی Elite رفتم فوق العاده بازی آسونه.
بعد از اینکه موشک شلیک شد ولی با مانور های سنگین هم می تونی براحتی موشک منحرف کنی.
البته به نظر میرسه تو این بازی شانسیه! بعضی وقتها اصلا هیچ کاری نمیکنی و موشک بهت نمیخوره بعضی وقتا هر مانوری میدی بازم بهت میخوره.
Ali.Mirzaie
12-05-2009, 07:42
من یه مشکلی در اجرای بازی دارم ، همیشه بعد از یکی دو دقیقه یا بیشتر از شروع بازی ،از بازی خارج میشه و دسکتاپ میاد و مینویسه
Saved dump file to 'C:\ Tom Clancy's H.A.W.X\HAWX.exe.dmp
هم توی ورژن DX10و هم DX9 همین مشکل رو داره.چند دفعه دوباره نصبش کردم ،چند دفعه ویندوز عوض کردم ولی درست نشد که نشد.
کسی راه حلی داره؟
سلام دوست عزیز.
شما روی فایل شرتکات shortcut بازی رایت کلیک کنین و propretise رو بزنین و بعد از باز شدن پنجره مورد نظر! به پنجره سوم یا همان compatibility بروید. و گزینه اول ( compatibiloity mode) را روشن کنین و بگذارید روی windows xo اون موقع کار میکنه!
Ali.Mirzaie
12-05-2009, 07:44
البته به نظر میرسه تو این بازی شانسیه! بعضی وقتها اصلا هیچ کاری نمیکنی و موشک بهت نمیخوره بعضی وقتا هر مانوری میدی بازم بهت میخوره.
شما باید زمانی که موشک بین 200 تا 100 متر با شما فاصله داره ، یک حرکت سریع به بالا یا پائین یا هر جهت دیگه انجام بدین.
بعضی از جنگنده ها هم هستن که ESR دارن یعنی دکمه Alt رو که بزنین (زمانی که موشک دشمن دنبال شماست) با یک سری علامت مثلث میگه که شما کجا حرکت کنین تا موشک به شما نخوره.
mahyarSAMSUNG
12-05-2009, 08:45
البته بزارین این جریان دکمه اف رو برای کسانی که نمیدونن بگم ! :
این موشک هایی که پرتاپ میشه از نوع حرارتی هستند . پس وقتی به سمت شما شلیک میشن دنبال حرارت موتور هواپیمای شما میایند ! شما وقتی از دکمه f استفاده میکنید یه چیزی با حرارت خیلی بیشتر از موتور هواپیما به سمت عقب پرتاب میشه که اون موشک استباها به سمت اون میره و منحرف میشه ! هرچند که این بازی یه مشکلی که داره اینه که flare های کمی داره مثلا 3 تا !!!!! ولی در واقعیت بیشتر از این حرفهاست !
توی هواپیما به غیر از flare یه سیستم دیگه ای هست به نام chaf !!!! این سیستم برای قبل از لاک کردن است ( هرچند توی این بازی من ندیدم ) وقتی رادارهای زمینی میخوان روت قفل کنن شما چف رو که بزنید یه مقدار زیادی تکه های فلزی از هواپیما به اطراف پخش میشن که اونوقت توی رادار دیگه یک نقطه رو نمیبینن بلکه بیش از یک نقطه رو مشاهده میکنن و نمیدونن که کدوم هواپیماست !
آره اینش خنده دار بود فقط 5 تا flare ولی 180 تا موشک !
Optimus Prime
12-05-2009, 18:05
البته بزارین این جریان دکمه اف رو برای کسانی که نمیدونن بگم ! :
این موشک هایی که پرتاپ میشه از نوع حرارتی هستند . پس وقتی به سمت شما شلیک میشن دنبال حرارت موتور هواپیمای شما میایند ! شما وقتی از دکمه f استفاده میکنید یه چیزی با حرارت خیلی بیشتر از موتور هواپیما به سمت عقب پرتاب میشه که اون موشک استباها به سمت اون میره و منحرف میشه ! هرچند که این بازی یه مشکلی که داره اینه که flare های کمی داره مثلا 3 تا !!!!! ولی در واقعیت بیشتر از این حرفهاست !
توی هواپیما به غیر از flare یه سیستم دیگه ای هست به نام chaf !!!! این سیستم برای قبل از لاک کردن است ( هرچند توی این بازی من ندیدم ) وقتی رادارهای زمینی میخوان روت قفل کنن شما چف رو که بزنید یه مقدار زیادی تکه های فلزی از هواپیما به اطراف پخش میشن که اونوقت توی رادار دیگه یک نقطه رو نمیبینن بلکه بیش از یک نقطه رو مشاهده میکنن و نمیدونن که کدوم هواپیماست !
شما درست می گید چون بازی Dogfight های نزدیک داشته باشه و صحنه های Action افزایش پیدا کنه ( البته به جز Radar Missile ها که اون هم هستند توی بازی ) برای همین تاکید زیادی روی Heatseeker ها شده و برای این تعداد Flare ها کم هست چون هر Flare 100% موشک تعقیب کننده را گمراه می کنه و هواپیماهای دشمن هم به ندرت شما رو به رگبار موشک می بندند! در واقعیت همیشه Flare ها و Chaff ها موشک هارو 100% گمراه نمی کنند.
malkemid
12-05-2009, 20:15
بچه ها با canon (مسلسل) تا حالا چیزی زدین؟اینم باید قرمز شه؟قدرتش چطوره؟
من که نه والا...چون توی اون شلوغ پلوغی دیگه اصلا نمیشه روی تیر بار تمرکز کنی!!
ولی فکر کنم وقتی بشه با تیربار بزنیش کلیدمخصوص اون(همون Lshift) را کنار هدف نشون میده.
aghamajid1369
12-05-2009, 21:00
اره.من زدم. باید به اندازه کافی به هواپیما یا تانک یا هر چیز دیگه نزدیک بشی بعد کنار اون چیزی که هدف گرفتی 1 دایره میاد و نشونه تو هم تبدیل به دایره میشه. بعد دایره ها رو با هم جور میکنی و شلیک میکنی مسلسل رو.
قدرتش بد نیست ولی 1 کم سخته.
malkemid
12-05-2009, 21:20
این موشک های guided چجوریه؟بر عکس اسمش نمیشه هدایتش کرد !
aghamajid1369
12-05-2009, 22:16
این موشک های guided چجوریه؟بر عکس اسمش نمیشه هدایتش کرد !
باید وقتی تیر رو شلیک میکنی اون دایره بزرگی که هدفت هست رو روی هواپیمایی که میخوای بزنی نگه داری.
اون هواپیما باید داخل دایره بزرگی که نشانه هدفت هست باشه.
mhv_kntu
07-06-2009, 07:12
یه مشکلی برام پیش اومده!؟
داخل بازی خود هواپیما برای خودش الکی شلیک می کنه با چه گزینه ای غیر فعال میشه؟!
تمام موشک هامون پر زد.
hoosein225
17-06-2009, 12:42
با سلام
دوستان تو این بازی به یاران چه طور میشه دستور داد تا مثلا یه محل رو اونها خراب کنند یا چه طور میشه بهشون دستور بدین از پشت سر مون بیان . درکل یه توضیحی در مورد کمک گرفتن از یاران تو این بازی میدین ؟؟
با تشکر
milky way
17-06-2009, 12:57
با سلام
دوستان تو این بازی به یاران چه طور میشه دستور داد تا مثلا یه محل رو اونها خراب کنند یا چه طور میشه بهشون دستور بدین از پشت سر مون بیان . درکل یه توضیحی در مورد کمک گرفتن از یاران تو این بازی میدین ؟؟
با تشکر
عدد 1 حمله، عدد 2 دفاع.
توی مرحله افغانستان 2015 گیر کردم.بعد از check point
اونجا که باید ضدهوایی های روی کوهها رو بزنیم.
هر چی به سمتشون شلیک میکنم طوریشون نمیشه.
چطوری باید بزنمشون؟
malkemid
17-06-2009, 16:35
توی مرحله افغانستان 2015 گیر کردم.بعد از check point
اونجا که باید ضدهوایی های روی کوهها رو بزنیم.
هر چی به سمتشون شلیک میکنم طوریشون نمیشه.
چطوری باید بزنمشون؟
شما باید یکی دو بار alt رو بزنی ...یه مسیر برات نشون میده...توی این مسیر حرکت کن و در لحظه آخر شلیک کن بهش می خوره.
mhv_kntu
17-06-2009, 17:32
یه مشکلی برام پیش اومده!؟
داخل بازی خود هواپیما برای خودش الکی شلیک می کنه با چه گزینه ای غیر فعال میشه؟!
تمام موشک هامون پر زد.
کسی رفع این مشکل رو نمیدونه؟:19:
برای هیچ کس پیش نیومده که خودبخود شلیک کنه؟:41:
aghamajid1369
17-06-2009, 17:43
کسی رفع این مشکل رو نمیدونه؟:19:
برای هیچ کس پیش نیومده که خودبخود شلیک کنه؟:41:
شما جوی استیک به کامپیوترت وصل نیست 1 موقع؟؟؟؟
بازی رو دوباره نصب کردی ببینی درست میشه یا نه؟؟
سلام
امروز اینو نصب کردم
کنترلش سخته
من با دسته بازی میکنم.... این بجز این دو تا موشک و مسلسل چیز دیگه ای نداره
این مسلسلش که عملا هیچ استفاده ای نداره!
چقدر هم امکاناتش کمه
من تو آپشن بازی یه قسمت دیدم
expert فکر کنم میشد همه کنترل هواپیما رو بدست گرفت ...تست نکردم
ولی خوب انتظار بیشتری ازش داشتم!
Turok-71
28-06-2009, 02:03
دروود.
همه ی مراحل رو رفتم و حالا مراحل رو یکی یکی گذاشته داخل منو.
حالا بازی تموم شده یا ادامه داره؟؟
سلام
امروز اینو نصب کردم
کنترلش سخته
من با دسته بازی میکنم.... این بجز این دو تا موشک و مسلسل چیز دیگه ای نداره
این مسلسلش که عملا هیچ استفاده ای نداره!
چقدر هم امکاناتش کمه
من تو آپشن بازی یه قسمت دیدم
expert فکر کنم میشد همه کنترل هواپیما رو بدست گرفت ...تست نکردم
ولی خوب انتظار بیشتری ازش داشتم!
شما یه چند تا مرحله رو برو مطمئنا نظرت عوض میشه:46:
توی مراحل بالاتر هیجانش چند برابر میشه...
دروود.
همه ی مراحل رو رفتم و حالا مراحل رو یکی یکی گذاشته داخل منو.
حالا بازی تموم شده یا ادامه داره؟؟
بله بقیش دیگه تکرار میشه....
malkemid
28-06-2009, 13:06
این موشکهای guided رو بالاخره کسی فهمید میشه هدایت کرد یا نه؟کلا به هدف نمی خوره همینطوری
این موشکهای guided رو بالاخره کسی فهمید میشه هدایت کرد یا نه؟کلا به هدف نمی خوره همینطوری
این موشک ها رو میشه هدایت کرد ولی نه اونطوری که شما فکر می کنی اینور اونورش کنی.
وقتی این نوع موشک رو انتخاب می کنی یه دایره سفید رنگ میاد روی هاد.
بعد وقتی روی هدف قفل کردی و شلیک کردی موشکو باید سعی کنی هدف رو داخل اون دایره سفید نگه داری.
ولی به هر چیزی که بخوره با همون یک موشک نابود میشه.مثل بعضی دیگه از موشک ها نمی خواد 2 تا شلیک کنی.
ولی اصلش اینه که توی همون دایره نگه داری.
راستی بردش هم خیلی بیشتر از بقیه ی موشک هاست
cesc.cesar
29-06-2009, 08:13
درود
ميگم نمي دونم بازي من چي شده واردش كه ميشي اولا كلا سياه سفيد هست و نمي توني اين تريلر اولشو بزني بره و وقتي هم كه كامل نشون ميده بدون هيچ پيغامي بازي بسته ميشه،دوباره هم نصب كردم نشد،اولش درست بود،نمي دونيد چرا؟!؟!؟
توی مرحله آرتمیس 2021
همون مرحله رادارها با پوشش قرمز
چطوری باید ردش کرد؟
داخل قرمزا که نمیشه شد.اون ورم که از محیط میفتیم بیرون:|
توی مرحله آرتمیس 2021
همون مرحله رادارها با پوشش قرمز
چطوری باید ردش کرد؟
داخل قرمزا که نمیشه شد.اون ورم که از محیط میفتیم بیرون:|
اولش یک عکسی ( َشبیه راداره خوب یادم نیس ) بهت نشون میده!
بعد تو باید دور خوردت اینقدر بچرخی که اون چراغ جلوت ( که درجه بندیه ) سبز بشه! بعد بری طرفش هر موقع چراغش خاموش شد دوباره باید بگردی!!!!!!!
اون نقطه سبز و قرمز رو دیدم.
قرمزه که میرسه به پوشش رادارها و هیچی
سبزه هم معمولا یکم که دنبالش بری میرسه به بیرون محدوده بازی.
اون نقطه سبز و قرمز رو دیدم.
قرمزه که میرسه به پوشش رادارها و هیچی
سبزه هم معمولا یکم که دنبالش بری میرسه به بیرون محدوده بازی.
شما اول بازی باید بگردی 3 تا بیکن رو نابود کنی.اون قرمز وسط صفحه که ازش نوار های سبز بیرون میاد مثل این بازی ها هست که هر چی به اون شی مورد نظر بیشتر نزدیک بزنی صدای بوق تند تر میشه.مثل همون باید 360 بگردی ببینی کجا نوار های بیشتری میاد بیرون از نقطه ی قرمز بعد همین که میری همون سمت یک دفعه قفل میکنه رو هدف و میزنیش.
بعد از این 3 تا تازه مرحله ای اصلی شروع میشه.شما باید بری یک سری مجموعه تجهیزات الکترونی رو نابود کنی ولی تو راه پره از رادار و ضد هوای باید وسطشون ویراژ بدی طوری که نری داخل هیچ کدوم از دایره قرمز ها یا زرد ها
در ضمن تو این قسمت هم برای پیدا کردن راه باید از همون دایره قرمز و نوار های سبز استفاده کنی.
بعد وقتی اون تجهیزات رو زدی چنتا بمب افکن میان که بزنن محوطه ی اصلی آرتمیس رو با خاک یکی کنن حالشو بگیرن ولی ای دل غافل که چنتا هواپیما دارن میرن طرفشون که نابودشون کنن.
شما هم باید حواست به هواپیما ها باشه هم به این که مسیر بمب افکن ها رو از رادار و ضد هوایی پاک کنی.
یکم سخته ولی میشه :31:
:10:
دمت گزم
گزفتم
چقدر سخته این مرحله
نتونستم ردش کنم هنوز :|
دمت گزم
گزفتم
چقدر سخته این مرحله
نتونستم ردش کنم هنوز :|
قربانت.
آره سخته ولی ببین سعی کن فقط اون ضد هوایی که میبینی تو راه بمب افکن ها هست رو بزنی.کاری به هواپیماهای دشمن نداشته باش . وقتی بری تو اون دایره زرده که دوره هواپیماهای دشمن هست میان دنبال تو اینجوری دیگه کاری به بمب افکن ها ندارند.
سلام.ببخشید voice command که با دکمه ی v فعال می شه چیه؟تو منوی option هم تنظیمات voice command هست ولی نمی دونم به چه دردی می خوره؟در ضمن دکمه های f8 و f9 من تو بازی فعال نیست.تو مال شما هم همین طوره؟
به نظرم تنوع هواپیما ها توی این بازی بسیار عالی بود ، از f117 گرفته تا f22 و f35 . گرافیک هواپیما ها عالی بود ولی وقتی نزدبک زمین می شدی گرافیک یکم تو ذوق می زد.(چون از نقشه واقعی استفاده می شد.)
ولی بهترینشون f22 بود .
بازی ساخت ubisoft واحد رومانی است!!!
aghamajid1369
04-07-2009, 11:41
به نظرم تنوع هواپیما ها توی این بازی بسیار عالی بود ، از f117 گرفته تا f22 و f35 . گرافیک هواپیما ها عالی بود ولی وقتی نزدبک زمین می شدی گرافیک یکم تو ذوق می زد.(چون از نقشه واقعی استفاده می شد.)
ولی بهترینشون f22 بود .
بازی ساخت ubisoft واحد رومانی است!!!
بله درسته.
ولی در کل هواپیما ها تفاوت زیادی نداشتن.
مثلا توی سرعت و . . .
توی گیم اسپات هم به همین موضوع 1 کم گیر داده بود.
Optimus Prime
04-07-2009, 21:17
بله یکی از مشکلات این بود که از همین اول رقیب سری Ace Combat معرفی شد و دوستان PC باز متاسفانه شانس بازی کردن Ace combat 6 Fires of Liberation را نداشتند. گرافیک و طراحی هواپیماها دارای اشکالات زیادی بود :
1 - هواپیماها انگار با یک کاغذ پوشیده شده بودند بطوریکه شما F-22 وقتی با سرعت زیاد AF+ پرواز می کنید یک سری دریچه روی هواپیما باز می شود که در Ace combat این مسئله پرداخته شده بود کلا انگار در HAWX همه دریچه ها فقط روی هواپیما نقاشی شده بودند مثلا شلیک مسلسل F-22 یک دریچه باز میشه و بعد مسلسل شلیک میشه که ...
2 - طراحی غلط داخل کابین هواپیماها برای اکثر هواپیماها مثل Eurofighter Typhoon و F-16A و ... می تونید عکس هارو سرچ کنید و مطابقت بدید.
3 - طراحی غلط بدنه هواپیماها مثل F-15E که هواپیمای 2 نفرس و زیر بدنه یک تغییراتی داره که سازندگان از همون مدل F-15C تک نفره استفاده کرده بودند یا F-15 ACTIVE که خروجی اگزوز های موتور این شکلی نیست.
4 - بی ریخت قرار گرفت موشک ها روی بدنه. گرافیکی ضعیفتر ولی پررنگ لعاب تر از AC6.
5 - درگیری های هوایی بسیار ضعیف بر علیه AI . شما اگر Multiplayer این بازیو انچام دهید لذت بیشتری خواهید برد.
titanium_zarin
07-07-2009, 12:15
چه جوری بفهمیم که واسه هر ماموریت کدوم هواپیما بهتره؟؟؟؟
اخه رو بعضی از هواپیماها یه تیک سبز هست...این یعنی چی؟؟؟
aghamajid1369
07-07-2009, 12:42
چه جوری بفهمیم که واسه هر ماموریت کدوم هواپیما بهتره؟؟؟؟
اخه رو بعضی از هواپیماها یه تیک سبز هست...این یعنی چی؟؟؟
این یعنی این هواپیما recommend میشه. و بهتره این رو بردارید.
titanium_zarin
07-07-2009, 16:51
lتوی مرحله ای که باید وارد محدوده رادارا نشیم و بقیه رو بزنیم من وقت کم میارم.راهی نداره که وقته کنسل شه؟؟؟؟ترینری چیزی؟؟؟؟
تا این مرحلش خوب بود.
به اینجا رسیدم دیگه قید بازیو زدم!
titanium_zarin
09-07-2009, 15:14
سلام.توی مرحله ای که باید از شاتل محافظت کنیم...
من همه رو زدم .ماموریت کامل شد.حتی شاتل پرواز کرد رفت.اما نمیدونم چرا بازی تموم نمیشه و نمیره مرحله بعد؟؟؟؟
واسه شما هم اینجوری بود؟؟؟؟؟
اگه دارید سیو مرحله بعد از اینجا رو بذارید.
ممنون...
internet
10-07-2009, 07:55
سلام
وقتي بازي شروع مي شه يعني همون اول بازي شما يه اهدافي مي ياد که زرد رنگ هست با کليد space مي زنيدشون
بعدش يه شهري مي ياد که شما بايد در شهر و از روي سر ساختمان ها اهداف رو بزنيد و چند تا هليکوپتر هم هست که بايد بزنيد
حالا در همين مرحله گوشه سمت راست تصوير بالا نشون مي ده که يک درجه سبز رنگ که عکس يک اسکلت مثل خطر مرگ هست و در شهر و بين ساختمان ها هم يک مربع سبز رنگ به شکل همين خطر مرگ که گفتم هست که بعضي وقت ها قرمز مي شه و بعد شما همين طور که اهداف رو داريد مي زنيد گوشه سمت راست بالا که گفتم يه حالت هست مثل اين که شما داريد مي سوزيد و از اون درجه کم مي شه و وقتي که ديگه به آخر رسيد بازي رو مي گه به علت فلان چيز شما سوختيد و بايد برگرديد از اول مرحله رو ادامه بدهيد
يه سوال ديگه هم اين که من هر وقت بازي مي کنم باز مي ياد از اول بازي شروع مي شه
با تشکر
سلام
وقتي بازي شروع مي شه يعني همون اول بازي شما يه اهدافي مي ياد که زرد رنگ هست با کليد space مي زنيدشون
بعدش يه شهري مي ياد که شما بايد در شهر و از روي سر ساختمان ها اهداف رو بزنيد و چند تا هليکوپتر هم هست که بايد بزنيد
حالا در همين مرحله گوشه سمت راست تصوير بالا نشون مي ده که يک درجه سبز رنگ که عکس يک اسکلت مثل خطر مرگ هست و در شهر و بين ساختمان ها هم يک مربع سبز رنگ به شکل همين خطر مرگ که گفتم هست که بعضي وقت ها قرمز مي شه و بعد شما همين طور که اهداف رو داريد مي زنيد گوشه سمت راست بالا که گفتم يه حالت هست مثل اين که شما داريد مي سوزيد و از اون درجه کم مي شه و وقتي که ديگه به آخر رسيد بازي رو مي گه به علت فلان چيز شما سوختيد و بايد برگرديد از اول مرحله رو ادامه بدهيد
يه سوال ديگه هم اين که من هر وقت بازي مي کنم باز مي ياد از اول بازي شروع مي شه
با تشکر
توی اون قسمت باید از گروه گوست محافظت کنید تا به سلامت اون نقطه چین های سبز رو روی نقشه طی کنند.
اون خطر مرگ هم درواقع علامت گروه گوست هست و بهتون نشون میده که چقدر از سلامتشون باقی مونده.شما وقتی قرمز شد باید بفهمید که گروه داره مورد حمله قرار میگیره و سریعا باید اهدافی که سره راهشون هست رو بزنید.
در آخر هم اگه یکم زبانتون رو بهتر کنید بازی کردن لذت بخش تر میشه.:11::10:
titanium_zarin
10-07-2009, 11:16
توی اون قسمت باید از گروه گوست محافظت کنید تا به سلامت اون نقطه چین های سبز رو روی نقشه طی کنند.
اون خطر مرگ هم درواقع علامت گروه گوست هست و بهتون نشون میده که چقدر از سلامتشون باقی مونده.شما وقتی قرمز شد باید بفهمید که گروه داره مورد حمله قرار میگیره و سریعا باید اهدافی که سره راهشون هست رو بزنید.
در آخر هم اگه یکم زبانتون رو بهتر کنید بازی کردن لذت بخش تر میشه.:11::10:
میشه این مشکل منو هم برطرف کنید؟؟؟؟واقعا اعصابم و ریخته بهم.
توی مرحله ای که باید از شاتل محافظت کنیم...
من همه رو زدم .ماموریت کامل شد.حتی شاتل پرواز کرد رفت.اما نمیدونم چرا بازی تموم نمیشه و نمیره مرحله بعد؟؟؟؟
ممنون...
aghamajid1369
10-07-2009, 11:27
ممنون...
یادمه بعدش دوباره 1 مشت هواپیما میخواستم بزننش که باید ازش محافظت میکردی.
اگه بعدش دستوری بهت نمیده باید از اول مرحله شروع کنی احتمالا.
چون احتمالا بازی قاط زده.
ممنون...
اول که یه سری هواپیما و یه سری نفربر میان که اونا رو زدی بعدش یه سری بمب افکن با یه آواکس میاد که نقشه پارازیت میاد روش رو باید بزنی بعدش که شاتل لانچ میشه 2تا موشک کروز میاد طرفش که باید اونا رو هم بزنی.
mf.designing
10-07-2009, 11:46
دوستان آخرین (وبهترین) هواپیمایی که بعد تمام مراحل باز میشه چیه ؟
ممنون...
اول که یه سری هواپیما و یه سری نفربر میان که اونا رو زدی بعدش یه سری بمب افکن با یه آواکس میاد که نقشه پارازیت میاد روش رو باید بزنی بعدش که شاتل لانچ میشه 2تا موشک کروز میاد طرفش که باید اونا رو هم بزنی.
اون موشک های کروز را فکر کنم که فقط با radar guided missile میشد منهدم کرد
titanium_zarin
10-07-2009, 14:52
اون موشک های کروز را فکر کنم که فقط با radar guided missile میشد منهدم کرد
یادمه بعدش دوباره 1 مشت هواپیما میخواستم بزننش که باید ازش محافظت میکردی.
اگه بعدش دستوری بهت نمیده باید از اول مرحله شروع کنی احتمالا.
چون احتمالا بازی قاط زده.
ممنون.اما هیچ موشکی نمیاد.من خیلی صبر کردم.حتی شاتل تا ارتفاع 40000 هم رفت.نمیدونم والا....:5:حتی نوشت برام شاتل لانچ و کامپلت داد....
شما چقدر منتظر شدین؟؟؟
aghamajid1369
10-07-2009, 15:00
ممنون.اما هیچ موشکی نمیاد.من خیلی صبر کردم.حتی شاتل تا ارتفاع 40000 هم رفت.نمیدونم والا....:5:حتی نوشت برام شاتل لانچ و کامپلت داد....
شما چقدر منتظر شدین؟؟؟
گفتم که احتمالا بازی قاط زده.به نظر من مرحله رو از اول برو.
titanium_zarin
10-07-2009, 17:00
اخرش همون جاست که باید از بین کوهها بگذریم و هدف رو بزنیم؟؟؟؟؟
اخه بازی به این خوبی چرا اخرش اینقدر بد تموم شد؟؟؟؟شایدم من انگلیسیم زیاد خوب نیست اینجوریه.
از کمکاتون ممنون...
دوستان آخرین (وبهترین) هواپیمایی که بعد تمام مراحل باز میشه چیه ؟
به نظرم اف 22 باشه.
ولی برای هر ماموریتی هواپیمای بهتری هم میشه گفت.
اخرش همون جاست که باید از بین کوهها بگذریم و هدف رو بزنیم؟؟؟؟؟
اخه بازی به این خوبی چرا اخرش اینقدر بد تموم شد؟؟؟؟شایدم من انگلیسیم زیاد خوب نیست اینجوریه.
از کمکاتون ممنون...
آره همونه.دیگه افراد باقی مونده از گروه آرتمیس همون جا هستند.درواقع آخرین پایگاه آرتمیس که میزنیتش
دوستان به نظر شما H.A.W.X رو بگیرم یا ACE COMBAT 6 .لطفا یه کم سریع تر به من جواب بدید.اگه لطف کنید و یه مقایسه ی سطحی انجام بدید ممنون میشم
siavashjal
11-07-2009, 08:58
سلام دوستان
این بازی ترینری نداره که بشه تو مراحلی که زمان دارن زمان رو نگه داشت؟
چون ترینری که تو cheathappens گذاشته شده کار نمی کنه و فقط نسخه پولیش کار می کنه.
دوستان اگه کسی ترینر(ترینر کامل و سالم) این بازی رو داره لطفا آپلودش کنه که ما هم استفاده کنیم.
Optimus Prime
11-07-2009, 12:04
دوستان به نظر شما H.A.W.X رو بگیرم یا ACE COMBAT 6 .لطفا یه کم سریع تر به من جواب بدید.اگه لطف کنید و یه مقایسه ی سطحی انجام بدید ممنون میشم
اول ACE COMBAT 6 Fires of Liberation چون در نوع خودش یه شاهکاره حسابیه با اینکه بازی مال 2007. بعدش HAWX هم بگیر. ولی Ace combat 6 حتما باید بگیری. مقایسه که گفتم در صفحات قبل بطور مختصر توضیح دادم.
malkemid
11-07-2009, 12:09
به نظر من جفتشو بگیر...رویهم 5 توم میشه! تو ایران که بازی خریدن هزینه نداره :دی
Oracle_Eldorado
22-07-2009, 18:34
با سلام به همه .
منم دیروز این بازی رو نصب کردم .
واقعا محشره ! گل کاشتن خداییش .
یادمه آخرین بازی اینطوری که بازی کردم روی PS1 بود !!!
بعد از این همه مدت واقعا چسبید .
فقط یکمی کنترل جت سخته .
ولی گرافیکش بی نظیره .
الانم تا مرحله 4 رفتم .
کسی تا آخر برده ؟ چند مرحله داره ؟
Optimus Prime
22-07-2009, 19:32
19 تا ماموربت .
Leon-117
23-07-2009, 09:12
آقا اين كنترل بازي مثل بازيgridداره رو اعصاب من ميپره بالا پايين!اميد وارم عادت كنم.راستي چرا اينا اين بافت هاي روي زمين رو اينقد بي كيفيت طراحي كردن؟اگه مثل آسمون قشنگ بود بازي بهتري ميشد.
titanium_zarin
23-07-2009, 09:36
آقا اين كنترل بازي مثل بازيgridداره رو اعصاب من ميپره بالا پايين!اميد وارم عادت كنم.راستي چرا اينا اين بافت هاي روي زمين رو اينقد بي كيفيت طراحي كردن؟اگه مثل آسمون قشنگ بود بازي بهتري ميشد.
واسه کنترلش منم اولش اینجوری بودم.یه کم که دستت بیاد هر دکمه و فلش چه کار میکنه که حرکت کنی اسون میشه واست.نگرانش نباش...
قراره پرواز کنی.روی زمین که نمیخواد راه بری.سعی کن زیاد نزدیک زمین نشی:10:
Oracle_Eldorado
23-07-2009, 09:37
ببخشید دوستان من تو یه مرحله گیر کردم .
یه مرحله هست با جت Mig-29
میگه : Practice a Stall
من منظورشو نمیفهمم باید چیکار کنم .
اول مرحله دکمه ی LCTRL رو زدم که بره حالت assistance ولی حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم !
ممنون میشم راهنمایی کنید .
malkemid
23-07-2009, 10:20
اول مرحله دکمه ی LCTRL رو زدم که بره حالت assistance ولی حالا دیگه نمیدونم چیکار کنم !
شما اون دکمه ای که ترمز!!! می کنه...یعنی گاز رو قطع می کنه نگه دار تا هواپیما استال بشه...یعنی یه جورایی سقوط آزاد می کنه...
اینطوری که شد باید دکمه سرعت رو نگه داری و سعی کنی هواپیما رو در حالت افقی قرار بدی
superior
05-08-2009, 10:26
به نام او
منم دقیقا همین مشکل رو دارم.
دیگه از حالت assistance در نمیاد و نمدونم چکار کنم. با زدن S گاز رو خاموش میکنم و همه نوع مانوری میدم و حتی دور خودم کامل میچرخم ولی نمیشه.
وقتی خیلی S رو فشار بدم سقوط میکنه! در اون حالت هم بصورت افقی در میارمش ولی بازم سقوط میکنه!
کسی این مرحله رو رد کرده؟
به نام او
دیگه از حالت assistance در نمیاد و نمدونم چکار کنم. با زدن S گاز رو خاموش میکنم و همه نوع مانوری میدم و حتی دور خودم کامل میچرخم ولی نمیشه.
وقتی خیلی S رو فشار بدم سقوط میکنه! در اون حالت هم بصورت افقی در میارمش ولی بازم سقوط میکنه!
باید سریع فلش پایین و گاز را بگیرید پس از چند ثانیه هواپیما به حالت عادی بر می گرده:8:
به نام او
عجب بازی بود هنوز که دیوونشم...معرکه بود:21:
ولی در مورد سوالتون باید بگم این stall برای بعضی از هواپیماها پیش میاد ولی برای بعضی نه ولی همون کار رو که دوستون گفت بکنید حله...
به نام او
کلید کنترل رو که بزنید بین حال اسیستنس آن و آف می کنه.فکر کنم باید 5 بار وارد حالت استال بشید (تا هر جا که میتونید دماغه هواپیما رو بدید تا سقوط آزاد کنه) بعد دوباره w رو بگیرید تا از حالت استال خارج بشه.
Torch Bearer
05-08-2009, 21:33
کنترلش خیلی مزخرفه باید عوض کنید.مثلا من جای Eو Q رو با Dو A عوض کردم که بشه مثل هر بازیه دیگه ای.
در ضمن این بازی گیم پد رو خیلی خوب میشناسه(باید تک تک دکمه هاشو تنظیم کنید) و تا حالا تنها بازی ایه که اسلایدر هایه گیم پد منو شناخته و ازشون استفاده درس کرده.(برای گاز و ترمز گذاشته بودم و واقعا حالت پدالو داشت:دی)
بافت های زمین هم مثلا از رو نقشه های واقعی Google earth ساخته شده.شاید 3 بعدی کردن نقشه ها کار سختیه و اینا نتونستن از یه حدی بیشتر کیفیت بافت هارو بالا ببرن.
superior
05-08-2009, 22:11
باید سریع فلش پایین و گاز را بگیرید پس از چند ثانیه هواپیما به حالت عادی بر می گرده:8:
عجب بازی بود هنوز که دیوونشم...معرکه بود:21:
ولی در مورد سوالتون باید بگم این stall برای بعضی از هواپیماها پیش میاد ولی برای بعضی نه ولی همون کار رو که دوستون گفت بکنید حله...
کلید کنترل رو که بزنید بین حال اسیستنس آن و آف می کنه.فکر کنم باید 5 بار وارد حالت استال بشید (تا هر جا که میتونید دماغه هواپیما رو بدید تا سقوط آزاد کنه) بعد دوباره w رو بگیرید تا از حالت استال خارج بشه.
کنترلش خیلی مزخرفه باید عوض کنید.مثلا من جای Eو Q رو با Dو A عوض کردم که بشه مثل هر بازیه دیگه ای.
در ضمن این بازی گیم پد رو خیلی خوب میشناسه(باید تک تک دکمه هاشو تنظیم کنید) و تا حالا تنها بازی ایه که اسلایدر هایه گیم پد منو شناخته و ازشون استفاده درس کرده.(برای گاز و ترمز گذاشته بودم و واقعا حالت پدالو داشت:دی)
بافت های زمین هم مثلا از رو نقشه های واقعی Google earth ساخته شده.شاید 3 بعدی کردن نقشه ها کار سختیه و اینا نتونستن از یه حدی بیشتر کیفیت بافت هارو بالا ببرن.
به نام او
دست همتون درد نکنه. مرحلشو رد کردم. :40::40::11: بای.
دوستان سلام من تو مرحله ای گیر کردم که هواپیمای استیلس رادار گریز را به من میده و در پایین داخل آّ ب یک ناوگان خودی در حال حرکت به سمت یک دایره قرمز رنگ هستند به محظ اینکه وارد موحطه قرمز می شوم سریعا مورد هدف قرار گرفته و منفجر می شم و نمی دونم چیکار کنم
titanium_zarin
24-08-2009, 10:22
خب شما جلوتر برو و اهداف رو بزن...یه عکسم بزاری بدک نیست...
superior
24-08-2009, 10:30
دوستان سلام من تو مرحله ای گیر کردم که هواپیمای استیلس رادار گریز را به من میده و در پایین داخل آّ ب یک ناوگان خودی در حال حرکت به سمت یک دایره قرمز رنگ هستند به محظ اینکه وارد موحطه قرمز می شوم سریعا مورد هدف قرار گرفته و منفجر می شم و نمی دونم چیکار کنم
خوب شما نرو تو اون محوطه!!یکم دور بزن تا اهدافت آشکار بشن!
باید alt بگیری بعد یک سری مثلث ظاهر میشه از تو اونا حرکت کن
اگه این نشد از پایین باید حرکت کنی
باید alt بگیری بعد یک سری مثلث ظاهر میشه از تو اونا حرکت کن
اگه این نشد از پایین باید حرکت کنی
دوست عزیز متشکرم مشکلم با راهنمایی شما حل شد باید از همون کلید alt استفاده می کردم :8:
دوستان شرمنده من تو قسمت شاتل هم گیر کردم چون هر چی همه اهدافو می زنم و اجازه نمی دم به نزدیکی شاتل برسند بازم نوار سیز رنگ شاتل قرمز می شه و بازیو می بازم روش خاصی داره این مرحله
titanium_zarin
06-09-2009, 17:26
دوستان شرمنده من تو قسمت شاتل هم گیر کردم چون هر چی همه اهدافو می زنم و اجازه نمی دم به نزدیکی شاتل برسند بازم نوار سیز رنگ شاتل قرمز می شه و بازیو می بازم روش خاصی داره این مرحله
نه چیز خاصی نیست...فقط همه رو بزن تا ماموریت تموم شه...سعی کن سریع انجام بدی و اول هدفهای نزدیکتر رو بزنی:10:
peymansh
06-09-2009, 17:33
باحاله ؟؟؟؟
باحاله ؟؟؟؟
اگه اهل بازیهای Combat Flight Simulator اساسی بهت حال میده...شک نکن:46:
Ali.Mirzaie
07-09-2009, 14:01
باحاله ؟؟؟؟
واقعاً هیجان خالص....
شک نکن ، برو سری تو کارش
سلام کسی کرک این بازی رو هم داره بزاره؟
من تا مرحله 22 رفتم بازی تموم شد اما واسه باز کردن بعضی آیتمها نوشه باید مرحله 27 باز کنی !!! جریان چیه ؟؟ دی وی دی من
کامله ؟؟:19:
yahyqazmis
28-12-2009, 23:56
از دوستان کسی بوده که این بازی رو از سایت میهن دانلود کرده باشه؟
من هرچی پیغام میدم که قسمت 24 رو آپلود کنن کسی توجه نمیکنه.
یکی جون مردی کنه و اگه داره این قسمت رو برای ما آپلود کنه یه عمر دعاش میکنیم
siavashjal
18-02-2010, 12:00
سلام دوستان
آقا من تمام مراحل بازی رو انجام دادم و حتی بعضی مراحل رو هم چند بار تموم کردم ولی هنوز مرحله 23 هستم در حالی که بعضی هواپیماها در مرحله 35 باز می شن. کسی می دونه این بازی چه جوری تموم می شه؟
worldclass
24-02-2010, 20:42
سلام
دوستان چطور بازی H.A.W.X رو با دایرکت ایکس 10 بازی کنیم؟
من اویل 5 رو روی 10 بازی کردم اما در H.A.W.X گزینه دایرکت ایکس 10 در تنظیمات گرافیک فعال نمیشه!
با سلام خدمت دوستان؛
میدونم شاید این تاپیک مربوط به این سوال من نباشه، ولی من شدیدا به دنبال Key Gen... بازی میگردم و نیاز به یک CD-key دارم.
با تشکر :11:
worldclass
05-03-2010, 16:32
من هم برای برای سریال همه نت رو زیر رو کردم اما چیزی ندیدم
از دوستان اگر کسی سریال داره لطفا قرار بده
xeNociDe
05-03-2010, 16:43
با سلام خدمت دوستان؛
میدونم شاید این تاپیک مربوط به این سوال من نباشه، ولی من شدیدا به دنبال Key Gen... بازی میگردم و نیاز به یک CD-key دارم.
با تشکر :11:
در چه موردی اگر برای این بازی میخوای که صبر کن!
تا 2 روز آینده برات میزارم!!!
ebicross
05-03-2010, 20:14
سلام دوستان
آقا من تمام مراحل بازی رو انجام دادم و حتی بعضی مراحل رو هم چند بار تموم کردم ولی هنوز مرحله 23 هستم در حالی که بعضی هواپیماها در مرحله 35 باز می شن. کسی می دونه این بازی چه جوری تموم می شه؟
من تا مرحله 22 رفتم بازی تموم شد اما واسه باز کردن بعضی آیتمها نوشه باید مرحله 27 باز کنی !!! جریان چیه ؟؟ دی وی دی من
کامله ؟؟:19:
ماموریتها رو دوباره به صورت Elite یا HARD برین و دوباره لول بگیرین.
بازی شبکه ای (حتی با گارنا) هم لول میده.
بازی شما کامله و فقط کافیه این کارها رو انجام بدین تا بقیه چیزها هم باز بشه.
Martanima 21
05-03-2010, 20:56
من بازی کردم ولی زیاد خوشم نیومد و کلا نتونسته نظرات گیمر ها رو جلب کنه.
amirchifekkardi
20-03-2010, 13:36
بیاین بریم انلاین این بازی انلاینش خیلی میچسبه! f22 raptor بر میدارم لولتون می کنم
اگه کسی راهی پیدا کرد حتما بگه
لطفا به ایمیل من بزنین چون شاید به این تایپیک سر نزنم
بابک خرم دین
20-03-2010, 16:38
بیاین بریم انلاین این بازی انلاینش خیلی میچسبه! f22 raptor بر میدارم لولتون می کنم
اگه کسی راهی پیدا کرد حتما بگه
لطفا به ایمیل من بزنین چون شاید به این تایپیک سر نزنم
cd اوریجیناله؟؟
pcnondaily
13-06-2010, 22:55
همه اونهایی که دوست دارن HAWX رو آنلاین بازی کنن، از این نرم افزار استفاده کنین، رایگانه و سریال هم نمی خواد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلودش کنین و البته یه اکانت هم درست کنین. بعد ساین این شین با نرم افزار . توی قسمت تنظیمات، برای بازی HAWX فایل exe بازی رو انتخاب , update رو بزنین. حالا برین توی روم و آن شین و start game رو بزنین و اگه همه کارها رو درست انجام داده باشن، توی lan میتونین آنلاین بازی کنین.
البته بازی های دیگه ای رو هم ساپورت می کنه.
واقعا بازی افتضاحیه!
خدا کنه نسخه 2 بهتر بشه!
capitan black
28-10-2011, 18:51
دوستان چطوری گزینه dx10 رو توی بازی فعال کنم ؟
worldclass
07-01-2012, 04:24
سلام
چطور Dx10 رو فعال کنم؟
4670 HD دارم که ساپورت میکنه.
ashil1234
15-09-2012, 19:54
کسی تا به حالا به level 40 رسیده ؟ من تازه 28 هستم :31:
shabnam1986
15-05-2013, 21:16
مرحله 17 رو چجوری رد کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.