ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 70 دقیقه فیلم های اموزشی Ajax

MohammadJavad.T
04-04-2008, 03:39
یه سری فیلم های اموزشی AJAX به زبان فارسی .
هر پارت تقریباً 2 مگابایت است

منبع : pcseven.com

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Bill Gates
05-04-2008, 12:07
سلام
مرسی به نظر میرسه که خوب باشه :دی
حجمش هم خوبه من که دارم دانلود میکنم بعد دانلود که دیدم میام نظر کاملم رو میدم

تشکر//

فایل دوم دانلود نمیشه اگر میشه تستی بکن

تشکر//

MohammadJavad.T
06-04-2008, 11:49
سلام
فایل تست شد کاملا درست.
دوباره download کن

Bill Gates
06-04-2008, 17:32
دارم دانلود میکنم
میشه موضوعاتی که آموزش میده رو نام ببرید؟؟؟!!

تشکر//

MohammadJavad.T
07-04-2008, 17:22
حتما چرا که نه

آموزش Ajax در Php - بخش اول
اموزش اضافه كردن يك سطر به ليست با Ajax
اموزش حذف يك سطر از ليست با Ajax

Bill Gates
09-04-2008, 14:16
مرسی جالب هست و بود :دی
تشکر//

deva
23-10-2008, 22:20
دوستان با تشکر از فایل هاتون
من هنوز کامل دانلود نکردم ولی خواستم بگم اینها همون فیلم های انجمن علمی دانشگاه شیخ بهایی نیست؟؟
شرمنده که بعد از 198 روز پست دادم

jandedy
24-10-2008, 14:13
تشكر از كار خوبتون كه Ajax رو راحت آموزش ميدهيد . البته من چند تا فايل رو دانلود نكردم :biggrin:.

as13851365
25-10-2008, 09:20
یه سری فیلم های اموزشی Ajax به زبان فارسی .
هر پارت تقریباً 2 مگابایت است

چرا لینک های مستقیم نمی زارید ؟؟
اگه من بخوام که با برنامه های دانلود این ها رو دانلود کنم که نمی شه !

تقریبا 50 مکابایت رو باید با مرورگر دانلود کرد ! ( فکر نمی کنید خسته کننده باشه ! )

تازه مشخص نکردید که هر لینک درباره چیه است !

shahinfarasystem
25-10-2008, 09:36
من يه چيزي مي گم ولي نخندينا

فيلم هاش حلالند يا مال اين شركتهاي بدبختي هست كه يه نفر فيلم هاشون رو گير ارده و اينو رو اون ور مي گذاره

محمد جواد جان خدايي نكرده قصد جسارت به شما رو ندارم ها

حالا از كدوم دسته هست بالاخره؟؟؟؟؟؟؟

David.Jn
25-10-2008, 11:27
من يه چيزي مي گم ولي نخندينا فيلم هاش حلالند يا مال اين شركتهاي بدبختي هست كه يه نفر فيلم هاشون رو گير ارده و اينو رو اون ور مي گذاره محمد جواد جان خدايي نكرده قصد جسارت به شما رو ندارم ها حالا از كدوم دسته هست بالاخره؟؟؟؟؟؟؟ من دانلود نكردم ولي فكر مي كنم اين فيلما براي سمينار ajax (اسم موسسه شو نميدونم) باشه اين موسسه اين فيلمها را به صورت هديه به شركت كنندگان ميده و حتي واسه دانلود هم گزاشته چند وقت پيش هم يه سمينار واسه css گزاشته بود من كه نتونستم برم ولي فيلماشو قرار بود تو پي سي دانلود بزاره فكر ميكنم ديگه الان گزاشته باشه

David.Jn
27-10-2008, 20:47
سُلام آقا من بالاخره هرجور كه شد 12 تاشو دانلود كردم ولي حالا فايلهاش Extract نميشه

as13851365
28-10-2008, 08:53
سُلام آقا من بالاخره هرجور كه شد 12 تاشو دانلود كردم ولي حالا فايلهاش Extract نميشه

خوب شما اول یکی رو دانلود می کردید و امتحانش می کردید اگر کار می کرد ( ارزش داشت که انشالله ارزش داره ) بعد شروع به دانلود بقیه می کردید !

در ضمن از دوستانی که دانلود کردن خواهش می کنم سطح این فایل ها رو بگن تا اگر خوب بودند ما هم شروع به دانلود کنیم ( نمی خوام با اینترنت زغالی خودم رو بی خودی به گشتن بدم )

خیلی حال می ده وقتی که فایلی رو با اندازه مثلا 5 مگ دانلود می کنی و آخرش یا باز نمی شه و یا پسورد می خوام و یا فایل خراب می شه و یا های دیگه ای که آدم در برابرشون کم می آره

من منتظر نظر دوستان در این مورد هستم !

David.Jn
28-10-2008, 10:08
خوب شما اول یکی رو دانلود می کردید و امتحانش می کردید اگر کار می کرد ( ارزش داشت که انشالله ارزش داره ) بعد شروع به دانلود بقیه می کردید !

من منتظر نظر دوستان در این مورد هستم !

شما درست ميگي ولي من يكيشو Extract كردم ولي يه پيغام داد ولي در هر صورت باز شد
اون پيغام اين بود:
You need the following volume the continue extaction
inset a disck with this volume and press ok ....

حالا يه فايل مثل هموني كه باز كرده بودم تو همه وجود داره و فقط اون باز ميشه و يك فايل هم كه اون قسمت از فيلمه توش وجود داره و وقتي ميخواد اونو Extraxt كنه همون پيغام خطا ميده

من اومدم به اينكارارو كردم:
ok كه ميزني دوباره همون پيغام ميادcancel هم كه extract نميشه
حتي يه دايركتوري جديد هم براش ساختم باز همونه كه همونه
ضمنآ خواستم از خود فايل zip شده اجراش كنم ولي اونجا هم همين Error را ميده

در ضمن از دوستانی که دانلود کردن خواهش می کنم سطح این فایل ها رو بگن تا اگر خوب بودند ما هم شروع به دانلود کنیم ( نمی خوام با اینترنت زغالی خودم رو بی خودی به گشتن بدم )

اون يدونه فايلي كه باز شد 18 دقيقه هستش و خيلي خوب توضيح ميده
بدشانسي من اينجاست دقيقآ اون قسمتي از اي جكس كه خيلي سادست را و همه بلدن را باز كرده(فزستادن و جواب گرفتن از سرور)

كسي ميدونه چه بلايي سرش بيارم تا باز بشن ؟

neopersia
28-10-2008, 14:29
خوب اینطور که مشخصه این یه فایل RAR هست که به چند تا پارت تقسیم شده. برای اینکه بشه اکسترکتش کرد باید همه پارتها رو داشته باشید
وگرنه تنها راهی که میشه قسمتهای دانلود شده رو دید اینه که وقتی که اون پیغام مربوط به آدرس پارت بعدی رو میده بدون اینکه winrar رو ببندید برید به پوشه temp (با آدرس %tmp%) و پوشه موقتی winrar رو پیدا کنید با نامی شبیه Rar$DI00.984 تا قسمتهایی رو که توی پارتهای موجود قرار داره ببینید

MohammadJavad.T
31-10-2008, 05:26
سلام به همه دوستان
من زیاد تو بخش طراحی صفحات وب نمیام یادم رفت که همچین تاپیکی رو زدم وگرنه زود تر از این
جوابتون رو میدادم.
خوب دیگه همه چیز رو کاربر neopersia گفتن.
تمامی قسمت ها در یک فایل

mirror

password :

yass1362
08-02-2009, 15:02
آقای جواد ببخشید من از فیلم آموزشی آژاکس نتوانستم استفاده کنم. کیفیت خوبی ندارد نه صدا و نه تصویر

funpatogh
23-11-2009, 22:43
لینک دل هم که خرابه