amir2011
04-04-2008, 01:42
سلام
این مطلب رو که میزارم با تلاشهای (afkariaus) عزیز تهیه شده و روی گوشی N73 هم امتحان شده (البته من خودم هنوز تستش نکردم) ولی امیدوارم برای اوندسته از دوستانی که نیاز به نصب برنامه های ساین نشده دارند و یا میخوان به پوشه های سیستمی گوشیشون دسترسی داشته باشن مفید باشه...
برای اینکار یه تعدادی برنامه و فایل نیاز هست...
1.برنامه ActivePython؛
این برنامه رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دانلود این برنامه را در کامپیوتر نصب کنید،دقت کنید که در مسیر پیش فرض که C:\Python25 میباشد،نصب بشه
2-فایل pyserial-2.2.win32.exe که براتون ضمیمه کردم،فایل رو هم در کامپیوتر نصب کنید
3-فایل ----_perms_s60v3_FP1.py که براتون ضمیمه کردم،فعلا" با این فایل کاری نداریم.
4-برنامه s60_3_1_app_trk_2_7.sisx رو در حافظه داخلی گوشی نصب کنید یعنی در phone memory
حالا که فایلهای مورد نیاز رو دریافت کردید،میرسیم به مرحله اجرائی کار
گوشی رو با کابل Usb و توسط pc suite به کامپیوتر وصل کنید
برای اینکه شماره پورت اتصالی رو بگیریم ، در کامپیوتر وارد مسیر زیر میشیم:
Control Panel>System>Hardware>Device Manager>Ports
همونطورکه در شکل زیر ملاحظه میکنید،شماره کابل روبروی پورت نوشته شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همونطورکه میبینید شماره پورت ارتباطی 4 هست.این شماره رو به خاطر داشته باشید
حال فایل ----_perms_s60v3_FP1.py رو توسط notepad باز کنید
با زدن کلیدهای Ctrl+F وارد find شده و عبارت = ser را جستجو کنید(بین ser و = یک فاصله وجود دارد)
مطابق شکل عبارت (ser = serial.Serial(5 رو خواهید دید
عدد 5 رو پاک کنید وبه جاش شماره پورت رو که قبلا" یادداشت کردید،ازش یکی کم کرده و قرار دهید
در شکل بالا شماره پورتمون 4 بود که 3 رو قرار میدیم،اگه 12 بود 11 قرار میدیم.
تغییرات فایل رو save کرده و ببندید.
حال برنامه TRK را که در گوشی نصب کرده بودید،اجراء کنید
ممکنه در ابتدا سوالی مبنی بر روشن نمودن بلوتوث بکنه که بهش جواب منفی داده و از قسمت setting>conecction ،گزینه Bluetooth رو به USB تغییر بدهید.
حالا فایل ----_perms_s60v3_FP1.py رو که قبلا با برنامه notepad ویرایش کرده بودید رو اجرا کنید.نحوه اجرا هم خیلی سادست.فقط کافیه دابل کلیک کنید.5 ثانیه صبر کنید تا تو یه محیط Dos پیغام زیر رو ببینید "!!!!!!!!!!!candidate!!!!!!!!!!!"
دیگه کار تمام هست میتونید گوشی رو ریستارت کنید
بعد از بالا آمدن سیستم،مجددا" برنامه TRK رو اجرا کنید و سپس فایل ----_perms_s60v3_FP1.py رو در کامپیوتر اجراء کنید
حالا به راحتی میتونید به فولدرهای سیستمی دسترسی داشته باشد...
با تو جه به اینکه آموزش کامله از دوستان اگه کسی تست کرد جوابش رو حتما اینجا بگه...
این مطلب رو که میزارم با تلاشهای (afkariaus) عزیز تهیه شده و روی گوشی N73 هم امتحان شده (البته من خودم هنوز تستش نکردم) ولی امیدوارم برای اوندسته از دوستانی که نیاز به نصب برنامه های ساین نشده دارند و یا میخوان به پوشه های سیستمی گوشیشون دسترسی داشته باشن مفید باشه...
برای اینکار یه تعدادی برنامه و فایل نیاز هست...
1.برنامه ActivePython؛
این برنامه رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دانلود این برنامه را در کامپیوتر نصب کنید،دقت کنید که در مسیر پیش فرض که C:\Python25 میباشد،نصب بشه
2-فایل pyserial-2.2.win32.exe که براتون ضمیمه کردم،فایل رو هم در کامپیوتر نصب کنید
3-فایل ----_perms_s60v3_FP1.py که براتون ضمیمه کردم،فعلا" با این فایل کاری نداریم.
4-برنامه s60_3_1_app_trk_2_7.sisx رو در حافظه داخلی گوشی نصب کنید یعنی در phone memory
حالا که فایلهای مورد نیاز رو دریافت کردید،میرسیم به مرحله اجرائی کار
گوشی رو با کابل Usb و توسط pc suite به کامپیوتر وصل کنید
برای اینکه شماره پورت اتصالی رو بگیریم ، در کامپیوتر وارد مسیر زیر میشیم:
Control Panel>System>Hardware>Device Manager>Ports
همونطورکه در شکل زیر ملاحظه میکنید،شماره کابل روبروی پورت نوشته شده:
خوب همونطورکه میبینید شماره پورت ارتباطی 4 هست.این شماره رو به خاطر داشته باشید
حال فایل ----_perms_s60v3_FP1.py رو توسط notepad باز کنید
با زدن کلیدهای Ctrl+F وارد find شده و عبارت = ser را جستجو کنید(بین ser و = یک فاصله وجود دارد)
مطابق شکل عبارت (ser = serial.Serial(5 رو خواهید دید
عدد 5 رو پاک کنید وبه جاش شماره پورت رو که قبلا" یادداشت کردید،ازش یکی کم کرده و قرار دهید
در شکل بالا شماره پورتمون 4 بود که 3 رو قرار میدیم،اگه 12 بود 11 قرار میدیم.
تغییرات فایل رو save کرده و ببندید.
حال برنامه TRK را که در گوشی نصب کرده بودید،اجراء کنید
ممکنه در ابتدا سوالی مبنی بر روشن نمودن بلوتوث بکنه که بهش جواب منفی داده و از قسمت setting>conecction ،گزینه Bluetooth رو به USB تغییر بدهید.
حالا فایل ----_perms_s60v3_FP1.py رو که قبلا با برنامه notepad ویرایش کرده بودید رو اجرا کنید.نحوه اجرا هم خیلی سادست.فقط کافیه دابل کلیک کنید.5 ثانیه صبر کنید تا تو یه محیط Dos پیغام زیر رو ببینید "!!!!!!!!!!!candidate!!!!!!!!!!!"
دیگه کار تمام هست میتونید گوشی رو ریستارت کنید
بعد از بالا آمدن سیستم،مجددا" برنامه TRK رو اجرا کنید و سپس فایل ----_perms_s60v3_FP1.py رو در کامپیوتر اجراء کنید
حالا به راحتی میتونید به فولدرهای سیستمی دسترسی داشته باشد...
با تو جه به اینکه آموزش کامله از دوستان اگه کسی تست کرد جوابش رو حتما اینجا بگه...