ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : select تو در تو

saman_itc
03-04-2008, 00:21
با سلام

من سه تا جدول دارم
آیا میشه تو select شرط واسه یه فیلد از جدول دیگه ای تو همین بانکم داشته باشم
من می تونستم کد مورد نظرم تو جدولم بزارم ولی برای افزوده گی نداشته باشم این کارو کردم؟؟؟؟؟؟

سه تا جدول
جدول اول مشخصات سند رسید شالی کوبی که فیلد ID_Shali داره
جدول دوم سند های تبدیل .که هر رسید شالی می تونه چند بار تبدیل بشه.یا یه بار.فیلد مورد نظر ID_tabdil
جدول سوم .هر ID_Tabdil یه سری مقادیر ریز برنج ها تو یه جدول دیگه ذخیره میشه.
فیلد هاش .ID_tabdil و Vazn_riz
حالا من میخواهم همه Vazn_riz های یه رسید شالی رو Select کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدA_Tabdil.ID_shali
ما IDT یا (a_tabdil.id)رو میخواهییم که تو جدول A_tabdil فیلد id_shali شون با هم برابر باشند

اگه ممکنه از INNER JOIN استفاده نکنید از همین روشی که من نوشتم بنویسین

Ultimator
03-04-2008, 12:28
من که زياد از توضيحاتی که دادين چيزی نفهميدم ولی اين کار اينطور که معلومه با INNER JOIN به راحتی قابل انجامه
چرا اسرار دارين از INNER JOIN استفاده نشه ؟؟؟ کار بديه ؟؟؟!!!!!!

bad_boy_2007
03-04-2008, 22:38
من که زياد از توضيحاتی که دادين چيزی نفهميدم ولی اين کار اينطور که معلومه با INNER JOIN به راحتی قابل انجامه
چرا اسرار دارين از INNER JOIN استفاده نشه ؟؟؟ کار بديه ؟؟؟!!!!!!

عذر میخوام که پا برهنه میپرم وسط !!!
در مورد جواب سمن یا سامان با توجه به تاپیکی که تو فروم برنامه نویس دیدم فکر کنم مشکلش حل شده باشه (انشا الله) ولی در مورد سوال شما ultimator عزیز ، بله Inner Join دز این مورد مشکل داره دلیلش هم اینه که با استفاده از دستور In ابتدا لیفتر رو انجام میدی و سپس حجم داده های مورد نیازت رو Join میکنی مثلا 10 % از حجم دیتابیس رو ولی اگر از اول Inner Join کنی ابتدا برای کلیه داده های دیتابیس عملیات Join انجام میشه یعنی 100% و سپس لیفتر لحاظ میشه ، فکر کنم متوجه منظورم شدی ؟:10:

نکته تستی !!!! نوشته بودم ف ی ل ت ر دیدم نوشته ام بصورت ------ در اومد واسه همین نوشتم لیفتر !!!