مشاهده نسخه کامل
: دزد دریایی (یه تمرین کوچیک از من )
sarina_sh
02-04-2008, 22:09
سلام به همه دوستان:10:
این اولین کاریه که من می زارم امیدوارم آخریش نباشه :46:
بعد از یکسال و نیمی که با مایا کار نکرده بودم واسه اینکه چیزایی که یادم رفته یادم بیاد این تمرین رو انجام دادم البته چون خیلی تنبلی کردم یه نمه خیلی طول کشید انشالا کارای بعدی را زود به زود بزارم :27:
مثل این لامبورگینی های شما آقا پسرا خوشگل نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی امیدوارم در کنار شما منم یه چیزایی یاد بگیرم :20:
فقط قبلش یه توضیحاتی بدم :
این کار از روی کتاب آموزشیه و به جز مدل اسکلت بقیش رو خودم مدلسازی کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم توجه به قوانین کار گذاشتن :31::
نام نرم افزار: مایا
موتور رندر: MAYA Software
زمان مادلینگ: سر جمع فکر کنم یه 10 ساعتی شده باشه
زمان رندرینگ : 5 دقیقه:31:
راستی این کتاب برای کسایی که عین من مبتدی هستن خیلی خوبه ... منتظر نظراتتون هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wire :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
linkin_park
02-04-2008, 22:21
تبریک میگم سارینا ی عزیز ... خیلی خوب شده ... مخصوصا آبش ...
فقط اسکلت یه کم بد رندر شده نمیدونم شاید از متریلش باشه ... بکگراند هم میتونست بهتر باشه ...
امیدوارم موفق باشی .
آهاااااااااااااااااااااا
خیلی خوب دراومده ، عالیه ،جدی میگم
آبش که دیگه طبیعیه طبیعیه
اون قایق با بشکه های زیرشم خیلی خوب دراومده در کل خیلی خوب شده
انشالله شاهد کارای دیگه ی شما هم باشیم
.
.
.
ما که جم کنیم بریم دیگه ملت سه بعدی کارای خفن زیاد شدن
SSS_HHH_OOO
02-04-2008, 22:26
خیلی قشنگ شده. به قول این دوستمون مخصوصا آبش.
ایده جالبیه. دزد دریایی!!!!
اگه تونستی عکسهایی که برای تکسچر استفاده کردی بذار.
خیلی عالی شده.راستی اگه بگم آموزش آبی که درست کردیو بذار میذاری؟
Aminzikzak
03-04-2008, 01:04
ایول خانومای مایا کار ...
بعد از یکسالو نیم خیلی خوبه که یادت نرفته ...
این آموزشو دیدمه ، ایول خوب از روش جلو رفتی ...
منتظر کارای بعدیت هستیم سارینا جان ...
ممنون که قوانینو رعایت کردی...
sarina_sh
03-04-2008, 08:31
تبریک میگم سارینا ی عزیز ... خیلی خوب شده ... مخصوصا آبش ...
فقط اسکلت یه کم بد رندر شده نمیدونم شاید از متریلش باشه ... بکگراند هم میتونست بهتر باشه ...
امیدوارم موفق باشی .
ممنون علی جان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکلت رو آره راست می گی یه نمه خیلی اسکلت شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](37).gif... ممنون که نظر دادی دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهاااااااااااااااااااااا
خیلی خوب دراومده ، عالیه ،جدی میگم
آبش که دیگه طبیعیه طبیعیه
اون قایق با بشکه های زیرشم خیلی خوب دراومده در کل خیلی خوب شده
انشالله شاهد کارای دیگه ی شما هم باشیم
.
.
.
ما که جم کنیم بریم دیگه ملت سه بعدی کارای خفن زیاد شدن
مرسی مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
استاد هادی که تاییدمون کنه دیگه حتما کار بدی نشده دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سه بعدی کار خفن رو که با من نبودی هادی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... من جنبه ندارم الان یهو پامیشم میرم پیکسار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی قشنگ شده. به قول این دوستمون مخصوصا آبش.
ایده جالبیه. دزد دریایی!!!!
اگه تونستی عکسهایی که برای تکسچر استفاده کردی بذار.
مرسی دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر لینکای آموزشی هستم ها[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره هر کدوم را خواستی بگو میزارم :46:
تو کتاب حتی درست کردن تکسچر ها را هم یاد میده .... البته من خودم یه جاهایی کتاب را انداختم اونور ... یه نمه دخل و تصرف کردم تو کار :31:
خیلی عالی شده.راستی اگه بگم آموزش آبی که درست کردیو بذار میذاری؟
ممنون دوست گلم :11:.... آره حتما .... مشکلی نیست برام درست می کنم آموزششو .... الان من امیدوار شدم به خودما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جدی آبش طبیعی شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول خانومای مایا کار ...
بعد از یکسالو نیم خیلی خوبه که یادت نرفته ...
این آموزشو دیدمه ، ایول خوب از روش جلو رفتی ...
منتظر کارای بعدیت هستیم سارینا جان ...
ممنون که قوانینو رعایت کردی...
سلام بر استاد امین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که پیش شما آقاپسری تری دی کار اصلا دیده نمیشم که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم امین جان من کلا بچه قانونمندی هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنون از این که نظر دادی دوست گلم :11:
ماشینت رو هم دیدم عالی شده بود یه سر هم میام نظرام رو میگم :20:
*MASTER*
03-04-2008, 10:20
خیلی قشنگ شده آفرین مخصوصا آبش . نور پردازی هم خیلی خوب در اومده مخصوصا افکت مه . منتظر کارهای بعدیت هستیم.موفق باشی.
sarina_sh
03-04-2008, 10:49
خیلی قشنگ شده آفرین مخصوصا آبش . نور پردازی هم خیلی خوب در اومده مخصوصا افکت مه . منتظر کارهای بعدیت هستیم.موفق باشی.
ممنون دوست گلم که نظر دادی:10: ....اتفاقا من گفتم چون مانیتورم عهد بوقیه یه نمه بدشده .... بازم ممنون از شما:11:
Ship Storm
05-04-2008, 11:39
سلام به همه دوستان:10:
این اولین کاریه که من می زارم امیدوارم آخریش نباشه :46:
بعد از یکسال و نیمی که با مایا کار نکرده بودم واسه اینکه چیزایی که یادم رفته یادم بیاد این تمرین رو انجام دادم البته چون خیلی تنبلی کردم یه نمه خیلی طول کشید انشالا کارای بعدی را زود به زود بزارم :27:
مثل این لامبورگینی های شما آقا پسرا خوشگل نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ولی امیدوارم در کنار شما منم یه چیزایی یاد بگیرم :20:
فقط قبلش یه توضیحاتی بدم :
این کار از روی کتاب آموزشیه و به جز مدل اسکلت بقیش رو خودم مدلسازی کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم توجه به قوانین کار گذاشتن :31::
نام نرم افزار: مایا
موتور رندر: MAYA Software
زمان مادلینگ: سر جمع فکر کنم یه 10 ساعتی شده باشه
زمان رندرینگ : 5 دقیقه:31:
راستی این کتاب برای کسایی که عین من مبتدی هستن خیلی خوبه ... منتظر نظراتتون هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wire :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا عالی بود کارت حرف نداره این آب دریا خیلی باحاله خیلی خوب طراحی شده :11:
پیروز باشی سارینا خانوم گل :10:
SSS_HHH_OOO
05-04-2008, 12:21
اگه برات ممکنه تکسچر اون چوب ها رو بذار.ممنون.
sarina_sh
05-04-2008, 14:52
واقعا عالی بود کارت حرف نداره این آب دریا خیلی باحاله خیلی خوب طراحی شده :11:
پیروز باشی سارینا خانوم گل :10:
ممنون حامد جان از این که نظر دادی :10:.... موفق باشی :40:
حتما .... در اولین فرصت براتون آپلود می کنم و میزارم ... شاد باشید :11:
:5:سلام برو بچس
دماغتون چاغه ؟
.
.
.
انشاا... لاغر نشه________ خوب دیگه این لوس بازس ها بسه :2:
بعدا می بینمتون:27:
sarina_sh
05-04-2008, 19:34
:5:سلام برو بچس
دماغتون چاغه ؟
.
.
.
انشاا... لاغر نشه________ خوب دیگه این لوس بازس ها بسه :2:
بعدا می بینمتون:27:
هان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان اینا چی بود شما گفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sarina_sh
05-04-2008, 19:44
خدمت شما : بافت کلک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بافت بشکه ها :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه سری از بافت ها رو هم تو فوتوشاپ براساس شکل uv ها برش دادم اگه خواستید اونا را هم میزارم .... موفق باشید
reza-mx-3d
05-04-2008, 19:55
آره خیلی خوب شده منم این کتاب رو داشتم ولی تا نیمه ادامه دادم. ولی کارت عالیه.
من تازه عضو شدم خیلی وارد نیستم.
sarina_sh
05-04-2008, 20:12
آره خیلی خوب شده منم این کتاب رو داشتم ولی تا نیمه ادامه دادم. ولی کارت عالیه.
من تازه عضو شدم خیلی وارد نیستم.
به این انجمن خو ش اومدین و ممنون از اینکه نظر دادی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... آره منم تا نیمه هی ولش می کردم فصل مدلسازیشو فقط کامل از روی کتاب رفتم و بقیه قسمتا رو خودم انجام دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... موفق باشی دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عــــــ..ـــــــ...ــــــــ ..ــــــــالی شده . من که خیلی حال کردم. از آبش خیلی خوشم اومد و اون فانوس. آدم رو میبره تو رویا.
خدمت شما : بافت کلک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بافت بشکه ها :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه سری از بافت ها رو هم تو فوتوشاپ براساس شکل uv ها برش دادم اگه خواستید اونا را هم میزارم .... موفق باشید
ممنون از تکسچر هایی که گزاشتید
SSS_HHH_OOO
05-04-2008, 22:22
دستت درد نکنه.
sarina_sh
05-04-2008, 22:23
عــــــ..ـــــــ...ــــــــ ..ــــــــالی شده . من که خیلی حال کردم. از آبش خیلی خوشم اومد و اون فانوس. آدم رو میبره تو رویا.
به به آروین .... خداییش روحیه میدین به آدم با نظراتتون :20: .... الان من شارژ شدم هی برم کار کنم :8:.... ممنون که نظر دادی:11:
ممنون از تکسچر هایی که گزاشتید
خواهش می کنم :20:
این نتایج مسابقه را کی میدن تا تو به ما شیرینی بدی :27:
خواهش می کنم :20:
این نتایج مسابقه را کی میدن تا تو به ما شیرینی بدی :27:
شما بجای اینکه برید حرفای تخیلی بزنید :31: :31: بهتره برید جاش کاره بعدیتونو شروع کنید که باز نره برای یکساله دیگه :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
sarina_sh
05-04-2008, 22:45
باور کن اینم به خاطر تلنگرای تو بود که تمومش کردم ... استاد ابهت داره حرفات آدم میترسه میره کار می کنه هی
به به آروین .... خداییش روحیه میدین به آدم با نظراتتون :20: .... الان من شارژ شدم هی برم کار کنم :8:.... ممنون که نظر دادی:11:
منتظر کارای بعدی شما هستیم:20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.