ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد Player - حرفه ای ها بیان تو

dogtag
02-04-2008, 16:58
سلام
من یه سوال دارم که فکر کنم کسی نتونه جواب بده
می خواستم بدونم که یه Video Player چجوری نوشته میشه
یا یه سورس ازش بدید تا آنالیزش کنم و بفهمم که چجوری چند مگ کاراکتر که محدود به 256 کاراکتر است توسط اون برنامه پردازش میشه و ازش صدا و تصویر sync پدید میاد

ممنون

عــــلی
03-04-2008, 12:04
سلام دوست عزیز خسته نباشی.
این یه فلوچارت از برنامه Video Player هست خوب باید بدونی که نرم افزار ویدئو پلایر فیلم ها رو به صورت عکس عکس میخونه و به سرعت نرمال اون رو نمایش میده.
ابتدا امتحان می کنه که آیا این فایل قابل اجرا هست یا نه که اگه به جلوتر نگا کنی میبینی که یه حلقه داره و تا زمانی که عکس بعدی وجود داشته باشه اجرا میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی و سر بلند.

dogtag
03-04-2008, 12:20
خب اگر بخواد pixel به pixel صفحه رو save کنه که حجم فایل خیلی خیلی خیلی زیاد میشه!
ممنون برای اون چارت ولی کسی سورسی چیزی نداره؟

KhepeleSibilo
06-04-2008, 09:59
ذخبره پيكسل به پيكسل ميشه AVI هاي قديمي كه حجم فوق العاده بالايي داشتن و در حقيقت BMP هاي رو پشت سر هم دخيره مي كردن
الان براي فشرده سازي عكسها توو MPEG از روش JPEG استفاده ميشه و اون به صورت فريم هاي پشت سر هم هم بست دادن،يعني به فرض تغييرات ذخيره ميشه ... توو DIVx و بقيه هم روشها فشرده سازي فرق مي كنه .
فايده دونستن اين روشها چيه ؟ اگر مي خواين اونها رو خش كنين كه عملا بايد از چيزي كه خودشون دادن استفاده كنين تا سرعت پخش اون خوب باشه. اما اگر مي خواين خودتون فرمتي بسازين صرفا دونستن كلي اين موضوع بس هست ...