مشاهده نسخه کامل
: firmware برایmp3 player های leono ؟
matata_f2002
02-04-2008, 13:00
سلام دوستان
من یه mp3 player دارم با مارک leono مدلش g-320
میخواستم ببینم برای این مدل firmware وجود داره اگه کسی داره لطفا لینک بده واسه دانلود
البته باید بگم به سایتش رفتم ولی اصلا هیچی نداره و نصف لینکاش خرابه :41:
ممنون از همه
سلام دوستان
من یه mp3 player دارم با مارک leono مدلش g-320
میخواستم ببینم برای این مدل firmware وجود داره اگه کسی داره لطفا لینک بده واسه دانلود
البته باید بگم به سایتش رفتم ولی اصلا هیچی نداره و نصف لینکاش خرابه :41:
ممنون از همه
گشتم نبود
نگرد نیست
matata_f2002
03-04-2008, 11:37
یعنی باید بندازمش دور؟
اینا اصلا پشتیبانی نرم افزاری نداره؟
یه فیرم ور مشابه واسش نیست؟
خیلی از دوستان مشکل مشابهی دارن ... مدلهای متفرقه ، سریعتر خراب میشن و ضمنا گارانتی و خدمات و پشتیبانی ضعیف تری دارند .. در نتیجه همیشه این مشکل پیش میاد ...
دوست خوبمون توی این پست ، آدرس و شماره تلفن مرکز خدمات Leono رو داده ... یه چک بکن ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه باز هم نتیجه نگرفتی ، آخرین راه حل اینه که دستگاه رو باز کنی و شماره روی چیپ و مدل قطعات داخلی رو بگی تا شاید بشه firmware های اصلی تری که مربوط به شرکت اصلی سازنده قطعاتش هست رو پیدا کرد ....
خیلی از دوستان مشکل مشابهی دارن ... مدلهای متفرقه ، سریعتر خراب میشن و ضمنا گارانتی و خدمات و پشتیبانی ضعیف تری دارند .. در نتیجه همیشه این مشکل پیش میاد ...
دوست خوبمون توی این پست ، آدرس و شماره تلفن مرکز خدمات Leono رو داده ... یه چک بکن ...
اگه باز هم نتیجه نگرفتی ، آخرین راه حل اینه که دستگاه رو باز کنی و شماره روی چیپ و مدل قطعات داخلی رو بگی تا شاید بشه firmware های اصلی تری که مربوط به شرکت اصلی سازنده قطعاتش هست رو پیدا کرد ....
خیلی ممنون سیمور جان که لینک رو گذاشتی
من خودم میخواستم بزارم که دیدم شما گذاشتی
البته شمارش عوض شده
این شماره جدیدش
02166968636
مرکز خدمات گارانتی تهران سیستم (لئونو)
matata_f2002
04-04-2008, 17:32
دوستان عزیز از همتون ممنونم
پس فقط باید رفت نمایندگی
کاش فیرم ور داشت که بشه اپدیتش کرد
خواستم بدونم چطور میشه firmware رو نصب کرد اصلا بعد از گرفتن firmware باید چه کرد؟
firmware یه برنامه ساده اس بصورت exe ... شما دانلودش می کنی ؛ دستگاهت رو وصل می کنی به کامپیوتر و بعدش اجرا می کنی اش ... فقط توجه کن که بهتره فقط وقتی که واقعا لازمه firmware رو آپدیت کنی و اگه مشکل خاصی وجود نداره ، بذاری به حال خودش باشه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.