ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجيب خطای 403 در دسترسی به انجمن!

Ultimator
02-04-2008, 10:05
سلام دوستان شما رو به خدا لطفا کمک کنيد نميدونم چی شده من به هيچ کدوم از صفحات انجمن دسترسی ندارم به هر آدرسی از انجمن که ميرم ارور 403 و 404 رو با هم ميده !!!
ForbiddenYou don't have permission to access / on this server.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. --------------------------------------------------------------------------------Apache/1.3.37 Server at forum.p30world.com Port 80

در ضمن ايرانسلم رو وصل کردم به laptop از اينترنت اون استفاده ميکنم این ارور رو میده ، به خط اينترنت ديگه اي دسترسی ندارم چه خبر شده ؟؟!!!چرا forbiden مگه من چيکار کردم ؟ !!! بخدا کاره بدی نکردم !!!! عمريه تو انجمن برنامه نويسی مثل آدم دارم فعاليت مثبت ميکنم!نکنه يکی ديگه با اين ip يه غلطی کرده من ناکار شدم ؟؟!!!!!!!

ip من الان اينه 85.185.37.3 لطفا مديران گرامی يه چک کنند ببينند کاريش نکرده باشن ! فقط لطفا سريعتر يکاريش بکنيد همه تو انجمن net. منتظر منن!!!

موضوع مهم : الان که دارم اين پست رو ميدم معنيش اين نيست که مشکلم حل شده !!! با يه چيزايی وصل شدم ( پر و سکی)!!! يعنی هنوز هم همون مشکل رو دارم فقط با همين چيزا (!) ميتونم دسترسی پيدا کنم
فقط لطف کنيد زودتر !!! من همينجا وايسادم منتظرم!!

Ultimator
02-04-2008, 10:17
يه چيز ديگه تو صفحه ی اصلی p30 اينو ميگه

دسترسي غير ممكن!

Forbidden Err 403

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

KambiaZ
02-04-2008, 10:20
سرور هاش مشکل داره ...
فک کنم برای اینه که سرور هاش ایرانی هست ...
تا یه ذره ترافیک یهو زیاد بشه ...
ارور می ده ...

The Punisher
11-05-2008, 13:20
منم همین مشکل رو دارم ولی بعد از یه هفته هر کار می کنم درست نمی شه از صد جا هم تست کردم.... کار نمی کنه.... می شه یه کمک کنین...

Sina
12-05-2008, 21:30
سلام
ip ای که شما دادین هیچ مشکلی برای دسترسی به سایت نداره
لطفا ای پی خودتون رو وقتی نمیتونید سایت رو ببینید پیدا کنید و برام بفرستید تا من چک کنم
ممنون

Ultimator
13-05-2008, 00:58
ممنون سینا خان این موضوع مال مدتی قبله که چند روز بعد مشکل رفع شد .