PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در ارتباط با کارت dvr

sajad62
02-04-2008, 00:58
:20:با سلام من یک کارت dvr مدل jmk ,sk2000s 4کاناله (4صدا 4تصویر) دارم. برای انتقال تصویر به یک شهر دیگر از طریق اینترنت باید چه تنظیماتی در قسمت محل دوربین ها(سرور) و چه تنظیماتی در قسمت کلاینت انجام بدهم لطفا مرا راهنمایی کنید

برای اینکه کامپیوتر (سیستم دوربین مداربسته) در ساعت خاصی به طور اتوماتیک شروع به ضبط تصاویر بکند و در ساعت خاصی خاموش شود مرا راهنمایی کنید

:41:

saeeded
09-04-2008, 12:33
:20:با سلام من یک کارت dvr مدل jmk ,sk2000s 4کاناله (4صدا 4تصویر) دارم. برای انتقال تصویر به یک شهر دیگر از طریق اینترنت باید چه تنظیماتی در قسمت محل دوربین ها(سرور) و چه تنظیماتی در قسمت کلاینت انجام بدهم لطفا مرا راهنمایی کنید

برای اینکه کامپیوتر (سیستم دوربین مداربسته) در ساعت خاصی به طور اتوماتیک شروع به ضبط تصاویر بکند و در ساعت خاصی خاموش شود مرا راهنمایی کنید

:41:

اون شخصی که dvr رو به شما فرخته بایس نرم افزار مدیریت دوربین های مداربسته رو هم می داد... متداولترینش dgnet server هستش که همه امکانات از قبیل ظبط تصاویر ... انتقال تصویر و ... رو داره و اگه شما بخواهید تصاویرتون رو از طریق اینترنت انتقال بدین یکمی کار زیاد میبره بهترین راهش اینه که از طریق مودم به مودم کانکت شی تصاویرتو از هرجایی که دلت خواست بگیری