PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین گجتهای سایدبار ویندوز ویستا

modernamir
01-04-2008, 22:47
نظرتون چیه بهترین گجتهایی رو که می شناسیم و خیلی کارمون رو راه می ندازه با عکس و چگونگی کار کرد،معرفی کنیم تا بقیه هم بتونند از اونها استفاده کنند. چون ممکنه توی جستجو در Live Gallery چیزهای جالبی از دست آدم در بره یا اینکه توضیحات اون گجت کامل نبوده باشه. اگه لینک دانلودش هم باشه بهتره ،البته احتمال داره که بعداً لینکها توی سایت Gallery Live تغییر کنه.

modernamir
01-04-2008, 22:50
Now Playing
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این گجت که امکان پیشتیانی از نرم افزارهایی مثل مدیاپلیر، وینمپ، مدیامانکی، iTune و ... داره، امکان کنترل پخش موسیقی توسط نرم افزار مورد نظرتون را از طریق سایدبار به شما می ده. به علاوه امکان دیدن آلبوم آرت، متن ترانه، پلی لیست و امکانات دیگر را هم به شما می ده.

modernamir
01-04-2008, 22:53
App Launcher

این گجت اجازه قرار دادن میانبرهای مختلف برای پوشه ها، برنامه ها و فایلها را میده.

amir_motevaledemeh
02-04-2008, 21:02
اینم تقویم فارسی به عنوان یک گجت روی ساید بار:46:

mrmmnb
02-04-2008, 21:24
خیلی جالبه امیدوارم همینطور ادامه بدید منم اگه چیز جالبی گیرم بیاد معرفی میکنم توی سایت ماکروسافت بود فکر کنم همه اینا هست ولی توضیحات انگلیسی داره که شاید خیلا از جمله خودم سر در نیارن و بعد تست بتونند بگن چی هست وجالب هست یا نه

modernamir
03-04-2008, 00:26
اینم تقویم فارسی به عنوان یک گجت روی ساید بار:46:

دستت درد نکنه، چیز باحالی بود، اگه اینجور مواقع اسم یا لینک رو هم بنویسید خیلی بهتر میشه.
لینک این گجت:

Khorshidi Calendar

modernamir
03-04-2008, 00:31
Love Meter
این یه گجت با مزه، کارش اینه که اسم دو نفرو بهش می دید، بعد اینم میگه اون دو نفر چقدر به هم میان.

huti_421
04-04-2008, 14:50
خیلی ممنون از حضور گرفمتون تو این تاپیک امید وارم باز هم این جور مسائل ادامه پیدا کنه من که کل گالری رو گشتم فقط گوگل سرچ رو پسندیدم ولی اینطور که معلومه چیزای زیادی هست !!!

amir_motevaledemeh
04-04-2008, 16:49
Love Meter
این یه گجت با مزه، کارش اینه که اسم دو نفرو بهش می دید، بعد اینم میگه اون دو نفر چقدر به هم میان.

چشم دوست خوبم:11:
این Love Meter خیلی باحاله:46:مال منو %91 زد:31:

amir_motevaledemeh
04-04-2008, 17:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با این گجت میتونید سیستمو خاموش و یا در حالت قفل و یا آماده باش قرار دهید محافظ روی دکمه ها و ساعت از کاری دیگه این گجته

amir_motevaledemeh
04-04-2008, 17:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه از دست کسی دلخوری دلخوریتو روی این گجت خالی کن:46:اول اسم طرفو روش بنویس و تا میتونی بهش سوزن بزن:46:

amir_motevaledemeh
04-04-2008, 17:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گجت مدیاپلیر که خودم خیلی دنبالش بودم موزیکتونو از سایدبار میتونین گوش بدین

modernamir
04-04-2008, 23:20

Belle Rose
این گجت کاری نمی‌کنه، فقط یک دسته گل رز خوشگل به سایدبار اضافه می‌کنه. اگر قراره شخص خاصی بیاد پیشتون می‌تونید چندتا از این گجت را روی صفحه قرار بدید.

modernamir
05-04-2008, 00:02
EasyUSB
کار جداکردن درایوهای USB‌از کامپیوتر رو آسون می‌کنه.

modernamir
05-04-2008, 19:54
م:11:
این Love Meter خیلی باحاله:46:مال منو %91 زد:31:

تبریک می گم.:11: ولی بامزه است، برای خیلی از زوجهایی که می‌شناختم، امتحان کردم نتیجه در اکثر مواقع درصد خوبی داشت، اما وقتی با موارد بی ربط آزمایش کردم، جوابهایی با درصد کم رو نشون می‌ده.

dogtag
05-04-2008, 20:12
شيوه ي كارش 1 كم ساده است. اگر يه چيز عجيب بود بهتر بود:
اگر هر كدوم ار حرف هاي كلمه ي "valentine" تو اسم شما يا طرف تان باشه 2 امتياز مي گيريد و آخرش تقسيم ميشه به طول اسم هر دو تون رو هم

يعني اگر اسم هر دو تون a باشه ميشه 100 و اگر b باشه مي شيد 0