مشاهده نسخه کامل
: عنوان خطا در سیستم
majid16367
01-04-2008, 20:44
سلام دوستان
چند روزه که من مشکلی پیدا کرده ام .... پیغامهایی مشابه این پیام گاهی میاد رو صفحه و گاهی هم سیستم هنگ می کنه و مدتی بعد بالا می آید و یا برنامه را با مکث طولانی اجرا می کنه ...
امروز هم موقع اجرای بازی هنگ کرد و شاید 7-8 بار ری استارت می کرد اما قبل از مرحله wellcome دوباره ری استارت می کرد تا بالاخره بالا آمد
این هم پیغام :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
majid16367
01-04-2008, 20:49
لازم به ذکر :
سیستم دوئال کور 2160 با رم 1 و گرافیک 512 و سرعت 1.8
djsystem
02-04-2008, 13:26
man farsi nadaram
inaro bekhon fekr konam moshkelet hal beshe
1.make bios setting default
2.install hardware driver
3. Memory parity issues. If the problem appears after installing new memory, the memory in question may be faulty or not of the correct type for the motherboard in question. (This may go hand-in-hand with other problems such as random lockups, too.)
4.The LargeSystemCache Registry tweak and ATI video adapters. One peculiar set of circumstances that has been observed on multiple machines with ATI video adapters and more than 512MB of memory involves the LargeSystemCache Registry setting, a DWORD entry found in HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSe ssion ManagerMemory Management. This setting governs the amount of memory set aside by the system for certain kernel processes. If it's set to 1 (which allegedly improves performance on systems with more than 512MB of memory), it can cause data corruption on some systems, and produce the "Delayed Write Failed" error. Try resetting it to 0 if it's been set.
majid16367
02-04-2008, 14:09
کسی می تونه ترجمه کنه !!!!!!
باز هم ممنون از راهنمائیت
amirgooran
02-04-2008, 14:29
1.تنظیمات بایوس را به حالت بازگردانید
2.درایور سخت افزار را کنید
3.ممکن است این مشکل به خاطر نصب دو و یا چند مموری رم با هم باشد،ممکن است رم نصب شده خراب باشد یا اینکه با مادربرد شما سازگاری نداشته باشد
4.تنظیمات رجیستری مربوط به LargeSystemCache به همراه کارت گرافیک های ATI :یکی از مشکلات عجیبی که پیش می آید هنگام استفاده از کارت گرافیک ATI و حافظه رم بالاتر از 512 است.در این آدرس از رجیستری:
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlSe ssion ManagerMemory
مقدار استفاده از حافظه رم توسط برخی پروسس های سیستم رو مشخص می کند،اگر این مقدار یک باشد،سبب اشکالاتی در سیستم می شود و باعث خطای Delayed Write Failed می شود.پس این مقدار را صفر کنید.
majid16367
02-04-2008, 14:42
توی این یکی دوماهه مشکلی نداشتم . اون مقادیر را هم نگاه کردم و همگی صفر بود ...
کارت گرافیکم هم جی فورس 7300 هست .
mahdi7610
02-04-2008, 15:26
توی این یکی دوماهه مشکلی نداشتم . اون مقادیر را هم نگاه کردم و همگی صفر بود ...
کارت گرافیکم هم جی فورس 7300 هست .
سلام دوست عزیز
من این مشکل را چند بار برسی کردم . متاسفانه این مشکل دلایل خیلی زیادی داره .
و گاها به این راحتی ها برطرف نمی شه . و فهمیدن این که این مشکل دقیقا از کجاست کار سختی هستش .
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.