ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mp3 (خراب شدن - خریدن - لوازم جانبی)؟؟؟؟

ahmad_r
31-03-2008, 06:03
سلام دوستان

من چند وقت پیش یه mp3 (مدل دیسکاوری بدون گارانتی) خریدم که یکماه نشده خراب شد به این صورت که در ابتدای کار روی hello گیر می کنه و بالا نمی آد.

اولا می خواهم ببینم اصولا تعمیر داره یا نه ؟؟؟

حالا دوباره پول جمع کردم که یکی دیگه بخرم. می خواهم ببینم در حال حاضر مارک خوب (در بازار اصفهان) چی موجود هست؟؟؟ و همچنین با توجه به نیازهای من پیشنهاد نوع بدید:

ظرفیت 2GB - کیفیت صدای و ضبط مطلوب - (ترجیحا) رادیوی قوی - شارژ با باطری نیم قلمی (مهم) - ضمانت معتبر - (ترجیحا) بلند گو (نمایش عکس و ebook مهم نیست) ==> 60 تومان
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
چگونه می توان mp3 را به دستگاه پخش متصل نمود؟؟؟ (اسم قطعه و حدود قیمت؟)

دستگاهی وجود دارد که بتوان در مسافرتها با اتصال به mp3 به عنوان پخش کننده صدا (بلند گو) مورد استفاده قرار گیرد؟ (مثل mp4 ها که بلندگوی داخلی دارد) نمی دانم متوجه منظورم شدید یا نه

ضبط کردن صدا به صورت میکروفن کوچک قابل نصب روی پیراهن ؟؟؟ (اسم قطعه و حدود قیمت؟)
آیا برای مورد بالا لازم است mp3 ورودی خاصی داشته باشد؟ (در صورت مثبت بودن جواب چند mp3 که دارای این ویژگی باشند را ذکر کنید)

با تشکر

seymour
31-03-2008, 11:55
مدلهای متفرقه همیشه همینطور هستن ، یعنی عملا " یه بار مصرف " هستن ؛ بخاطر کیفیت پایین سخت افزار ... ضمن اگه مشکلشون سخت افزاری باشه ، تعمیرشون هم به صرفه نیست ... اما اگه نرم افزاری باشه شاید بشه یه کاری کرد ... در حد اینکه مثلا یه بار فرمتش کنی (FAT) ... این کار رو تا حالا انجام دادی یا نه؟

Mp3 player مثل هر وسیله پخش صوتی ، یه پورت خروجی صدا داره ؛ بنابراین کافیه با یه فیش هدفونی (دو سر هدفون - 200 تومن قیمتشه) وصلش کنی به یه دستگاه پخش که ورودی audio داره ... مثلا به اسپیکر - یا ضبط ماشین (اگه ورودی داره) ... خیلی ساده ...

یه نوع کاست هست که در واقع کاست نیست ، بلکه یه فیش داره که وصل میشه به mp3 player ... حالا کافیه این کاست رو بذاری توی ضبط ماشین .... و وقتی که Mp3 player شروع به پخش می کنه ، از بلندگوهای ماشین صداش پخش میشه ... قیمتش هم در حد 1500-2000 تومنه ... بهش اصطلاحا میگن car kit

خیلی از Mp3 player ها خودشون میکروفون داخلی دارن و نیازی به میکروفون اضافه ندارن ... اما طبیعتا اگه بخوای واسه افزایش کیفیت از میکروفون های جداگانه استفاده کنی ، باید دستگاهت Mic in داشته باشه ؛ یعنی ورودی میکروفون ... خیلی از مدلها این قابلیت رو ندارن ... بعضی هاشون Line in دارن که یه چیزی شبیه mic in هستش با این فرق که میکروفون مربوطه باید یه قطعه خاص داشته باشه تا بتونه از این پورت استفاده کنه ... فکر کنم در حد 20 تومن باشه .. طبعیتا یه راه دیگه اینه که از voice recorder استفاده کنی بجای Mp3 player ...

ahmad_r
03-04-2008, 06:09
seymour جان خیلی ممنون
توضیحاتت خیلی بدردم خورد. اون Mp3 خرابه هم بعد از اتصال به پورت usb اصلا شناسایی نمی شود منم بی خیالش شدم

nero7
04-04-2008, 23:41
خواستم بدونم چطور میشه firmware رو نصب کرد اصلا بعد از گرفتن firmware باید چه کرد؟

seymour
07-04-2008, 18:46
در این پست جواب دادم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید