مشاهده نسخه کامل
: مشکل با Dll در Vs2008
MohammadJavad.T
30-03-2008, 19:00
سلام به همه دوستان امیدوارم تعطیلات خوبی رو تا این لحظه پشت سر گذاشته باشین
دو تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
من برنامه خودم رو تو vb9 به همراه کلاسش کامپایل میکنم ولی نمیدونم چرا DLL رو بهم نمیده
حتی تو toolbox هم میاد ولی موقه save کردن بهم DLL رو نمیده . از اون طرف هم DLL های رو که تو Vb8
نوشته بودم اینجا نمیتونم choose items کنم و ازشون استفاده کنم نمیدونم مشکل از چی .... راستی build هم کردم ولی نشد.
سوال دوم هم این که چطور میتون یه property رو از یه کنترل مخفی کنم یه جا خونده بودم که با shadowing میشه
این کار رو کرد ولی هر کار کردم نشد
Ultimator
30-03-2008, 21:44
یعنی چی dll رو نمیده ؟ منظورت کجاست ؟ تو Release ?
MohammadJavad.T
31-03-2008, 19:28
یعنی اینکه dll رو تو Release و Debug
بهم نمیده...
MohammadJavad.T
01-04-2008, 01:07
دوباره سلام
کسی نیست که بهم کمک کنه . نمیدونم چرا این دی ال ال رو بهم نمیده ...
MohammadJavad.T
01-04-2008, 01:43
کلاسم رو تو یه project دیگه جدا نوشتم
بهم dll رو داد :18:
Ultimator
01-04-2008, 10:26
خوب این که واضحه!!! یک project یک exe یا dll تحویل میده شما 50 تا کلاس دیگه هم بنویسی همینه !!
من اولش فکر کردم شما compiled dll رو به عنوان refrence اضافه کردی ، خودمم تعجبیدم !!! چرا Dll نمیده ؟؟؟!!! :31:
در کل هر وقت خواستید کلاستون با کلاس شه (DLL) ! باید تو یه پروژه ی دیگه از همون solution اظافش کنید و اون پروژه رو refrence کنید یا به صورت جدا به عنوان یک class library کامپایل کنید و dll حاصله رو استفاده کنید.
سلام
سوال دوم هم این که چطور میتون یه property رو از یه کنترل مخفی کنم یه جا خونده بودم که با shadowing میشه
این کار رو کرد ولی هر کار کردم نشد
میخواهید مخفی شود و دیده نشود؟
بعد از وراثت گیری از کلاسس کافیست متد را Override یا Overload کنید وخصوصیت زیر را به آن اضافه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر متد پایه قابل Override باشد باید از کلمه Overrides استفاده کرد، در غیر اینصورت باید از Overloads استفاده کرد.
مثلاً اگر کنترلری داشته باشیم، خصوصیت BackColor قابل Override است پس چنین مخفی اش میکنیم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
Ultimator
07-04-2008, 15:42
سلام ،
ممنونم h2 خان ، لطف کردی .
راستی دلمون برات تنگ شده بود ، اميدوارم مثل قبل ما رو مورد لطف خودت قرار بدی .
سلام
راستی دلمون برات تنگ شده بود.همچنین!
با وجودی که هیچ دیدار مستقیمی با هیچ یک از اعضا نداشتم ولی واقعاً دلم میخواست زودتر بتوانم و سری به سایت و حداقل آواتار بروبچ بزنم. :31::10:
جمیعاً موفق باشید.
MohammadJavad.T
07-04-2008, 17:15
سلام استاد
ممنون از راهنمایت ایول:46:
نیما راست میگه خیلی دلمون برات تنگ شده بود .:10: :40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.