ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست راهنمایی در مورد قفل سی دی(فقط برای کسب اطلاع)

szr
30-03-2008, 12:42
با سلام و عرض ادب
این تاپیک رو در مورد تاپیک قبلی که بسته شد می زنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اولا ممنون از تذکر دوستان و معذرت که مجددآ می پرسم.
دومآ این مجموعه (هر دو بخشش) برای خودمه و دنبال این نیستم که بخوام کپیش کنم و در اختیار کس دیگه قرار بدم.
من هر وقت سی دی که می گیرم اگر قفلی روش باشه سعی می کنم کپیش کنم (فقط برای اینکه بیبینم می تونم یا نه)
اینم که اینجا پرسیدم برای اینکه تا حالا اینو ندیده بودم و فقط می خواستم اطلاعات خودم بیشتر بشه.
اگر ملاحضه نمایید بنده سوالات دیگه ای هم کرده بودم.....

می خواستم بدونم از چه قفلی در این سی دی استفاده شده ؟
وجود برنامه CDRWIN در شاخه َُASPI برای چیست؟
چرا فیلمهاش را نمی شه جدا از خود برنامه نگاه کرد منظورم اینه که فیلمهشو فقط تو خود برنامه می شه دید!

حال....
اگر می شه جواب باقی سوالاتم را بدهید.

با تشکر

hakhamanesh
30-03-2008, 13:34
اسم قفلش كه در خود سي دي هست-----> CopyStop
برنامه CDRWin فقط جهت رفع مشكل ASPI در ويندوز 98 هست.
علت اينكه فيلمها رو هم نميتونيد جداگانه اجرا كنيد اين هست كه فيلمها تماما Encrypt شدن و تنها از طريق اتوران خود برنامه Decrypt ميشن.

NoneForce
30-03-2008, 13:36
سلام

وقتي تاپيكي بسته ميشه ممكنه يكي از دلايلش رعايت نكردن قوانين باشه.
تاپيك قبلي شما به همين دليل بسته شده، شما دوباره اومديد در اون مورد تاپيك ايجاد كرديد، اين يعني چي؟!!!
حتما وقتي اين هم بسته بشه باز يه تاپيك ديگه و ...

جواب سوالات :‌
1- ...
2- براي Update كردن ASPI
3- تا حالا با Camtasia كار كرديد، وقتي باهاش كپچر مي گيريد ميتونيد با Codec خودش فايل را فشرده كنيد، نتيجه يك فايل Avi است، ولي روي سيستم مقصد براي نشان دادن اون بايد حتما Codec را نصب كنيد.
اينجا هم يه چيزي شبيه مثال بالا اتفاق مي افتد.

szr
30-03-2008, 15:38
اسم قفلش كه در خود سي دي هست-----> CopyStop
برنامه CDRWin فقط جهت رفع مشكل درايور هاي ASPI در ويندوز 98 هست.
علت اينكه فيلمها رو هم نميتونيد جداگانه اجرا كنيد اين هست كه فيلمها تماما Encrypt شدن و تنها از طريق اتوران خود برنامه Decrypt ميشن.

تشکر از راهنمایتان.

سلام

وقتي تاپيكي بسته ميشه ممكنه يكي از دلايلش رعايت نكردن قوانين باشه.
تاپيك قبلي شما به همين دليل بسته شده، شما دوباره اومديد در اون مورد تاپيك ايجاد كرديد، اين يعني چي؟!!!
حتما وقتي اين هم بسته بشه باز يه تاپيك ديگه و ...

جواب سوالات :‌
1- ...
2- براي Update كردن ASPI
3- تا حالا با Camtasia كار كرديد، وقتي باهاش كپچر مي گيريد ميتونيد با Codec خودش فايل را فشرده كنيد، نتيجه يك فايل Avi است، ولي روي سيستم مقصد براي نشان دادن اون بايد حتما Codec را نصب كنيد.
اينجا هم يه چيزي شبيه مثال بالا اتفاق مي افتد.

... جان شرمنده اگه زياد حرف زدم ;)

تشکر از راهنمایتان....
به علت رعایت نکردن قانون شماره 12 انجمن بود ،بنده هم که عرض کردم برای چی دوباره تاپیک زدم.
باز هم از راهنمای هر دوی شما کمال تشکر را دارم.

خوش و خرم باشید