moz
30-03-2008, 09:38
سلام به همه ی عزیزان
امروز یه ترفند توپ واستون دارم
شما می تونید با این ترفند بدون اینکه مسنجر بر روی گوشی نصب کنید آی دی تون رو باز کنید و یا حتس ایمیل هاتون رو بخونید :18:
برای این کار ابتدا به قسمت مرورگر گوشیتون رفته و سپس به آدرس زیر بروید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا می بینید که به سایت یاهو رفته اید
شما با رفتن به قسمت مسنجر و تایپ آی دی و پسوردتان می توانید آی دی تون رو باز کنید و به چت با اد لیستاتون بپردازید
و یا با رفتن به قسمت ایمیل و تایپ آی دی و پسوردتان می توانید ایمیل خود را چک کنید
و همچنین می توانید از دیگر قسمت های یاهو استفاده کنید
من این سایت رو به کسانی که اینترنت پر سرعت ندارند و برای چک کردن ایمیلشان با مشکلات فراوانی رو به رو هستند نیز پیشنهاد می کنم
نظر یادتون نره
یا علی
موفق باشید:11:
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز یه ترفند توپ واستون دارم
شما می تونید با این ترفند بدون اینکه مسنجر بر روی گوشی نصب کنید آی دی تون رو باز کنید و یا حتس ایمیل هاتون رو بخونید :18:
برای این کار ابتدا به قسمت مرورگر گوشیتون رفته و سپس به آدرس زیر بروید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا می بینید که به سایت یاهو رفته اید
شما با رفتن به قسمت مسنجر و تایپ آی دی و پسوردتان می توانید آی دی تون رو باز کنید و به چت با اد لیستاتون بپردازید
و یا با رفتن به قسمت ایمیل و تایپ آی دی و پسوردتان می توانید ایمیل خود را چک کنید
و همچنین می توانید از دیگر قسمت های یاهو استفاده کنید
من این سایت رو به کسانی که اینترنت پر سرعت ندارند و برای چک کردن ایمیلشان با مشکلات فراوانی رو به رو هستند نیز پیشنهاد می کنم
نظر یادتون نره
یا علی
موفق باشید:11:
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید