PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک!

Mohandes_mansour
30-03-2008, 05:14
:10:من می خوام تمام اطلاعات لازم برای نوشتن سیستم عامل ویندوز رو داشته باشم .حالا چه لینوکس باشه چه چیزی مثل اکس پی.
ولی نمی دونم باید از کجا شروع کنم .دقیقا چه چیزایی رو باید بدونم
از کی کمک بگیرم.
فکر کنم واضح باشه .کمکم کن . خیلی دس تنهام...

symk
30-03-2008, 16:47
باید از C , C++ , Assembly, ... شروع و ادامه بدی .

Mohandes_mansour
30-03-2008, 18:36
:11:
باید از C , C++ , Assembly, ... شروع و ادامه بدی .

دوست عزیزم...
میشه یکمی بیشتر برای من توضیح بدید ؟؟؟
:19:
اگر میشه یه مقاله ای چیزی برای من پیدا کنید...:11::31:
خیلی ممنونم..:40:

mohammadhajihosseiny
31-03-2008, 09:58
اگه ميخواي كه يك سيستم عامل بنويسي پيشنهاد ميدم كتاب سيستم عامل نوشته تننبام (Tanenbam)را تهيه كن و بخون. مشخصات و كارهايي كه يك سيستم عامل بايد بتواند انجام دهد در اين كتاب بطور خلاصه امده. بعد از اون اگه واقعا تصميم داشتي ادامه بدي مطالب و گفته هاي اون كتاب رو با اسمبلي يا ++c برنامه نويسي كن

Mohandes_mansour
31-03-2008, 16:38
مي دوني من تظاهر ندارم فقط مي خوام كاملا بفهمم سيستمهايي كه باهاشون كار مي كنم چه جوري نوشته شدن و طرز كارشون چه جوريه؟شايد سالها بعد يكي هم سوال خودمو از خودم پرسيد دوست دارم بتونم توجيهش كنم.من سليقه كاريم خيلي خوبه فقط راهش رو بلد نيستم كه تمام كار همينه.فكر كنم اگه ياد بگيرم بتونم يه ويندوز خيلي ناز 120 سال ديكه بسازم كه خودت تشويقم كني.به هر حال من هرگز نا اميد نمي شم.براي تو هم آرزوي موفقيت دارم.بهم گفتن مي تونم از برنامه cygwinبراي نوشتن استفاده كنم ولي شرمندگيم از اينه كه اصلا اين برنامه رو نميشناسم.كمكم مي كني؟ مي توني بهم نوشتن برنامه command .com رو ياد بدي؟
از بابت جوابی که بهم دادی ممنون .راس میگی من اطلاعاتم نتقصه ولی در حدیه که بهمون تو دانشگاه دارن یاد میدن .اگر کافی بود که دست به دامن دوستی مثل تو نمی شدم.
ممنون از لطفت