ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرواز هلکوپتر

armin_mx
30-03-2008, 02:34
سلام دوستان خسته نباشید
من دنبال فرمول یا هر چیزی که محاسبه کنم چطوری می شه یه هلکوپتر رو از جاش بلند کنم راستش دقیقا من هیچ چیزی از هلکوپتر سر در نمی یارم و رشته ام هم این نیست ولی جسارت کردم و خواستم با کمک شما یه هلیکوپتر هوا کنیم :27:
یه چند روزیه که خیلی مغز منو مشغول کرده و هی دنبالشم که ببنیم چه نیروییی می تونه یه هلیکوپتر 3 -4 کیلویی بدون سر نشینو بلند کنه ،ببره هوا
و اصلا چطوری جهات حرکت رو تعیین می کنه
(من ایدهای جالبی رو این موضوع دارم که در موردش صحبت می کنیم ولی می خوام یکم علمی تر برم جلو و نظر شما رو هم بدونم )
می خوام بدونم اصل کار کجاست..!؟ مطلبی ، موضوع مهمی که باعث بشه من نتونم درستش کنم ، یا اصلا این هلکوپتر یکی دو کیلویی دیگه قدیمیه ....!! خلاصه هر چی می دونین ما رو از لطفتون دریغ نکنین
و من باز میگم که هیچ ادعایی ندارم راجب این موضوع ... :46:

nw_nk
30-03-2008, 02:47
سلام دوستان خسته نباشید
من دنبال فرمول یا هر چیزی که محاسبه کنم چطوری می شه یه هلکوپتر رو از جاش بلند کنم راستش دقیقا من هیچ چیزی از هلکوپتر سر در نمی یارم و رشته ام هم این نیست ولی جسارت کردم و خواستم با کمک شما یه هلیکوپتر هوا کنیم :27:
یه چند روزیه که خیلی مغز منو مشغول کرده و هی دنبالشم که ببنیم چه نیروییی می تونه یه هلیکوپتر 3 -4 کیلویی بدون سر نشینو بلند کنه ،ببره هوا
و اصلا چطوری جهات حرکت رو تعیین می کنه
(من ایدهای جالبی رو این موضوع دارم که در موردش صحبت می کنیم ولی می خوام یکم علمی تر برم جلو و نظر شما رو هم بدونم )
می خوام بدونم اصل کار کجاست..!؟ مطلبی ، موضوع مهمی که باعث بشه من نتونم درستش کنم ، یا اصلا این هلکوپتر یکی دو کیلویی دیگه قدیمیه ....!! خلاصه هر چی می دونین ما رو از لطفتون دریغ نکنین
و من باز میگم که هیچ ادعایی ندارم راجب این موضوع ... :46:

سلام

یک ملخ برای بلند شدن و یکی هم برای جلوگیری از نچرخیدن.

توی راهنمایی من یکی ساختم. خیلی ساده. :27:

البته اون موقع من فرمول و ... تو کارم نبود. اونقدر آلمیچر رو قوی کردم تا تونست بدنه رو بلند کنه.

ملخ دوم هم بکار نبردم.

همون سیم انتقال برق جلوی چرخشش رو می گرفت. (اوه, لو رفت که بی سیم هم نبوده. :31:)

کوچیک بودم دیگه. برای تفریح اینکارو کردم و پروژه بزرگی نبود.

...

با تاپیک شما یاد اون موقع افتادم.

...

برای اطلاعات فنی منتظر دوستان دیگر باشید.

موفق باشید.

armin_mx
30-03-2008, 15:12
معلومه از اون بچگی مخت کار می کرد...
آقا این که گفتی با آلمیچر به نظز دوستان بهترین موتور واسه پروازش چی می تونه باشه..!؟
یه چیزی که هم سبک باشه هم دور حرکتش زیاد باشه...

Mory_magical
18-04-2008, 20:42
خب برای این کار یک چرخ دنده بزرگ رو میزاری روی آرمیچر و یک چرخ دنده کوچیک رو واسه پروانه هلیکوپتر اینطوری شتاب زیادی به دست می آری البته باید توجه کرد که هرچه نسبت زیاد تر شود قدرت پایین می آید و شتاب بالا می رود

مرتضی nvcd
18-04-2008, 21:24
ایده جالبی باید باشه ....

اما در مورد ملخ هلی کوپتر :

ملخ ها مثل بال هواپیما داری شکل خاصی هستند ... یعنی یک طرفشون تقریبا صاف و گرد و طرف دیگه نوک تیزه ...

اما تک تک ملخ ها حول محور مرکزی خودشون هم چرخش دارن ( برای تصور فرض کن دست باز شده شما ملخ باشه ... همانطور که شما می تونی با چرخیدن دور خودت حرکت گردشی ملخ رو نشون بدی ... می توین با پیچوندن مچ دستت حرکت چرخشی اون رو هم نشون بدی)

اما این چرخش به چه دردی می خوره ؟

حتما پره های پنکه رو دیدی ؟... پره ها معمولا یه شیب خاص به سمتی داره تا هوا رو از سمتی به سمتی منتقل کنن .. در اصل اونها باد رو جابجا می کنن ...

حالا تو همون ملخ هلی کوپتر ... با چرخش حول محور ملخ ... می تونیم هلی کوپتر رو بالا یا پایین ببریم ...

اگه طرز کار درست بال های هواپیما رو بدونی به راحتی می تونی درک درستی داشته باشی ...

برای حرکت جلو و عقب هم فقط کافیه کل ملخ کمی به جلو یا عقب خم بشه ...

اما موتور هواپیما :

همانطور که دوست خوبمون گفت می تونید با دنده ها گردش موتور رو افزایش بدید ... اما تا حدی !!! ... چون هرچه که شما گردش رو افزایش می دید ... قدرت چرخش کم می شه ... و ممکنه ملخ نتونه فشار باد رو تحمل کنه و عملا موتور کاری نتونه بکنه ...
خود موتور هم برای هلی کوپتر های با وزن کن حتما باید دارای قدرت خوبی باشه ... البته موتور های سوختی ( بنزینی ) هم در مواردی استفاده می شه که اون هزینه رو بالا می بره ...

برای بدست اوردن اطلاعات دقیق در مورد موتور و اجزاء مکانیکی هلی کوپتر شما باید حتما به یه مهندس مکانیک یا فردی مجرب که تجربه چنین کاری رو داره مراجعه کنید ... چون فرمولها و اطلاعات مورد نیاز به همین سادگی ها نیست که فکر می کنید...

با این حرف شما منم کمی به فکر افتادم ... سعی می کنم اگه اطلاعات دیگه پیدا کردم براتون بزارم ...

ممنون

مرتضی

armin_mx
24-04-2008, 15:36
همونطور كه خودتون گفتين بايد به مهندس اينكار مراجعه كنم ، ولي در مورد تئوريه بالا رفتن كسي هليكوپتر كسي مي تونه فرمولش رو پيدا كنه ؟
يعني مقدار انرژي كه پره ها بايد بدن تا يه هلي كوپتر با معادل x وزن به پرواز بياد چقدره..!؟

hlpmostafa
24-04-2008, 18:37
جنبه ی طراحی اون رو در انجمن مکانیک و رباتیک مطرح کنید .حتما کمکتون می کنن.

مرتضی nvcd
24-04-2008, 19:44
راستی یه نیروی دیگه رو هم من در نظر نگرفته بودم ... اونم نیروی گشتاوره ... که با چرخش بالها باعث بلند شدن می شه ...