ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تبدیل dvd فوتبال الون 13 به cd

Rock_Star
28-03-2008, 23:25
با سلام
من میخام الون 13 رو که dvd هست به cd تبدیل کنم که چون دستگام فقط cd میاره.آلان یه الون 10 دارم که روی cd رایت شده.اگه کسی میدونه چه جوری این کار شده لطفا به منم بگه.فکر کنم تو فایل های صدا و تکست دستکاری میکنن و از حجمشون کم میکنن تا روی cd جا بشه منم همین کارو کردم با یه سری نرم افزار و cd رو رایت کردم با سرعت 8 ولی تو دستگاه نمیاد.واسه درست کردن بوت هم از برنامه CDGENPS2_3.0 استفاده کردم و همه فایلهارو ریختم توش بعش باهاش ایمیج درست کردم و رایتش کردم.
درخاست دیگم اینه که چه جوری میشه بازی رو دستکاری کرد(فوتبال)مثلا تابلو های تبلیغاتی دور میدون رو عوض کرد.
لطفا اگه کسی خودش این کارو کرده و تو این کارا تجربه داره کنک کنه.
با تشکر

stam
29-03-2008, 13:57
سلام دوست عزیز باید بدونی که در رابطه با سوال اولت به اون کار میگن rip کردن و معمولا واسه این کار باید زحمت زیادی بکشی یکی از آسونترین راههایی که هست استفاده از نرم افزارهای فشرده ساز هست که تا حدودی کمکت میکنه تا بدون ریپ کردن و حذف فایلهای بازی این کارو انجام بدی(چون برای ریپ کردن باید فایلهایی مثل صدا و دموها و...را حذف کنی)اما این کاررو امتحان کن ببین خوبه یا نه اول کل بازیرو به iso تبدیل کن بعد به کمک این نرم افزاری که گذاشتم اونرو فشرده کن
اینم لینک دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویرایش شد

انینم serial no :

Name:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Serial: 38B544855CF73L9B7BF-9079-D86F-C4D4-BCA8

در رابطه با سوال دومت هم باید بری به ای تاپیک:

موفق باشید

Rock_Star
30-03-2008, 00:03
ممنونم از شما دوست خوبم ولی این لینک اشکال داره تست بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر

Oracle_Eldorado
30-03-2008, 00:09
درسته این لینک مشکل داره .
لطفا هرچه زودتر تصحیح کنید .

stam
30-03-2008, 02:23
شرمنده بنده رو عفو کنید اینهم لینک سالم در پست اولهم ویرایش شد

stam
30-03-2008, 02:24
اینهم یک برنامه دیگه که حجم خیلی کمتری نسبت به قبلی داره با لینک غیر مستقیم

Rock_Star
30-03-2008, 22:59
ولی اگه کسی بتونه این کارو بکنه خیلی عالی میشه چون خیلی از دستگاه های ps2 قدیمی لیزرش سوخته و گرون هم هست ولی cd رو قشنگ میاره یعنی با این کار دوباره دستگاه قابل استفاده میشه واسه بعضیا مثل من که کلوپ دارن عالیه چون تو کلوپ که غیر فوتبال چیز دیگه ای زیاد بازی نمیشه.

Rock_Star
31-03-2008, 13:43
با تشکر ولی این برنامه ها فقط صدا و تصویر رو فشرده میکنه ولی پسوند فایلهای dvd الون 13 که باید فشرده بشه asf هستش که این فایل صوتی یا تصویری نیست چون با برنامه های مخصوص که بازش میکنم تو خودش چندین فایل داره.دوستانی که این کارو کردن مطمعنم میفهمن که من چی میگم . اگه میشه یه استاد بنده رو راهنمایی کنه

stam
31-03-2008, 23:42
دوست عزیز بنده هم تو پست اول به شما گفتم که باید تمام فایلهاتو تبدیل به iso کنی بعدا ...

Rock_Star
02-04-2008, 22:46
میشه بگین کجای این برنامه فایل iso میگیره ؟تا جایی که من دیدم ifo میگیره.بعدشم فایل رو که اگه فشرده شد بعد که خواستم محتویاتشو از iso در بیارم حجمش که زیاد نمیشه؟

Oracle_Eldorado
03-04-2008, 00:21
دوست عزیز اگه میخوای زودتر به نتیجه برسی بهتره چه توی انجمن بحث های نرم افزاری مطرح کنی .